bebeğin kalp atışlarını inlemek için alet olabilirKızlar, afiyet olsun.
Ben şuanda acayip heyecanlıyım. Kocam bir sürpriz yapacakmış bir haftadır söyleyip duruyor.
Beklentini yüksek tutma dedi ama öyle çok söyledi ki bu sürpriz olayını istemeden beklentim yükseldi.
Şimdi almaya gitti, normalde bugün gelmesi lazımmış ama getiremiyorlarmış o yüzden gidip kendim alıcam dedi. Ne acaba meraktan çatlayacağım.
İpuçları şuydu: Yenilecek, giyilecek bir şey değil. Yaşanacak bir şey... Başından ayrılamayacaksın. 3-4 gün sürebilir ama daha önce de sıkılabilirsin.
:///
Bebekle mi ilgili dedim o konuda bilgi vermedi, ne olabilir kiii?
kızlarr kocişle ufak çaplı bı 4.dunya savası cıkarttık evde.yaptgım yemeklere laf söluyo bı yandan laf söluyo bı yandan yıyo bende kızdım kaldırdım yemeklerı önunden sonra tenceredekı yemeklerı de lavaboya döktum nasıl aglıyorum ama buda bagrıyo v.s kendımı kılıtledım yatak odasına.aradı annesını cagırdı.geldı mutfagı felan topladı temızledı bu arada 45 dk gectı bana seslenıyolar ben ses vermıyorum felan kocam kapıyı kırdı:)) ben hala aglıyom bebısın kıyafetlerıne bakıyodum neyı var neyı yok dıe:)) neyse bıraz daha tartıstık.sonra kayınvalıdem eve gıttı kocam geldı dısarı cıkalımmı v.s dedı yok dedım özur dıledı uzatmadım bende
ama karnım acıyo serttı bıde kasıklarımda agrı vardı ya yarın sabah sempatık buldgum drdan randevu almıtım ya.dedım bugun acıle gıdım o doktora devam edım şansıma yıne:)) gıttık bu yakındakı hastaneye sukran hanım vardı begendım kadını 15-20 dk baktı.ben hangı doktora gdersem gıdım belırtılerımı abartırım bıraz buna da öle bı anlattım kı kadın erken doğum zannettı açılma varmı dıe baktı 1 parmakla:)) ben zor acıyorum bıraz vajınısmus var mıydı sende dıo:)) daha fazla kılo almazsam normal doğumu rahat yapabılecegımı söledı ablacım ablacım dıe konustu hep benle hosuma gttı doktorumu buldum yanı
neyse bebısın suyu kalp atısı vs normal cıktı.cok sukur 3-4 lt su ıcılmelı yaz gunlerınde dedı ama bebegın az hareket edıyo dedı ben normaldede cok hareketlı dııl dedım aç mısın dedı en son 5 te yedım dedım o yuzden olabılır bebegın hareketlerını 2 gun takıp et eger gunde 10 kereden az hıssedersen gel dedı.sınra ben en son 2 de yemek yedıımı farkettım :)) eve geldım hemen yemek yedım cıkolata v.s oğlum oynuyor sımdı hersey yolunda cıcısler hastane ve doktorumu da kesınlestırdım artık sabah görusuruzz
bebeğin kalp atışlarını inlemek için alet olabilirhadi hayırlısı
bugün tetanozun 2,dozunu vurulduk kızlar kolum şuan itibariyle ağrımaya şişmeye başladı ufff ilkinde çok çekmiştim inş. çabuk geçer
kızlarr kocişle ufak çaplı bı 4.dunya savası cıkarttık evde.yaptgım yemeklere laf söluyo bı yandan laf söluyo bı yandan yıyo bende kızdım kaldırdım yemeklerı önunden sonra tenceredekı yemeklerı de lavaboya döktum nasıl aglıyorum ama buda bagrıyo v.s kendımı kılıtledım yatak odasına.aradı annesını cagırdı.geldı mutfagı felan topladı temızledı bu arada 45 dk gectı bana seslenıyolar ben ses vermıyorum felan kocam kapıyı kırdı:)) ben hala aglıyom bebısın kıyafetlerıne bakıyodum neyı var neyı yok dıe:)) neyse bıraz daha tartıstık.sonra kayınvalıdem eve gıttı kocam geldı dısarı cıkalımmı v.s dedı yok dedım özur dıledı uzatmadım bende
ama karnım acıyo serttı bıde kasıklarımda agrı vardı ya yarın sabah sempatık buldgum drdan randevu almıtım ya.dedım bugun acıle gıdım o doktora devam edım şansıma yıne:)) gıttık bu yakındakı hastaneye sukran hanım vardı begendım kadını 15-20 dk baktı.ben hangı doktora gdersem gıdım belırtılerımı abartırım bıraz buna da öle bı anlattım kı kadın erken doğum zannettı açılma varmı dıe baktı 1 parmakla:)) ben zor acıyorum bıraz vajınısmus var mıydı sende dıo:)) daha fazla kılo almazsam normal doğumu rahat yapabılecegımı söledı ablacım ablacım dıe konustu hep benle hosuma gttı doktorumu buldum yanı
