2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
15 gun sonra açlık tokluk sekerıne bakılacak dedi bayagı korkuttular benı elevıt kullanıyorum bana o kılo aldırıyor gıbı gelıyor tabı kan hapıda var hergun 1 tane

korkma canım, diyetine dikkat ettikten sonra bebeğe bişi olmaz. sen az kilo almışsın niye bu kadar kafana taktın kiloyu. elevit beni şişmanlatmadı hala 3 kiloyu geçemedim ((( diyete girince umutlarım hepten bitti. şekerim iyi çıksın almaya çalışacağım.

canım birkaç gün arayla yapılabiliyormuş. diyetin yüklemeye bir etkisi yokmuş, streste etkilemiyormuş, yani sen boşu boşuna diyet yapmış oluyorsun. tekrar yüksek çıkarsa o zaman mecbur başlayacaksın.

çok şükür, inşallah bebek zamanında gelir.

canlarım merhaba biz geldik

ilçe sgk ya gittim bölge çalışma mud ilgileniyormuş telefonla aradık

işveren eğer size ihbar, kıdem tazminatını vermezse bize gelin şikayet bölümüne gelin biz sizee tazminatınızı hesaplar belgeyle veririz dedi

yarın görücez bakalımm ne vericekler vermezlerse çalışma mud gidicem

sağlık ocagından da raporumu aldım

yarın onuda vericemm

sizler nasılsınızzz yine konusmussunuzz heeeee geçmişe bir bakayımm

inşallah saglıkla tamamlar süreci vakitlice gelir bebişi...stres yapmamak keşke elde olsaydı canım yaa...

elde değilll yaa inş. geçecek buda

ben çıkıyorum kızlar inşallah hep iyi haberler yazarız ...dualarımızda birbirimizi unutmayalım..

amin canım inş. evet unutmayalımm canım

inş. cnm aminnnnnn

aysunum gelmişşşş

hadi inşalah alırsın hakkını canım...

bugün raporlusun yani :) evde misin şimdi?

iyi yaaa çok şükür.. haber verdiğin için saol canım

hatice diyor hastanede piskolojim bozdu, yanda kadın varmış 2 tane doğurcakk açılmaları var mı diye falan bakıyorlarmış, sancılılarmış birde, onları görünce korktum normal doğumdan soğudum diyor

Ayol ben dün milletin karnının son halini görünce korktum.. O sancılı görmüş gayet normal korkması
Epudural'i araştırmaya başladım o derece yani

ohhh süperrrrrr çok sevindimm kuzummmmmmmm söke söke alırsın sen yaa ne dmekkkkkkk

iyi yaaa çok şükür.. haber verdiğin için saol canım

rica ederim cnmm benm

canım hoşgeldin. ohhh iyi yapıyorsun. böylece suyun artar, dinlenmende lazım ki suyu kaybetmeyesin.

evet ya dün neler olmu, bugünde meraktan çatladık, neyseki bişi olmamış.

bakalım artık herşey olabilir, zaman daralıyor.

canım hoşgelsin. geçmiş olsun. bence hayırlı bir olay olmuş. zaten gözün yoktu o işte. kına yaksınlar emi.

hakkını alacağını düşünüyorum. için rahat olsun. yapabilecek herşeyi yaptın mı? işsizlik maaşı alabilir misin? araştırdın mı?

ohh cok şükür ıns daha da ıyı olurlar ıyıce dınlensın bakalım dualrımız onunla

hosgeldın canım ıns verırler ugrasmana gerek kalmaz dogum parsını da sorsaydın

Sevindim canım herşey yolunda gider umarım
verileni değilde sen bir hesaplat yinede eksik olmasın.. Doğum iznin veya paranla ilgili bişey dedilermi ?

off çok kötü yaa... ben hastaneye gitmek istemiyorum o yüzden, görürüm de korkar vazgeçerim diye

ay çok şkür lavinyam iyiymiş inşallah dinlenince bebişimiz tekrar normal düzenine girer ah hayatcım ömrümüzden ömür gitti haber alamayınca ...
aysunum canım hoşgeldin bakalım yarın ola hayrolaa
bulemsu canım hoşgeldin ne olur yorma kendini dinlen

off çok kötü yaa... ben hastaneye gitmek istemiyorum o yüzden, görürüm de korkar vazgeçerim diye

:18::18: çok zor diyor bilmiyorum bende görmedim doğurucak birinii

tatlım kusura bakma, valla merakta kalacağınız aklıma geldi ama konuşa konuşa gittim yemek molası saatim geldi, birde uzun konuşunca böyle oldu

Şişkin, dolgun, Ağır görünümlü, (NTS'de olduğu için baktım bazısına ortadaydı çünki ) ve bol kıllı.. Son aylarda kıl basıryor sanırım

kıllı mı nasıl yanee

selam verdim kaçtım gibi oldum ama net gitti
lavinyamdan iyi haber gelmiş inş daha iyi haberleride duyarız
aysunum kurumla görüşmüş oda iyi haberle gelmiş inşş gerektiği gibi hakkını alır
esracım burcucum beysalcım hoşbuldum dinleniyorum canlarım zaten gece yola çıkacağım ankaraya gidiyoruz yarın esranın kontrolu var belki öğlene döneceğiz belki iftardan sonra döneceğiz daha kesin ve net bişey yok ama benim yarın çok yorulacağım kesinn

internetim kopup duruyor kuduruyorum....
uydunet harcadı beni...

haticenin durumu iyimiş maş.99 ya mübdi okudum bu arada rabbim kabul etsin
aysununun da işleri yolunda gıdıyo şükür..
bulemsuda dınlenıyo...suyu nromale dönecek inş...

kaçırdğım bişey var mı*

canım hoşgeldinn hayırdırrrr Ankara nerden çıktı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…