bizi bize bıraksalarr vercezde tatlım yaa...bi de benim eşimm bazenn inatçıdır, damarına basmamak gerekir...suyuna gitmem lazım...şimdi desemki annen böylee diyor, o ne karışıyor, isim hakkı bizim hakkımız...sırf inadından anasından yana olur...kız olursa annemin adı olacak der çıkarr
bekliyorum bende şimdilik. hele bi cinsiyeti belli olsun bakalımdaa...hissediyormusun cidden? benimde en baştan beri sağ kasığım ağrıyor ama hepsi o. nasıl bi hissiyat? sağda olduğunu nerden anladın?
Benim adımla eşimin adının karması bugra oluyor ama anlamı iki hörgüçlü deve demekmiş hem istiyorum hem istemiyorum bildiğin başka anlamı var mı?
Ya canım haklısın böyle olunca insanın içinden hiç birşey gelmez. çok sinir bozucu. ben anlamıyorum bu ısrarı şahsen ben ölü adıda vermek istemiyorum. kayınpeder kayınvalide adıda vermek istemiyorum. benim kayınpederimin adından 2 torununda var ama bizimde vermemizi istiyor. baba adı vercek olsam kendi babamı veririm dedim bir kere çünkü benim babam vefat etti. kayın validemde çok istiyor adının verilmesini. ne saçma bir düzen bu çocukluğumdan beri sevmem.bende tuğra ismini çok severim. tuğra'yı sembol olarakta çok beğeniyorum ama oğlum olursa benim isim seçmeme bile gerek yok. dedesinin adı olacak allahın izniyle...aslında dedesinin adı+başka bir isim diyordum ama eşimm kesinliklee razı değilbende çok takılmıyorum şimdilik bu mevzuuyaa
geçenlerde eşimin 95 yaşındaki babaannesini ziyarate gittik kayınvalidem kayınpederim eşim ve ben. babaanne soruyor bana:
babaanne: bebe karnında ne yanında?
ben:bilmiyorum babaanne daha anlaşılmıyor çok küçük.
kayınpederim: (gülerek) sağındaymışş ana, sağındaymış...
babanne: anammmmmm o zaman kesin oğlannn
babanne (kayınvalideme dönerek) : adını ne koyacaklar bebenin?
kayınvalidem: ne koyacaklar anne, kız olursa tabiki benim adım, oğlan olursa dedesinin adı[ tabiii canım onu 9 ay taşıyan ben değilim, ben onun annesi değilim, sen kararını vermişinnn]
ben: derin bi sesslizlikk içindee benim dışımda gelişenn olayları izliyorum...susuyorum...susuyorum...la havle vela kuvvete çekiyorum....
allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı bi erkek evlat verir bana inşallahh...erkek olursa kayınpederim adını koymak inanın zoruma gitmeyecek, ilk erkek torun olacak, seve seve koyarım...ikinci isim olayınada pek takılmıyorumm dediğim gibi...ama kayınvalidemin adı zaten var kaynımın kızında...ne gerek varsa tekrar tekrar
oyüzden hiç bebek ismi bakmak gelmiyor içimdenn:44:
bende tuğra ismini çok severim. tuğra'yı sembol olarakta çok beğeniyorum ama oğlum olursa benim isim seçmeme bile gerek yok. dedesinin adı olacak allahın izniyle...aslında dedesinin adı+başka bir isim diyordum ama eşimm kesinliklee razı değilbende çok takılmıyorum şimdilik bu mevzuuyaa
geçenlerde eşimin 95 yaşındaki babaannesini ziyarate gittik kayınvalidem kayınpederim eşim ve ben. babaanne soruyor bana:
babaanne: bebe karnında ne yanında?
ben:bilmiyorum babaanne daha anlaşılmıyor çok küçük.
kayınpederim: (gülerek) sağındaymışş ana, sağındaymış...
babanne: anammmmmm o zaman kesin oğlannn
babanne (kayınvalideme dönerek) : adını ne koyacaklar bebenin?
kayınvalidem: ne koyacaklar anne, kız olursa tabiki benim adım, oğlan olursa dedesinin adı[ tabiii canım onu 9 ay taşıyan ben değilim, ben onun annesi değilim, sen kararını vermişinnn]
ben: derin bi sesslizlikk içindee benim dışımda gelişenn olayları izliyorum...susuyorum...susuyorum...la havle vela kuvvete çekiyorum....
allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı bi erkek evlat verir bana inşallahh...erkek olursa kayınpederim adını koymak inanın zoruma gitmeyecek, ilk erkek torun olacak, seve seve koyarım...ikinci isim olayınada pek takılmıyorumm dediğim gibi...ama kayınvalidemin adı zaten var kaynımın kızında...ne gerek varsa tekrar tekrar
oyüzden hiç bebek ismi bakmak gelmiyor içimdenn:44:
ben bugün tam 7 hafta oldum. kızlar gitsem bu akşam kalp atışını görürmüyüm acabaaa ???