neyse bebısın suyu kalp atısı vs normal cıktı.cok sukur 3-4 lt su ıcılmelı yaz gunlerınde dedı ama bebegın az hareket edıyo dedı ben normaldede cok hareketlı dııl dedım aç mısın dedı en son 5 te yedım dedım o yuzden olabılır bebegın hareketlerını 2 gun takıp et eger gunde 10 kereden az hıssedersen gel dedı.sınra ben en son 2 de yemek yedıımı farkettım :)) eve geldım hemen yemek yedım cıkolata v.s oğlum oynuyor sımdı hersey yolunda cıcısler hastane ve doktorumu da kesınlestırdım artık sabah görusuruzz
bugün tetanozun 2,dozunu vurulduk kızlar kolum şuan itibariyle ağrımaya şişmeye başladı ufff ilkinde çok çekmiştim inş. çabuk geçer
günaydın kızlar...
kimse yokken ben geçmişi okuyayıp geliyimm..
selamünaleyküm hayırlı cumalarr canlarım,
dün öğleden sonra izinliydim...beysalım kendimi zihnen yorgun hissediyordum...uyuyamıyorum doğru dürüst, uyusam bile çok kaliteli oldugu söylenemez...çok iyi geldi dün öğleden sonra..eve gidip ayaklarımı uzatıp dinlenemedim gerçi ama anneannemizle bi çok iş hallettik...bebeğimin kıyafetlerini falan ayırdık..yıkanıp hastane çantasına koyulacakları ve ilk günlerde giyeceği şeyleri...anneannesi yıkayıp ütüleyip getirecek...
haticemden haber gelmişş sanırım...sen iyi ol canım...dualarımız seninle...
aysun naptı kızlar yaa? geçmişi okumadım daha tam olarak haber alamadım aysundan?
akşam eşim dışarı çıkacaktı bende çıkma dedim beni evde yalnız bırakma dedim...nargile içmek istiyordu..evde yaktı nargilesini...karı kcoa balkonda hem sohbet ettik hemde kocişim nargilesini tüttürdü...laf lafı açtı...bebek isminee geldi konu...eşim ısrarla zeynep olsun...peygamber efendimizin kızının adı olsun...öte dünyada şefaatçisi olsun kızımızın diyor...en azından anasının adını düşünmediğini öğrendik...
bende reyyanda bastırdım...iki isimde önerdim...ona yok diyor...1 tane daha kızımız olursaa reyyan olsun koşulsuz şartsız dedi...bende ona tam tersi olsun...bu kızımızın adın reyyan olsun,,oğlumuz olursaa babanın adı olsun senin istediğin olsun..1 tane daha kızımız olursada ortak kararımız olan zeynep olsun dedim...hiç tartışmadık Allah esirgesin...sakin sakin iki sevgilii konuştuk...sonra bizi yatırdı babası..kendi biraz daha oturacaktı...ne zaman geldi yataga hatırlamıyorum...sabaha karşı üstüm açılmışş örterken uyandım...bende bişey diyor sandım...yok bitanemm yokkk bebeğim hadi siz uyuyunn üstünüzü örtüyordum dedi...
iştee böylee..şimdi biraz geçmiş okuyayım yetişmeye çalışcam sizee
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar herkeseeeeeeee
akşam müdrümüzün iftarındaydıkk iş aradaşlarımın eşleriyle görüştük bol bol muhabbet ettikk,
çok güzel bir akşamdıı, bir arkadaşımın eşide hamile biz yanyana oturduk 2 erkek bebiş hamişiitüm ilgiler üstümüzdeydiii
cadı senii yemekleri mi döktünnnoda laf sölemeseymişş kalk kendin yap dicektinn
iyi olduğuna sevindim herşeye çabuk kızıyoruz işte çok aldırış etmemek lazım ama naparsınn
geçmiş olsunn benim ilki biraz aprı yapmıştı 2. cisi hiç yapmamıştı
isg uzmanı aradı beni hatırımı sordu işten cıkardıklarını söyledim tepkisizce konustu ben soguk davrandım ama lafda sokmadımmm ben neden kötü olamıyorum yaaaa
birde bana diyorki dogumdan sonra iş için görüselim sizinlee
Allahım yaa anlamadım gitti
h.buldum hayatım yok sağlık ocağına gittim kendi dr uma haftaya giderim ancak.sadece kalbini dinledim minikimin.
