2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

o yorgunluktan tatlım.. Yoruluyoruz artık oturmaktan

Bende pek bel ağrısı yok şükür ama sağa yattığım zaman başlıyor tepinmeye sola yatıyorum tık yok,ama sağ tarafta dikelmeyi seviyo arkadaşşimdi yine gergin bi vaziyette sağa çekmiş

kızlar biz çıkıyoruzz dualarınız eksik etmeyin canlarım sizleri seviyorumm akşam ugrarım yineee öptükkk

iyi akşamlar kuzucuğummmm içini ferah tut

o yorgunluktan tatlım.. Yoruluyoruz artık oturmaktan

evet yaa zor duruyorum iş yerinde şuan 1 saat daha durucamm
Bende pek bel ağrısı yok şükür ama sağa yattığım zaman başlıyor tepinmeye sola yatıyorum tık yok,ama sağ tarafta dikelmeyi seviyo arkadaşşimdi yine gergin bi vaziyette sağa çekmiş

oy yerim onuu olduğu yer sertlik oluyoor

kızlar biz çıkıyoruzz dualarınız eksik etmeyin canlarım sizleri seviyorumm akşam ugrarım yineee öptükkk

iyi akşamlar kuzucuğummmm içini ferah tut

evet yaa zor duruyorum iş yerinde şuan 1 saat daha durucamm

oy yerim onuu olduğu yer sertlik oluyoor

Tatlımm neden mesaiye kalıyorsun kaç gündür? Yazık değil mi ama sana yaa neden tutuyorlar ki bu kadar?

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD="width: 472"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ülkemizde her yıl ortalama 1 milyon 200 bin bebek doğuyor.
Her yüz yeni doğan bebekten yüzde onu düşük doğum ağırlıklı. Basit bir hesapla, 120 bin bebek.
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlara da prematüre doğum denir. Prematüre bebekler, hamilelik haftasına göre üçe ayrılır. 24-31 hafta arasında doğanlar ileri derecede prematüre'dir. Bu bebeklerin doğum ağırlıkları 1500 gr'ın altında olduğundan "çok düşük doğum ağırlıklı bebek" de denilir. 36-37. hafta arasında doğanlar ise sınırda prematüredir.
Doğum haftasına göre prematüre bebeklerin yaşadıkları sorunlar da farklıldır.

Tatlımm neden mesaiye kalıyorsun kaç gündür? Yazık değil mi ama sana yaa neden tutuyorlar ki bu kadar?

Aynen yaa bıcırıklar..

Hakkaten canım yaa o halinle neden mesaiye kalıyorsun?

yazık bana bu kaçıncı kazıkk bana

yaa herkes çalışıyor benim girmem gereken faturalarda çooook fazla onlar temelli iftara kadar çalışıyor ben 7- yad a7 yi geçe çıkıyomm

ama belim ve göğüs altı kaburgalarım ağrıdı yaa offffffff

Fazla yorma tatlım sen kendini yine ara ara kalk 5-10 tur at iş yerinde..

Bende kaçıcam birazdan eşimle buluşacağız,onun çıkmasını bekliyorum..

Tatlım benim yaa normalde 7.5 saatten fazla çalışmak sakıncalı diyorlar ama nerdeee, 10 saatten fazla çalışıyorsun değil mi???
Allahım kolaylık versin canımm. Bugün ben de eve gelirken sol bacağım çekti belimden dolayı.Artık bebekler iyice baskı yapıyor bir de sıcaklar puffff

haftaiçi her gün zaten 9 saat birde 1-1 buçuk mesai 10 saat işte göğsümğn altındaki kemikler batıyoor

yaa bana yardım eden çocukta üni. sınavımı ne varmış oraya gitti oda yok, ondan bende arakdaşlara çok yğk olmak istemiyom yapabldiğim kadar yaim dedim çıkıcamm bi tanemm şimdi çok battı

internetim çok yavaş kopup duruyo sinir oluyorum...

nilgün canım bazen bendede oluyor bikini bölgesinin tam üstüne bi tekme....

aysuncum hayırlısı olsun canım bu hafta sana bol bol dua edelim...şer gibi görünen şeylerin altındada var bi hayır..kötü düşünme...

lavinya...inş. kötü şeyler olmaz...rabbim kuzusuna hayırla kavuşmayı nasip etsin...off kendi yaşadıkalrım geliyo aklıma Allah kımseyı sınamasın...çok zor...

çalışan kızlar Allah kolaylık verisn çok zor ya...ben evde olduğum halde yoruluyorum...fazla kilo da almadım hantallaşacak kadar....

nilgün ve aysun kim anlamadım kızlar birde lavinyaya noldu kusura bakmayın ben okuyamadım geçmişi baktım aslında ama anlamadım :26:

ilçedeki sgk ya guvenmıyorumm benim sigortamın baslaması için bile baya ugrasmıstık

off allahım sen kolaylık ver la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim

tatlım ama calıstıgın yere en yakın olan sgkdan yapılıyor ıslemler sen ılceye gıt bakalım eger senı tatmın etmezse ıle gıder dogrusunu ögrenır ısleme yıne ılcede koydurtursun

nilgün ve aysun kim anlamadım kızlar birde lavinyaya noldu kusura bakmayın ben okuyamadım geçmişi baktım aslında ama anlamadım :26:

canım nıltt nılgun
moonson aysun aysun ısten cıkıcak da cuma gunu sıkıntılı bıraz

lavınyanında bebıs yaramazlık yapmıs hastanedeydı bugun konular bölee

kızlar benim göbüş çatladıııııııı.......... sinirim bozuldu birhaftadır belirginleşti çatlaklarım bebe yağı kullanıyorum hiç işe yaramaddı demekki bene eczaneye sorum çatlak kremini 65 tl dedi gitti gidiyorddan aynı markaya baktım kargo dahil 44,90 tl bizde ilk kez netten alışveriş yaptık bakalım nolucak 3iş günü içinde gelir yazıyor ama... hiç çatlayan yokmu kullanddığınız bir marka varmı yada:26:
aldığım ürün bu
Lierac Phytolastil Çatlaklar İçin Jel 100 ml. GittiGidiyor'da 61362475

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…