2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay canım çok almışsın doktor ne dedi ?

günaydın canımm hoş geldin çok mu yoğunsunnn

günaydın canım, yoğunum yorgunum. izne ayrılmadan bitireyim diye uğraşıyorum (( dün gece de bol bol yemek yaptım. bu akşam bide yarın akşam iftara misafirlerim var.

sen nasılsın canım?

hoşgeldin canım nasılsınız bugün kızınla

evet çok sıkıcı bir gün

sağol canım. iyiyiz çok şükür, yorgunuz biraz teyzesi. senin oğlan ne yapıyor :))

misafirlere hazırlık yaptık kızımla, akşam çalışırken dikkat ettim karnım tezgahın üzerine doğru baya ilerlemiş, dikkatli çalışmamız lazım :)

esra günaydın canım. Allah hayıra çıkarsın rüyanı. tersi olur fazla düşünme.

oğluşum akşamları dans ediyor gün içerisinde uyuyor genelde :) evet tezgahla bitişiğiz artık

günaydın kızlar ....dün gece girdim geçmişe baktım hatice ve aysun biraz sıkıntılılar sanırım....ikisi içinde dua ettim Allah haklarında hayırlısını versin...haticenin son durumundan haberiniz var mı

yaa şimdi moraalim bozuldu bak aynı markayı aldım bende işe yaramzsa ufffffff
canım ben mustela kullanıyorum catlagım yok şükür oglumda da olmadı ama gergınlık var korkuyorum gene de:18:
Kızlar aranızda el ve ayakları kasınan var mı? Ben kasıntıdan olucem kanattım her yerımı
canım basak abıseyden kaynaklı olabılrı doktora bı danıs bence
hayır olsun canım doguma yaklastıkca artık hergun bısey görürüz herseyden etkılenıyoruz normal

canım cogu ödemdır bence am agenede sakıncalı tabı sanada zorluk bebegede ıns bundan sorna fazla almazsın
benım esımde günaşırı gececı alıstım artık ben ne kadar düzensiz bi hayatımız olsada
allahtan benım oglusum var vaktın nasıl gectıgını anlamıyorum bıde erken yatıyorum sende üzülme eslerımızın meslegı boyleyse mecburen ona gore yasamayı öğrencez bebişin gelınce daha ıyı olur ıns

SENDE YENİ BİR BEYİN FIRTINASI YARATTIM GÖRÜYORMUSUNN

günaydın canım öğlen arıyacağımm

Günaydın kızlarr

Dün gece uyuduk dinlendik ama lavinya öyle bir aklıma takılmış ki rüyamda bile onunla konuştum ahh bir öğlen olsada haber alsak yaa

günaydın cnm

günaydınn kolay gelsin canım bende aynı durumdayım mesai yapıyorum 1 1buçuk saat

bu akşamda müdürümüz iftar veriyor iftar verilen restauanta gideceğizz işte böyle...

günaydın cnm Allah kabul ettsinnnn

Günaydın canlar...

yazılara cok bakamadım ama gözüme çarpanlar ;

LAVİNYA rahatsızlanmış, cok üzüldüm, Allahım yardımcısı olsun, dualarım onunla...

MOONSUN işten ayrılmış, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım benim..

Ben iyiyim, yoğun koşturmacalı günler geçiriorum..

kızlarrr sahiiii rüyalardan bahsedince rüyamda göbeğimm deli gibi oynuyormuşşş

ay bir sağa bir solaaaaa ama normal değil anormal bir şekilde, yamuluyooor dalgalanıyor ayak çıkıyor el çıkıyoo hatta tutuyom böle, :18: ayy hayır olsunn yaaaaani tırssstım

kolay gelsın canım hem ıslerınde hem ıftar yemegınde
ben de cts gelırlerse gorumcemlerı alıcam ıns o kadar
bu arad aebnım göbegımde cevreye takılmaya basladımarkette yada korıdordan felan gecerken gerı cekılmek zorunda kalıyorum sıgmıyoruz

Günaydın canlarım...yoğun sıkıcı bi gün

Ancak okuyabildim geçmişi...haticem dualarımız seninle canım..dinlen bol dol..kendine ve pipiloşa iyi bak kuzum...

Aysunum hakkında hayırlısı olsun balım...

Günaydın kuzucum..
bende cok karışık rüyalar gördüm, aklıma bişeyleri taktım onlarla uğrastım hep..

hayır olsunnn canım...

Offfff içimde sıkıntı varrrr
lavinyama da cok üzüldüm şimdi

günaydın bebikimm

herkesde bir yoğunluktur gidiyor kolay gelsin canımm bende öyleyimm

GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİNNN EVET HERKES HEM FİKİR

GECEDE ÇOK SICAKTII

evet kuzum hem skıcı hem sıkan olylar var, havada felaket sıcakk

saat 11 de arıycam kuzum

Hayır olsun tatlım.. Oğlun çok hareketli olacaktır.. Belki onun işaretidir kötüye yorma

kızlar netten şöyle bişi buldummm

Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

lavinyaya bunu mu okusak ya mübdi diyeceğiz değil mi 99 kere ?

esraaaa bak bakamm

günaydın canım...

SENDE YENİ BİR BEYİN FIRTINASI YARATTIM GÖRÜYORMUSUNN

günaydın canım...

günaydın canım.. evet sıkıcı

kızlarr lavinyaya şurda kaç kişiysekkk birer tane ayetel kürsi felan okuyuversek ? napsakk ?

313 e bile tamamlarız aslında...

ne dersiniz kızlar??

tamam canım 99ar tane bunu okuyalım...

313 ayetel kürsiye ne dersiniz??

ben 30 tane okurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…