2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
geçmiş olsun canım ana kulak burun boğazcımı verdi, yoksa kendi doktorun mu ?
Teşekkürler bitanemm
Dahiliyeye gittim tatlım. Öksürük halsizlik burun tıkanıklığı sesimde kısılma vardı.

Sağolasın canımcımm
Yok zaten kesin öyle yapıcam yarın, bugün zor duruyordum saat 3 e kadar tuttular beni sistemlerde arıza varmış Bir de yalnız başına bıraktılar beni, onca müşteriyle uğraşmak zorunda kaldım

naptın o kadar hayat yordu seniii
bizi de yoruyo tabi her zaman herşey güllük gülistanlık gitmeyebilio..
sen ögretmensin di mi ?
evet canım 5. yılımı çalışıyorum...

yarın gelsin neim opmazsa haber ederim...ama benım o kolıden umudum yok artık...canım sıkıntı etme...cep tl. ararlar iş yerıne gelsede bişey olmaz...gerekırse teslım etmezler gıder şubeden alırsın....

antibiyotikleri kendi doktoruna sormadan kullanma bence kuzumm

canım tansiyonuna bi baktır hemen fırsatın varsa..

canım bı eczaneye gıt tansıyonunu ölçtür yanında bırıyle tabi:26:
ankarayada aslıdna kötü olursan gıtmesen sen senın yerıne baska bırı gıtse olmaz mı

sağolasın kızlar valla kötü oldum hemde nasıl ılık bir duş aldım şimdi inş kendime gelirim arcakcım ankaraya mecbur gideceğim eşim halledemez hastane işini ameliyat zamanında tek ben vardım bir bilgi isteseler şaşar kalır
inşş geceye düzelirim valla yol korkuttu beni şimdi

hoşgeldin canım geçmiş olsun anjin bademcik şişmesinin tıpdaki adı canım antipiyotikten 3 gün kullan sonra kendini rahat hissetmene göre bırakırsın
sizin iş verenlerin allahtan korkuları yok hiç
zaten eşin ve kayınbabana kızgınımkayınbaban hiç mi arkalamıyor seni sonuçta torunu taşıyorsun gelin olduysa otdan mı olduk kendi evladına gösterdiğin özveriyi göstersene

ocak ayında iş hayatımın 8. yılı dolduracağımm bende. baya olmuşum

çok acıktımmmmmmm elma olsada yesemmm

Elmalı turtada iyi giderdi

bende armut var gel verimmmmmmm

kadroya girdin mi peki ?
istanbuldasın galiba, avrupa yakası mı ?
bi de ne ögretmenisin ?
cok soru sordum galiba

Milona bence de

isg uzmanı aradı beni hatırımı sordu işten cıkardıklarını söyledim tepkisizce konustu ben soguk davrandım ama lafda sokmadımmm ben neden kötü olamıyorum yaaaa

birde bana diyorki dogumdan sonra iş için görüselim sizinlee

Allahım yaa anlamadım gitti

anladım canım allah kolaylık versın bugun dınlen ıyıce o zaman

maşallah canım, geçmiş olsun

evet dışarısı çok fena... gerçi bizim orası iyimiş, esiyomuş hafif hafif.. ayy eve ışınlanmak istiyorummm

Sağol canım sorma yaa eve zor attık kendimi ter içinde kaldım,bi de sütyen de artık terletiyo,duşa giricem de aşıdan dolayı tırsıyorum..

canımcım geçmiş olsun.. aşını vuruldun bakalım sıra bize geliyor..
maşallah hep böyle gideriz doğuma kadar inşallah sorunsuz
ben yaz delisiyimdir ama bu sene bende nefret ettimmm
Evet tatlım 2.dozumu da oldum
3.doz da doğumdan sonraymış kısmetse..
Maaşallah canım yaa şurda 2 ay kadar zamanımız var inşallah hep böyle gideriz...

h.buldum hayatım yok sağlık ocağına gittim kendi dr uma haftaya giderim ancak.sadece kalbini dinledim minikimin.
valla ablam 11 senedir devlet hastanesinde sözleşmeli memurdu.taşeron firmaya bağlı bölüm değiştirmeye kalkmışlardı vardiya vermeye çalışmışlardı,ya acilde vardiyalı çalışırsın ya da sen bilirsin demişlerdi.Herkesi sürmüşler maaşları düşürdüler vs.

o da 4 yaşında çocuğu var eşi zaten vardiyalı çalışıyo,ayrılmak zorunda kaldı,başhekimle birbirine girdiler nerdeyse..Ama tekrar başka bi hastaneye girdi 2 ay orda çalıştı orası da biraz adam kayırmacı tipler,yalaka tiplerle dolu,biraz da farklı nedenlerden dolayı kendileri çıkardılar.

Ama eski çalıştığı devlet hastanesi'nin başhekim ve yönetim kurulu değişiyormuş,şirket sahibi ablamı aramış seni tekrar alıcaz buraya yönetim değiştikten sonra demiş bekliyor o da..

Düşün 6 ay oldu ev aldılar 1500 tl kredi ödüyorlar,çocuğu var Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş.şu mübarek günlerde..

oy canım oyy Allah yardımcımız olsun hepimizin ne kadar zor işimiz yaaa işveren mantıklarına bak sennn ablamada aynı şeyi yaptılar full vardiyalı geceye geç dediler oda olmaz dedi çıktı işten Rabbim sen buyuksun umarım hersey iyi olur canımmm

Sağolasın bidenemmmm
Yok kuzumm istifa edicem zaten doğum paramı tam aldığımda. Aah ahh işten çıkarsalar daha ne isterimm
İş konusunda da biliyorsun canım numaram var sende elimden ne gelirse yapmaya çalışırımm

:44: Öyle mi diyorsun tatlım? Ne bileyim ki doktor bebeğe etkisi olmayan bir antibiyotik dedi ama???

ne yoğun bir gündü

ayaklarımı uzattım meyve yiyorum, bu kadar çalışma yeter :)

napıyonuz bakim?

ohh geçmiş olsun kuzummm

aynen bende yeni fırsat bulabildimm

biz senle iş kolik olduk çıktııkk ayol

ne yiyon banada versene dilenci gibi oldum meyvam bitmişşte

bende armut var gel verimmmmmmm

kadroya girdin mi peki ?
istanbuldasın galiba, avrupa yakası mı ?
bi de ne ögretmenisin ?
cok soru sordum galiba

Milona bence de

nikinden istiyoooomm

sırf hamile olduğun için mi çıkarıldın yaniii

milona geçmiş olsun canım. işyerindekiler de çok fenaymış yani, başlarına gelince anlarlar.

bulemsu sen ankara ya mı gidiyon? ne için kızı mı göstercen? bide ne zaman gidiyon ? kaç gün yoksun? açıklama yap bakalım.

saol canım Allah razı olsun belkide gerek kalmadan çıkartırlar seni hemen hemen aynı parayı alıyortsun zaten ve inşAllah alırımm

canım isg uzmanı danısmanlık firmasından geliyor firma sahibi kadın biz dısardan destek alııyoruz

herseyi biliyor gibi cok tepkisizdi normalde cok meraklıdır sorar durur sormadı ama birde yüzsüzce dogum yaptıktan sonra iş için görüşelim diyorrr

ben olsaydım sorardım pimpirikliyim işteee

benimdeee 8-9 gibi bi şey waaowwww iş hayatında uzmanlaşmışız sankimmm:44:

huuuu armut var diommm

nikinden kalmadı mı armutt alim bariii

seninde mii vayyyy bencede uzmanlaşmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…