Teşekkürler bitanemmgeçmiş olsun canım ana kulak burun boğazcımı verdi, yoksa kendi doktorun mu ?
Sağolasın canımcımmcanım cok gecmıs olsun cok kötüysen kullan bence hamıellıkte antıbıyotık kullanılabılıyo
keske fakslasaydın raporunu neyse gıt azcık dur sonra duramıyorum rahatsızım de ne vıcdansızlar yaa hem hamıle hem raporlu ınsanı cagırıyolar işe
evet canım 5. yılımı çalışıyorum...naptın o kadar hayat yordu seniii
bizi de yoruyo tabi her zaman herşey güllük gülistanlık gitmeyebilio..
sen ögretmensin di mi ?
yarın gelsin neim opmazsa haber ederim...ama benım o kolıden umudum yok artık...canım sıkıntı etme...cep tl. ararlar iş yerıne gelsede bişey olmaz...gerekırse teslım etmezler gıder şubeden alırsın....hmm anladım hadı gözünaydın darısı bıze baktım zaten maıl yada sıprası takıbınde bısey yok ay aynı butıkten aldıgımız seymıydıkı acaba gelsın yaa sonra hafatsonu gırıyo ıs yerı kapalı :26:
Teşekkürler bitanemm
Dahiliyeye gittim tatlım. Öksürük halsizlik burun tıkanıklığı sesimde kısılma vardı.
Sağolasın canımcımm
Yok zaten kesin öyle yapıcam yarın, bugün zor duruyordum saat 3 e kadar tuttular beni sistemlerde arıza varmışBir de yalnız başına bıraktılar beni, onca müşteriyle uğraşmak zorunda kaldım
canım tansiyonuna bi baktır hemen fırsatın varsa..
yemek yapmıyorum canım dünde yapmadım.....bugunde davetliyiz ohh ıohh...
canım tansiyon çok önemli...bende bebeğpe giden damrda darlık var coraspin içiyorum...ve bu duurm son aylarda tansiyon yükselmesine sebep olabilrimiş...dr. tansıyonunu düzenli ölç...tuzlu yeme dedi...sende çok dikkat et....turşu felan yeme...
arzuuuuuuuuu...
vipden mesaj geldı yarın bı kargom daha geliyo........
canım bı eczaneye gıt tansıyonunu ölçtür yanında bırıyle tabi:26:
ankarayada aslıdna kötü olursan gıtmesen sen senın yerıne baska bırı gıtse olmaz mı
sağolasın kızlar valla kötü oldum hemde nasıl ılık bir duş aldım şimdi inş kendime gelirim arcakcım ankaraya mecbur gideceğim eşim halledemez hastane işini ameliyat zamanında tek ben vardım bir bilgi isteseler şaşar kalırhihihihi
canımcım geçmiş olsun.. aşını vuruldun bakalım sıra bize geliyor..
maşallah hep böyle gideriz doğuma kadar inşallah sorunsuz
ben yaz delisiyimdir ama bu sene bende nefret ettimmm
canımm geçmiş olsun.. kendine dikkat et lütfen..
hoşgeldin canım geçmiş olsun anjin bademcik şişmesinin tıpdaki adı canım antipiyotikten 3 gün kullan sonra kendini rahat hissetmene göre bırakırsınSelam fıstıklar nabersiniz?
Biz hastaneye gittik geldik bugün, ama bebiş için değil kendim için.
Anjin diye bir şey olmuşum, akut sinüzit bir de. Antibiyotik verdi doktor ama kullansam mı kararsız kaldım.
Üç gün de rapor verdi. Saf ben arayıp söyledim iş yerime ama sağolsunlar yarın gel sabah adam yok erken çıkarsın, cumartesi gelmezsin dediler
Son günlerimi iyice burnumdan getiriyorlar anlıyacağınız.
Bende haberler bu kadaaar ,sizler ne yaparsınız bakalım???
Haticemle aysunumun haberini aldım öğlen bi ara girdiğimde ama yazamadım buraya çıkmam gerekti hemen
evet canım 5. yılımı çalışıyorum...
yarın gelsin neim opmazsa haber ederim...ama benım o kolıden umudum yok artık...canım sıkıntı etme...cep tl. ararlar iş yerıne gelsede bişey olmaz...gerekırse teslım etmezler gıder şubeden alırsın....
yoldan çıkartıyorsun beni
çok acıktımmmmmmmelma olsada yesemmm
Elmalı turtada iyi giderdi
evet canım 5. yılımı çalışıyorum...
yarın gelsin neim opmazsa haber ederim...ama benım o kolıden umudum yok artık...canım sıkıntı etme...cep tl. ararlar iş yerıne gelsede bişey olmaz...gerekırse teslım etmezler gıder şubeden alırsın....
antibiyotikleri kendi doktoruna sormadan kullanma bence kuzumm
sağolasın kızlar valla kötü oldum hemde nasıl ılık bir duş aldım şimdi inş kendime gelirim arcakcım ankaraya mecbur gideceğim eşim halledemez hastane işini ameliyat zamanında tek ben vardım bir bilgi isteseler şaşar kalır
inşş geceye düzelirim valla yol korkuttu beni şimdi
hoşgeldin canım geçmiş olsun anjin bademcik şişmesinin tıpdaki adı canım antipiyotikten 3 gün kullan sonra kendini rahat hissetmene göre bırakırsın
sizin iş verenlerin allahtan korkuları yok hiç
zaten eşin ve kayınbabana kızgınımkayınbaban hiç mi arkalamıyor seni sonuçta torunu taşıyorsun gelin olduysa otdan mı olduk kendi evladına gösterdiğin özveriyi göstersene
maşallah canım, geçmiş olsun
evet dışarısı çok fena... gerçi bizim orası iyimiş, esiyomuş hafif hafif.. ayy eve ışınlanmak istiyorummm
Evet tatlım 2.dozumu da oldumcanımcım geçmiş olsun.. aşını vuruldun bakalım sıra bize geliyor..
