canım nıltt nılgun
moonson aysun aysun ısten cıkıcak da cuma gunu sıkıntılı bıraz
lavınyanında bebıs yaramazlık yapmıs hastanedeydı bugun konular bölee
tatlım ama calıstıgın yere en yakın olan sgkdan yapılıyor ıslemler sen ılceye gıt bakalım eger senı tatmın etmezse ıle gıder dogrusunu ögrenır ısleme yıne ılcede koydurtursun
kızlar benim göbüş çatladıııııııı.......... sinirim bozuldu birhaftadır belirginleşti çatlaklarım bebe yağı kullanıyorum hiç işe yaramaddı demekki bene eczaneye sorum çatlak kremini 65 tl dedi gitti gidiyorddan aynı markaya baktım kargo dahil 44,90 tl bizde ilk kez netten alışveriş yaptık bakalım nolucak 3iş günü içinde gelir yazıyor ama... hiç çatlayan yokmu kullanddığınız bir marka varmı yada:26:
aldığım ürün bu
Lierac Phytolastil Çatlaklar İçin Jel 100 ml. GittiGidiyor'da 61362475
canım benim göbeğimde çatladıhemde lierac krem ve yağlar kullanıyorumm aylardırrr
hiç bi işe yaramadı belkide yaradı daha fena olabilirdi bende gittgidiyor.comdan 33.90 a almıstım
anaaammm merwemmmmmmmburdasınnn
yarım ilçe merkezine gidicem canım umarım halledebilirim vee iş yeride sorun çıkarmazz
çıkarıyorlar bari hakkıyla paramı alayım
yaa şimdi moraalim bozuldu bak aynı markayı aldım bende işe yaramzsa ufffffff
lavınyadan haber var mı dıe baktım tatlım da yok henuz(
sen alırsın paranı hakkını hemde daha erken ızın oh ne guzel hıc sıkma canını
hayırlısı canımm sen kaç kilo aldın şimdiye kadar:26:
nilgün ve aysun kim anlamadım kızlar birde lavinyaya noldu kusura bakmayın ben okuyamadım geçmişi baktım aslında ama anlamadım :26:
nilgün canım bazen bendede oluyor bikini bölgesinin tam üstüne bi tekme....
.
Kızlar aranızda el ve ayakları kasınan var mı? Ben kasıntıdan olucem kanattım her yerımı
canlarım günaydın topiği ben açıyorum
bismillahirrahmanirrahim günümüz bereketli imanlı kolay güzel sağlık huzur dolu geçsin
kahvaltı edip kızımla çıkıcaz sizleri sevioruzzzz
günaydın kuzucum sen işe mi geldin evden mi giridn acaba canım benim umarım bugün işlerin yolunda gider aysunum seni seviyoruz
günaydın topikimizin tatlı annişleri nasılsınız bugün biz bu sabah babişimizin bize hazırladığı güzel kahvaltımızı yaptık geldik işe bakalım gün nasıl geçicek sizleri seviyoruz öpüyoruz efenimmm
günaydın canım çok yoğunum giremiyorum ama hızlıca okuyorum önemli konuları lavinyadan ses yok galiba hala?
bismillahirrahmanirrahim günümüz bereketli imanlı kolay güzel sağlık huzur dolu geçsin
günaydın kuzucum sen işe mi geldin evden mi giridn acaba canım benim umarım bugün işlerin yolunda gider aysunum seni seviyoruz
günaydın topikimizin tatlı annişleri nasılsınız bugün biz bu sabah babişimizin bize hazırladığı güzel kahvaltımızı yaptık geldik işe bakalım gün nasıl geçicek sizleri seviyoruz öpüyoruz efenimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?