15 gun sonra açlık tokluk sekerıne bakılacak dedi bayagı korkuttular benı elevıt kullanıyorum bana o kılo aldırıyor gıbı gelıyor tabı kan hapıda var hergun 1 tane
merhaba canım benim pazartesi 50lik yüklemem yapıldı yqarın yüzlük yapılacak 50 lik 164 çıktı aclık 72 öıktı ..yarınki çok korkutuyor ama ben bu zaman zarfında diyet falan yapmadım yanlış mı yaptım acaba....birde aradan 1 hafta gecmedi belli bir zaman gerekiyormu yarın için izin aldım 100lük yükleme için hepimize şifa versin rabim
geldimmmm geldimmmmm kızlarrrr,
hatice ile uzun konuştukk buraya dönemedim, arkadaşlar araba ile bekliyordu yemeğe çıktım direkk
sizide merakta bıraktımm kusura bakmayın vallaaa
Haticemiz evde dinleniyormuş, önce aradığımda uyuyormuştu ondan kapalıymışş telefonu, doktor istirat vermiş 2 gün
bu gün ve yarın evdeymiş yarn tekrar doktora gidecekmiş kontrole çağırmış, serumlar rahatlaşmış onu biraz, kardeşini çağırmış yanına bu gün gelecekmiş, işte sancısı varmış biraz bugünde,
endişeli tabikii, ama dinleniyor, dedim herkes seni soruyor çok merak ettiler dedim, bu gün senin için dua okuduk dedim,çok ihtiyacım vardı dedi, çok sevindiiiii, Alah hepsinden razı olsun dedi hepinize çok slm söylediii.
inşallah saglıkla tamamlar süreci vakitlice gelir bebişi...stres yapmamak keşke elde olsaydı canım yaa...
ben çıkıyorum kızlar inşallah hep iyi haberler yazarız ...dualarımızda birbirimizi unutmayalım..
korkma canım, diyetine dikkat ettikten sonra bebeğe bişi olmaz. sen az kilo almışsın niye bu kadar kafana taktın kiloyu. elevit beni şişmanlatmadı hala 3 kiloyu geçemedim((( diyete girince umutlarım hepten bitti. şekerim iyi çıksın almaya çalışacağım.
canım birkaç gün arayla yapılabiliyormuş. diyetin yüklemeye bir etkisi yokmuş, streste etkilemiyormuş, yani sen boşu boşuna diyet yapmış oluyorsun. tekrar yüksek çıkarsa o zaman mecbur başlayacaksın.
çok şükür, inşallah bebek zamanında gelir.
canlarım merhaba biz geldik
ilçe sgk ya gittim bölge çalışma mud ilgileniyormuş telefonla aradık
işveren eğer size ihbar, kıdem tazminatını vermezse bize gelin şikayet bölümüne gelin biz sizee tazminatınızı hesaplar belgeyle veririz dedi
yarın görücez bakalımm ne vericekler vermezlerse çalışma mud gidicem
sağlık ocagından da raporumu aldım
yarın onuda vericemm
sizler nasılsınızzzyine konusmussunuzz heeeee geçmişe bir bakayımm
iyi yaaa çok şükür.. haber verdiğin için saol canımgeldimmmm geldimmmmm kızlarrrr,
hatice ile uzun konuştukk buraya dönemedim, arkadaşlar araba ile bekliyordu yemeğe çıktım direkk
Haticemiz evde dinleniyormuş, önce aradığımda uyuyormuştu ondan kapalıymışş telefonu, doktor istirat vermiş 2 gün
bu gün ve yarın evdeymiş yarn tekrar doktora gidecekmiş kontrole çağırmış, serumlar rahatlaşmış onu biraz, kardeşini çağırmış yanına bu gün gelecekmiş, işte sancısı varmış biraz bugünde,
endişeli tabikii, ama dinleniyor, dedim herkes seni soruyor çok merak ettiler dedim, bu gün senin için dua okuduk dedim,çok ihtiyacım vardı dedi, çok sevindiiiii, Alah hepsinden razı olsun dedi hepinize çok slm söylediii.
hatice diyor hastanede piskolojim bozdu, yanda kadın varmış 2 tane doğurcakkaçılmaları var mı diye falan bakıyorlarmış, sancılılarmış birde, onları görünce korktum normal doğumdan soğudum diyor
işveren eğer size ihbar, kıdem tazminatını vermezse bize gelin şikayet bölümüne gelin biz sizee tazminatınızı hesaplar belgeyle veririz dedi
yarın onuda vericemm
iyi yaaa çok şükür.. haber verdiğin için saol canım
Ayol ben dün milletin karnının son halini görünce korktum.. O sancılı görmüş gayet normal korkması
Epudural'i araştırmaya başladım o derece yani
slm ben geldim yatıyorum bol bol su içiyorum bol bol aklım sizlerde kalıyor amatopiğimize nazar oldu kesin hergün bir sıkıntı her gün bir telaşe
ben yokken neler olmuş lavinyam hastanayemi yatmış yoksa durumu iyimiymişinş bebeişi anneciğini üzmez vaktinde gelir
aysundan haberim var ama şimdiki hali ne acaba ne yaptı ne etti inşş gerekli haklarını elde edebilir
yarın onuda vericemm
ohh cok şükür ıns daha da ıyı olurlar ıyıce dınlensın bakalım dualrımız onunlageldimmmm geldimmmmm kızlarrrr,
yarın onuda vericemm
yarın onuda vericemm
hatice diyor hastanede piskolojim bozdu, yanda kadın varmış 2 tane doğurcakkaçılmaları var mı diye falan bakıyorlarmış, sancılılarmış birde, onları görünce korktum normal doğumdan soğudum diyor
tugbaaa karınların son hali nasıldı kii :S:S:S:S
off çok kötü yaa... ben hastaneye gitmek istemiyorum o yüzden, görürüm de korkar vazgeçerim diye
ay çok şkür lavinyam iyiymiş inşallah dinlenince bebişimiz tekrar normal düzenine girer ah hayatcım ömrümüzden ömür gitti haber alamayınca ...
aysunum canım hoşgeldin bakalım yarın ola hayrolaa
bulemsu canım hoşgeldin ne olur yorma kendini dinlen
Şişkin, dolgun, Ağır görünümlü, (NTS'de olduğu için baktım bazısına ortadaydı çünki ) ve bol kıllı.. Son aylarda kıl basıryor sanırım
selam verdim kaçtım gibi oldum ama net gitti
lavinyamdan iyi haber gelmiş inş daha iyi haberleride duyarız
aysunum kurumla görüşmüş oda iyi haberle gelmiş inşş gerektiği gibi hakkını alır
esracım burcucum beysalcım hoşbuldum dinleniyorum canlarım zaten gece yola çıkacağım ankaraya gidiyoruz yarınesranın kontrolu var belki öğlene döneceğiz belki iftardan sonra döneceğiz daha kesin ve net bişey yok ama benim yarın çok yorulacağım kesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?