2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

israil malı uffff haklısın.. almıcaz

bana kırmızı ayakkabı demeeeeee... ölürüm ben kırmızı ayakkabıya... dolabımda tam 7 çift var ama sadece spor olanını giyebiliyorum ühühühühühü

hemen dedikodumu yap sen mesajlarına baktın mııı

ben siteleri biliyorum ama kredi kartıyla alışveriş ypamadım oda kapalıymışş ben ondan cahal oldu mmm

yaparım ben dedikodunu. bana yasak yok

mesajlarımda bişi yokkine

bende unutuyom esra en aldığımı kolı gelıyo şu gelmiştir diyom başka bişey geliyo....daha sırada 4-5 kolı var gelecek....2 unnadodan diğerleri vipden...

sudem bu ne yaaa fiziğimiz aynı, kilolar nerdeyse aynı, alışveriş çılgınlığı ikimiz de had safhada :) yoksa sen bensin de ben çift karakterli miyim anlamadım ki

esra minimoy ne ılk defa duydum?ne aldın ordan_?

evimnet mi diğeri ordan ne alıyon?

bebek kıyafetleri var canım :)
tulum falan almıştım.

evim.net canım. dekoratif şeyler alıyorum, hediyelik alıyorum:)

yorma kendini.. dinlene dinlene gidin, arada yürüyüş yap 5-10 dakika.

evet doktorum da bana demişti kasılmalara su çok iyi gelir diye...
kasılmalara magnezyum da ıyı gelıyormuş aklınızda bulunsun ban ad doktorum dedi....magnorm iismli eritilen şeyden verdi...her gün 1 tane içiyorum

hayırlı olsun canım Rabbim bahtından güldürsün
kızmı erkekmi bebiş?
bu sefer erkek canım...bana çok dua et olur mu?mukabeleyi teravihi felan sen aksatmazsın....günahsız ağızla edilen dualr kabul olurmuş...sen benim için günahsız ağız oluyorsun canım....

sen neler yapıyorsun?
ben çok kilo almadım bu arada...

hadi gelsin bakalım..

Owwww aşmışsın sen olayııı
işte sorun çıkar die almıom bendeee

maşallah maşallahhhh

hemen dedikodumu yap sen mesajlarına baktın mııı

ben siteleri biliyorum ama kredi kartıyla alışveriş ypamadım oda kapalıymışş ben ondan cahal oldu mmm

siteleri bende biliommm ama alışveriş yapamıorummmmm
gözümle görücem dokunucam illa kiiiiiii

doğuma manevi hazırlık
1 - her gun karnını tutarak yasin okuyun (bebegin kulagı kuran duysun )

2 - yapabilirseniz hatim yapın

3 - 3 tane hurmaya 1er tane yasin okuyun 1. okuduktan hemen sonra 2. doguma giderken 3. dogumdan sonra once gogsunuze surun sonra yiyin (sutunuz bol olsun inşallah)

4 - hergun abese suresini okuyun amme suresinden 2 sure sonra olması lazım anlamınada bakın dogumu kolaylaştırmak için abese diye başlıo

5 - dogum sırasında abese suresinin summesse bil yesserrah ayetini okuyun

6 - bi bardak suya hergün tin suresini okuyup için (bebegin ahlaklı olması için )

7 - 7 adet pirince 7şer kere inşirah suresini (elemneşrak) okuyun doguma giderken yanınıza alın ( sancılar başlayınca yutmaya başlayın sancıları hafifletmek için )

8 - ashab-ı kehf in isimlerini bi kagıda yazarak sol baldırınızın altına yapıştırın ( dogumda sizi koruması için ) not: çok aglayan bebeklerın yastıgının altınada yazılıp konulabilir ama okumak en faydalısıdır)

9- dogum sırasında ayetel kursi oku ( peygamber efendimizin hz. fatımanın dogumunda okunmasını soylemiş)

10 - doguma giderken kuran okuyan yakınlarınıza haber verin meryem suresini okusunlar (dogumu hayırlısıyla atlatmak için)

11 - dogum sırasında allahın guzel isimlerinden ya vedud ismini zikredin

12 - doguma yakın bı fincan sıcak suya karanfil at çay olarak iç (kas gevşetici)

13 - ahlakının iyi olduguna inandıgınız dini inançları guclu birine hurma cignetin ve dogumdan sonra o ççiğnenmiş hurmayı emzirmeden once bebeginizin agzına surun ( peygamber efendimiz oyle yaparmış sunnettir ) bulursanız zemzemde surun

