2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar dün vitaminlerden bahsediliyodu da, bana da doktorum son kontrolde eleviti bıraktırdı yeni bi vitamin verdi gyno ferro sanol die. aranızda kullanan var mı??? bu da cok kilo aldırır mı aceppp

saol esracım... ciddi mi yaa. rabbim korusun cok erken hemen okuyorum

Allah razı olsun canım.

yaaa ne alakaaa.. çok şirin yüzlü insanlarla karşılaştım desem daha doğru olur

canım benimki de öyle babalık bilincinde değil tam. hala inanamıyorum, alışamadım bi türlü esra diyo... ben de üzerine gitmiyorum. ne de olsa hem yanımda değil, hem de benim gibi içinde taşıdığı bi canlı yok...

214 cıktı canım bırde tatlı severım kı hıc sorma ancak kavun karpuz cok yedim sen gebelık sekerısın deyınce bır de yok bebegın cıgerlerı gelısmezmıs hemen dıyete basla dei dıyetımıde bır gör ac aç hamılelık gecırıyorum senın dıyet agır mı?15 gun dıyet sonra ölcum olmazsa ınsulın dedi.İnan eve geldım yatagın üstünde bebek için örduklerım vardı bakıp bakıp ağladım .Saglık ocagındakı dr da ne uzuluyon nur topu gibi tombul bir bebegın olur ıste dedi e nasıl doguracaksam.

kızlar dün vitaminlerden bahsediliyodu da, bana da doktorum son kontrolde eleviti bıraktırdı yeni bi vitamin verdi gyno ferro sanol die. aranızda kullanan var mı??? bu da cok kilo aldırır mı aceppp

Kansızlık için banada verdi ama çok iştah açkyormuş ben de doğal yollardan üzümle fln idare ediyorum kalıcı kilo yaptırıyormuş ben de elevit ya da bişey kullanmıyorum ama burda kullanan arkadaşımla bebekler başabaş gidiyor

canım bildiğim kadarıyla kan ve demir ilacı bende kullanıyorum onu bana o kilo yapmadı ben hamileliğin basından beri 3 kilo aldım o ilaç kilo yapmıyor

bızım ıcımızde oldugu halde yenı yenı olusuyo duygularımız.onlar görcek de baba dıcek de ancaa :)) bu arada tesekkur ederım

bızım ıcımızde oldugu halde yenı yenı olusuyo duygularımız.onlar görcek de baba dıcek de ancaa :)) bu arada tesekkur ederım

est.

aynen öyle... anne bebek karnına düştüğü anda anne olur, baba ise bebek doğunca baba olurmuş :) çok şükür eşlerimiz iyi temiz insanlar... en gzel şekilde babalıklarını yapacaklarına kuşkum yok benim.

:26:

armut: eğer anne hamileyken armut yerse evladı güzel ve iyi ahlaklı olur. kalbin güçlenmesine, midenin temizlenmesine, güzellik ve cesaret verir. armutta b1,b2,b6 ve c vitamini vardır.
nar: cuma günleri kahvaltı yapmadan nar yemek çok iyidir. bulantıyı engeller. kansızlığı giderir. tansiyona da iyidir.
incir: kuranda adına yemin edilen meyvedir. ağız kokusunu giderir ve kemikleri güçlendirir
kavun: anne hamileyken kavun yerse evladı güleryüzlü olur.

bunların yanısıra; badem, sebzeler, hurma, balık, mercimek, lahana, marul, bal, fasülye, şeftali, zeytinyağı, fındık ve süt ürünleri tüketmek çok yararlıdır. fındık vs yerken aşırıya kaçmamak iyidir.

bunlar hem tıptan hem de hadislerden yararlanılarak edinilmiş bilgilerdir.

çok iyi anlıyorum seni, bende çok ağlamıştım ((( ama canım artık ilk şoku atlat, yapabileceklerini gözden geçir.

banada aynı şeyi dedi doktor düşmezse insülin vercez oda bebeğe iyi olmaz dedi. karbonhidratı azalt dedi ben zaten çok az yiyordum duyunca yediklerimi yok tamam yapma bişi dedi. şeker cihazı al hergün ölç dedi, 5 günüm yarın bitiyor cuma günü arayacağım doktoru sonuçlarımı söyleyeceğim , şekerim düşük çıkıyor sanırım insüline başlamıcaz.

şimdi canım tatlı, çikolata yada kola, çok seviyor dayanamıyor olabilirsin ama konu çocuk olunca akan sular duruyor. ben iki gün bişi yiyememiştim. sonra düzeldim. normal beyaz ekmek yeme, tam buğday ekmeği ye her öğünde iki dilim olur. pirinç makarna 2 kaşıktan fazla yeme, ben kepekli pririnç ve kepekli makarna aldım. bulgurun bir zararı yok. kızartma yeme. et bol ye, balık tavuk, sebze bol yemelisin. zaten doyuyor insan. meyve günde 2 porsiyon olsun ama bir anda yeme ara ara ye. tatlıdan uzak duruyorum geçen eşim 1 çatal verdi yedim ölçtüm şekerim düşük çıktı yinede. çünkü az yedim. bazen çok acıkıyorum ya süt içiyorum ya ayran oda beni doyuruyor. benim şekerim düzeldi böyle devam edersen düşer seninde.

herşey onlar için 3 ay sonra dilediğimi yiyebilirim. :)

Son düzenleme:
insallah benımkıde duser canım bende harekette yok bende yuruyusten sonra belim kopuyor 6 kg kadar aldım
benım dıyette sabah 2 dılık ekmek 1 kıbrıt kutusu peynır 1 salata 1 domates arada sut kepeklı biskuvı öglen 8 kasık sebze 1 köfte kadar et balık tavuk arada meyve yogurt aksamda aynı açım ben ya .Ama hersey bebegım ıcın dayanıyoruz Allah esirgesin onları da bizide

diyetler hemen hemen aynı. ben doyuyorum açıkcası ama bazen kriz geliyor o anda da tutuyorum kendimi. fazla kilo almamışsın bu diyetlede zaten çok almazsın. böylede avantajı var bu durumun.

yürüyüş kandaki şeker oranını düzenliyor. ben çok hareketli bir insanım. akşamlarıda bazen yürürüz yürümesek bile evde de durmam mutlaka iş güç bişiler yapar hareketlenirim.

merak etme şekerin düşer canım. yalnız anlamadığım 15 gün sonra tekrar yüklemeye mi gireceksin? doktor bana diyetin yüklemeye etkisi yok dedi. ikinci yüklemeye giderken diyet yapma dedi. yine yüksek çıktı sonrada günlük şeker ölçüm cihazı ile kontrole başladım. tekrar yükleme yapılmayacak bana. senin nasıl tekrar kontrol edilecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…