kuzum senin kız çıkıyor...allah gönlüne göre versinn inşallahhh.sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlatt
selam kızlaarr... bugün 5+4 ve şimdi doktordan geldim Allaha bin şükür bebeğimizi ve kalp atımını gördük boyu 3,5 mm kalp atımı 100 (maşallah diyin) Allah herkese nasip etsin
evet canım vajinal. sen naptın bugün gidecektin
benim 26.12.1984
eşim 15.10.1980
sat 27.01.2012 :)
valla benin çin takvimi erkek diyo
rus ta erkek diyo
içimm kız istiyoo,hatta dün gece rüyamda kız doğurdumm
etrafımdakiler erkek diyoo
kız ismi hazır benimde erkek ismi yakıştıramıyom bile :))))
kızlar ilerleyen haftalara konuşacak konu kalmayacak bırakın isimleri cinsiyetleri belli olunca düşünelim :) sonra konuşacak konumuz kalmayacak :) meyve, süt, yoğurt yediniz mi bakim? :)
kuzum senin kız çıkıyor... allah gönlüne göre versinn inşallahhh.sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlatt
selam kızlaarr... bugün 5+4 ve şimdi doktordan geldim Allaha bin şükür bebeğimizi ve kalp atımını gördük boyu 3,5 mm kalp atımı 100 (maşallah diyin) Allah herkese nasip etsin
Canımm aras ve tuna isimleri çerez gibi bu aralar ama güzel isimler bir de ben muhasebeciyim ya aras diyince firma isimleri geliyor aras kargo diye tamamlıyor zihnim ama gerçektenhoş isim mesela benim adım burcu aklıma salça çay ve çamaşır suyu geliyor :)) adımda her marka bişey var
kızlar ilerleyen haftalara konuşacak konu kalmayacak bırakın isimleri cinsiyetleri belli olunca düşünelim :) sonra konuşacak konumuz kalmayacak :) meyve, süt, yoğurt yediniz mi bakim? :)
gittim sabahtan canım, doktorum beni direkt karından ultrasona aldı, vajinal bakmamı istemediğinizi düşünüyorumm diyerek :) ben de aynennn dedim :) karından bakıp sadece keseyi görebildik haliyle benim ki bugün itibariyle 5+5 gelişimi ile paralel gittiğini ifade etti. kese 8 mm. vajinal baktırmadığım için bildiğim tek rakam bu haliyle :)
10 gün sonra kalp atışı için bekliyorum dedi. ayın 9 unda kısmetse.
banada bakabilirmisiniz çok merak ettim :))
benim: 06/03/1986
eşim: 01/06/1985
sat: 23/02/2012
şimdiden teşekkür ederim canım :))
nerdeeeee? çubuk kraker yiyebiliyorum sadece
ay canım ne güzelll haber yerim onuu miniş şey
bende muhasebeciyim Aras kargo aklıma gelmiyor değil benimde Aras için karar veremedim Ada ismini seviyorummbenim ismimde Yasemin
kız bi anda çektin çıkardın beni düştüğümm boşluktannn..gerçek hayata döndümm yaaa....kafamda kuruyordum bende...kızım olursaa nolurr? ne derler? ben ne derim? nasıl mücadele ederim diye?
yada oğlum olursaaa falan filannn diyeee dalmıştım düşünceleree...
meyve özürlü olduğum için, haftada 3 kez falan yiyorum. sütü her sabah içiyorum...öğlen yemeğindede içim yanmış 3 bardak ayran içtimmm
sen nasılsınn tatlımm?
valla ben bu konuda dertlıyım ya hemen atladım ama canı merak etme konu kalmaz dıye daha 2 lı testler var ayrıntılı ultrason seker yuklemesı yanı konu bıtmez cocuk olunca hayat boyu devam ıns
ben elma yıcem sımdı mıdem bulandı cunku gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?