2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
eşimle bizde mavi hastasıyız...turkuazın tonları.... kıyafettte kırmızı bir kadının olmazsa olmazı ama leopardan niyeyse hiç hazzetmem :))))ilahi kız oturma odanmı cok seksi duruyor

oturma odasının sexsisi de nası oluosa artık
gösteriyim sana bilareee bak kimsede yok bu bana, benim evime özel

leoparı yakışan yakışmayan, her ota b.ka kullandılar baydılar o yüzden azcık sogudum bende

slm guzel anneler nasılsınız bugun sıcaklar bastrdı yne bu arada avatarımı ve profıl resmımı degstrdım nasıl sızce yegenımın oglu teyzem benım ya oluyrum ona cok tatlı bısey hep ona bakıyrm ıcım gıdıyr severken kendı cocugum olsa bukadar severım ınsallah dıyrm benım melegımde ona benzer

canım kilonu kilo topcine yazar mısın?? burdan silinir gider, ordan topluca bakıp ekliyorum çünkü.

inşallah sorun çıkmaz canımm....

yok canım yakından da görmedim ama tinylove maymun adası çok güzellll dicektim ki bize ne tinylove dan dimi ama
ya bosch domestos felan yuzde 100 israil mi oratklığı felan mı var?...
playgro ıyı bı marka aslında canım alperenın bıkac oyuncagı var mesela nettekı farelı cıngırak bıe arımız vardı cok sverdı kalıtelı yanı

saol bebem...

esra alıyoz mu oyun halısını?

bekliyozmu?

neyse canlar ben size hayırlı doqumlar saqlıklı bebişler dileyerek ayrılayım topiqinizden...Allaha emanet olun

sağol cnmm

ben bu oyun halısını aldım... Birde dönence aldım.. Bugün Rüzgar günü yaptık

ay çok güzelll canım güle güle kullansın pipiloşşşş

ışıklar bebeğin gözüne zararlı biliyorsunuz değil mi ????

canım ya evinin resmını çekip profilinden fotosunu koyar mısın çok merak ettim?

esra senın içinde aynı şey geçerli...evine taşınınca evini profiline koysana....

Bilmem ki tatlım..Ben hiç erkek diye dikkat etmedim açıkçası... Kızada olur yaw neden olmasın..

renklerinden dolayı dedim bilmem:26:

hayal ettigim bebek arabasını nihayetinde buldum sankimmmmm
ben ferrariye hiç binmedim ama anasının karnından cıkar cıkmaz binicek bnm cucuguuuummm

Playgro Mutlu Çiftlik Işık ve Sesli Oyun Halısı - e-bebek.com
Açılabiliyor olması beni daha çok cezbetti

Esra sen bakma sonra dayanamıyosun :82::82:

bakmıyorummm

bak yaaa hem millete laf atıyo hem de oturma odasında leopar kullanıyo

hoşgeldin canım. çok şekermiş maşallah.

ya bosch domestos felan yuzde 100 israil mi oratklığı felan mı var?...

saol bebem...

esra alıyoz mu oyun halısını?

bekliyozmu?

yok ben almıcam yaaa... bu ay çok abarttım çünkü. abartının da ötesine geçti hatta :)

esra senın içinde aynı şey geçerli...evine taşınınca evini profiline koysana....

taşınınca gösteririm inşallahh

koyım canım ama öle tek evimin fotoları yok içinde ben ve eşim var tabi ki
bi kaç kare paylaşım kaldırırım sonra

çok hoş görünüyor canım yaa..fiyatı nedir bunun

bilmeeeeeeeeeem:26:

ama sadece bi takım koltuk örtüm leoparlı bide minderim her zamanda kullanmıommm

ferraiye bindircem prensesi diyosun yani

ben de kırmızı alıcam

benimde küçükkken bebek arabam kırmızıymış
bakalım sadece begendim bi de hep markaya alışırsa biz mahvoluruz

renklerinden dolayı dedim bilmem:26:

hayal ettigim bebek arabasını nihayetinde buldum sankimmmmm
ben ferrariye hiç binmedim ama anasının karnından cıkar cıkmaz binicek bnm cucuguuuummm

Eki Görüntüle 484817

bende begendım cnm fıyatını paylas bızımle bende besık konusunada kararsızım sonradan yatak olabılen besıklerden alıcam cocuk odası almıycam besıge uygun odasına ozel dolap yaptrayım dıyrm hem yorganlarımı faln koyarım benımde ısımı gorur en azndan dyrum bakalım artık sımdılık sadece dusuncede kalıyr bayramdan snra badanacı gırıcek eve odasına duvar kagıdı yptrcam hersey hazır olsn dgerlerne snra karar verıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…