2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlarr kocişle ufak çaplı bı 4.dunya savası cıkarttık evde.yaptgım yemeklere laf söluyo bı yandan laf söluyo bı yandan yıyo bende kızdım kaldırdım yemeklerı önunden sonra tenceredekı yemeklerı de lavaboya döktum nasıl aglıyorum ama buda bagrıyo v.s kendımı kılıtledım yatak odasına.aradı annesını cagırdı.geldı mutfagı felan topladı temızledı bu arada 45 dk gectı bana seslenıyolar ben ses vermıyorum felan kocam kapıyı kırdı:)) ben hala aglıyom bebısın kıyafetlerıne bakıyodum neyı var neyı yok dıe:)) neyse bıraz daha tartıstık.sonra kayınvalıdem eve gıttı kocam geldı dısarı cıkalımmı v.s dedı yok dedım özur dıledı uzatmadım bende

ama karnım acıyo serttı bıde kasıklarımda agrı vardı ya yarın sabah sempatık buldgum drdan randevu almıtım ya.dedım bugun acıle gıdım o doktora devam edım şansıma yıne:)) gıttık bu yakındakı hastaneye sukran hanım vardı begendım kadını 15-20 dk baktı.ben hangı doktora gdersem gıdım belırtılerımı abartırım bıraz buna da öle bı anlattım kı kadın erken doğum zannettı açılma varmı dıe baktı 1 parmakla:)) ben zor acıyorum bıraz vajınısmus var mıydı sende dıo:)) daha fazla kılo almazsam normal doğumu rahat yapabılecegımı söledı ablacım ablacım dıe konustu hep benle hosuma gttı doktorumu buldum yanı

neyse bebısın suyu kalp atısı vs normal cıktı.cok sukur 3-4 lt su ıcılmelı yaz gunlerınde dedı ama bebegın az hareket edıyo dedı ben normaldede cok hareketlı dııl dedım aç mısın dedı en son 5 te yedım dedım o yuzden olabılır bebegın hareketlerını 2 gun takıp et eger gunde 10 kereden az hıssedersen gel dedı.sınra ben en son 2 de yemek yedıımı farkettım :)) eve geldım hemen yemek yedım cıkolata v.s oğlum oynuyor sımdı hersey yolunda cıcısler hastane ve doktorumu da kesınlestırdım artık sabah görusuruzz

bebeğin kalp atışlarını inlemek için alet olabilir hadi hayırlısı

ah cnm benı böle kucuk şeyler ıcın bebegını kendını eşını yıpratma sakın he bebşını duşun tamammı ttalım sen strese gırersen bebgınde gırer
bebışının ıyı olmasına ılgılı bı dr la karşılaşmana cok sevındım cnm benım her bebk cok oynucak dııe bışey yok tatlım yınede hareketlerını takıp et normaaş duzenı dışına cıkarsa ozman sorun var demek

bugün tetanozun 2,dozunu vurulduk kızlar kolum şuan itibariyle ağrımaya şişmeye başladı ufff ilkinde çok çekmiştim inş. çabuk geçer

Canım aman haa,üzme kendini ki bebişin de germesin kendisini ve seni.
Çok şükür herşey normal gitmiş bebişinle ilgili..

bugün tetanozun 2,dozunu vurulduk kızlar kolum şuan itibariyle ağrımaya şişmeye başladı ufff ilkinde çok çekmiştim inş. çabuk geçer

Bende bugün vuruldum 2.dozu,kolumu kaldırmakta zorlanıyorum,eşim de yanlışlıkla sarılacakken bi dirsek geçirdi koluma aklım başımdan gitti bayağı bi ağrı yaptı bu sefer,geçen ki pek yapmamıştı sanki..

