2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar dün kolay doğum için sormuşsunuz cevap veremeden çıktım
İNŞİKAK SURESİ:
Kolay doğum yapmak için 7 defa okunur.
Bir kağıda yazılıp, doğum zorluğu çeken bir kadının üstüne konulursa, kolay doğum yapar.
arapcasını bilmeyenler için
İNSİKAK
Bismillahirrahmanirrahim

1. İzessemaunşakkat.
2. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat.
3. Ve izel'ardu muddet.
4. Ve elkat ma fiyha ve tehallet.
5. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat.
6. Ya eyyuhel'insanu inneke kadihun ila rabbike kedhan femulakıyhi.
7. Femma men utiye kitabehu biyemiynihi.
8. Fesevfe yuhasebu hısaben yesiyren.
9. Ve yenkalibu ila ehlihi mesruren.
10. Ve emma men utiye kitabehu verae zahrihi.
11. Fesevfe yed'u suburen.
12. Ve yasla se'ıyren.
13. İnnehu kane fiy ehlihi mesruren.
14. İnnehu zanne en len yehure.
15. Bela inne rabbehu kane bihi basıyren.
16. Fela uksimü bişşefekı.
17. Velleyli ve ma veseka.
18. Velkameri izetteseka.
19. Leterkebunne tabekan 'an tabekın.
20. Femalehum la yu'minune.
21. Ve iza kurie 'aleyhimülkur'anu la yescudune.
22. Belilleziyne keferu yukezzibune.
23. Vallahu a'lemu bima yu'une.
24. Febeşşirhüm bi'azabin eliymin.
25. İllelleziyne amenu ve 'amilussalihati lehum erun gayru memnunin.

bu süre 30 cüzün 11 sayfasındadır ve secde ayeti vardır

ayy ıcmemız lazım evet bende bu aralar pek ıcemıyorum mıdem bulanıyo
esra oyun halıalrını gördün mü?
50 tl den başlıyo...

vipdukkan.com

aman bana vıp deme sudem 3 hafat olcak hala gondermedıelr 2 parca seyı

bulemsu canım ıyı yolculuklar sımdıden neysekı cok uzun deıl 3 saat ıste olucam ama bı ıhtıyacın olursa yazayım cebımı ıns ıslerınızı kolay halledersınzı gecmıs olsun

cok cahalım di mi

ben markafoni ve limangodan alışveriş yaptım bi kaç kez o kadarcık

internetten alışveriş pek güvenilir gelmio bana, görmek dokunmak, kalitesini incelemek istiom bennn:26:

Vipdükkan iyidir, sahiplerini de tanıyorum. Kısa sürede büyüdüler, ben de sık sık alıyorum birşeyler.
Butikbebe, unnado ve e-bebek 'te yeni favorilerim, başka bebek üzerine nereleri biliyorsunuz?

cok cahalım di mi

ben markafoni ve limangodan alışveriş yaptım bi kaç kez o kadarcık

internetten alışveriş pek güvenilir gelmio bana, görmek dokunmak, kalitesini incelemek istiom bennn:26:

cahal seniii.. aysundan sonra sen de bir cahalsın

canım ben o kadar alıştım ki internet alışverişine, sışardan pek bişe alamıyorum artık :)

canım ben o kadar alıştım ki internet alışverişine, sışardan pek bişe alamıyorum artık :)

aysuuunnnnn gel biz derdimize yanalım kuşummm

ay benimde var böle tanıdıklarım
nasıl alıosunuz onca şeyi anlamıom
hiç görmeden, incelemeden, cesaret edemiorummmm:26:

hangi sitelerden alıosun ?

o kadar çok kargo geliyo ki bazen unutyorum artık hangisi neydi, aa bunu da mı almışım diye
artık not alıyorum bi kenara

ben bu konuda şanslıyım, ne aldıysam cuk diye oturdu üstüme ya da çok beğendim, kullanıyorum... bi arkadaşım var kız ne alsa bi sorun çıkıyo.

markafoni, limango, vipdükkan, butikbebe, minimoy, e bebek, evim...

