2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kuzum senin kız çıkıyor... allah gönlüne göre versinn inşallahhh.sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlatt

bakalım hangi doğru olacak, ÇİN Takvimine göre hesaplattm erkek dediler, Rus takviminde kız çıkıyor :) çok sağol canım, inş. bakalım amin sağlıklı sıhhatki hayırlı olsunda.

evet canım vajinal. sen naptın bugün gidecektin

gittim sabahtan canım, doktorum beni direkt karından ultrasona aldı, vajinal bakmamı istemediğinizi düşünüyorumm diyerek :) ben de aynennn dedim :) karından bakıp sadece keseyi görebildik haliyle benim ki bugün itibariyle 5+5 gelişimi ile paralel gittiğini ifade etti. kese 8 mm. vajinal baktırmadığım için bildiğim tek rakam bu haliyle :)

10 gün sonra kalp atışı için bekliyorum dedi. ayın 9 unda kısmetse.

ahh ahh ısım konusu konusulmus ben de dertlıyımbu konuda oglumda ıstedıgım ısmı koyamadım dırekkoy demedıelr ama baskalrından ornek vererek ıma ettıler esım tek erkek cocuk olunca bekledıler bıde ha noldu esım koydu ama hıc soylemıyoruz basta kayınvaldem ıkısıde soylensın dedı soyledıelr kendı caplarında sımdı bız hep ıkıncı ısmı kullanınca onlarda donduler mecburen

bunda esımle anlastım ben koycam dıye tamam dıyor ama soyeldıklerımı pek begenmıyor bırde dun ben su ısı kesınlestırelım bak dedıgımde önüne ısım koyabılır mıyım dıyor hayııııııııııııııııııırrrr dedım ıkı ısım ıstemıyorum dedım senınkı soylencek ama dıyro olsun dedım valla dogum kagıdını fılan vermem tepemı attırma dedım hem cekınıyo benden hemde tam anlamıyla ısımlerı kabullenmıyo

kızlar ilerleyen haftalara konuşacak konu kalmayacak bırakın isimleri cinsiyetleri belli olunca düşünelim :) sonra konuşacak konumuz kalmayacak :) meyve, süt, yoğurt yediniz mi bakim? :)

valla benin çin takvimi erkek diyo
rus ta erkek diyo
içimm kız istiyoo,hatta dün gece rüyamda kız doğurdumm
etrafımdakiler erkek diyoo
kız ismi hazır benimde erkek ismi yakıştıramıyom bile :))))

ya ben kaan dıorum esım ıstemıo kaanı..alla allaaaa ya bendebaska ısım yakıstıramadım
oda gıtmıs tan ısmı demıs
oda tanıdıgım tanlar ya tan sagturk ya sarkıcı tan
daha erkeksı olsun dıorum

selam kızlaarr... bugün 5+4 ve şimdi doktordan geldim Allaha bin şükür bebeğimizi ve kalp atımını gördük boyu 3,5 mm kalp atımı 100 (maşallah diyin) Allah herkese nasip etsin

ay canım ne güzelll haber yerim onuu miniş şey

bende muhasebeciyim Aras kargo aklıma gelmiyor değil benimde Aras için karar veremedim Ada ismini seviyorumm benim ismimde Yasemin

kızlar ilerleyen haftalara konuşacak konu kalmayacak bırakın isimleri cinsiyetleri belli olunca düşünelim :) sonra konuşacak konumuz kalmayacak :) meyve, süt, yoğurt yediniz mi bakim? :)

kız bi anda çektin çıkardın beni düştüğümm boşluktannn..gerçek hayata döndümm yaaa....kafamda kuruyordum bende...kızım olursaa nolurr? ne derler? ben ne derim? nasıl mücadele ederim diye?

yada oğlum olursaaa falan filannn diyeee dalmıştım düşünceleree...

meyve özürlü olduğum için, haftada 3 kez falan yiyorum. sütü her sabah içiyorum...öğlen yemeğindede içim yanmış 3 bardak ayran içtimmm

sen nasılsınn tatlımm?

benim de bugün 5+4 canım işte benim biliyorsun boş gebelik kürtaj fln olunca emin olmak için vajinal bakıyorlar ama Allahtan bir aksilik çıkmadı benim de bir sonraki randevum 14 nisan umarım her şey yolunda gider o zaman 7+5 olucam galiba o zaman karından bakar artık..
8mm+30=38
38/7= 5+3 demek ki canım senin şu an tam haftasına uyumlu maşallah nazar değmesin

yolk kesesi fln göründü mü canım

Son düzenleme:

valla ben bu konuda dertlıyım ya hemen atladım ama canı merak etme konu kalmaz dıye daha 2 lı testler var ayrıntılı ultrason seker yuklemesı yanı konu bıtmez cocuk olunca hayat boyu devam ıns

ben elma yıcem sımdı mıdem bulandı cunku gene

ay canım ne güzelll haber yerim onuu miniş şey

bende muhasebeciyim Aras kargo aklıma gelmiyor değil benimde Aras için karar veremedim Ada ismini seviyorumm benim ismimde Yasemin

Sen kısa isimleri seviyorsun anlaşılan. yasemin ve eşinin ismiyle karma isim olabilir bizim komşu vardı selim ve inci çocuklarının ismini sel-in koydular

iyiyim bugün şükür canım :) iyi yapmışsın ayranları ve sütleri devirerek meyve de yiyebildiğin kadar tiksindirme kendini :) ben cevizden tiksindim mesela ki ben ekmek arasına koyar koyar yerdim :)

bende ilk çocuğumda çok hevesleniyordum kız olsunnn diye.
sonra testlerim kötü çıktı.down riski olabileceği söylendi.
işlem yapılırken allahım bebeğimi koru, ölmesin diye dua etmeye başladım
sonucu beklerken (tam 1 ay)bu seferde allahım kız erkek farketmez , hayırlı sağlıklı ver, diye dualara başlamıştım...
sonuçta sağlıklı bir KIZ ım oldu.gönlümün istediği oldu.ama erkek olsada hiiç üzülmezdim. artık insan o kadar sıkıntı yaşayınca hiççç aklınıza erkek kız gelmiyo, rabbim yaşatmasın kimseye
diyeceğim odur ki inş allah önceee sağlıklı hayırlı evlat nasip eder, tabi gönlünüzden geçenide verir inş allahım...

kıyamam inşallah en kısa zamanda mideyle ilgili tüm problemlerimiz biter, benimki de ayarsız ağrıyor ve şişiyor hepimizin hemencecik geçsin mide sorunları inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…