bende begendım cnm fıyatını paylas bızımle bende besık konusunada kararsızım sonradan yatak olabılen besıklerden alıcam cocuk odası almıycam besıge uygun odasına ozel dolap yaptrayım dıyrm hem yorganlarımı faln koyarım benımde ısımı gorur en azndan dyrum bakalım artık sımdılık sadece dusuncede kalıyr bayramdan snra badanacı gırıcek eve odasına duvar kagıdı yptrcam hersey hazır olsn dgerlerne snra karar verıcez
renklerinden dolayı dedim bilmem:26:
hayal ettigim bebek arabasını nihayetinde buldum sankimmmmm
ben ferrariye hiç binmedim ama anasının karnından cıkar cıkmaz binicek bnm cucuguuuummm
Eki Görüntüle 484817
bende kırmızı almayı düşünüyorumm bakalım bellide olmazz bana
gle güle kullannnın inş.
nerden bulcaz bakalım fiyatını arastıralım..
ben karyola-gardrop-şifonyer den oluşan sade ve şık bi takım istiyorum
ayrıyetten ilk zamanlar yanımda olacagı için bi de beşik lazım..
Allah hepimize kolaylık versin, hem tatlı heyecanlar hem zor ve yorucu
Kızçeler bi soru ;
Saçlarınız dökülüyor mu ? benim çok dökülüyor hamilelikten diye düşündüm ? :26:
Kızçeler bi soru ;
kızlar su içince acaip midem bulanır oldu neden kiii...bebişim hiç hareket etmiyordu bir iki şap şapla uyandırdım onu:))))korktum ama napayım
Kızçeler bi soru ;
aynen cnm yorucu olucak ama bır okadarda guzel temızlık ıcın erken dyrum ama badana olunca heryer kalkıcagı ıcın ben daha fazla agrlasmadan olsun dyorz doguma yakın yne yapılır ben bebek odası ıcın esımın aılesını beklıyrm bakalım ne yapıcaklar alırlarsa dolap yaptrmalarını ıstycem besıgıde annem ben alayım dyor bakalım artık bekleyıp gorucez neler yapıcaklar torun torun dye basımın etını yedıler 3sene onlar yapmazlarsa bız yaptrcaz bakalım:18::18::18::18:
demir eksikliğin varmı canım nedeni o olabilir veya biotin eksikliği(hamilelikte normal ama vitaminsiz kalmış olbilirsin....doktoruna sor bir bakalım
benımde cok dokuluyr hamılelıkten sanırım azaldılar ya ne guzel gurlesmıstı
esraa bakksana bana esraa baksana baaaaanaaa
kızlar uyuyamadım yaaa
bebişimee bugün ciciler aldımmmartık her carsıya cıktıgımda alırım kociş yandı
ya nereye koyuyorduk biri linki verebilir mi ben bulamıyorumm
akşama ne yapıyorsunuz yaa ben bugunku menumu yazayım sizeee hadi yemek topiğineee
aman canım bosver herkesın dedıgıne bakma zamanında gelırler ınsya kızlar okuyamıyorum doğru düzgün bugün herkes oğluşumun erken gelebileceğini iyice sivrileştiğini söyledi müdürem geldi karnımı tuttu başı burda ayağı şurda dedi burası ben gidince ne yapacaklarına dair planlar yapıyorlar sanırım burcu son ana kadar bekliyemiyecek gibi diyorlar bu arada vipdükkan benimde dilim yandı ya arcakla ikimiz de maduruz maduruz da maduruz:)) bu arada lavinya iyi olacak çünkü çevremde çokvar durdurulan doğumu açık bile olup dr müşaadesinde kapanan da var ama doğuma kadar istirihat veriliyor . Aysunda da hamile bile olmasa iş kanuna göre işten ayrıldıktan sonra 300 gün analık sigortası devam eder bu iş kanununda yazılıdır bakmadım gerçi kanuna ama bunu hatırlıyorum. İş kanunuyla aram fena değildir ben de durumlar böyle ama şu mesajı yazmam bile 1 saati geçti bölünüp durdu
kızlar uyuyamadım yaaa
bebişimee bugün ciciler aldımmmartık her carsıya cıktıgımda alırım kociş yandı
ya nereye koyuyorduk biri linki verebilir mi ben bulamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?