ay canım çok almışsın doktor ne dedi ?
günaydın canımm hoş geldin çok mu yoğunsunnn
hoşgeldin canım nasılsınız bugün kızınla
evet çok sıkıcı bir gün
oğluşum akşamları dans ediyor gün içerisinde uyuyor genelde :) evet tezgahla bitişiğiz artıkgünaydın canım, yoğunum yorgunum. izne ayrılmadan bitireyim diye uğraşıyorum(( dün gece de bol bol yemek yaptım. bu akşam bide yarın akşam iftara misafirlerim var.
sen nasılsın canım?
sağol canım. iyiyiz çok şükür, yorgunuz biraz teyzesi. senin oğlan ne yapıyor :))
misafirlere hazırlık yaptık kızımla, akşam çalışırken dikkat ettim karnım tezgahın üzerine doğru baya ilerlemiş, dikkatli çalışmamız lazım :)
esra günaydın canım. Allah hayıra çıkarsın rüyanı. tersi olur fazla düşünme.
canım ben mustela kullanıyorum catlagım yok şükür oglumda da olmadı ama gergınlık var korkuyorum gene de:18:yaa şimdi moraalim bozuldu bak aynı markayı aldım bende işe yaramzsa ufffffff
canım basak abıseyden kaynaklı olabılrı doktora bı danıs benceKızlar aranızda el ve ayakları kasınan var mı? Ben kasıntıdan olucem kanattım her yerımı
hayır olsun canım doguma yaklastıkca artık hergun bısey görürüz herseyden etkılenıyoruz normalgünaydın canım...
haklısın bu saatte aramak olmaz :)
dün gece sıkıntılı bi ruya gördüm... bebeğim oluyo, emzirmeye çalışıyorum, sütüm gelmiyodu. çok mu düşünüyorum acaba ben bunu :26:
tam 20 kilo almışımmmm doktorum yuhhhh diyen gözlerle bana bakınca çok moralim bozuldu sanki artık brşey yiyemiyorum çalışmakta ağır geliyor artık bana eşiminde sürekli gece vardiyasında olması cabası ben akşam eve girerken o işe gidiyor evin kapısında karşılaşıyoruz bazen offfffff tek başıma yemek yemek,uyumakk, sanırım psikopata bağladım kendimi(
offf çok kötü tek başına olmak... çok iyi anlıyorum seni.. ama sen biraz dikkat etmelisin artık. hem bebeğin hem senin sağlığın için yediğine içtiğine dikkat etmelisin... 20kiloyu nasıl aldın bilmyiorum ama dengeli sağlıklı beslenmediğini tahmin ediyorum. bebeğinin sağlıksız gıdalarla beslenmesini eminim sen de istemezsin. bu yüzden dikkat et bundan sonra...
fiziken baba gibiyim sanki anneme de benzetirler :26: hakketen ben kime benziyorum yaaa :26::26::26::26:
malesef
günaydın kızlar
gecmıse bakmadan yazayım dedım ıns hepınız ıyısınızdır
hatıce aklıma takıldı ruyama gırdı gece ama net hatırlamıyorum kesık kesık gördüm ıns kendı de bebısı de ıyıdır
aysunda sgkya gıdecektı ıns o da halleder ıslerını gelır bakalım
bugun bana cuma gıbı gelıyo nedense sabahları zor uyanmaya basladım doguma hazırlık uyku depolaması yapmaya mı gectı vücut nedır sızde de var mı:44:
Günaydın kızlarr
Dün gece uyuduk dinlendik ama lavinya öyle bir aklıma takılmış ki rüyamda bile onunla konuştum ahh bir öğlen olsada haber alsak yaa
günaydın canım, yoğunum yorgunum. izne ayrılmadan bitireyim diye uğraşıyorum(( dün gece de bol bol yemek yaptım. bu akşam bide yarın akşam iftara misafirlerim var.
sen nasılsın canım?
sağol canım. iyiyiz çok şükür, yorgunuz biraz teyzesi. senin oğlan ne yapıyor :))
misafirlere hazırlık yaptık kızımla, akşam çalışırken dikkat ettim karnım tezgahın üzerine doğru baya ilerlemiş, dikkatli çalışmamız lazım :)
günaydın kızlar ....dün gece girdim geçmişe baktım hatice ve aysun biraz sıkıntılılar sanırım....ikisi içinde dua ettim Allah haklarında hayırlısını versin...haticenin son durumundan haberiniz var mı
günaydın canım, yoğunum yorgunum. izne ayrılmadan bitireyim diye uğraşıyorum(( dün gece de bol bol yemek yaptım. bu akşam bide yarın akşam iftara misafirlerim var.
sen nasılsın canım?
kızlarrr sahiiii rüyalardan bahsedince rüyamda göbeğimm deli gibi oynuyormuşşş
ay bir sağa bir solaaaaaama normal değil anormal bir şekilde, yamuluyooor dalgalanıyor ayak çıkıyor el çıkıyoo hatta tutuyom böle, :18: ayy hayır olsunn yaaaaani tırssstım
Günaydın canlar...
yazılara cok bakamadım ama gözüme çarpanlar ;
LAVİNYA rahatsızlanmış, cok üzüldüm, Allahım yardımcısı olsun, dualarım onunla...
MOONSUN işten ayrılmış, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım benim..
Ben iyiyim, yoğun koşturmacalı günler geçiriorum..
Günaydın canlarım...yoğun sıkıcı bi gün
Ancak okuyabildim geçmişi...haticem dualarımız seninle canım..dinlen bol dol..kendine ve pipiloşa iyi bak kuzum...
Aysunum hakkında hayırlısı olsun balım...
Günaydın kuzucum..
bende cok karışık rüyalar gördüm, aklıma bişeyleri taktım onlarla uğrastım hep..
hayır olsunnn canım...
Offfff içimde sıkıntı varrrr
lavinyama da cok üzüldüm şimdi
kızlarrr sahiiii rüyalardan bahsedince rüyamda göbeğimm deli gibi oynuyormuşşş
ay bir sağa bir solaaaaaama normal değil anormal bir şekilde, yamuluyooor dalgalanıyor ayak çıkıyor el çıkıyoo hatta tutuyom böle, :18: ayy hayır olsunn yaaaaani tırssstım
günaydın kızlar ....dün gece girdim geçmişe baktım hatice ve aysun biraz sıkıntılılar sanırım....ikisi içinde dua ettim Allah haklarında hayırlısını versin...haticenin son durumundan haberiniz var mı
SENDE YENİ BİR BEYİN FIRTINASI YARATTIM GÖRÜYORMUSUNN
Günaydın canlar...
yazılara cok bakamadım ama gözüme çarpanlar ;
LAVİNYA rahatsızlanmış, cok üzüldüm, Allahım yardımcısı olsun, dualarım onunla...
MOONSUN işten ayrılmış, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım benim..
Ben iyiyim, yoğun koşturmacalı günler geçiriorum..
Günaydın canlarım...yoğun sıkıcı bi gün
Ancak okuyabildim geçmişi...haticem dualarımız seninle canım..dinlen bol dol..kendine ve pipiloşa iyi bak kuzum...
Aysunum hakkında hayırlısı olsun balım...
kızlarr lavinyaya şurda kaç kişiysekkk birer tane ayetel kürsi felan okuyuversek ? napsakk ?
kızlar netten şöyle bişi buldummm
Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
lavinyaya bunu mu okusak ya mübdi diyeceğiz değil mi 99 kere ?
esraaaa bak bakamm
tamam canım 99ar tane bunu okuyalım...
313 ayetel kürsiye ne dersiniz??
ben 30 tane okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?