Kızlar haicenin telefonu kapanı ulaşamadım
Sanırım uyuyordur ?
saol esracım... ciddi mi yaa. rabbim korusun cok erkenhemen okuyorum
demek bırsuru dobiyle karsılastın haftasonu:)) ay ne guzel ıste ılgılı baba bızımkı de bebek benı sevmıyo dıo ayrıntılıda poz vermedı bıde neymıs babasına tekme atmıyomus.getırıyo elını koyuyo karnıma o anda tekme atmasını ıstıyo oldu:)) allahtan 1 kere hıssettı :)) heyecanlı ama tam baba bılıncınde ve olgunlugunda degıl :)) dıokı playstatıon alalım dıo eve bende ne oyunu dıom kasımdan sonra aksmların hep pışpışlarla gecıcek dıom.:))
hatim etmişsiniz yetişemedim(((((((((((
bende okuyayım ayetel kürsi , bölünmeden okuyabildiğim kadar çok yoğun burası. bide 99 ya mübdi diyim.
canım geçmiş olsun diyet yapıyorum dicemde ben hamileğin başından beri yapıyorum. doktor diyet yap mı dedi? şekerin kaç çıktı?
Sanırım uyuyordur ?
kızlar dün vitaminlerden bahsediliyodu da, bana da doktorum son kontrolde eleviti bıraktırdı yeni bi vitamin verdi gyno ferro sanol die. aranızda kullanan var mı??? bu da cok kilo aldırır mı aceppp
kızlar dün vitaminlerden bahsediliyodu da, bana da doktorum son kontrolde eleviti bıraktırdı yeni bi vitamin verdi gyno ferro sanol die. aranızda kullanan var mı??? bu da cok kilo aldırır mı aceppp
Allah razı olsun canım.
yaaa ne alakaaa.. çok şirin yüzlü insanlarla karşılaştım desem daha doğru olur
canım benimki de öyle babalık bilincinde değil tam. hala inanamıyorum, alışamadım bi türlü esra diyo... ben de üzerine gitmiyorum. ne de olsa hem yanımda değil, hem de benim gibi içinde taşıdığı bi canlı yok...
canım bende okumak istiyorum geç mi kaldım çok olanlarından alabilirim
Sanırım uyuyordur ?
offfff inşallah uyuyodurr
inşallah iyidir ve uyuyordur rabbim bir an önce sağlıklı haberlerini alabilmeyi nasip etsin
inşallah aysunda işlerini sorunsuz halledebiliyordur.
bızım ıcımızde oldugu halde yenı yenı olusuyo duygularımız.onlar görcek de baba dıcek de ancaa :)) bu arada tesekkur ederım
214 cıktı canım bırde tatlı severım kı hıc sorma ancak kavun karpuz cok yedim sen gebelık sekerısın deyınce bır de yok bebegın cıgerlerı gelısmezmıs hemen dıyete basla dei dıyetımıde bır gör ac aç hamılelık gecırıyorum senın dıyet agır mı?15 gun dıyet sonra ölcum olmazsa ınsulın dedi.İnan eve geldım yatagın üstünde bebek için örduklerım vardı bakıp bakıp ağladım .Saglık ocagındakı dr da ne uzuluyon nur topu gibi tombul bir bebegın olur ıste dedi e nasıl doguracaksam.
bu gün ne yesekkk :)
yemek topicine mi gitsekkkk
insallah benımkıde duser canım bende harekette yok bende yuruyusten sonra belim kopuyor 6 kg kadar aldımçok iyi anlıyorum seni, bende çok ağlamıştım((( ama canım artık ilk şoku atlat, yapabileceklerini gözden geçir.
banada aynı şeyi dedi doktor düşmezse insülin vercez oda bebeğe iyi olmaz dedi. karbonhidratı azalt dedi ben zaten çok az yiyordum duyunca yediklerimi yok tamam yapma bişi dedi. şeker cihazı al hergün ölç dedi, 5 günüm yarın bitiyor cuma günü arayacağım doktoru sonuçlarımı söyleyeceğim , şekerim düşük çıkıyor sanırım insüline başlamıcaz.
şimdi canım tatlı, çikolata yada kola, çok seviyor dayanamıyor olabilirsin ama konu çocuk olunca akan sular duruyor. ben iki gün bişi yiyememiştim. sonra düzeldim. normal beyaz ekmek yeme, tam buğday ekmeği ye her öğünde iki dilim olur. pirinç makarna 2 kaşıktan fazla yeme, ben kepekli pririnç ve kepekli makarna aldım. bulgurun bir zararı yok. kızartma yeme. et bol ye, balık tavuk, sebze bol yemelisin. zaten doyuyor insan. meyve günde 2 porsiyon olsun ama bir anda yeme ara ara ye. tatlıdan uzak duruyorum geçen eşim 1 çatal verdi yedim ölçtüm şekerim düşük çıktı yinede. çünkü az yedim. bazen çok acıkıyorum ya süt içiyorum ya ayran oda beni doyuruyor. benim şekerim düzeldi böyle devam edersen düşer seninde.
herşey onlar için 3 ay sonra dilediğimi yiyebilirim. :)
insallah benımkıde duser canım bende harekette yok bende yuruyusten sonra belim kopuyor 6 kg kadar aldım
benım dıyette sabah 2 dılık ekmek 1 kıbrıt kutusu peynır 1 salata 1 domates arada sut kepeklı biskuvı öglen 8 kasık sebze 1 köfte kadar et balık tavuk arada meyve yogurt aksamda aynı açım ben ya .Ama hersey bebegım ıcın dayanıyoruz Allah esirgesin onları da bizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?