isg uzmanı aradı beni hatırımı sordu işten cıkardıklarını söyledim tepkisizce konustu ben soguk davrandım ama lafda sokmadımmm ben neden kötü olamıyorum yaaaa
birde bana diyorki dogumdan sonra iş için görüselim sizinlee
Allahım yaa anlamadım gitti
ohh geçmiş olsun kuzummm
aynen bende yeni fırsat bulabildimm
biz senle iş kolik olduk çıktııkk ayol
ne yiyon banada versenedilenci gibi oldum meyvam bitmişşte
sırf hamile olduğun için mi çıkarıldın yaniii
dinlen artıkkkkne yoğun bir gündü
ayaklarımı uzattım meyve yiyorum, bu kadar çalışma yeter :)
napıyonuz bakim?
canım düşük doz vermiştir dr endişelenme sen ve 3 gün kullan ilacını esrada kışın hamilelik yaşamıştım ve anjin faranjitten illalah demiştim ve sürekli pen os 500 lük kullanmıştım benSağolasın bidenemmmm
Yok kuzumm istifa edicem zaten doğum paramı tam aldığımda. Aah ahh işten çıkarsalar daha ne isterimm
İş konusunda da biliyorsun canım numaram var sende elimden ne gelirse yapmaya çalışırımm
:44: Öyle mi diyorsun tatlım? Ne bileyim ki doktor bebeğe etkisi olmayan bir antibiyotik dedi ama???
evet canım gece yola çıkacağız sabaha işimiz biter rütin kontrol olacak ama akşama iftara kuzeninde kalabiliriz yada halasında gerçi eşim halamda iftar açmam diyor amamilona geçmiş olsun canım. işyerindekiler de çok fenaymış yani, başlarına gelince anlarlar.
bulemsu sen ankara ya mı gidiyon? ne için kızı mı göstercen? bide ne zaman gidiyon ? kaç gün yoksun? açıklama yap bakalım.
Belliydi böyle diyeceği zaten.. Seni sırf hamile olduğun için işten çıkardılar bence.. Yüzsüzzzz Birde arayıp iş başı yapacağın zaman gel diyor.. Yüzsüzzzzzzzzzzzz
doğuma kadar bitirmem gereken işler var , ondan kasıyorum, geldiğimde yine ben rahat ederim.
demin senin canın çektiği meyve var ya ondan yedim ama çok geldi bitiremedim. yarı yarıya bölüşseydik keşke
oy canım oyyAllah yardımcımız olsun hepimizin ne kadar zor işimiz yaaa işveren mantıklarına bak sennn ablamada aynı şeyi yaptılar full vardiyalı geceye geç dediler oda olmaz dedi çıktı işten Rabbim sen buyuksun umarım hersey iyi olur canımmm
kadın dışardan danışmanlıktan geliyor canımmm dışardan destek aldıgımız biriydi kadınn dogumdan sonraa iş için göruselim dedi yaa
bu kadın patrona aysun hanım olmasa işler yurur demiştii
kadın dışardan danışmanlıktan geliyor canımmm dışardan destek aldıgımız biriydi kadınn dogumdan sonraa iş için göruselim dedi yaa
bu kadın patrona aysun hanım olmasa işler yurur demiştii
sağolasın kızlar valla kötü oldum hemde nasıl ılık bir duş aldım şimdi inş kendime gelirim arcakcım ankaraya mecbur gideceğim eşim halledemez hastane işini ameliyat zamanında tek ben vardım bir bilgi isteseler şaşar kalır
inşş geceye düzelirim valla yol korkuttu beni şimdi
hoşgeldin canım geçmiş olsun anjin bademcik şişmesinin tıpdaki adı canım antipiyotikten 3 gün kullan sonra kendini rahat hissetmene göre bırakırsın
sizin iş verenlerin allahtan korkuları yok hiç
zaten eşin ve kayınbabana kızgınımkayınbaban hiç mi arkalamıyor seni sonuçta torunu taşıyorsun gelin olduysa otdan mı olduk kendi evladına gösterdiğin özveriyi göstersene
applepay üstüne alınmadııı hiççççççç
gelsinn bir çatal alalımm kajuu
Sağol canım sorma yaa eve zor attık kendimi ter içinde kaldım,bi de sütyen de artık terletiyo,duşa giricem de aşıdan dolayı tırsıyorum..
Evet tatlım 2.dozumu da oldum
3.doz da doğumdan sonraymış kısmetse..
