2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet tam bi kokoşum di mi dogru tespit bırak kendimi, evimden bile belli
eski şirketimde bi arkadasım vardı gülay kulakları çınlasın bana "süs bebeği" adını takmıştı
avizelerim eşimin seçimi hepsi canımmm
yatak odam siyah, işte leopar ve zebrayla kombine ediyorum, ha bi de o süslü fırfırlı kokoş yatak örtüm var
kırmızı odam cok begenilir kırmızıyı begenmeyen bile sever benim oturma odamı dedigim gibi zebralı minderlerle kombin ettim onu da..
bulabildiğim resimler bunlardı işte, böle süslü püslü bi evim var benim, beni yansıtan
en önemlisi başta sağlık ve huzur tabi

saol hayatımmm aminnn!!! İnşallah hepimiz eşlerimizle mutlu oluruz bi ömür!!
ben 85 doğumluyum canımcım, küçük durmam aslında yaşımı gösteririm sana öle gelmiş

apple bız nıye göremedık evını yavv
asu hosgeldın naber

sudem istemişti onun için bi iki foto koydumda kaldırıom şimdi canımmm..

maşallah canım, geçmiş olsun

evet dışarısı çok fena... gerçi bizim orası iyimiş, esiyomuş hafif hafif.. ayy eve ışınlanmak istiyorummm

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-anneleri-yemek-menuleri-53.html#post25924841

ee kiimse yemek yapmıyor muu

kızlar bu menuyle bebek beslenir değil mi :26:
yemek yapmıyorum canım dünde yapmadım.....bugunde davetliyiz ohh ıohh...

ben çok kötüyüm ya uzandım uyuyamadım elimin ayağım titriyor çikolatamı yedim tuzlu ayran içmedim tansiyonum yüksek oluyor çünkü ne yapsam bilemedim daha iftara abimlere gideceğim

canım tansiyon çok önemli...bende bebeğpe giden damrda darlık var coraspin içiyorum...ve bu duurm son aylarda tansiyon yükselmesine sebep olabilrimiş...dr. tansıyonunu düzenli ölç...tuzlu yeme dedi...sende çok dikkat et....turşu felan yeme...

arzuuuuuuuuu...

vipden mesaj geldı yarın bı kargom daha geliyo........

ben çok kötüyüm ya uzandım uyuyamadım elimin ayağım titriyor çikolatamı yedim tuzlu ayran içmedim tansiyonum yüksek oluyor çünkü ne yapsam bilemedim daha iftara abimlere gideceğim

canım bı eczaneye gıt tansıyonunu ölçtür yanında bırıyle tabi:26:
ankarayada aslıdna kötü olursan gıtmesen sen senın yerıne baska bırı gıtse olmaz mı

apple bız nıye göremedık evını yavv
asu hosgeldın naber
apple gördüm resımlerı sonra kafam aydı
bende leopar pijamana bayıldım fenasın valla

hihihihi

canımcım geçmiş olsun.. aşını vuruldun bakalım sıra bize geliyor..
maşallah hep böyle gideriz doğuma kadar inşallah sorunsuz
ben yaz delisiyimdir ama bu sene bende nefret ettimmm

canımm geçmiş olsun.. kendine dikkat et lütfen..

anam bende bakayım benımkıde gelsın banane :84:

Selam fıstıklar nabersiniz?
Biz hastaneye gittik geldik bugün, ama bebiş için değil kendim için.
Anjin diye bir şey olmuşum, akut sinüzit bir de. Antibiyotik verdi doktor ama kullansam mı kararsız kaldım.
Üç gün de rapor verdi. Saf ben arayıp söyledim iş yerime ama sağolsunlar yarın gel sabah adam yok erken çıkarsın, cumartesi gelmezsin dediler
Son günlerimi iyice burnumdan getiriyorlar anlıyacağınız.
Bende haberler bu kadaaar ,sizler ne yaparsınız bakalım???
Haticemle aysunumun haberini aldım öğlen bi ara girdiğimde ama yazamadım buraya çıkmam gerekti hemen

milona hoşgeldin canım...
geçmiş olsun
nasıl bir işyeri orası yaaa her hareketli saçma. gelmiyorum, raporluyum de.

kızlar grş aeolunnnnn

geçmiş olsun canım ana kulak burun boğazcımı verdi, yoksa kendi doktorun mu ?

canım cok gecmıs olsun cok kötüysen kullan bence hamıellıkte antıbıyotık kullanılabılıyo
keske fakslasaydın raporunu neyse gıt azcık dur sonra duramıyorum rahatsızım de ne vıcdansızlar yaa hem hamıle hem raporlu ınsanı cagırıyolar işe

hala kırmızı muhabbeti mi var

biraz daha konuşursanız kusucammm

seni benim kırmızı odama kapatıcammmmmmmm

ben cıkıyrm kızceler yatcam braz hepınıze hayırlı ıftarlar kendınıze ıyı bakınnn

görüşürüz canım kendine ve bebişe iyi bak..

milona hoşgeldin canım...
geçmiş olsun
nasıl bir işyeri orası yaaa her hareketli saçma. gelmiyorum, raporluyum de.

kızlar grş aeolunnnnn

sende Allaha emanet ol, yarın görüşürüz esoşumm

Milona hoşgeldin canım, geçmiş olsun..

Son düzenleme:
yok canım sarı saça rağmen geyt küçük duruyorsun...bende 85 liyim ama...yaşımdan büyük dururum...hayat yormuş beni demekki....

anam bende bakayım benımkıde gelsın banane :84:
yurtiçi kargodan cebe mesaj gelıyo tatlım....

geçmiş olsun...

hala kırmızı muhabbeti mi var

biraz daha konuşursanız kusucammm
hahaha

canımcım hoşgeldin

geçmiş olsun canım yaaaa

ne öküz bunlar yaa acaba bunlar işten çıkarmak için mi böyle yapıyorlar istifa edesin diye mi:26:

saol canım sgk ya gittim oda beni çalışma mud yonlendirdi işveren eğer paranızı vermezsee o zaman bize basvurun alalım dedi

naptın o kadar hayat yordu seniii
bizi de yoruyo tabi her zaman herşey güllük gülistanlık gitmeyebilio..
sen ögretmensin di mi ?

hmm anladım hadı gözünaydın darısı bıze baktım zaten maıl yada sıprası takıbınde bısey yok ay aynı butıkten aldıgımız seymıydıkı acaba gelsın yaa sonra hafatsonu gırıyo ıs yerı kapalı :26:

seni benim kırmızı odama kapatıcammmmmmmm

görüşürüz canım kendine ve bebişe iyi bak..

sende Allaha emanet ol, yarın görüşürüz esoşumm

Milona hoşgeldin canım, geçmiş olsun..

kırmızıyı severim ama muhabbet çok fazla kırmızı imdattttttt kapatmayınnnnn

hayırlı akşamlar fıstıkalr kendinize iyi bakıın

iyi akşamlar balımm

yok canım sarı saça rağmen geyt küçük duruyorsun...bende 85 liyim ama...yaşımdan büyük dururum...hayat yormuş beni demekki....

yurtiçi kargodan cebe mesaj gelıyo tatlım....

geçmiş olsun...

hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…