2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

nerden bulcaz bakalım fiyatını arastıralım..

ben karyola-gardrop-şifonyer den oluşan sade ve şık bi takım istiyorum

ayrıyetten ilk zamanlar yanımda olacagı için bi de beşik lazım..

Allah hepimize kolaylık versin, hem tatlı heyecanlar hem zor ve yorucu

renklerinden dolayı dedim bilmem:26:

hayal ettigim bebek arabasını nihayetinde buldum sankimmmmm
ben ferrariye hiç binmedim ama anasının karnından cıkar cıkmaz binicek bnm cucuguuuummm

Eki Görüntüle 484817

bende kırmızı almayı düşünüyorumm bakalım bellide olmazz bana

gle güle kullannnın inş.

Kızçeler bi soru ;

Saçlarınız dökülüyor mu ? benim çok dökülüyor hamilelikten diye düşündüm ? :26:

aynen cnm yorucu olucak ama bır okadarda guzel temızlık ıcın erken dyrum ama badana olunca heryer kalkıcagı ıcın ben daha fazla agrlasmadan olsun dyorz doguma yakın yne yapılır ben bebek odası ıcın esımın aılesını beklıyrm bakalım ne yapıcaklar alırlarsa dolap yaptrmalarını ıstycem besıgıde annem ben alayım dyor bakalım artık bekleyıp gorucez neler yapıcaklar torun torun dye basımın etını yedıler 3sene onlar yapmazlarsa bız yaptrcaz bakalım:18::18::18::18:

ya kızlar okuyamıyorum doğru düzgün bugün herkes oğluşumun erken gelebileceğini iyice sivrileştiğini söyledi müdürem geldi karnımı tuttu başı burda ayağı şurda dedi burası ben gidince ne yapacaklarına dair planlar yapıyorlar sanırım burcu son ana kadar bekliyemiyecek gibi diyorlar bu arada vipdükkan benimde dilim yandı ya arcakla ikimiz de maduruz maduruz da maduruz:)) bu arada lavinya iyi olacak çünkü çevremde çokvar durdurulan doğumu açık bile olup dr müşaadesinde kapanan da var ama doğuma kadar istirihat veriliyor . Aysunda da hamile bile olmasa iş kanuna göre işten ayrıldıktan sonra 300 gün analık sigortası devam eder bu iş kanununda yazılıdır bakmadım gerçi kanuna ama bunu hatırlıyorum. İş kanunuyla aram fena değildir ben de durumlar böyle ama şu mesajı yazmam bile 1 saati geçti bölünüp durdu

kızlar su içince acaip midem bulanır oldu neden kiii...bebişim hiç hareket etmiyordu bir iki şap şapla uyandırdım onu:))))korktum ama napayım

ben de su içerken rahatsız oluyorum ama zorla içiyorum :26:

ayyy yazık bebişe yaaa... büyüdükçe hareketleri azalıcak canım zaten. bozma rahatını çocuğun :)

Kızçeler bi soru ;

Saçlarınız dökülüyor mu ? benim çok dökülüyor hamilelikten diye düşündüm ? :26:

benim dökülmesi azaldı :)

kızlar nbr nasısınız sancılar basladımı benı erken dogum rıskım var sancılar basladı ayın 17 sınde cıger gelştırıcı ıgne vurulucam hastane cantası vs. hazırlamak ıcın erken mı ldınız mı bişiler kaynanam arabasını besıgını sen agrlaşmadan alalm dıyo 27. haftadayım

benim bebek odamı kendi ailem ve eşimin ailesi ortaklaşa yapıyorlar
biz birşey alıp yapmayacağız yani
inşallah Allah gönlüne göre verir canım, madem torun istediler açsınlar kesenin ağzını di mi

demir eksikliğin varmı canım nedeni o olabilir veya biotin eksikliği(hamilelikte normal ama vitaminsiz kalmış olbilirsin....doktoruna sor bir bakalım

benımde cok dokuluyr hamılelıkten sanırım azaldılar ya ne guzel gurlesmıstı

yoo tahlillerimde demir eksikliği cıkmadı da, kanım düşük cıktı..
ama hamilelikte oluyormuş saç dökülmesi diye duydum
bioxin alıyım diyorum saçlarımı onunla yıkayım iyi gelir mi acaba :26:

kızlar uyuyamadım yaaa

bebişimee bugün ciciler aldımmm artık her carsıya cıktıgımda alırım kociş yandı

ya nereye koyuyorduk biri linki verebilir mi ben bulamıyorumm

kızlar uyuyamadım yaaa

hoşgeldinnnn küçük annneeeee

neden uyuyamadın tam uyumalık havamdayım ben keşke uyuyabilsem şimcikk

"kasım anneleri bebişlerine aldığı ciciler"

haydi koy koy koy !!!

aman canım bosver herkesın dedıgıne bakma zamanında gelırler ıns
dedıgın gıbı ıstırahatle durduruyolar erken dogumu genellıkle ekım annelerınde de bı kıza yasamıs rapor vermıs doktor susuz kalmaktan oluyo demıs cok dıkkat etmemız lazım bu su olayına
sorm acnım ya vıp dukkan bızım aldıgımız seylere vurdu sans ses seda yok halen bıde ı syerı adresımı verıdm ben haftaya son gelmesı lazım:26:
kızlar uyuyamadım yaaa

kafana bısıler taktıysan uyunmuyo kuzum
demek ılk gunden basladın alısverıse hayırlı olsun beklıyoruz reısmlerı
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...nnelerinin-bebislerine-aldiklari-ciciler.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…