guzel haberlerle gel bebıssım
kızceler hepınızee gunaydınn
günaydın canımm.. Işlerin rast gitsin inşallahh....
Biz de seni çok seviyoruzz
günaydın beysalımm... Biz de hafif bir kahvaltı yapıp geldik kürkçü dükkanına
Inşallah güzel bir gün olur
canlarım günaydın topiği ben açıyorum
bismillahirrahmanirrahim günümüz bereketli imanlı kolay güzel sağlık huzur dolu geçsin
kahvaltı edip kızımla çıkıcaz sizleri sevioruzzzz
günaydın kuzucum sen işe mi geldin evden mi giridn acaba canım benim umarım bugün işlerin yolunda gider aysunum seni seviyoruz
günaydın topikimizin tatlı annişleri nasılsınız bugün biz bu sabah babişimizin bize hazırladığı güzel kahvaltımızı yaptık geldik işe bakalım gün nasıl geçicek sizleri seviyoruz öpüyoruz efenimmm
günaydın canım çok yoğunum giremiyorum ama hızlıca okuyorum önemli konuları lavinyadan ses yok galiba hala?
yok canım dün serum vermişlerdi en son eğer gerekirse yatış vericekmiş doktor öyle dedi hayat umarım herşey yolundadır
guzel haberlerle gel bebıssım
kızceler hepınızee gunaydınn
herkese günaydınnnnnn biz bu gece sonunda uyuyabildikkkkKeyfimiz yerinde şimdilikkk
Kızlar lavinyamı sormuşsunuz, bu gün tekrar arayacağım şuan uyuyor olabilir rahatsız etmek istemiyorum uyandırmak istemem, öğleye doğru haber alınca buraya yazarım siz dua edn olur mu ?
Günaydın balımmm, aminnnnnnnnn
Gelişmelerden ahberdar et bizi emi
Günaydınnn tatlımmm afiyetler olsunnnnn yarasınnnn
Bizde ettik doyundukkk her sabah olduğu gibiTombikto oldukk sabah bir kalktıkk uyumaktan şişmiş her yanım
Tatlım dün aradığımızda serum takmışlardı, bebek biraz aşşağıya inmiş inş. Bu gün iyidir öğleye doğru arıyacağım uyandırmayalım
günaydın balımm
bizi habersiz bırakma güzelim çok merak ediyorum
herkese günaydınnnnnn biz bu gece sonunda uyuyabildikkkkkeyfimiz yerinde şimdilikkk
kızlar lavinyamı sormuşsunuz, bu gün tekrar arayacağım şuan uyuyor olabilir rahatsız etmek istemiyorum uyandırmak istemem, öğleye doğru haber alınca buraya yazarım siz dua edn olur mu ?
tamam kuzum merak etme sen haber veririm tabiii benimde aklım onda :26:
Esrammm günaydınnnn tatlım
günaydın canım...
haklısın bu saatte aramak olmaz :)
dün gece sıkıntılı bi ruya gördüm... bebeğim oluyo, emzirmeye çalışıyorum, sütüm gelmiyodu. çok mu düşünüyorum acaba ben bunu :26:
evet çok kötü olur uyandırmak zaten dinlenmeye ihtiyacı var onun ve pipiloşun
sen taktın süt olayına gelmez de gelmez :) böyle düşünürsen gelmez bakk olumlu düşün gelecek neden taktın kii ? akma olmadı diye mi ? :26:
evet takığım dimi
dün bi arkadaşla konuştuk o etkiledi sanırım...
bi de çevremde anlatılan olaylar var :26:
e bi de annem hiçbirimizi emzirememiş... sütü olmamış
çok etken madde var
Kızlar aranızda el ve ayakları kasınan var mı? Ben kasıntıdan olucem kanattım her yerımı
oy kıyamamm haklısınn o zamanendişe etmen doğal, ama kafaya takarsanda gelmez,
sen yapı olarak annene mi benziyorsun inş. gelir kuzumm
tam 20 kilo almışımmmm doktorum yuhhhh diyen gözlerle bana bakınca çok moralim bozuldu sanki artık brşey yiyemiyorum çalışmakta ağır geliyor artık bana eşiminde sürekli gece vardiyasında olması cabası ben akşam eve girerken o işe gidiyor evin kapısında karşılaşıyoruz bazen offfffff tek başıma yemek yemek,uyumakk, sanırım psikopata bağladım kendimi(
Günaydın kızlar,
dün neler olmuş öyle, yarım yamalak bakabildim çok yoğundum.
lavinya inşallah iyi olur, hastaneden çıkar bebeğinin günü dolunca doğurur. Allahım sen arkadaşımıza yardım et. fırsat buldukça okuyalım kızlar.
aysun işten ayrılmışsın, hayırlısı olsun bence oldu da, tazminatı içerde kalacaktı şimdi alacaksın, doğum parasından daha iyi para geçer eline hem. işten çıkarılmak bir an koyuyor insana ama mantıklı düşün canım. ayrılacaktın zaten Allah hayırlısını vermiş.
bir arkadaşımda olmuş, karaciğerinden kaynaklanmış, doktorunla konuş bir canım.
hoşgeldin canım nasılsınız bugün kızınlaGünaydın kızlar,
dün neler olmuş öyle, yarım yamalak bakabildim çok yoğundum.
lavinya inşallah iyi olur, hastaneden çıkar bebeğinin günü dolunca doğurur. Allahım sen arkadaşımıza yardım et. fırsat buldukça okuyalım kızlar.
aysun işten ayrılmışsın, hayırlısı olsun bence oldu da, tazminatı içerde kalacaktı şimdi alacaksın, doğum parasından daha iyi para geçer eline hem. işten çıkarılmak bir an koyuyor insana ama mantıklı düşün canım. ayrılacaktın zaten Allah hayırlısını vermiş.
bir arkadaşımda olmuş, karaciğerinden kaynaklanmış, doktorunla konuş bir canım.
evet çok sıkıcı bir günvalla hiç bilemiyorum :)
ne sessiz bir gün
valla hiç bilemiyorum :)
ne sessiz bir gün
tam 20 kilo almışımmmm doktorum yuhhhh diyen gözlerle bana bakınca çok moralim bozuldu sanki artık brşey yiyemiyorum çalışmakta ağır geliyor artık bana eşiminde sürekli gece vardiyasında olması cabası ben akşam eve girerken o işe gidiyor evin kapısında karşılaşıyoruz bazen offfffff tek başıma yemek yemek,uyumakk, sanırım psikopata bağladım kendimi(
annene yada babana benzetmiyorlar mı
hoşgeldin canım nasılsınız bugün kızınla
evet çok sıkıcı bir gün
günaydın kızlar
gecmıse bakmadan yazayım dedım ıns hepınız ıyısınızdır
hatıce aklıma takıldı ruyama gırdı gece ama net hatırlamıyorum kesık kesık gördüm ıns kendı de bebısı de ıyıdır
aysunda sgkya gıdecektı ıns o da halleder ıslerını gelır bakalım
bugun bana cuma gıbı gelıyo nedense sabahları zor uyanmaya basladım doguma hazırlık uyku depolaması yapmaya mı gectı vücut nedır sızde de var mı:44:
Günaydın kızlarr
Dün gece uyuduk dinlendik ama lavinya öyle bir aklıma takılmış ki rüyamda bile onunla konuştum ahh bir öğlen olsada haber alsak yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?