ayy ıcmemız lazım evet bende bu aralar pek ıcemıyorum mıdem bulanıyokızlarrrrrrrrr şimdi herkes beni dinlesin Hatice demişti kii, doktor bol bol su içmesi gerektiğini söylemişşşbu sancılara kasılmalarada çok iyi geliyormuşş, bu sıcak havalarda extra suya ihtiyacı varmışş vücudumuzun
şimdiiiii herkes eline şişeyii alsınn içebildiğinizzz kadar hadiii bakimmmmmmmmmmm tek tek sayıyorummm bakkkkkkkk
canım şu büyük olanlar hoşuma gidiyo. onlar da 130ken 100e iniyo genelde.. bi de tinylove kadar kaliteli değilmiş bunlar, teyzem dedi...
ben de cevap veriyimmm.......
canım geç gelmesinin dışında hiç bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar..
ayy sen hiç bilmiyosun siteleriiiii
cok cahalım di mi
ben markafoni ve limangodan alışveriş yaptım bi kaç kez o kadarcık
internetten alışveriş pek güvenilir gelmio bana, görmek dokunmak, kalitesini incelemek istiom bennn:26:
cahal seniii.. aysundan sonra sen de bir cahalsın
canım ben o kadar alıştım ki internet alışverişine, sışardan pek bişe alamıyorum artık :)
aysuuunnnnn gel biz derdimize yanalım kuşummm
ay benimde var böle tanıdıklarım
nasıl alıosunuz onca şeyi anlamıom
hiç görmeden, incelemeden, cesaret edemiorummmm:26:
hangi sitelerden alıosun ?
evet canım 6 kolı geldı vıpden daha bekledğim 3 kolı var....en son kendıme kırmızı rugan ayakkabı aldım topuklu kırmızı trençkotumla gıyeceğim....aldığım ürünlerde genlede çok güzel çıkıyo....ben çok memnunum...
ne güzel şeyler varmışşş
sen burdan lışveriş yaptın mı hiç ?
güvenilir bi site mi acaba :26:
canım israil malı mı alıcaz?????????canım şu büyük olanlar hoşuma gidiyo. onlar da 130ken 100e iniyo genelde.. bi de tinylove kadar kaliteli değilmiş bunlar, teyzem dedi...
ben de cevap veriyimmm.......
canım geç gelmesinin dışında hiç bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar..
ayy sen hiç bilmiyosun siteleriiiii
sorma ya ondan sonra aldıklarımın çoğu geldi...bi o karog gelmedı senın şansına....ilk alışverişin di ya...lavınyada aynı şeyi yaşamış galiba 1 ay gelmemiş 1 kolısı...ayy ıcmemız lazım evet bende bu aralar pek ıcemıyorum mıdem bulanıyo
aman bana vıp deme sudem3 hafat olcak hala gondermedıelr 2 parca seyı
bulemsu canım ıyı yolculuklar sımdıden neysekı cok uzun deıl 3 saat ıste olucam ama bı ıhtıyacın olursa yazayım cebımı ıns ıslerınızı kolay halledersınzı gecmıs olsun
cahal seniii.. aysundan sonra sen de bir cahalsın
canım ben o kadar alıştım ki internet alışverişine, sışardan pek bişe alamıyorum artık :)
aysuuunnnnn gel biz derdimize yanalım kuşummm
ay benimde var böle tanıdıklarım
nasıl alıosunuz onca şeyi anlamıom
hiç görmeden, incelemeden, cesaret edemiorummmm:26:
hangi sitelerden alıosun ?
cebini ver gene tatlım son zamanlarımız aklımız kalıyor birbirimizdeayy ıcmemız lazım evet bende bu aralar pek ıcemıyorum mıdem bulanıyo
aman bana vıp deme sudem3 hafat olcak hala gondermedıelr 2 parca seyı
bulemsu canım ıyı yolculuklar sımdıden neysekı cok uzun deıl 3 saat ıste olucam ama bı ıhtıyacın olursa yazayım cebımı ıns ıslerınızı kolay halledersınzı gecmıs olsun
o kadar çok kargo geliyo ki bazen unutyorum artık hangisi neydi, aa bunu da mı almışım diye
artık not alıyorum bi kenara
ben bu konuda şanslıyım, ne aldıysam cuk diye oturdu üstüme ya da çok beğendim, kullanıyorum... bi arkadaşım var kız ne alsa bi sorun çıkıyo.
markafoni, limango, vipdükkan, butikbebe, minimoy, e bebek, evim...
sudem sen hamişmisinn?
sudem sen hamişmisinn?
ablacım hoşgeldinnnnn
evet oda hamişşş
evet canım hemde 7 aylık...
evet canım 6 kolı geldı vıpden daha bekledğim 3 kolı var....en son kendıme kırmızı rugan ayakkabı aldım topuklu kırmızı trençkotumla gıyeceğim....aldığım ürünlerde genlede çok güzel çıkıyo....ben çok memnunum...
canım israil malı mı alıcaz?????????
sorma ya ondan sonra aldıklarımın çoğu geldi...bi o karog gelmedı senın şansına....ilk alışverişin di ya...lavınyada aynı şeyi yaşamış galiba 1 ay gelmemiş 1 kolısı...
bence butıkle ılgılı viple ılgısı yok...boşver gelsın begenmezsek ıade edelım bizde....ben eldıven,şapka patik almıştım...o gelmeden da bi sürü şapka patik oldu..belki iade ederim....
hoşbuldum aysuncummm
naber fıstık
bebişimiz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?