2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Belliydi böyle diyeceği zaten.. Seni sırf hamile olduğun için işten çıkardılar bence.. Yüzsüzzzz Birde arayıp iş başı yapacağın zaman gel diyor.. Yüzsüzzzzzzzzzzzz

doğuma kadar bitirmem gereken işler var , ondan kasıyorum, geldiğimde yine ben rahat ederim.

demin senin canın çektiği meyve var ya ondan yedim ama çok geldi bitiremedim. yarı yarıya bölüşseydik keşke

ne yoğun bir gündü

ayaklarımı uzattım meyve yiyorum, bu kadar çalışma yeter :)

napıyonuz bakim?
dinlen artıkkkk

canım düşük doz vermiştir dr endişelenme sen ve 3 gün kullan ilacını esrada kışın hamilelik yaşamıştım ve anjin faranjitten illalah demiştim ve sürekli pen os 500 lük kullanmıştım ben

evet canım gece yola çıkacağız sabaha işimiz biter rütin kontrol olacak ama akşama iftara kuzeninde kalabiliriz yada halasında gerçi eşim halamda iftar açmam diyor amaallah kısmet ederse yarın gece evde olurum inşşş

Ben kaçıorum ballarrrrrrr
eve gidip hazırlanıyım şirket yemeği içinnn
taa samandıraya gidicez oflaya poflaya gidiorum ama mecbur aşkımı yalnız bırakamam

inşallah gittigime deger güzel yemekler vardır yoksa bütün alımlarımızı keserim o şirketle

Sizi sevioruzzzzzzz cok cok öpüoruzzzzzzz
Allaha emanet olun! Mutlu, huzurlu, sağlıklı bi akşam geçirin!

Belliydi böyle diyeceği zaten.. Seni sırf hamile olduğun için işten çıkardılar bence.. Yüzsüzzzz Birde arayıp iş başı yapacağın zaman gel diyor.. Yüzsüzzzzzzzzzzzz

kadın dışardan danışmanlıktan geliyor canımmm dışardan destek aldıgımız biriydi kadınn dogumdan sonraa iş için göruselim dedi yaa

bu kadın patrona aysun hanım olmasa işler yurur demiştii

doğuma kadar bitirmem gereken işler var , ondan kasıyorum, geldiğimde yine ben rahat ederim.

demin senin canın çektiği meyve var ya ondan yedim ama çok geldi bitiremedim. yarı yarıya bölüşseydik keşke

boğazında dursunn şaka şakaaa

bir elmanın 2 yarısı gbi bölüşeydikk gııı bence kalmamışşş

bende yetiştiriyom genelde de yoğun bir bölüm zatenn, doğum moğum fark etmiyoo

aysun sana mesaj attıydım ya onla alakalı bana bilgi ver bakım facedeyim ben

Amin canım cümlemizin inşallah.
Gerçekten ablam diyor ki başhekim dr luk sıfatını unutmuş resmen bir patron edasıyla bağırıp çağırdı bana diyo o kadar yılımı vermişim ben oraya zoruma gitti ister istemez diyo..

Bilmiyorum yaa çok hakkımız yeniliyo,hak yiyenlerden Allah tek tek çıkarsın inşallah,çok içten söylüyorum..
bi kadın full vardiyada gece bi de nasıl yapsın yaa..
Off zor işler Allahım sağlık versin de yeter ki..

kadın dışardan danışmanlıktan geliyor canımmm dışardan destek aldıgımız biriydi kadınn dogumdan sonraa iş için göruselim dedi yaa

bu kadın patrona aysun hanım olmasa işler yurur demiştii

eee tamam yüzsüz işte.. Bunların birbirlerinden haberi vardır tatlım..

Tatlım teşekkür ederimm
Benim bademciğim yok ki tatlım alınmıştı, anjin değil miyim ki? Ama iki kez baktı boğazıma şişmiş çok kızarmış dedi..
Kayınpederimin yapabileceği pek bir şey yok kuzum aslında, o sadece diğer şubelerden tahsilatları alıp bankaya yatırıyor. Bir de bu son doğum izni olayımdan bahsetmedim ben daha, yoksa senelik izne çıkacağım zaman operasyon müdürüne nerdeyse yalvarmış adamcağız, hamile dinlensin biraz diye. Bizim şirkette iş yok tatlım, bir de genel müdürümüz ve operasyon müdürümüz albay emeklisi, ondan kaynaklanıyor sanırsam bu kadar baskıcı yönetim

applepay üstüne alınmadııı hiççççççç

gelsinn bir çatal alalımm kajuu

Ben ilk söylediğinde anlamıştım kiiiii
Ama nolcek şimcik benim de canımı çektirttin, şöyle bi elmalı turta (applepay) olsa ya da hint fıstığı