valla ablam 11 senedir devlet hastanesinde sözleşmeli memurdu.taşeron firmaya bağlı bölüm değiştirmeye kalkmışlardı vardiya vermeye çalışmışlardı,ya acilde vardiyalı çalışırsın ya da sen bilirsin demişlerdi.Herkesi sürmüşler maaşları düşürdüler vs.
o da 4 yaşında çocuğu var eşi zaten vardiyalı çalışıyo,ayrılmak zorunda kaldı,başhekimle birbirine girdiler nerdeyse..Ama tekrar başka bi hastaneye girdi 2 ay orda çalıştı orası da biraz adam kayırmacı tipler,yalaka tiplerle dolu,biraz da farklı nedenlerden dolayı kendileri çıkardılar.
Ama eski çalıştığı devlet hastanesi'nin başhekim ve yönetim kurulu değişiyormuş,şirket sahibi ablamı aramış seni tekrar alıcaz buraya yönetim değiştikten sonra demiş bekliyor o da..
Düşün 6 ay oldu ev aldılar 1500 tl kredi ödüyorlar,çocuğu var Allahım hepimizin yardımcısı olsun inş.şu mübarek günlerde..
kızlar merhaba
dün şekerime bakıldı 140 çıktı ben doktora sorana kadar baya bi panikledim ama çok normal endişe edecek hiçbir durum yok dedi rahatladım biraz
ama canım çok sıkkın, dün annemle gittim ölçüme ve akşam saat 8e kadar kocam aramadı naptın diye, bende ister istemez küstüm ve dünden beri sinirimden ağlıyorum, sanırım bitek benim kocam bu kadar sorumsuz
kendi kendime "ben neye güvenipte bu adamdan çocuk yaptım" diyorum artık
korkuyorum bebeğimden soğumaktan(
hamilemiyim değilmiyim umrunda değil sanki, napıcağımı şaşırdım, akşamları bazen zorla elini karnıma koyuyorum kızım hareket ettiğinde idrak etsin biraz diye, 10 sn sonra oflayarak çekiyo elini
nolur bana bi akıl verin
Kızlar, afiyet olsun.
Ben şuanda acayip heyecanlıyım. Kocam bir sürpriz yapacakmış bir haftadır söyleyip duruyor.
Beklentini yüksek tutma dedi ama öyle çok söyledi ki bu sürpriz olayını istemeden beklentim yükseldi.
Şimdi almaya gitti, normalde bugün gelmesi lazımmış ama getiremiyorlarmış o yüzden gidip kendim alıcam dedi. Ne acaba meraktan çatlayacağım.
İpuçları şuydu: Yenilecek, giyilecek bir şey değil. Yaşanacak bir şey... Başından ayrılamayacaksın. 3-4 gün sürebilir ama daha önce de sıkılabilirsin.
:///
Bebekle mi ilgili dedim o konuda bilgi vermedi, ne olabilir kiii?
selamünaleyküm hayırlı cumalarr canlarım,
dün öğleden sonra izinliydim...beysalım kendimi zihnen yorgun hissediyordum...uyuyamıyorum doğru dürüst, uyusam bile çok kaliteli oldugu söylenemez...çok iyi geldi dün öğleden sonra..eve gidip ayaklarımı uzatıp dinlenemedim gerçi ama anneannemizle bi çok iş hallettik...bebeğimin kıyafetlerini falan ayırdık..yıkanıp hastane çantasına koyulacakları ve ilk günlerde giyeceği şeyleri...anneannesi yıkayıp ütüleyip getirecek...
haticemden haber gelmişş sanırım...sen iyi ol canım...dualarımız seninle...
aysun naptı kızlar yaa? geçmişi okumadım daha tam olarak haber alamadım aysundan?
