2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

daha erken dglmı cnm ya sancılar ıcın ınsallh hayırlısıyla alırsın bebegını kucagına benım kasıklarım agryr arda bıde bu aralar gogus arasının tam altı agrı gıbı bsy oluyr normalmıdır acaba ay dogum sancısıda nasıl olur anlamamda ben canımda tatlı degıldr bekler dururum ben ınsallah zamanında gelır meleklerımız

göster tebii...

koyım canım ama öle tek evimin fotoları yok içinde ben ve eşim var tabi ki
bi kaç kare paylaşım kaldırırım sonra

bilmeeeeeeeeeem:26:
bakacam netim kopup duuryo ya...

ferraiye bindircem prensesi diyosun yani

ben de kırmızı alıcam
hanı almıyodun kırmızı....wollex ın kırmızısı çok guzel bu arda ama eşim siyah dıye tutturdu...
Eki Görüntüle 484849

Baksanıza ne şeker bir pasta olmuş
ben korktum görunce ya...

SUDEMMM !

nere gaçtınnnn
bakta kaldırım canımm..
bekle kaldırma sakın...

ellerınde usg mı var hepsi, kadındoğumcu mu ya nerden bılıyolarç...senı strese sokup zorla erken doğum yaptırmaya nıyetleri mı var...

neden erken doğum riskin var canım....

ciğer geliştiriciyi ne zaman vurulacaksın?

canım inşallah zamanında gelir bebeğin....

senin için erken değil artık, bence herşeyini hazır etmelisin.

yavaş yavaş alıyoruz canım. 30-32. haftalarda hazır edicem ben de inşallah.

odasına almıcam... bebek arabası demedim ki :):):)

cadı seni...

ünv. bi arkadaş vardı...kova burcuydu özlem sınıfta 3 özlem vardı...bu özlemın adı kırmızıydı...çünkü kalmeliğinden kazaklarına kadar aklıan gelebilecek herşeyi kırmızıydı....ev arkadaşımm vardı ist. te...oda kova burcuydu onunda kırmızı deliliği vardı...genelde kovalarda var bi kırmızı hastalığı....

KIRMIZILIMMMM SANA YANDI CANIMMMMMMM
BEYAZ ATA BİNERİM YANINA KOŞARIMMM
DELİDOLUYUM AMA KAHRAMANIMMMM

esoş sana bu şarkııııııı

apple bay...

sen tam bi kokoşsun...

salon perden çok hoş,avizelerinden ben almamıştım silmesi çok zor olur zahmetli diye caydırdılar benı....

yatak odanda zebralı nevresım almıştım bende markafoniden gonden daisy marka begenmedım yakışmadı iade etim malıda güzel değildi resmen petrol kokuyodu....ama senın yatak odana çok yakışmış güle güle kullan..

beyazlı örtün de çok kokoş o tarzıda beğeniyorum am henüz almış değilim ertelemekteyim...idareten grili bişey kullanıyorum...

kırmızı kanepe genelde sevmem ama senınevde hoş durmuş...minderlerinde öyle...

eşinle çok yakışmışsınız...maş..bı ömur mutlu olun inşallah....kuzu hatta kuzularınızla birlikte....

çok küçük duruyorsun yaşın kaç tatlım?

Son düzenleme:
"kırmızı olmadan aslaaa" esramın sloganı olsun buuu

kırmızı erkek bebişlere cok yakışıo kesinlikleee

ben teraziyim canım.. annemde terazi ve gençken kırmızı tutkunuymuş... yaş ilerledikçe turkuaza dönmüş :)

KIRMIZILIMMMM SANA YANDI CANIMMMMMMM
BEYAZ ATA BİNERİM YANINA KOŞARIMMM
DELİDOLUYUM AMA KAHRAMANIMMMM

esoş sana bu şarkııııııı

ayy ayyyy mahçup ettiniz beni efendimmm

apple bız nıye göremedık evını yavv
asu hosgeldın naber
apple gördüm resımlerı sonra kafam aydı
bende leopar pijamana bayıldım fenasın valla

Son düzenleme:
inşallah sorun çıkmaz canımm....

Sağol şekerim inşallah çıkmaz gittim sağlık ocağına,bebişimin kalp atışlarını da dinledim,pıt pıt pıt yerim yaaatansiyonuma,kiloma baktılar herşey normal çok şükür.

sonra da pazara gittim yeşillik,sebze,meyve falan aldım,ama çook sıcak yaa
şimdi evdeyim klimanın altında uzattım ayaklarımı oturuyorum valla çok yorgun hissediyorum kendimi..Sıcaklar mahfediyor beni nefret ediyorum temmuz ve ağustos'tan

ben çok kötüyüm ya uzandım uyuyamadım elimin ayağım titriyor çikolatamı yedim tuzlu ayran içmedim tansiyonum yüksek oluyor çünkü ne yapsam bilemedim daha iftara abimlere gideceğim

Bu konuda yanlız değilsin......

canım hoşgeldin oh maşAllahhh kaç kilo olmuş pıtırcıgın belli mi

canım ablanı neden işten çıkarıyorlar cok uzuldum yaa ezan okunuyorr Allah buuyukk Rabbim aratsın gunlerimiziiii Bizlerede hayırlı bol rızıklar nasip etsinnnn

ablanda mı hamile

ay kızlar bennim sağ göğsüm sızlıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…