selamünaleyküm hayırlı cumalarr canlarım,

dün öğleden sonra izinliydim...beysalım kendimi zihnen yorgun hissediyordum...uyuyamıyorum doğru dürüst, uyusam bile çok kaliteli oldugu söylenemez...çok iyi geldi dün öğleden sonra..eve gidip ayaklarımı uzatıp dinlenemedim gerçi ama anneannemizle bi çok iş hallettik...bebeğimin kıyafetlerini falan ayırdık..yıkanıp hastane çantasına koyulacakları ve ilk günlerde giyeceği şeyleri...anneannesi yıkayıp ütüleyip getirecek...

haticemden haber gelmişş sanırım...sen iyi ol canım...dualarımız seninle...

aysun naptı kızlar yaa? geçmişi okumadım daha tam olarak haber alamadım aysundan?

akşam eşim dışarı çıkacaktı bende çıkma dedim beni evde yalnız bırakma dedim...nargile içmek istiyordu..evde yaktı nargilesini...karı kcoa balkonda hem sohbet ettik hemde kocişim nargilesini tüttürdü...laf lafı açtı...bebek isminee geldi konu...eşim ısrarla zeynep olsun...peygamber efendimizin kızının adı olsun...öte dünyada şefaatçisi olsun kızımızın diyor...en azından anasının adını düşünmediğini öğrendik...

bende reyyanda bastırdım...iki isimde önerdim...ona yok diyor...1 tane daha kızımız olursaa reyyan olsun koşulsuz şartsız dedi...bende ona tam tersi olsun...bu kızımızın adın reyyan olsun,,oğlumuz olursaa babanın adı olsun senin istediğin olsun..1 tane daha kızımız olursada ortak kararımız olan zeynep olsun dedim...hiç tartışmadık Allah esirgesin...sakin sakin iki sevgilii konuştuk...sonra bizi yatırdı babası..kendi biraz daha oturacaktı...ne zaman geldi yataga hatırlamıyorum...sabaha karşı üstüm açılmışş örterken uyandım...bende bişey diyor sandım...yok bitanemm yokkk bebeğim hadi siz uyuyunn üstünüzü örtüyordum dedi...

iştee böylee..şimdi biraz geçmiş okuyayım yetişmeye çalışcam sizee

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

hayırlı cumalar herkeseeeeeeee

akşam müdrümüzün iftarındaydıkk iş aradaşlarımın eşleriyle görüştük bol bol muhabbet ettikk,

çok güzel bir akşamdıı, bir arkadaşımın eşide hamile biz yanyana oturduk 2 erkek bebiş hamişii tüm ilgiler üstümüzdeydiii

cadı senii yemekleri mi döktünnn oda laf sölemeseymişş kalk kendin yap dicektinn

iyi olduğuna sevindim herşeye çabuk kızıyoruz işte çok aldırış etmemek lazım ama naparsınn

geçmiş olsunn benim ilki biraz aprı yapmıştı 2. cisi hiç yapmamıştı

Günaydın canlarımmmm nasılsınız bebiklerrr

Sabah finansman bölumune çıktım konustuk tanıdıktı istersen evrakları imzala paranı sonra yatıralım istersen paranı yatıralım sonra imzala dedi

bende sizi severim ama ben nasıl olsa evdeyim şehir dışına çıkmıcam hamilelikten dolayı siz paramı yatırın ben gelip imzalarım dedim

oda tamam aysun nasıl istersen dedi bu konustugum kişiyle 5 yıl komsuluk ettik

ah cnaım kıyamam sanaaa atraksiyonlu gun yasamıssınız kocişleee kociş ayıp etmişşşş hem begenmmiyorlar hem yiyorlar benim babamda böyleee Allaha sukur kociş böyle değil bıktırdı resmen beni babam Allah yardımcın olsun gunde 10 kere mı vurması gerekiyormus :26: benimkide cok hareketli değil

günaydın kızlar...

kimse yokken ben geçmişi okuyayıp geliyimm..

