2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım nıltt nılgun
moonson aysun aysun ısten cıkıcak da cuma gunu sıkıntılı bıraz

lavınyanında bebıs yaramazlık yapmıs hastanedeydı bugun konular bölee

canım sağol yaaaa kendi isteğiyle çıkmıyor heralde hayırlısı olsun inş. lavinyaya nolmuşki nesi varmış Allah şifa versin

tatlım ama calıstıgın yere en yakın olan sgkdan yapılıyor ıslemler sen ılceye gıt bakalım eger senı tatmın etmezse ıle gıder dogrusunu ögrenır ısleme yıne ılcede koydurtursun

anaaammm merwemmmmmmm burdasınnn

yarım ilçe merkezine gidicem canım umarım halledebilirim vee iş yeride sorun çıkarmazz

çıkarıyorlar bari hakkıyla paramı alayım

canım benim göbeğimde çatladı hemde lierac krem ve yağlar kullanıyorumm aylardırrr

hiç bi işe yaramadı belkide yaradı daha fena olabilirdi bende gittgidiyor.comdan 33.90 a almıstım

canım benim göbeğimde çatladı hemde lierac krem ve yağlar kullanıyorumm aylardırrr

hiç bi işe yaramadı belkide yaradı daha fena olabilirdi bende gittgidiyor.comdan 33.90 a almıstım

yaa şimdi moraalim bozuldu bak aynı markayı aldım bende işe yaramzsa ufffffff

anaaammm merwemmmmmmm burdasınnn

yarım ilçe merkezine gidicem canım umarım halledebilirim vee iş yeride sorun çıkarmazz

çıkarıyorlar bari hakkıyla paramı alayım

lavınyadan haber var mı dıe baktım tatlım da yok henuz(

sen alırsın paranı hakkını hemde daha erken ızın oh ne guzel hıc sıkma canını

lavınyadan haber var mı dıe baktım tatlım da yok henuz(

sen alırsın paranı hakkını hemde daha erken ızın oh ne guzel hıc sıkma canını

evet canım yaa haber yokk

canımm

1 + 10 gunluk maaşım
1 kıdem tazminatı
1 ihbar suresi tazminatı
1 izin

parası almam lazım

inşAllah hepsini alabilirimmm

nilgün ve aysun kim anlamadım kızlar birde lavinyaya noldu kusura bakmayın ben okuyamadım geçmişi baktım aslında ama anlamadım :26:

Nilgün benim şekerim
Aysun'da Moonsun

nilgün canım bazen bendede oluyor bikini bölgesinin tam üstüne bi tekme....
.

evet yaa ama o tekme sanki vajina bölgemde ani bi sızlama gibi oluyo sanki değişik,ama yukarılardaki tekmeler daha hoş,daha tatlıııı

Kızlar aranızda el ve ayakları kasınan var mı? Ben kasıntıdan olucem kanattım her yerımı

Canım hamile bi arkadaşım da kaşıntıdan deli olmuştu,safra çamuru denen safra kesesiyle ilgili bişey çıkmıştı,bi iğne oldu geçti.Bazı hamilelerde görülebiliyormuş.
Devam ederse bi dr a görün..İhmal etmemek lazım..

Son düzenleme:
slm kızlar pek gelemıyorum yogunum malum henuz 2kılo aldım ınsallah boyle devam ederım herkez ıyıdır umarım öpudunuz

canlarım günaydın topiği ben açıyorum

bismillahirrahmanirrahim günümüz bereketli imanlı kolay güzel sağlık huzur dolu geçsin

kahvaltı edip kızımla çıkıcaz sizleri sevioruzzzz

bismillahirrahmanirrahim günümüz bereketli imanlı kolay güzel sağlık huzur dolu geçsin

günaydın kuzucum sen işe mi geldin evden mi giridn acaba canım benim umarım bugün işlerin yolunda gider aysunum seni seviyoruz

günaydın topikimizin tatlı annişleri nasılsınız bugün biz bu sabah babişimizin bize hazırladığı güzel kahvaltımızı yaptık geldik işe bakalım gün nasıl geçicek sizleri seviyoruz öpüyoruz efenimmm

günaydın canım çok yoğunum giremiyorum ama hızlıca okuyorum önemli konuları lavinyadan ses yok galiba hala?

günaydın canım çok yoğunum giremiyorum ama hızlıca okuyorum önemli konuları lavinyadan ses yok galiba hala?

yok canım dün serum vermişlerdi en son eğer gerekirse yatış vericekmiş doktor öyle dedi hayat umarım herşey yolundadır

Günaydın canımm.. işlerin rast gitsin inşallahh....

biz de seni çok seviyoruzz

günaydın beysalımm... biz de hafif bir kahvaltı yapıp geldik kürkçü dükkanına
inşallah güzel bir gün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…