2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
guzel haberlerle gel bebıssım

kızceler hepınızee gunaydınn

hoşgeldiniz fıstıklar lavinyamızdan hala ses yok dualarımız onunla....

herkese günaydınnnnnn biz bu gece sonunda uyuyabildikkkk keyfimiz yerinde şimdilikkk

kızlar lavinyamı sormuşsunuz, bu gün tekrar arayacağım şuan uyuyor olabilir rahatsız etmek istemiyorum uyandırmak istemem, öğleye doğru haber alınca buraya yazarım siz dua edn olur mu ?

canlarım günaydın topiği ben açıyorum

bismillahirrahmanirrahim günümüz bereketli imanlı kolay güzel sağlık huzur dolu geçsin

kahvaltı edip kızımla çıkıcaz sizleri sevioruzzzz

günaydın balımmm, aminnnnnnnnn

gelişmelerden ahberdar et bizi emi

günaydınnn tatlımmm afiyetler olsunnnnn yarasınnnn

bizde ettik doyundukkk her sabah olduğu gibi tombikto oldukk sabah bir kalktıkk uyumaktan şişmiş her yanım

günaydın canım çok yoğunum giremiyorum ama hızlıca okuyorum önemli konuları lavinyadan ses yok galiba hala?

tatlım dün aradığımızda serum takmışlardı, bebek biraz aşşağıya inmiş inş. bu gün iyidir öğleye doğru arıyacağım uyandırmayalım

yok canım dün serum vermişlerdi en son eğer gerekirse yatış vericekmiş doktor öyle dedi hayat umarım herşey yolundadır

guzel haberlerle gel bebıssım

kızceler hepınızee gunaydınn

günaydın balımm

bizi habersiz bırakma güzelim çok merak ediyorum

tamam kuzum merak etme sen haber veririm tabiii benimde aklım onda :26:

Esrammm günaydınnnn tatlım

günaydın canım...
haklısın bu saatte aramak olmaz :)

dün gece sıkıntılı bi ruya gördüm... bebeğim oluyo, emzirmeye çalışıyorum, sütüm gelmiyodu. çok mu düşünüyorum acaba ben bunu :26:

evet çok kötü olur uyandırmak zaten dinlenmeye ihtiyacı var onun ve pipiloşun

sen taktın süt olayına gelmez de gelmez :) böyle düşünürsen gelmez bakk olumlu düşün gelecek neden taktın kii ? akma olmadı diye mi ? :26:

Son düzenleme:

evet takığım dimi
dün bi arkadaşla konuştuk o etkiledi sanırım...
bi de çevremde anlatılan olaylar var :26:
e bi de annem hiçbirimizi emzirememiş... sütü olmamış
çok etken madde var

tam 20 kilo almışımmmm doktorum yuhhhh diyen gözlerle bana bakınca çok moralim bozuldu sanki artık brşey yiyemiyorum çalışmakta ağır geliyor artık bana eşiminde sürekli gece vardiyasında olması cabası ben akşam eve girerken o işe gidiyor evin kapısında karşılaşıyoruz bazen offfffff tek başıma yemek yemek,uyumakk, sanırım psikopata bağladım kendimi (

evet takığım dimi
dün bi arkadaşla konuştuk o etkiledi sanırım...
bi de çevremde anlatılan olaylar var :26:
e bi de annem hiçbirimizi emzirememiş... sütü olmamış
çok etken madde var

oy kıyamamm haklısınn o zaman endişe etmen doğal, ama kafaya takarsanda gelmez,

sen yapı olarak annene mi benziyorsun inş. gelir kuzumm

Günaydın kızlar,

dün neler olmuş öyle, yarım yamalak bakabildim çok yoğundum.

lavinya inşallah iyi olur, hastaneden çıkar bebeğinin günü dolunca doğurur. Allahım sen arkadaşımıza yardım et. fırsat buldukça okuyalım kızlar.

aysun işten ayrılmışsın, hayırlısı olsun bence oldu da, tazminatı içerde kalacaktı şimdi alacaksın, doğum parasından daha iyi para geçer eline hem. işten çıkarılmak bir an koyuyor insana ama mantıklı düşün canım. ayrılacaktın zaten Allah hayırlısını vermiş.

Kızlar aranızda el ve ayakları kasınan var mı? Ben kasıntıdan olucem kanattım her yerımı

bir arkadaşımda olmuş, karaciğerinden kaynaklanmış, doktorunla konuş bir canım.

ay canım çok almışsın doktor ne dedi ?

günaydın canımm hoş geldin çok mu yoğunsunnn

hoşgeldin canım nasılsınız bugün kızınla

valla hiç bilemiyorum :)

ne sessiz bir gün
evet çok sıkıcı bir gün

offf çok kötü tek başına olmak... çok iyi anlıyorum seni.. ama sen biraz dikkat etmelisin artık. hem bebeğin hem senin sağlığın için yediğine içtiğine dikkat etmelisin... 20kiloyu nasıl aldın bilmyiorum ama dengeli sağlıklı beslenmediğini tahmin ediyorum. bebeğinin sağlıksız gıdalarla beslenmesini eminim sen de istemezsin. bu yüzden dikkat et bundan sonra...

annene yada babana benzetmiyorlar mı

fiziken baba gibiyim sanki anneme de benzetirler :26: hakketen ben kime benziyorum yaaa :26::26::26::26:

hoşgeldin canım nasılsınız bugün kızınla

evet çok sıkıcı bir gün

malesef

günaydın kızlar
gecmıse bakmadan yazayım dedım ıns hepınız ıyısınızdır
hatıce aklıma takıldı ruyama gırdı gece ama net hatırlamıyorum kesık kesık gördüm ıns kendı de bebısı de ıyıdır
aysunda sgkya gıdecektı ıns o da halleder ıslerını gelır bakalım
bugun bana cuma gıbı gelıyo nedense sabahları zor uyanmaya basladım doguma hazırlık uyku depolaması yapmaya mı gectı vücut nedır sızde de var mı:44:

Günaydın kızlarr

Dün gece uyuduk dinlendik ama lavinya öyle bir aklıma takılmış ki rüyamda bile onunla konuştum ahh bir öğlen olsada haber alsak yaa

günaydın canım.
benim de çok uykum geliyo... dün yemek yedikten sonra öyle bi ağırlık çöktü ki yatağa attım kendimi... sabah ta zor uyandım.. ama gece çok uyanıyorum, davulcunun sesi, bebeğin hareketleri... pek uyuyamıyorum sanırım..

Günaydın kızlarr

Dün gece uyuduk dinlendik ama lavinya öyle bir aklıma takılmış ki rüyamda bile onunla konuştum ahh bir öğlen olsada haber alsak yaa

günaydın canım.. bu gece belli ki herkes haticeyi düşünerek uyumuş

inşallah iyidir canım. Rabbim bebeğini de kendisini de korusun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…