Maaşallah canım yaa şurda 2 ay kadar zamanımız var inşallah hep böyle gideriz...
h.buldum hayatım yok sağlık ocağına gittim kendi dr uma haftaya giderim ancak.sadece kalbini dinledim minikimin.
valla ablam 11 senedir devlet hastanesinde sözleşmeli memurdu.taşeron firmaya bağlı bölüm değiştirmeye kalkmışlardı vardiya vermeye çalışmışlardı,ya acilde vardiyalı çalışırsın ya da sen bilirsin demişlerdi.Herkesi sürmüşler maaşları düşürdüler vs.
o da 4 yaşında çocuğu var eşi zaten vardiyalı çalışıyo,ayrılmak zorunda kaldı,başhekimle birbirine girdiler nerdeyse..Ama tekrar başka bi hastaneye girdi 2 ay orda çalıştı orası da biraz adam kayırmacı tipler,yalaka tiplerle dolu,biraz da farklı nedenlerden dolayı kendileri çıkardılar.
Ama eski çalıştığı devlet hastanesi'nin başhekim ve yönetim kurulu değişiyormuş,şirket sahibi ablamı aramış seni tekrar alıcaz buraya yönetim değiştikten sonra demiş bekliyor o da..
Düşün 6 ay oldu ev aldılar 1500 tl kredi ödüyorlar,çocuğu var Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş.şu mübarek günlerde..
milona geçmiş olsun canım. işyerindekiler de çok fenaymış yani, başlarına gelince anlarlar.
bulemsu sen ankara ya mı gidiyon? ne için kızı mı göstercen? bide ne zaman gidiyon ? kaç gün yoksun? açıklama yap bakalım.
kayınpeder kusur yok o zamn icat çıkarmayın kim çıkarıyor bu laflarıı:120:Tatlım teşekkür ederimm
Benim bademciğim yok ki tatlım alınmıştı, anjin değil miyim ki? Ama iki kez baktı boğazıma şişmiş çok kızarmış dedi..
Kayınpederimin yapabileceği pek bir şey yok kuzum aslında, o sadece diğer şubelerden tahsilatları alıp bankaya yatırıyor. Bir de bu son doğum izni olayımdan bahsetmedim ben daha, yoksa senelik izne çıkacağım zaman operasyon müdürüne nerdeyse yalvarmış adamcağız, hamile dinlensin biraz diye. Bizim şirkette iş yok tatlım, bir de genel müdürümüz ve operasyon müdürümüz albay emeklisi, ondan kaynaklanıyor sanırsam bu kadar baskıcı yönetim
Ben ilk söylediğinde anlamıştım kiiiii
Ama nolcek şimcik benim de canımı çektirttin, şöyle bi elmalı turta (applepay) olsa ya da hint fıstığı
Kuzummm İnşallah Allahım en kısa zamanda hayırlısından bi iş verir ablacığına, krediyle beraber zor oluyordur gerçekten
Çok sağol tatlımm, inşallah bize yaptıkları kat kat çıkar kendilerinden
dinlen artıkkkk
canım düşük doz vermiştir dr endişelenme sen ve 3 gün kullan ilacını esrada kışın hamilelik yaşamıştım ve anjin faranjitten illalah demiştim ve sürekli pen os 500 lük kullanmıştım ben
evet canım gece yola çıkacağız sabaha işimiz biter rütin kontrol olacak ama akşama iftara kuzeninde kalabiliriz yada halasında gerçi eşim halamda iftar açmam diyor amaallah kısmet ederse yarın gece evde olurum inşşş
boğazında dursunnşaka şakaaa
bir elmanın 2 yarısı gbibölüşeydikk gııı bence kalmamışşş
bende yetiştiriyom genelde de yoğun bir bölüm zatenn, doğum moğum fark etmiyoo
sağolasın canım benim evet suyumu yanıma alayım ben değil mi konya değil ki her köşe başında tatlı su olsun ankaradakazasız belasız gidip gel inşallah. kızda da hiç bir sıkıntı olmasın inşallah. dikkat et kendine canım. oralarda suyunu ihmal etme
valla yarısını attım(( Allah günah yazmasın.
ben çıkıyorum kızlar, akşama misafir var. çok öpüyorum. iyi akşamlar
Kuzummm İnşallah Allahım en kısa zamanda hayırlısından bi iş verir ablacığına, krediyle beraber zor oluyordur gerçekten
kızlar merhaba
dün şekerime bakıldı 140 çıktı ben doktora sorana kadar baya bi panikledim ama çok normal endişe edecek hiçbir durum yok dedi rahatladım biraz
ama canım çok sıkkın, dün annemle gittim ölçüme ve akşam saat 8e kadar kocam aramadı naptın diye, bende ister istemez küstüm ve dünden beri sinirimden ağlıyorum, sanırım bitek benim kocam bu kadar sorumsuz
kendi kendime "ben neye güvenipte bu adamdan çocuk yaptım" diyorum artık
korkuyorum bebeğimden soğumaktan(
hamilemiyim değilmiyim umrunda değil sanki, napıcağımı şaşırdım, akşamları bazen zorla elini karnıma koyuyorum kızım hareket ettiğinde idrak etsin biraz diye, 10 sn sonra oflayarak çekiyo elini
nolur bana bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?