Son düzenleme:

ne güzel şeyler varmışşş
sen burdan lışveriş yaptın mı hiç ?
güvenilir bi site mi acaba :26:
evet canım 6 kolı geldı vıpden daha bekledğim 3 kolı var....en son kendıme kırmızı rugan ayakkabı aldım topuklu kırmızı trençkotumla gıyeceğim....aldığım ürünlerde genlede çok güzel çıkıyo....ben çok memnunum...

canım israil malı mı alıcaz?????????

sorma ya ondan sonra aldıklarımın çoğu geldi...bi o karog gelmedı senın şansına....ilk alışverişin di ya...lavınyada aynı şeyi yaşamış galiba 1 ay gelmemiş 1 kolısı...
bence butıkle ılgılı viple ılgısı yok...boşver gelsın begenmezsek ıade edelım bizde....ben eldıven,şapka patik almıştım...o gelmeden da bi sürü şapka patik oldu..belki iade ederim....

hemen dedikodumu yap sen mesajlarına baktın mııı

ben siteleri biliyorum ama kredi kartıyla alışveriş ypamadım oda kapalıymışş ben ondan cahal oldu mmm

cebini ver gene tatlım son zamanlarımız aklımız kalıyor birbirimizde sağolasın canım inşş ihtiyacım olmaz eşimin halası kuzenleri ankaradalar canım kuzenin eşi iftara beklerim demişti ondan sebeb iftarı orda açabiliriz dedi eşim belkide döneriz belli olmaz diye

bende unutuyom esra en aldığımı kolı gelıyo şu gelmiştir diyom başka bişey geliyo....daha sırada 4-5 kolı var gelecek....2 unnadodan diğerleri vipden...

esra minimoy ne ılk defa duydum?ne aldın ordan_?

evimnet mi diğeri ordan ne alıyon?

ay bıde ıadeyle ugrasamam kız haftaya gelse barı ısyerı adresını vermıstım bayramdan sonra evde olucam gercı sorun deıl burdan bırıelrı de teslım alır da
benımde battanıye
kucuk cerceve
eldıven
ve ogluma atlet kulot takımı gelcek bakalım

doğuma manevi hazırlık
1 - her gun karnını tutarak yasin okuyun (bebegin kulagı kuran duysun )

2 - yapabilirseniz hatim yapın

3 - 3 tane hurmaya 1er tane yasin okuyun 1. okuduktan hemen sonra 2. doguma giderken 3. dogumdan sonra once gogsunuze surun sonra yiyin (sutunuz bol olsun inşallah)

4 - hergun abese suresini okuyun amme suresinden 2 sure sonra olması lazım anlamınada bakın dogumu kolaylaştırmak için abese diye başlıo

5 - dogum sırasında abese suresinin summesse bil yesserrah ayetini okuyun

6 - bi bardak suya hergün tin suresini okuyup için (bebegin ahlaklı olması için )

7 - 7 adet pirince 7şer kere inşirah suresini (elemneşrak) okuyun doguma giderken yanınıza alın ( sancılar başlayınca yutmaya başlayın sancıları hafifletmek için )

8 - ashab-ı kehf in isimlerini bi kagıda yazarak sol baldırınızın altına yapıştırın ( dogumda sizi koruması için ) not: çok aglayan bebeklerın yastıgının altınada yazılıp konulabilir ama okumak en faydalısıdır)

9- dogum sırasında ayetel kursi oku ( peygamber efendimizin hz. fatımanın dogumunda okunmasını soylemiş)

10 - doguma giderken kuran okuyan yakınlarınıza haber verin meryem suresini okusunlar (dogumu hayırlısıyla atlatmak için)

11 - dogum sırasında allahın guzel isimlerinden ya vedud ismini zikredin

12 - doguma yakın bı fincan sıcak suya karanfil at çay olarak iç (kas gevşetici)

13 - ahlakının iyi olduguna inandıgınız dini inançları guclu birine hurma cignetin ve dogumdan sonra o ççiğnenmiş hurmayı emzirmeden once bebeginizin agzına surun ( peygamber efendimiz oyle yaparmış sunnettir ) bulursanız zemzemde surun

14 - bebegin ismini kulagına 7. gun okuyun buda sunnettır peygamber efendımız yaparmış

belki bi cogunuza saçma gelebilicek yada hurafe olarak adlandırabiliceniz şeyler olabilir ama unutmayın ameller niyete baglıdır ne kadar inanarak yaparsanız o kadar faydasını gorursunuz unutmayınki burda yazılan hiç bi şeyin size zararı olmaz aksine yararı olur
(netten alıntı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…