merhaba canım benim pazartesi 50lik yüklemem yapıldı yqarın yüzlük yapılacak 50 lik 164 çıktı aclık 72 öıktı ..yarınki çok korkutuyor ama ben bu zaman zarfında diyet falan yapmadım yanlış mı yaptım acaba....birde aradan 1 hafta gecmedi belli bir zaman gerekiyormu yarın için izin aldım 100lük yükleme için hepimize şifa versin rabim
ben 100 luk yukleme yaptırdım 214 cıktı dıyetteyım suan stres yukseltır napalım cıkarsa da kılolu bebeklerımız olurmus dr öyle dedi
bikaç gündür giremmedim saglık problemlerim vardı ...bu arada lavinyaya ne oldu yaaa rabbim saglık versin ...inşalah herşey yolundaır
kızlar şunu merak ettm benim pazartesi 50lik yüklemem yapıldı yqarın yüzlük yapılacak 50 lik 164 çıktı aclık 72 çıktı ..yarınki çok korkutuyor ama ben bu zaman zarfında diyet falan yapmadım yanlış mı yaptım acaba....birde aradan 1 hafta gecmedi belli bir zaman gerekiyormu yarın için izin aldım 100lük yükleme için hepimize şifa versin rabim
Kızlar selam,
Ben dün gece dün ve önceki gün yazdıklarınızın hepsini okudum da yine de yetişemiyorum muhabbetinize, Allah muhabbetinizi arttırsın:))
Username'leri henüz ismen tanımadığım için kafam çok karışıyor, inşallah alışırım:)
1) Lavinya'yı merak ettim, ondan bir haber var mı mesela?
2) Moonsun'un ismi Aysun onu çözdüm. Aysuncum hayırlısı olsun, yurtdışında hamileyken işten çıkarılamıyorsunuz ama burada sistem nasıl bilmiyorum. Allah işini rastgetirsin, umarım tazminatını bari alırsın.
3) Dünkü vitamin muhabbetinizi de okudum. Ben sabah Maltofer, öğlen Osteocare(magnezyum,kalsium,zinc) akşam da Elevit içiyorum. 8 kilo aldım hatta 8,5 :/ Bunlardan kaynaklanır mı bilmiyorum.
4) Çatlağım henüz yok maşallah, Lierac Jel kullanıyorum ama içeriğinde epey kozmetik olduğu söyleniyor o kadar pahalı olmasına rağmen, şu tamamen organic olan Earth Mama 'yı ya da yine doğal bir ürün olan Bella B 'yi kullanmayı düşünüyorum. Kullanan var mı ya da duyan?
Çok soru sordum daha sıkı takipte olacağım inşallah:)
Selam kızlar nabersiniz hala haber yok galiba lavinya'dan...
haber alırsanız hemen bildirin yaa,bende ablama kahvaltıya geldim,
aysuncum benim ablamı da geçen hafta işten çıkardılar maalesef
bizde birlikte takılıyoruz şu an düşün onun da 11 yıllık tazminatı var onunla uğraşıyo..
sağlık olsun da,neyse ara ara girerim sonra görüşürüz öpüyorum..
slm ben geldim yatıyorum bol bol su içiyorum bol bol aklım sizlerde kalıyor amatopiğimize nazar oldu kesin hergün bir sıkıntı her gün bir telaşe
ben yokken neler olmuş lavinyam hastanayemi yatmış yoksa durumu iyimiymişinş bebeişi anneciğini üzmez vaktinde gelir
aysundan haberim var ama şimdiki hali ne acaba ne yaptı ne etti inşş gerekli haklarını elde edebilir
geçmiş olsun canım. iyi misin şimdi?
diyet yapmaman sorun değl canım. ben de yapmadım 100lük tahlilide normal çıktı. 10gün sonra yaptırmıştım ben..
selam canım. lavinyadan haber bekliyoruz.
osteocare ben de alıyorum ama elevitin kilo yaptğını söylüyolar.
teşekkürler canım daha iyiyim yalnız demir hapını ikiye cıkarmam bulantı ve ishali tetikledi gyno ferro sanol kullanıyorum. ama degerlerim biran önce normale dönmeli vakit az kaldı malum...doktor bana 10 falan demedi şartmı canım 10 gün sonra yaptırmak .
15 gun sonra açlık tokluk sekerıne bakılacak dedi bayagı korkuttular benı elevıt kullanıyorum bana o kılo aldırıyor gıbı gelıyor tabı kan hapıda var hergun 1 tane
hayır canım şart değil.. bi kaç gün sonra gel demişti. ben izne çıkacağım için 10 gün sonra gelirim dedim, olur dedi o da...[/QUOTE
karında sertleşme bende de çok oluyor bu erken dogum habercisimiymiş bazen oluyor taş gibi kaskatı..lavinya için 20 ayetelkürsi okuyabilirim
geldimmmm geldimmmmm kızlarrrr,
hatice ile uzun konuştukk buraya dönemedim, arkadaşlar araba ile bekliyordu yemeğe çıktım direkk
sizide merakta bıraktımm kusura bakmayın vallaaa
Haticemiz evde dinleniyormuş, önce aradığımda uyuyormuştu ondan kapalıymışş telefonu, doktor istirat vermiş 2 gün
bu gün ve yarın evdeymiş yarn tekrar doktora gidecekmiş kontrole çağırmış, serumlar rahatlaşmış onu biraz, kardeşini çağırmış yanına bu gün gelecekmiş, işte sancısı varmış biraz bugünde,
endişeli tabikii, ama dinleniyor, dedim herkes seni soruyor çok merak ettiler dedim, bu gün senin için dua okuduk dedim,çok ihtiyacım vardı dedi, çok sevindiiiii, Alah hepsinden razı olsun dedi hepinize çok slm söylediii.
geldimmmm geldimmmmm kızlarrrr,
hatice ile uzun konuştukk buraya dönemedim, arkadaşlar araba ile bekliyordu yemeğe çıktım direkk
sizide merakta bıraktımm kusura bakmayın vallaaa
Haticemiz evde dinleniyormuş, önce aradığımda uyuyormuştu ondan kapalıymışş telefonu, doktor istirat vermiş 2 gün
bu gün ve yarın evdeymiş yarn tekrar doktora gidecekmiş kontrole çağırmış, serumlar rahatlaşmış onu biraz, kardeşini çağırmış yanına bu gün gelecekmiş, işte sancısı varmış biraz bugünde,
endişeli tabikii, ama dinleniyor, dedim herkes seni soruyor çok merak ettiler dedim, bu gün senin için dua okuduk dedim,çok ihtiyacım vardı dedi, çok sevindiiiii, Alah hepsinden razı olsun dedi hepinize çok slm söylediii.
ayy çok sevindim canım yaa. çok şükür korktuğumuz olmadı. inşallah iyice düzelir durumu.
sağol canım yaaa. seni de uğraştırdık.
Neyse ki daha kötü bişey yokmuş buna sevindim... İstirahatte iyi gelecektir. Zaten doğum izni başlamak üzre onun işe dönmese ne iyi olur
bir kaç hafta idare etseler barı kızı yaa :18::18:
sağol yasemincim haber ettiğin için :18:
Estağfirullah ne demek zaten biraz arada konuşup dertleşiyoruz onunla,
yani şu önemli allta açılması yok Allah korusun ama bebek aşşağıya yakın hala, biraz uğraştırcak keretaa, ben moral verdim iyi düşünmek istiyorum heppp
evet yaaa bakalım doktor kontrol etsin, ne diycek stres yapıyor şimdi,
rica ederimm kuzum ne demekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?