akşam eşim dışarı çıkacaktı bende çıkma dedim beni evde yalnız bırakma dedim...nargile içmek istiyordu..evde yaktı nargilesini...karı kcoa balkonda hem sohbet ettik hemde kocişim nargilesini tüttürdü...laf lafı açtı...bebek isminee geldi konu...eşim ısrarla zeynep olsun...peygamber efendimizin kızının adı olsun...öte dünyada şefaatçisi olsun kızımızın diyor...en azından anasının adını düşünmediğini öğrendik...
bende reyyanda bastırdım...iki isimde önerdim...ona yok diyor...1 tane daha kızımız olursaa reyyan olsun koşulsuz şartsız dedi...bende ona tam tersi olsun...bu kızımızın adın reyyan olsun,,oğlumuz olursaa babanın adı olsun senin istediğin olsun..1 tane daha kızımız olursada ortak kararımız olan zeynep olsun dedim...hiç tartışmadık Allah esirgesin...sakin sakin iki sevgilii konuştuk...sonra bizi yatırdı babası..kendi biraz daha oturacaktı...ne zaman geldi yataga hatırlamıyorum...sabaha karşı üstüm açılmışş örterken uyandım...bende bişey diyor sandım...yok bitanemm yokkk bebeğim hadi siz uyuyunn üstünüzü örtüyordum dedi...
iştee böylee..şimdi biraz geçmiş okuyayım yetişmeye çalışcam sizee
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar herkeseeeeeeee
akşam müdrümüzün iftarındaydıkk iş aradaşlarımın eşleriyle görüştük bol bol muhabbet ettikk,
çok güzel bir akşamdıı, bir arkadaşımın eşide hamile biz yanyana oturduk 2 erkek bebiş hamişiitüm ilgiler üstümüzdeydiii
Günaydın canlarımmmmnasılsınız bebiklerrr
Sabah finansman bölumune çıktım konustuk tanıdıktı istersen evrakları imzala paranı sonra yatıralım istersen paranı yatıralım sonra imzala dedi
bende sizi severim ama ben nasıl olsa evdeyim şehir dışına çıkmıcam hamilelikten dolayı siz paramı yatırın ben gelip imzalarım dedim
oda tamam aysun nasıl istersen dedi bu konustugum kişiyle 5 yıl komsuluk ettik
günaydın bebekimm.. ne parası yatırıcaklar şimdi ? tazminat mı? maaşın geri kalanı mı??
kızlarr gülmeyin bana dün cuma sanıyorum ben yatağa yattım eyvah dua okunacaktı dedimsonradan aklıma geldi yarın işe gideceğimmmm
ben sıraladım
kıdem tazminatı
maaşım
ihbar tazminatı
veee izin param dedim oda tamam dedi umarım sorun çıkmazz para yatırıldıktan sonraa imzalıcam dedim oda olur dedi
o tamam dedi de bu iş patronun imzasına bakar değil mi?
ayy hadi inşallahhh sorun çıkarmazlardaaa çatır çatır alırsın haklarını canım...Günaydın canlarımmmmnasılsınız bebiklerrr
Sabah finansman bölumune çıktım konustuk tanıdıktı istersen evrakları imzala paranı sonra yatıralım istersen paranı yatıralım sonra imzala dedi
bende sizi severim ama ben nasıl olsa evdeyim şehir dışına çıkmıcam hamilelikten dolayı siz paramı yatırın ben gelip imzalarım dedim
oda tamam aysun nasıl istersen dedi bu konustugum kişiyle 5 yıl komsuluk ettik
günaydın canımmm
valla parayı yatıracaklar inş resmen dedim adama firmanın yasal takipçisiyim tazminat haklarımı biliyorum dedim bakalım gorucez canımm:26:
eşin dee karısmasın artık isim konusunaa aaaa bu kayseri herifleri neden böylee anacımmm
günaydın kuzum..iki isim istemiyor...kendi çift isimli ve çok zor diyorr..:44:günaydın meleğimm... inan çok sevindim isim konusunda tartışmadığınıza. zeynep ismi de çok güzel. iki isim olmaz mı? reyyan zeynep..?
eşyaları da hallettin ne güzel.. prensesi beklemek kaldı geriye
walla bu konsuutgum patronun oglubu zamana kadar herkesin hakkını verdiler ben de birşey imzalamadıgım için bakıcam mıktarla sgknınki tutuyormu
tutmazsa eger uyarıcam bişey yapamazlar yani Allahın izniylee
kızlar şeytan bana yaptgın dosyaları karıstırrrr bırak git diyor yapim mii yapmim dimiii
anladım canım.. inşallah sorun çıkmaz...
git karıştır nolucak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?