14 - bebegin ismini kulagına 7. gun okuyun buda sunnettır peygamber efendımız yaparmış

belki bi cogunuza saçma gelebilicek yada hurafe olarak adlandırabiliceniz şeyler olabilir ama unutmayın ameller niyete baglıdır ne kadar inanarak yaparsanız o kadar faydasını gorursunuz unutmayınki burda yazılan hiç bi şeyin size zararı olmaz aksine yararı olur
(netten alıntı)

cahal seniii.. aysundan sonra sen de bir cahalsın

canım ben o kadar alıştım ki internet alışverişine, sışardan pek bişe alamıyorum artık :)

bende coğunu ınternetten aldım :)) sıcakta dolaşamıyorum zaten dukkana gıtsen ınsanlar basını beklıyorr o kaça bu kaça dıe soramıyosun ınternetten olunca ıstedgn kadar bakıp ıstedgnı alıyosun bıtek gelen malın kalıtesı şansa kalıyorr.

mothercare den cok bahsedılıyor ama sımdıye kadr ben hıc onun kampanyasını bu sıtelerde göremedım onlıne alısverıs yokmukı o markada

hamd olsun ablacım iyidir inş bayramdan sonra doktor amcaya gidicez sen nasılsın
bende iyiyim canım bikaç gündür bende bişeyler var ...ya üşüttüm yada bebiş geliyor..inatla test yapmıyorum...

tamam canım ederim Rabbim herşeyini gönlüne göre versin...

canım mothercare e-bebekte var sanırsam.

inan ben de dolaşmadığım için böyle kolayıma geliyo.. gerçi dolaşıyorum da kısıtlı bebek mağazalarına girebiliyorum . işte civil, kanz, lcw, bücürük... vs. foruma gitmek lazım. orası bu konuda çok iyi... onlarca bebek mağazası var. eşim gelsin oraları talan edicez inşallah :)

hurmayı zemzemle ıslatıp bebğin ağzına sürmeyi bende düşünüyorum...çiğnemekten ziyade içinin yumşak yerini zemzemle ıslatmak daha mantıklı geliyo...bı devirde nerde mübarek bulup çiğnetecez...

evet canım ya çok fazla ortak yönümüz var senle....
benım 1 tane kırmızı rugan çizmem var 41 numara olduğu için ayaklarım ayakkabıdan yana bahtsızım pek ayakkabı masrafım olmaz....ama kırmızı kabanım,şapkam ve bilumum aksesuarlarım vardır....

bizde bir de eşimde alıyor, aşşağıda danışmada paket var diyorlar hep bende bilmiyommm düşünüyomm en son ne almıştım ben biz karı-koca galiba neten çok alışveriş yapıyoz

yıllardır böyle

biz hiç yapmıoz
beraber cıkıoz elele dolaşıoz magazaları
sonuc : pert olup gelioz

benim de ayağım 40
bekarken odam kırmızıydı, evlendim yine kırmızı.. hatta nerdeyse evim kıpkırmızı, mutfağım, yatak odam, salonum, antrem :) bebişin odasına kırmızı koymıcam ama kararlıyım :)

eşimle ayrı düştükten sonra kırmızıyı pek giyemez oldum nedense. daha çok mor, bordo giymeye başladım. kırmızı enerjinin, tutkunun, mutluluğun rengi bana göre... kırmızı giyersem süslenebilmeliyim, enerjik olmalıyım... cansız cansız kırmızı giymektense hiç giymiyim daha iyi.o yüzden tamamen kaldırdım kırmızıları

bende iyiyim canım bikaç gündür bende bişeyler var ...ya üşüttüm yada bebiş geliyor..inatla test yapmıyorum...

tamam canım ederim Rabbim herşeyini gönlüne göre versin...
amin canım çok saol...
senınde inş..hayırlısıyla gelir bebiş...bizim bebeklere kardeş geliyo desene....

esra starcity e git ...orda chıcco panço felanda var oranın lcw sıda güzel...

ayy canım bizde öyleyiz...evde tansıyon aleti ,lcd,aklına gelebılecek çok şey,bebek kıyafeti,bezı ıslak mendılı,arabanın minderi aksesuarlarına kadar....netten alıyoruz hem daha ucuza gelıyo hemde zamndan tasarruf...hatta bebğin kuvetini kovasını maşrapasını bıle netten alıcam...

seni çingene seniiiiiiiii
kırmızıyı bende cok seviommm ama dedigin gibi 7-8 aydır hiç giyemedim
evimde de oturma odam kırmızıdır zebra deseni minderlerimle hem çok şık hem çok sexsi duruo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…