günaydın şekercimmmm

günaydın canımmm

valla parayı yatıracaklar inş resmen dedim adama firmanın yasal takipçisiyim tazminat haklarımı biliyorum dedim bakalım gorucez canımm:26:

eşin dee karısmasın artık isim konusunaa aaaa bu kayseri herifleri neden böylee anacımmm

günaydın şekerim

oh oh maşallah deselerdi sizeee

pipiloşlarınızı ısırsınlarrrr

aaa şunlara bak.. bi daha işin olmasın orayla

canım Allah yardımcıları olsun. İstanbuldalar mı? İnan üzüldüm. Özel sekötrde kimse kimseye acımıyor. Herkes kendini düşünüyor. İnşallah en kısa zamanda işleri düzelir.

selam tatlım. sakın öyle bu adamdan niye çocuk yaptım diye düşünme bi daha... Rabbim verdi onu sana. Onun emaneti.
Eşin çekiniyodur, ıtanıp sıkılıyodur elini karnına koymaya.. inan bazı erkekler böyle olabiliyor. benim eşim de öyle saatlerce elini karnımda tutamaz. utanır sıkılır... ama bunların hepsi bebeğin dünyaya gelince biticek canım. az daha sabret. hamileliğin keyfini çıkar, olumsuz düşünme...

çok merak ettimmm

oh iyi yapmışsın mervem.. biraz daha çektirseydin keşke. haktır buna. sen bu halinle yemek yapıyosun ilaf söylemeye hakkı yok. beğenmiyosa kendisi yapsın. keşke uzatsaydın biraz daha.. kuzu gibi olurdu sonrasında.

3-4 litre mii :44: 2-3 litreden 3-4 e mi çıktı yaaa.. damacanayla gezicez yakında

günaydın meleğimm... inan çok sevindim isim konusunda tartışmadığınıza. zeynep ismi de çok güzel. iki isim olmaz mı? reyyan zeynep..?
eşyaları da hallettin ne güzel.. prensesi beklemek kaldı geriye

günaydın tatlımm... hayırlı cumalar...

bugün dua günü, unutmuştum :)

oh ne güzel, eğişiklik olmuştur sana da :)

günaydın bebekimm.. ne parası yatırıcaklar şimdi ? tazminat mı? maaşın geri kalanı mı??

kızlarr gülmeyin bana dün cuma sanıyorum ben yatağa yattım eyvah dua okunacaktı dedim sonradan aklıma geldi yarın işe gideceğimmmm

kızlarr gülmeyin bana dün cuma sanıyorum ben yatağa yattım eyvah dua okunacaktı dedim sonradan aklıma geldi yarın işe gideceğimmmm

ben sıraladım

kıdem tazminatı
maaşım
ihbar tazminatı
veee izin param dedim oda tamam dedi umarım sorun çıkmazz para yatırıldıktan sonraa imzalıcam dedim oda olur dedi

o tamam dedi de bu iş patronun imzasına bakar değil mi?

o tamam dedi de bu iş patronun imzasına bakar değil mi?

walla bu konsuutgum patronun oglu bu zamana kadar herkesin hakkını verdiler ben de birşey imzalamadıgım için bakıcam mıktarla sgknınki tutuyormu

tutmazsa eger uyarıcam bişey yapamazlar yani Allahın izniylee

kızlar şeytan bana yaptgın dosyaları karıstırrrr bırak git diyor yapim mii yapmim dimiii

ayy hadi inşallahhh sorun çıkarmazlardaaa çatır çatır alırsın haklarını canım...

karışıyor anacım...söylediği kötü ve onaylamayacagım bi isim değil...lanet olsun içimdeki bu insan sevgisinee alır yerimden vuruyorr bide peygamber efendimizin kızı diyor, şefaatçisi olacak inşallah benim kızımın diyor..diyordaa diyorr yaniii:44:

günaydın kuzum..iki isim istemiyor...kendi çift isimli ve çok zor diyorr..:44:
hamdolsun tartışmadan konuşabildik bu isim mevzusundaaa:26:

anladım canım.. inşallah sorun çıkmaz...

git karıştır nolucak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…