bugün yengemin transferi var 1 tane embriyoları oluştu o transfer edilecek
hamilelerin duası kabul olurmuş yengem için 1 er tane ayet-el kursi okuyabilirmisinizzz
ismi cansever
diyetler hemen hemen aynı. ben doyuyorum açıkcası ama bazen kriz geliyor o anda da tutuyorum kendimi. fazla kilo almamışsın bu diyetlede zaten çok almazsın. böylede avantajı var bu durumun.
yürüyüş kandaki şeker oranını düzenliyor. ben çok hareketli bir insanım. akşamlarıda bazen yürürüz yürümesek bile evde de durmam mutlaka iş güç bişiler yapar hareketlenirim.
merak etme şekerin düşer canım. yalnız anlamadığım 15 gün sonra tekrar yüklemeye mi gireceksin? doktor bana diyetin yüklemeye etkisi yok dedi. ikinci yüklemeye giderken diyet yapma dedi. yine yüksek çıktı sonrada günlük şeker ölçüm cihazı ile kontrole başladım. tekrar yükleme yapılmayacak bana. senin nasıl tekrar kontrol edilecek?
15 gun sonra açlık tokluk sekerıne bakılacak dedi bayagı korkuttular benı elevıt kullanıyorum bana o kılo aldırıyor gıbı gelıyor tabı kan hapıda var hergun 1 tane
hamilelerin duası kabul olurmuş yengem için 1 er tane ayet-el kursi okuyabilirmisinizzz
ismi cansever
ismi cansever
ismi cansever
diyetler hemen hemen aynı. ben doyuyorum açıkcası ama bazen kriz geliyor o anda da tutuyorum kendimi. fazla kilo almamışsın bu diyetlede zaten çok almazsın. böylede avantajı var bu durumun.
yürüyüş kandaki şeker oranını düzenliyor. ben çok hareketli bir insanım. akşamlarıda bazen yürürüz yürümesek bile evde de durmam mutlaka iş güç bişiler yapar hareketlenirim.
merak etme şekerin düşer canım. yalnız anlamadığım 15 gün sonra tekrar yüklemeye mi gireceksin? doktor bana diyetin yüklemeye etkisi yok dedi. ikinci yüklemeye giderken diyet yapma dedi. yine yüksek çıktı sonrada günlük şeker ölçüm cihazı ile kontrole başladım. tekrar yükleme yapılmayacak bana. senin nasıl tekrar kontrol edilecek?
merhaba canım benim pazartesi 50lik yüklemem yapıldı yqarın yüzlük yapılacak 50 lik 164 çıktı aclık 72 öıktı ..yarınki çok korkutuyor ama ben bu zaman zarfında diyet falan yapmadım yanlış mı yaptım acaba....birde aradan 1 hafta gecmedi belli bir zaman gerekiyormu yarın için izin aldım 100lük yükleme için hepimize şifa versin rabim
bikaç gündür giremmedim saglık problemlerim vardı ...bu arada lavinyaya ne oldu yaaa rabbim saglık versin ...inşalah herşey yolundaır
kızlar şunu merak ettm benim pazartesi 50lik yüklemem yapıldı yqarın yüzlük yapılacak 50 lik 164 çıktı aclık 72 çıktı ..yarınki çok korkutuyor ama ben bu zaman zarfında diyet falan yapmadım yanlış mı yaptım acaba....birde aradan 1 hafta gecmedi belli bir zaman gerekiyormu yarın için izin aldım 100lük yükleme için hepimize şifa versin rabim
ismi cansever