<STRONG><SPAN style="COLOR: #ff0000">apple bay...<BR><BR>sen tam bi kokoşsun...<BR><BR>salon perden çok hoş,avizelerinden ben almamıştım silmesi çok zor olur zahmetli diye caydırdılar benı....<BR><BR>yatak odanda zebralı nevresım almıştım bende markafoniden gonden daisy marka begenmedım yakışmadı iade etim malıda güzel değildi resmen petrol kokuyodu....ama senın yatak odana çok yakışmış güle güle kullan..<BR><BR>beyazlı örtün de çok kokoş o tarzıda beğeniyorum am henüz almış değilim ertelemkteyim...adaretn grili bişey kullanıyorum...<BR><BR>kırmızı kanepe genelde sevmem ama senınevde hoş durmuş...minderlerinde öyle...<BR><BR>eşinle çok yakışmışsınız...maş..bı ömur mutlu olun inşallah....kuzu hatta kuzularınızla birlikte....<BR><BR>çok küçük duruyorsun yaşın kaç tatlım?</SPAN></STRONG>
apple bız nıye göremedık evını yavv
asu hosgeldın naber
Sağol şekerim inşallah çıkmaz gittim sağlık ocağına,bebişimin kalp atışlarını da dinledim,pıt pıt pıt yerim yaaatansiyonuma,kiloma baktılar herşey normal çok şükür.
sonra da pazara gittim yeşillik,sebze,meyve falan aldım,ama çook sıcak yaa
şimdi evdeyim klimanın altında uzattım ayaklarımı oturuyorum valla çok yorgun hissediyorum kendimi..Sıcaklar mahfediyor beni nefret ediyorum temmuz ve ağustos'tan
yemek yapmıyorum canım dünde yapmadım.....bugunde davetliyiz ohh ıohh...http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-anneleri-yemek-menuleri-53.html#post25924841
ee kiimse yemek yapmıyor muu
kızlar bu menuyle bebek beslenir değil mi :26:
ben çok kötüyüm yauzandım uyuyamadım elimin ayağım titriyor çikolatamı yedim tuzlu ayran içmedim tansiyonum yüksek oluyor çünkü ne yapsam bilemedim daha iftara abimlere gideceğim
ben çok kötüyüm yauzandım uyuyamadım elimin ayağım titriyor çikolatamı yedim tuzlu ayran içmedim tansiyonum yüksek oluyor çünkü ne yapsam bilemedim daha iftara abimlere gideceğim
apple bız nıye göremedık evını yavv
asu hosgeldın naber
apple gördüm resımlerı sonra kafam aydı
bende leopar pijamana bayıldım fenasın valla
Sağol şekerim inşallah çıkmaz gittim sağlık ocağına,bebişimin kalp atışlarını da dinledim,pıt pıt pıt yerim yaaatansiyonuma,kiloma baktılar herşey normal çok şükür.
sonra da pazara gittim yeşillik,sebze,meyve falan aldım,ama çook sıcak yaa
şimdi evdeyim klimanın altında uzattım ayaklarımı oturuyorum valla çok yorgun hissediyorum kendimi..Sıcaklar mahfediyor beni nefret ediyorum temmuz ve ağustos'tan
yemek yapmıyorum canım dünde yapmadım.....bugunde davetliyiz ohh ıohh...
canım tansiyon çok önemli...bende bebeğpe giden damrda darlık var coraspin içiyorum...ve bu duurm son aylarda tansiyon yükselmesine sebep olabilrimiş...dr. tansıyonunu düzenli ölç...tuzlu yeme dedi...sende çok dikkat et....turşu felan yeme...
arzuuuuuuuuu...
vipden mesaj geldı yarın bı kargom daha geliyo........
Selam fıstıklar nabersiniz?
Biz hastaneye gittik geldik bugün, ama bebiş için değil kendim için.
Anjin diye bir şey olmuşum, akut sinüzit bir de. Antibiyotik verdi doktor ama kullansam mı kararsız kaldım.
Üç gün de rapor verdi. Saf ben arayıp söyledim iş yerime ama sağolsunlar yarın gel sabah adam yok erken çıkarsın, cumartesi gelmezsin dediler
Son günlerimi iyice burnumdan getiriyorlar anlıyacağınız.
Bende haberler bu kadaaar ,sizler ne yaparsınız bakalım???
Haticemle aysunumun haberini aldım öğlen bi ara girdiğimde ama yazamadım buraya çıkmam gerekti hemen
Anjin diye bir şey olmuşum, akut sinüzit bir de. Antibiyotik verdi doktor ama kullansam mı kararsız kaldım.
Üç gün de rapor verdi. Saf ben arayıp söyledim iş yerime ama sağolsunlar yarın gel sabah adam yok erken çıkarsın, cumartesi gelmezsin dediler
Haticemle aysunumun haberini aldım öğlen bi ara girdiğimde ama yazamadım buraya çıkmam gerekti hemen
hala kırmızı muhabbeti mi var
biraz daha konuşursanız kusucammm
ben cıkıyrm kızceler yatcam braz hepınıze hayırlı ıftarlar kendınıze ıyı bakınnn
milona hoşgeldin canım...
geçmiş olsun
nasıl bir işyeri orası yaaa her hareketli saçma. gelmiyorum, raporluyum de.
kızlar grş aeolunnnnn
yok canım sarı saça rağmen geyt küçük duruyorsun...bende 85 liyim ama...yaşımdan büyük dururum...hayat yormuş beni demekki....evet tam bi kokoşum di midogru tespit bırak kendimi, evimden bile belli
eski şirketimde bi arkadasım vardı gülay kulakları çınlasın bana "süs bebeği" adını takmıştı
avizelerim eşimin seçimi hepsi canımmm
yatak odam siyah, işte leopar ve zebrayla kombine ediyorum, ha bi de o süslü fırfırlı kokoş yatak örtüm var
kırmızı odam cok begenilir kırmızıyı begenmeyen bile sever benim oturma odamı dedigim gibi zebralı minderlerle kombin ettim onu da..
bulabildiğim resimler bunlardı işte, böle süslü püslü bi evim var benim, beni yansıtan
en önemlisi başta sağlık ve huzur tabi
saol hayatımmm aminnn!!! İnşallah hepimiz eşlerimizle mutlu oluruz bi ömür!!
ben 85 doğumluyum canımcım, küçük durmam aslında yaşımı gösteririm sana öle gelmiş
sudem istemişti onun için bi iki foto koydumda kaldırıom şimdi canımmm..
yurtiçi kargodan cebe mesaj gelıyo tatlım....anam bende bakayım benımkıde gelsın banane :84:
geçmiş olsun...Selam fıstıklar nabersiniz?
hahahahala kırmızı muhabbeti mi var
biraz daha konuşursanız kusucammm
yok canım sarı saça rağmen geyt küçük duruyorsun...bende 85 liyim ama...yaşımdan büyük dururum...hayat yormuş beni demekki....
yurtiçi kargodan cebe mesaj gelıyo tatlım....
geçmiş olsun...
hahaha
yok canım sarı saça rağmen geyt küçük duruyorsun...bende 85 liyim ama...yaşımdan büyük dururum...hayat yormuş beni demekki....
geçmiş olsun...
hahaha
seni benim kırmızı odama kapatıcammmmmmmm
görüşürüz canım kendine ve bebişe iyi bak..
sende Allaha emanet ol, yarın görüşürüz esoşumm
Milona hoşgeldin canım, geçmiş olsun..
hayırlı akşamlar fıstıkalr kendinize iyi bakıın
geçmiş olsun...
hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?