maşallah hep böyle gideriz doğuma kadar inşallah sorunsuz
ben yaz delisiyimdir ama bu sene bende nefret ettimmm
canım hoşgeldin oh maşAllahhhkaç kilo olmuş pıtırcıgın belli mi
canım ablanı neden işten çıkarıyorlar cok uzuldum yaa ezan okunuyorr Allah buuyukk Rabbim aratsın gunlerimiziiiiBizlerede hayırlı bol rızıklar nasip etsinnnn
ablanda mı hamile
ay kızlar bennim sağ göğsüm sızlıyor ya
ocak ayında iş hayatımın 8. yılı dolduracağımm bende.baya olmuşum
applepay üstüne alınmadııı hiççççççç
gelsinn bir çatal alalımm kajuu
Sağol canım sorma yaa eve zor attık kendimi ter içinde kaldım,bi de sütyen de artık terletiyo,duşa giricem de aşıdan dolayı tırsıyorum..
Evet tatlım 2.dozumu da oldum
3.doz da doğumdan sonraymış kısmetse..
Maaşallah canım yaa şurda 2 ay kadar zamanımız var inşallah hep böyle gideriz...
h.buldum hayatım yok sağlık ocağına gittim kendi dr uma haftaya giderim ancak.sadece kalbini dinledim minikimin.
valla ablam 11 senedir devlet hastanesinde sözleşmeli memurdu.taşeron firmaya bağlı bölüm değiştirmeye kalkmışlardı vardiya vermeye çalışmışlardı,ya acilde vardiyalı çalışırsın ya da sen bilirsin demişlerdi.Herkesi sürmüşler maaşları düşürdüler vs.
o da 4 yaşında çocuğu var eşi zaten vardiyalı çalışıyo,ayrılmak zorunda kaldı,başhekimle birbirine girdiler nerdeyse..Ama tekrar başka bi hastaneye girdi 2 ay orda çalıştı orası da biraz adam kayırmacı tipler,yalaka tiplerle dolu,biraz da farklı nedenlerden dolayı kendileri çıkardılar.
Ama eski çalıştığı devlet hastanesi'nin başhekim ve yönetim kurulu değişiyormuş,şirket sahibi ablamı aramış seni tekrar alıcaz buraya yönetim değiştikten sonra demiş bekliyor o da..
Düşün 6 ay oldu ev aldılar 1500 tl kredi ödüyorlar,çocuğu var Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş.şu mübarek günlerde..
canımcım hoşgeldin
geçmiş olsun canım yaaaa
ne öküz bunlar yaa acaba bunlar işten çıkarmak için mi böyle yapıyorlar istifa edesin diye mi:26:
saol canım sgk ya gittim oda beni çalışma mud yonlendirdi işveren eğer paranızı vermezsee o zaman bize basvurun alalım dedi
antibiyotikleri kendi doktoruna sormadan kullanma bence kuzumm
ne yoğun bir gündü
ayaklarımı uzattım meyve yiyorum, bu kadar çalışma yeter :)
napıyonuz bakim?
bende armut var gel verimmmmmmm
kadroya girdin mi peki ?
istanbuldasın galiba, avrupa yakası mı ?
bi de ne ögretmenisin ?
cok soru sordum galiba
Milona bence de
isg uzmanı aradı beni hatırımı sordu işten cıkardıklarını söyledim tepkisizce konustu ben soguk davrandım ama lafda sokmadımmm ben neden kötü olamıyorum yaaaa
birde bana diyorki dogumdan sonra iş için görüselim sizinlee
Allahım yaa anlamadım gitti
Sağolasın bidenemmmm
Yok kuzumm istifa edicem zaten doğum paramı tam aldığımda. Aah ahh işten çıkarsalar daha ne isterimm
İş konusunda da biliyorsun canım numaram var sende elimden ne gelirse yapmaya çalışırımm
:44: Öyle mi diyorsun tatlım? Ne bileyim ki doktor bebeğe etkisi olmayan bir antibiyotik dedi ama???
ohh geçmiş olsun kuzummm
aynen bende yeni fırsat bulabildimm
biz senle iş kolik olduk çıktııkk ayol
ne yiyon banada versenedilenci gibi oldum meyvam bitmişşte
nikinden istiyoooomm
sırf hamile olduğun için mi çıkarıldın yaniii
Sağolasın bidenemmmm
Yok kuzumm istifa edicem zaten doğum paramı tam aldığımda. Aah ahh işten çıkarsalar daha ne isterimm
İş konusunda da biliyorsun canım numaram var sende elimden ne gelirse yapmaya çalışırımm
:44: Öyle mi diyorsun tatlım? Ne bileyim ki doktor bebeğe etkisi olmayan bir antibiyotik dedi ama???
benimdeee 8-9 gibi bi şey waaowwww iş hayatında uzmanlaşmışız sankimmm:44:
huuuu armut var diommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?