Çok şükür bende hamile kalmadan eşimle belirleyip söylemiştim,herhangi bir müdahaleleri olmamıştı aksine beğenmişlerdi..
hissetmek değil de hayatım,dr usg yi hep sağ tarafımda gezdirdi,sanki sağ yumurtalığımdaymış gibi hep o tarafta dolaştırdı net bi şekilde öyle görmüştük,bakalım,bi dahakine ne tarafta olacak minik,sen nasıl hissettin canım?
bioritmi bende anlamıyorum kuzumda.rus takvimine bakayım.
senin doğum günü?
eşinin doğum günü?
sat?
bunları söyle bakayım
ben daha bişey hissetmiyorum sanırım...sağ kasığımda batma şeklinde oluyor arada. hepsi bu.
kayınpederimin 'sağdaymış' deyişi tamamen babaannenin beklediği cevabı vermek içindi...
yoksa bişey hissetmiyorum sanırım.
ultrasonda kese solda, bebişte kesenin içinde solda. sağlıklı sıhhatli olsunlar yeterkii
senin doğum günü?
eşinin doğum günü?
sat?
bunları söyle bakayım
kızlarrrrr KIZ olursa bebeğim ADAdüşündüm, ERKeK olursa ARAS ada-aras uyuyorda ama Aras çok koydular bilmiyorum
ben daha bişey hissetmiyorum sanırım...sağ kasığımda batma şeklinde oluyor arada. hepsi bu.
kayınpederimin 'sağdaymış' deyişi tamamen babaannenin beklediği cevabı vermek içindi...
yoksa bişey hissetmiyorum sanırım.
ultrasonda kese solda, bebişte kesenin içinde solda. sağlıklı sıhhatli olsunlar yeterkii
Ya canım haklısın böyle olunca insanın içinden hiç birşey gelmez. çok sinir bozucu. ben anlamıyorum bu ısrarı şahsen ben ölü adıda vermek istemiyorum. kayınpeder kayınvalide adıda vermek istemiyorum. benim kayınpederimin adından 2 torununda var ama bizimde vermemizi istiyor. baba adı vercek olsam kendi babamı veririm dedim bir kere çünkü benim babam vefat etti. kayın validemde çok istiyor adının verilmesini. ne saçma bir düzen bu çocukluğumdan beri sevmem.
valla arkadaşım çok gıcık bir durum. yani şimdi inatlaşsan eşinle aranız bozulacak belli oda destekliyor isim konusunda ailesini. herşeyde bir hayır vardır. inşallah gönlüne göre oğlan olur.
benim 26.12.1984
eşim 15.10.1980
sat 27.01.2012 :)
selam kızlaarr... bugün 5+4 ve şimdi doktordan geldim Allaha bin şükür bebeğimizi ve kalp atımını gördük boyu 3,5 mm kalp atımı 100 (maşallah diyin) Allah herkese nasip etsin
aynen bende yaaa, benim ailemde yok öyle bişeybenim adım babaannemin adı değil, erkek kardeşimin adı dedemin adı değil
canım babana allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...eee zaten kayınpederin adı da varmış...istiyorsan babanın adı koymak bu senin doğal hakkın...
ama bendede aynı beklenti olduğu için mücadele etmenin zor olduğunu biliyorumm
evet kuzum yaa hemde nasılleşimm ailesine hele anasına hiç kıyamaz...öyle çok anneci bi adamda değil, kendi eser gürler yeri geldimi ama isim konusunda onların kafasında olduğu için beni desteklemez. bende karşıma almak istemiyorum eşimi daha şimdiden...
kız olursa kayınvalidemin adını koymamak için direncemmm bakalımm galip gelen kim olcakkk
senin doğum günü?
eşinin doğum günü?
sat?
bunları söyle bakayım
canım hayırlı olsun sen sanırım vajinal baktırdın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?