2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Çok şükür bende hamile kalmadan eşimle belirleyip söylemiştim,herhangi bir müdahaleleri olmamıştı aksine beğenmişlerdi..

hissetmek değil de hayatım,dr usg yi hep sağ tarafımda gezdirdi,sanki sağ yumurtalığımdaymış gibi hep o tarafta dolaştırdı net bi şekilde öyle görmüştük,bakalım,bi dahakine ne tarafta olacak minik,sen nasıl hissettin canım?

Ya canım haklısın böyle olunca insanın içinden hiç birşey gelmez. çok sinir bozucu. ben anlamıyorum bu ısrarı şahsen ben ölü adıda vermek istemiyorum. kayınpeder kayınvalide adıda vermek istemiyorum. benim kayınpederimin adından 2 torununda var ama bizimde vermemizi istiyor. baba adı vercek olsam kendi babamı veririm dedim bir kere çünkü benim babam vefat etti. kayın validemde çok istiyor adının verilmesini. ne saçma bir düzen bu çocukluğumdan beri sevmem.

valla arkadaşım çok gıcık bir durum. yani şimdi inatlaşsan eşinle aranız bozulacak belli oda destekliyor isim konusunda ailesini. herşeyde bir hayır vardır. inşallah gönlüne göre oğlan olur.

ben bugün tam 7 hafta oldum. kızlar gitsem bu akşam kalp atışını görürmüyüm acabaaa ???

kalp atışını duyarsın karından Allahın izniyle.

en iyisini yapıyorsun. vajinadan şahsen bende istemem eskiden millet 3 ay sorna öğreniyormuş halli habersiz ciddi bir durum olmadığı sürece gereksiz bence.

[mozaikpasta bir de kese şekillerinden bahsetmişsin, yuvarlak, fasülye, bir de elips şeklinde sanırım? her 3 şekil için ne tahmin ediliyor ?[/QUOTE]

canım kese şeklinden başka bir arkadaş bahsetmişti sanırım o konuda pek bir bilgim yok ablamın kızında kese fasülye gibiymiş arkadaşımın oğlunda da öyle o yüzden o pek belirleyici değil sanırım

ben daha bişey hissetmiyorum sanırım...sağ kasığımda batma şeklinde oluyor arada. hepsi bu.
kayınpederimin 'sağdaymış' deyişi tamamen babaannenin beklediği cevabı vermek içindi...
yoksa bişey hissetmiyorum sanırım.
ultrasonda kese solda, bebişte kesenin içinde solda. sağlıklı sıhhatli olsunlar yeterkii

canım ultrasonun abdominal karından ultrasonsa tam tersi oluyor yani bebek kesenin içinde sağdadır gerçekte o da bu kurama göre erkek bebek demek tabi en doğrusunu Allah bilir biz anca böyle tahmin ediyoruz :)

kızlarrrrr KIZ olursa bebeğim ADA düşündüm, ERKeK olursa ARAS ada-aras uyuyorda ama Aras çok koydular bilmiyorum

Canımm aras ve tuna isimleri çerez gibi bu aralar ama güzel isimler bir de ben muhasebeciyim ya aras diyince firma isimleri geliyor aras kargo diye tamamlıyor zihnim ama gerçektenhoş isim mesela benim adım burcu aklıma salça çay ve çamaşır suyu geliyor :)) adımda her marka bişey var

canım ultrasonun abdominal karından ultrasonsa tam tersi oluyor yani bebek kesenin içinde sağdadır gerçekte o da bu kurama göre erkek bebek demek tabi en doğrusunu Allah bilir biz anca böyle tahmin ediyoruz :)

selam kızlaarr... bugün 5+4 ve şimdi doktordan geldim Allaha bin şükür bebeğimizi ve kalp atımını gördük boyu 3,5 mm kalp atımı 100 (maşallah diyin) Allah herkese nasip etsin

aynen bende yaaa, benim ailemde yok öyle bişey benim adım babaannemin adı değil, erkek kardeşimin adı dedemin adı değil
canım babana allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...eee zaten kayınpederin adı da varmış...istiyorsan babanın adı koymak bu senin doğal hakkın...
ama bendede aynı beklenti olduğu için mücadele etmenin zor olduğunu biliyorumm

valla arkadaşım çok gıcık bir durum. yani şimdi inatlaşsan eşinle aranız bozulacak belli oda destekliyor isim konusunda ailesini. herşeyde bir hayır vardır. inşallah gönlüne göre oğlan olur.

evet kuzum yaa hemde nasıll eşimm ailesine hele anasına hiç kıyamaz...öyle çok anneci bi adamda değil, kendi eser gürler yeri geldimi ama isim konusunda onların kafasında olduğu için beni desteklemez. bende karşıma almak istemiyorum eşimi daha şimdiden...
kız olursa kayınvalidemin adını koymamak için direncemmm bakalımm galip gelen kim olcakkk

bence de koyma kayınvalidenin adını biz ağaç kavuğundan çıkmadık ki bizim annelerimize yazık değil mi?

canım amin dostlar sağolsun kendi annem de zaten babanın adını koyma adı benzemesin yaşı benzemesin der. bir de eşimin tarafı eşimde dahil polmak üzere erkek çocuk olduğuna eminler. şimdiden oğlumuzu pikniğe götürürüz topa vurur falan diye hep hayal kuruyorlar. kız olmasına ihtimal vermiyorlar çünkü eşimin 4 erkek kerdeşi var hepsinin de 2 şer tane oğlu var. ailede hiç kız yok anlayacağın. offfff ya

Son düzenleme:
ay valla darılan darılsın , kızıma ismi ben koydum, ikinciyede nasipse ben koyarım.heeee onlar isim söyler beğendiğim isim olursa tabi ki koyarım.ama ben karar veririm.zaten hiç öylede karışmazlar. ay sizde kendiniz koyun canlarım yaaa. ne o öle babane anane isimleri...
benim kız yağmur - erkek enes yada arda hoşuma gidiyor

slm herkese benim hiç bulantım olmadı belki daha erken diyedir ama çok halsizliğim yorgunluğum oluyo belki hastalıktanda oluyodur hamilelikle birleşince zor bu ne bileyim kafam çok karışık burun kanaması için normal diyolar benim hafif bi kanama oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…