2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kızlarrrrrr

sizlerden bir ricada bulunabilirmiyimmmm

bugün yengemin transferi var 1 tane embriyoları oluştu o transfer edilecek
hamilelerin duası kabul olurmuş yengem için 1 er tane ayet-el kursi okuyabilirmisinizzz
ismi cansever

15 gun sonra açlık tokluk sekerıne bakılacak dedi bayagı korkuttular benı elevıt kullanıyorum bana o kılo aldırıyor gıbı gelıyor tabı kan hapıda var hergun 1 tane

okuruz tabii.inşallah tutunur bebeği...

okudum canım inşallah tutar benımde 1 embıryo olmustu ama tutmadı Allah doğal yoldan verdi insallah gönlunce olur teyzenın

Hayaaaattt ne olur bizi merakta bırakma amaa çatlamak üzereyiz iyi de bize haticee

bende okudum canım inşallah tutar, onlarda kavuşurlar bebeklerine

merhaba canım benim pazartesi 50lik yüklemem yapıldı yqarın yüzlük yapılacak 50 lik 164 çıktı aclık 72 öıktı ..yarınki çok korkutuyor ama ben bu zaman zarfında diyet falan yapmadım yanlış mı yaptım acaba....birde aradan 1 hafta gecmedi belli bir zaman gerekiyormu yarın için izin aldım 100lük yükleme için hepimize şifa versin rabim

Yok canım tamamen çıkmış durumda umarım 5 dk ya gelir yemeğe gitmeden

bikaç gündür giremmedim saglık problemlerim vardı ...bu arada lavinyaya ne oldu yaaa rabbim saglık versin ...inşalah herşey yolundaır
kızlar şunu merak ettm benim pazartesi 50lik yüklemem yapıldı yqarın yüzlük yapılacak 50 lik 164 çıktı aclık 72 çıktı ..yarınki çok korkutuyor ama ben bu zaman zarfında diyet falan yapmadım yanlış mı yaptım acaba....birde aradan 1 hafta gecmedi belli bir zaman gerekiyormu yarın için izin aldım 100lük yükleme için hepimize şifa versin rabim

nefesimizi tuttuk resmen...
Hayatta gitti... Ya ne oldu acaba :18::18::18:
çatlıcam :18::18:

okudum bende canım hatta kalbımden ıkız gectı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…