Kuzummm İnşallah Allahım en kısa zamanda hayırlısından bi iş verir ablacığına, krediyle beraber zor oluyordur gerçekten

Çok sağol tatlımm, inşallah bize yaptıkları kat kat çıkar kendilerinden

arcak kaju

bencede var canlarımmm bu kadın çoook meraklı sormadı bile neden diyee ben imalı söyledimmm

anladımm doguma kadarda gorusurz zaten dogumdan sonradaa iş için görüşelim olur mu diyor danısmanlık firmasına birilerini arıyor muhendis sinir oldummm

vicdanını mı temizliyor

kızlar merhaba
dün şekerime bakıldı 140 çıktı ben doktora sorana kadar baya bi panikledim ama çok normal endişe edecek hiçbir durum yok dedi rahatladım biraz
ama canım çok sıkkın, dün annemle gittim ölçüme ve akşam saat 8e kadar kocam aramadı naptın diye, bende ister istemez küstüm ve dünden beri sinirimden ağlıyorum, sanırım bitek benim kocam bu kadar sorumsuz
kendi kendime "ben neye güvenipte bu adamdan çocuk yaptım" diyorum artık
korkuyorum bebeğimden soğumaktan (
hamilemiyim değilmiyim umrunda değil sanki, napıcağımı şaşırdım, akşamları bazen zorla elini karnıma koyuyorum kızım hareket ettiğinde idrak etsin biraz diye, 10 sn sonra oflayarak çekiyo elini
nolur bana bi akıl verin

kayınpeder kusur yok o zamn icat çıkarmayın kim çıkarıyor bu laflarıı:120:
canım benimde badeciğim yok ama ilk iltihaplanmada anjin teşhisi konuyor ilerli derece olana ise faranjit teşhisi konuyor

kazasız belasız gidip gel inşallah. kızda da hiç bir sıkıntı olmasın inşallah. dikkat et kendine canım. oralarda suyunu ihmal etme

boğazında dursunn şaka şakaaa

bir elmanın 2 yarısı gbi bölüşeydikk gııı bence kalmamışşş

bende yetiştiriyom genelde de yoğun bir bölüm zatenn, doğum moğum fark etmiyoo

valla yarısını attım (( Allah günah yazmasın.

ben çıkıyorum kızlar, akşama misafir var. çok öpüyorum. iyi akşamlar

sağolasın canım benim evet suyumu yanıma alayım ben değil mi konya değil ki her köşe başında tatlı su olsun ankarada
misafir mi var çok yorma kız kendiniiiii

Son düzenleme:
Kuzummm İnşallah Allahım en kısa zamanda hayırlısından bi iş verir ablacığına, krediyle beraber zor oluyordur gerçekten

Amiin canım benim inşallah yaa,çok sağol,kredi zor olmaz mı tek maaşla bi de
dünyalar şekeri bi soytarımız var 4 yaşında Çağan'ım bu sene kreşe başlaması lazım bi de
Allah onun yüzüne baksın inşallah da dara zora sokmasın inşallah..

Canım bazen eşler böyle olabiliyor hemen alışamıyor bebek fikrine. Sen sıkma canını neler var inan ki.. Hele bir doğsun bebiş bak gör pervane olacak kızının etrafında

Neyse fıstıklar bende yemek yapma moduna gireyim,kendimi o fikre bi alıştırayım,mutfakta biraz oyalanayım

görüşürüz öpüldünüzzzzzzzzz....

Kızlar, afiyet olsun.
Ben şuanda acayip heyecanlıyım. Kocam bir sürpriz yapacakmış bir haftadır söyleyip duruyor.
Beklentini yüksek tutma dedi ama öyle çok söyledi ki bu sürpriz olayını istemeden beklentim yükseldi.
Şimdi almaya gitti, normalde bugün gelmesi lazımmış ama getiremiyorlarmış o yüzden gidip kendim alıcam dedi. Ne acaba meraktan çatlayacağım.

İpuçları şuydu: Yenilecek, giyilecek bir şey değil. Yaşanacak bir şey... Başından ayrılamayacaksın. 3-4 gün sürebilir ama daha önce de sıkılabilirsin.
:///
Bebekle mi ilgili dedim o konuda bilgi vermedi, ne olabilir kiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…