eşimle bizde mavi hastasıyız...turkuazın tonları.... kıyafettte kırmızı bir kadının olmazsa olmazı ama leopardan niyeyse hiç hazzetmem :))))ilahi kız oturma odanmı cok seksi duruyor
Playgro Mutlu Çiftlik Işık ve Sesli Oyun Halısı - e-bebek.com
Açılabiliyor olması beni daha çok cezbetti
Esra sen bakma sonra dayanamıyosun :82::82:
bende alimm dicemde ama bu kız bebişlere olmaz kiiiiiii:97:
canım bizim de oda setimizde uyku seti var ama sonra seçeriz diye bırakmıştık adamda isterseniz uyku seti ücretini verebilirim size almak zorunda değilsiniz demişti belki almayız onun yerine 2-3 nevresim alırız....
bu arada sana bombaaaaa ben 55 kiloyum doynkkk 54 değil bizim tartı yanlışmış :)) 6. ay 55 yazabilirsin banaaa
ya bosch domestos felan yuzde 100 israil mi oratklığı felan mı var?...inşallah sorun çıkmaz canımm....
yok canım yakından da görmedim ama tinylove maymun adası çok güzellll dicektim ki bize ne tinylove dan dimi ama
playgro ıyı bı marka aslında canım alperenın bıkac oyuncagı var mesela nettekı farelı cıngırak bıe arımız vardı cok sverdı kalıtelı yanı
neyse canlar ben size hayırlı doqumlar saqlıklı bebişler dileyerek ayrılayım topiqinizden...Allaha emanet olun
ben bu oyun halısını aldım... Birde dönence aldım.. Bugün Rüzgar günü yaptık
evet 99 olanını aldım tatlım.. Işıklı dönence alamıcam ben odamızda yatacak gece lambamız var fazlasına biz uyuyamayız... O nedenle müzikli olandan aldım.. Beşiğimizde yarın geliyormuş hayırlısıyla.. Babamız inat etti yanlız o kuracakmış
oturma odasının sexsisi de nası oluosa artık
gösteriyim sana bilareee bak kimsede yok bu bana, benim evime özel
leoparı yakışan yakışmayan, her ota b.ka kullandılar baydılar o yüzden azcık sogudum bende
renklerinden dolayı dedim bilmem:26:
hayal ettigim bebek arabasını nihayetinde buldum sankimmmmm
ben ferrariye hiç binmedim ama anasının karnından cıkar cıkmaz binicek bnm cucuguuuummm
Eki Görüntüle 484817
ben ferrariye hiç binmedim ama anasının karnından cıkar cıkmaz binicek bnm cucuguuuummm
Eki Görüntüle 484817
Eki Görüntüle 484817
sağol cnmm
ay çok güzelll canım güle güle kullansın pipiloşşşş
ışıklar bebeğin gözüne zararlı biliyorsunuz değil mi ????
Playgro Mutlu Çiftlik Işık ve Sesli Oyun Halısı - e-bebek.com
Açılabiliyor olması beni daha çok cezbetti
Esra sen bakma sonra dayanamıyosun :82::82:
oturma odasının sexsisi de nası oluosa artık
gösteriyim sana bilareee bak kimsede yok bu bana, benim evime özel
leoparı yakışan yakışmayan, her ota b.ka kullandılar baydılar o yüzden azcık sogudum bende
slm guzel anneler nasılsınız bugun sıcaklar bastrdı yne bu arada avatarımı ve profıl resmımı degstrdım nasıl sızce yegenımın oglu teyzem benım ya oluyrum ona cok tatlı bısey hep ona bakıyrm ıcım gıdıyr severken kendı cocugum olsa bukadar severım ınsallah dıyrm benım melegımde ona benzer
ya bosch domestos felan yuzde 100 israil mi oratklığı felan mı var?...
saol bebem...
esra alıyoz mu oyun halısını?
bekliyozmu?
canım ya evinin resmını çekip profilinden fotosunu koyar mısın çok merak ettim?
esra senın içinde aynı şey geçerli...evine taşınınca evini profiline koysana....
canım ya evinin resmını çekip profilinden fotosunu koyar mısın çok merak ettim?
esra senın içinde aynı şey geçerli...evine taşınınca evini profiline koysana....
çok hoş görünüyor canım yaa..fiyatı nedir bunun
Eki Görüntüle 484817
bakmıyorummm
bak yaaa hem millete laf atıyo hem de oturma odasında leopar kullanıyo
hoşgeldin canım. çok şekermiş maşallah.
yok ben almıcam yaaa... bu ay çok abarttım çünkü. abartının da ötesine geçti hatta :)
taşınınca gösteririm inşallahh
ferraiye bindircem prensesi diyosun yani
ben de kırmızı alıcam
Eki Görüntüle 484817
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?