kuzum aynı bende böyle hissediyorummbel ağrımda var deminden beri kıvranıyom ama oturmaktan oluyorr, her akşam bu saatlerde oluyor çünkü karnımda ağrı yok
benimde 1-2 kz olmuştu o zor kalktım yada zor oturdum hep solda benim keratada
ilçedeki sgk ya guvenmıyorumm benim sigortamın baslaması için bile baya ugrasmıstık
off allahım sen kolaylık ver la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim
kuzum aynı bende böyle hissediyorummbel ağrımda var deminden beri kıvranıyom ama oturmaktan oluyorr, her akşam bu saatlerde oluyor çünkü karnımda ağrı yok
benimde 1-2 kz olmuştu o zor kalktım yada zor oturdum hep solda benim keratada
kızlar biz çıkıyoruzz dualarınız eksik etmeyin canlarım sizleri seviyorumm akşam ugrarım yineee öptükkk
kızlar biz çıkıyoruzz dualarınız eksik etmeyin canlarım sizleri seviyorumm akşam ugrarım yineee öptükkk
o yorgunluktan tatlım.. Yoruluyoruz artık oturmaktan
Bende pek bel ağrısı yok şükür ama sağa yattığım zaman başlıyor tepinmeye sola yatıyorum tık yok,ama sağ tarafta dikelmeyi seviyo arkadaşşimdi yine gergin bi vaziyette sağa çekmiş
iyi akşamlar kuzucuğummmm içini ferah tut
evet yaa zor duruyorum iş yerinde şuan 1 saat daha durucamm
oy yerim onuu olduğu yer sertlik oluyoor
iyi akşamlar kuzucuğummmm içini ferah tut
evet yaa zor duruyorum iş yerinde şuan 1 saat daha durucamm
oy yerim onuu olduğu yer sertlik oluyoor
Tatlımm neden mesaiye kalıyorsun kaç gündür? Yazık değil mi ama sana yaa neden tutuyorlar ki bu kadar?
Aynen yaa bıcırıklar..
Hakkaten canım yaa o halinle neden mesaiye kalıyorsun?
yazık bana bu kaçıncı kazıkk bana
yaa herkes çalışıyor benim girmem gereken faturalarda çooook fazla onlar temelli iftara kadar çalışıyor ben 7- yad a7 yi geçe çıkıyomm
ama belim ve göğüs altı kaburgalarım ağrıdı yaa offffffff
yazık bana bu kaçıncı kazıkk bana
yaa herkes çalışıyor benim girmem gereken faturalarda çooook fazla onlar temelli iftara kadar çalışıyor ben 7- yad a7 yi geçe çıkıyomm
ama belim ve göğüs altı kaburgalarım ağrıdı yaa offffffff
Fazla yorma tatlım sen kendini yine ara ara kalk 5-10 tur at iş yerinde..
Bende kaçıcam birazdan eşimle buluşacağız,onun çıkmasını bekliyorum..
Tatlım benim yaanormalde 7.5 saatten fazla çalışmak sakıncalı diyorlar ama nerdeee, 10 saatten fazla çalışıyorsun değil mi???
Allahım kolaylık versin canımm. Bugün ben de eve gelirken sol bacağım çekti belimden dolayı.Artık bebekler iyice baskı yapıyor bir de sıcaklar puffff
ilçedeki sgk ya guvenmıyorumm benim sigortamın baslaması için bile baya ugrasmıstık
off allahım sen kolaylık ver la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim
nilgün ve aysun kim anlamadım kızlar birde lavinyaya noldu kusura bakmayın ben okuyamadım geçmişi baktım aslında ama anlamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?