2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ahh kaderdasım benım ayagımda 40 her 40 olmaz bıde babaetlerde fılan hıc alamam

biz hiç yapmıoz
beraber cıkıoz elele dolaşıoz magazaları
sonuc : pert olup gelioz

o da ıyıymıs
bızde esım ve oglusla gıderız o yuzden cok ayrıntılı gezemem esım hemen sıkılır gırıyosun cıkmıyosun dıye kendı anlamaz alısverısten netle hıc alkası olmaz bende kendım bakıp almayı sevıyorum oyle bıle 10 saatte cıkmıyorum bı dukkandan cok kararsız kalıyorum

orda hiç bakmadım, halbuki iki üç haftada bir giderim :)

yok canım görmedim bakayım

esra gönderdim şimdi bak canım

gördüm ama sen gittin kuzum

seni çingene seniiiiiiiii
kırmızıyı bende cok seviommm ama dedigin gibi 7-8 aydır hiç giyemedim
evimde de oturma odam kırmızıdır zebra deseni minderlerimle hem çok şık hem çok sexsi duruo

hihohohoo
eşim de çok seviyo kırmızıyı
ben de sırf kırmızı yapmıyorum.
yatak odası kırmızıyla leopar mesela... salonum kremle kırmızı...
zebrayla da muhteşem durur

keşke benımkıde kırk olsaydı her çantama uygun bı ayakkabım olurdu....neyse bundada vardır bı hayır ...şükretmek lazım yınede..ama ayakkabılara hep içim gider...uzaktan seyrederim hep....bi çizmede fazla sorun olmaz....

kırmızı hastalığım yok....bı dönem severım bı dönem nefret etmişimdir....boğa burcu olduğum için....ama kırmızı severim...hatta oğlumun eşyaalrını kırmızı mı alsam dıyorum kız kardeşi olursa oda kulllanır,,,yada çilekten felan şu kırmızı arabalı bi oda yaparım ilerde belli mi olur....

senın burcun terazimiydi ben yine unuttum....benım yükselenım terazıydı...

Harika bilgiler yaa mutlaka uygulamak gerekli,bende deneyeceğim inşallah bazılarını..

ben bu oyun halısını aldım... Birde dönence aldım.. Bugün Rüzgar günü yaptık

karşılaştığım hiç bir boğa kırmızıyı sevmiyor gerçekten :)
terazi canım benim burcum.
oğluna kırmızı alabilirsin bence.. erkek çocuklarında kırmızı çok hoş duruyor bence.

yok ben aşkımsız hiç bişicik alamıom
illa o bakıcak, görücek, beğenicek
onun zevkine cok güvenirim

leopar deme zaten onunda ayrı hastasıyım evimde salonumda var leopar esintileri ama son dönemde cılkını cıkardılardı birazcıkkk

off benımkıde aynı ya mağazada dolaşmazsın sıkılır..ya hemen al ya çıkalım der...eminönünde bile alelacele bi kaç bişey aldım..outletlerde zor gezerız...o gitsin teknosayı gezsın saatlarce....

evimde de oturma odam kırmızıdır zebra deseni minderlerimle hem çok şık hem çok sexsi duruo
off ya bana leopar zebra demeyın ya...ben ıkısınıde sevıyorummam evımde parça yok....ya evım küçük olduğu için şöyle şatafatli bi döşeyemiycem heralde kiralarda sade ve spor kalacak garibim...

ben bu oyun halısını aldım... Birde dönence aldım.. Bugün Rüzgar günü yaptık
hanı nerde ?bakalım...

hangısını canım ben 99 olanlıgı begendım hayırlı olsun dönence bende alıcam ama bakalım hepsı ızne cıkınca

evet 99 olanını aldım tatlım.. Işıklı dönence alamıcam ben odamızda yatacak gece lambamız var fazlasına biz uyuyamayız... O nedenle müzikli olandan aldım.. Beşiğimizde yarın geliyormuş hayırlısıyla.. Babamız inat etti yanlız o kuracakmış

Vip Dükkandaki 99 tl olanı aldım 25 tl daha karlı (dönenceyle birlikte) hemde kargo bedava

karşılaştığım hiç bir boğa kırmızıyı sevmiyor gerçekten :)
terazi canım benim burcum.
oğluna kırmızı alabilirsin bence.. erkek çocuklarında kırmızı çok hoş duruyor bence.
bakalım canım hele bi karar veremyı bılsem...krmızdan nefret dönemım gerı başlarsa dıye korkuyorum...

hangısını canım ben 99 olanlıgı begendım hayırlı olsun dönence bende alıcam ama bakalım hepsı ızne cıkınca
ohh ohh gelsin alışverişler gitsin paracıklar...

güle güle kullanın canım gelınce haber et malı güzal mi nasıl

beni yoldan çıkarmayınnnn
esra playgro ya elledin mi hiç kumaşı yumşak mı güzel mi?
yengem bı marka almış hatılamıyom çok set tı kumaşı hiç begenmedım 50 lıaraya almış hedıye birine...gittigidiyorda 103 lira olan mı bu vıpdekı 99 olan...

Kızlar ben tetanoz aşımın 2.dozunu olmaya gidiyorum inş.ilki gibi sorunsuz olur görüşürüz...

inşallah sorun çıkmaz canımm....

yok canım yakından da görmedim ama tinylove maymun adası çok güzellll dicektim ki bize ne tinylove dan dimi ama

playgro ıyı bı marka aslında canım alperenın bıkac oyuncagı var mesela nettekı farelı cıngırak bıe arımız vardı cok sverdı kalıtelı yanı

eşimle bizde mavi hastasıyız...turkuazın tonları.... kıyafettte kırmızı bir kadının olmazsa olmazı ama leopardan niyeyse hiç hazzetmem :))))ilahi kız oturma odanmı cok seksi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…