kızlar nbr nasısınız sancılar basladımı benı erken dogum rıskım var sancılar basladı ayın 17 sınde cıger gelştırıcı ıgne vurulucam hastane cantası vs. hazırlamak ıcın erken mı ldınız mı bişiler kaynanam arabasını besıgını sen agrlaşmadan alalm dıyo 27. haftadayım
göster tebii...bakmıyorummm
bak yaaa hem millete laf atıyo hem de oturma odasında leopar kullanıyo
hoşgeldin canım. çok şekermiş maşallah.
yok ben almıcam yaaa... bu ay çok abarttım çünkü. abartının da ötesine geçti hatta :)
taşınınca gösteririm inşallahh
bakacam netim kopup duuryo ya...koyım canım ama öle tek evimin fotoları yok içinde ben ve eşim var tabi ki
bi kaç kare paylaşım kaldırırım sonra
bilmeeeeeeeeeem:26:
hanı almıyodun kırmızı....wollex ın kırmızısı çok guzel bu arda ama eşim siyah dıye tutturdu...ferraiye bindircem prensesi diyosun yani
ben de kırmızı alıcam
ben korktum görunce ya...
bekle kaldırma sakın...SUDEMMM !
nere gaçtınnnn
bakta kaldırım canımm..
ellerınde usg mı var hepsi, kadındoğumcu mu ya nerden bılıyolarç...senı strese sokup zorla erken doğum yaptırmaya nıyetleri mı var...ya kızlar okuyamıyorum doğru düzgün bugün herkes oğluşumun erken gelebileceğini iyice sivrileştiğini söyledi müdürem geldi karnımı tuttu başı burda ayağı şurda dedi burası ben gidince ne yapacaklarına dair planlar yapıyorlar sanırım burcu son ana kadar bekliyemiyecek gibi diyorlar bu arada vipdükkan benimde dilim yandı ya arcakla ikimiz de maduruz maduruz da maduruz:)) bu arada lavinya iyi olacak çünkü çevremde çokvar durdurulan doğumu açık bile olup dr müşaadesinde kapanan da var ama doğuma kadar istirihat veriliyor . Aysunda da hamile bile olmasa iş kanuna göre işten ayrıldıktan sonra 300 gün analık sigortası devam eder bu iş kanununda yazılıdır bakmadım gerçi kanuna ama bunu hatırlıyorum. İş kanunuyla aram fena değildir ben de durumlar böyle ama şu mesajı yazmam bile 1 saati geçti bölünüp durdu
kızlar nbr nasısınız sancılar basladımı benı erken dogum rıskım var sancılar basladı ayın 17 sınde cıger gelştırıcı ıgne vurulucam hastane cantası vs. hazırlamak ıcın erken mı ldınız mı bişiler kaynanam arabasını besıgını sen agrlaşmadan alalm dıyo 27. haftadayım
hanı almıyodun kırmızı....wollex ın kırmızısı çok guzel bu arda ama eşim siyah dıye tutturdu...
hanı almıyodun kırmızı....wollex ın kırmızısı çok guzel bu arda ama eşim siyah dıye tutturdu...
odasına almıcam... bebek arabası demedim ki :):):)
Ben kırmızı aldım arabasını.. Kırmızı unisex bir renk bence erkekte kızda kullanabilir
"kırmızı olmadan aslaaa" esramın sloganı olsun buuu
kırmızı erkek bebişlere cok yakışıo kesinlikleee
cadı seni...
ünv. bi arkadaş vardı...kova burcuydu özlem sınıfta 3 özlem vardı...bu özlemın adı kırmızıydı...çünkü kalmeliğinden kazaklarına kadar aklıan gelebilecek herşeyi kırmızıydı....ev arkadaşımm vardı ist. te...oda kova burcuydu onunda kırmızı deliliği vardı...genelde kovalarda var bi kırmızı hastalığı....
KIRMIZILIMMMM SANA YANDI CANIMMMMMMM
BEYAZ ATA BİNERİM YANINA KOŞARIMMM
DELİDOLUYUM AMA KAHRAMANIMMMM
esoş sana bu şarkııııııı
apple bız nıye göremedık evını yavv
asu hosgeldın naber
inşallah sorun çıkmaz canımm....
Sağol şekerim inşallah çıkmaz gittim sağlık ocağına,bebişimin kalp atışlarını da dinledim,pıt pıt pıt yerim yaaatansiyonuma,kiloma baktılar herşey normal çok şükür.
sonra da pazara gittim yeşillik,sebze,meyve falan aldım,ama çook sıcak yaa
şimdi evdeyim klimanın altında uzattım ayaklarımı oturuyorum valla çok yorgun hissediyorum kendimi..Sıcaklar mahfediyor beni nefret ediyorum temmuz ve ağustos'tan
ben çok kötüyüm yauzandım uyuyamadım elimin ayağım titriyor çikolatamı yedim tuzlu ayran içmedim tansiyonum yüksek oluyor çünkü ne yapsam bilemedim daha iftara abimlere gideceğim
Sağol şekerim inşallah çıkmaz gittim sağlık ocağına,bebişimin kalp atışlarını da dinledim,pıt pıt pıt yerim yaaatansiyonuma,kiloma baktılar herşey normal çok şükür.
sonra da pazara gittim yeşillik,sebze,meyve falan aldım,ama çook sıcak yaa
şimdi evdeyim klimanın altında uzattım ayaklarımı oturuyorum valla çok yorgun hissediyorum kendimi..Sıcaklar mahfediyor beni nefret ediyorum temmuz ve ağustos'tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?