offf çok kötü tek başına olmak... çok iyi anlıyorum seni.. ama sen biraz dikkat etmelisin artık. hem bebeğin hem senin sağlığın için yediğine içtiğine dikkat etmelisin... 20kiloyu nasıl aldın bilmyiorum ama dengeli sağlıklı beslenmediğini tahmin ediyorum. bebeğinin sağlıksız gıdalarla beslenmesini eminim sen de istemezsin. bu yüzden dikkat et bundan sonra...
fiziken baba gibiyim sanki anneme de benzetirler :26: hakketen ben kime benziyorum yaaa :26::26::26::26:
malesef
günaydın kızlar...
kimse yokken ben geçmişi okuyayıp geliyimm..
selamünaleyküm hayırlı cumalarr canlarım,
dün öğleden sonra izinliydim...beysalım kendimi zihnen yorgun hissediyordum...uyuyamıyorum doğru dürüst, uyusam bile çok kaliteli oldugu söylenemez...çok iyi geldi dün öğleden sonra..eve gidip ayaklarımı uzatıp dinlenemedim gerçi ama anneannemizle bi çok iş hallettik...bebeğimin kıyafetlerini falan ayırdık..yıkanıp hastane çantasına koyulacakları ve ilk günlerde giyeceği şeyleri...anneannesi yıkayıp ütüleyip getirecek...
haticemden haber gelmişş sanırım...sen iyi ol canım...dualarımız seninle...
aysun naptı kızlar yaa? geçmişi okumadım daha tam olarak haber alamadım aysundan?
akşam eşim dışarı çıkacaktı bende çıkma dedim beni evde yalnız bırakma dedim...nargile içmek istiyordu..evde yaktı nargilesini...karı kcoa balkonda hem sohbet ettik hemde kocişim nargilesini tüttürdü...laf lafı açtı...bebek isminee geldi konu...eşim ısrarla zeynep olsun...peygamber efendimizin kızının adı olsun...öte dünyada şefaatçisi olsun kızımızın diyor...en azından anasının adını düşünmediğini öğrendik...
bende reyyanda bastırdım...iki isimde önerdim...ona yok diyor...1 tane daha kızımız olursaa reyyan olsun koşulsuz şartsız dedi...bende ona tam tersi olsun...bu kızımızın adın reyyan olsun,,oğlumuz olursaa babanın adı olsun senin istediğin olsun..1 tane daha kızımız olursada ortak kararımız olan zeynep olsun dedim...hiç tartışmadık Allah esirgesin...sakin sakin iki sevgilii konuştuk...sonra bizi yatırdı babası..kendi biraz daha oturacaktı...ne zaman geldi yataga hatırlamıyorum...sabaha karşı üstüm açılmışş örterken uyandım...bende bişey diyor sandım...yok bitanemm yokkk bebeğim hadi siz uyuyunn üstünüzü örtüyordum dedi...
iştee böylee..şimdi biraz geçmiş okuyayım yetişmeye çalışcam sizee
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar herkeseeeeeeee
akşam müdrümüzün iftarındaydıkk iş aradaşlarımın eşleriyle görüştük bol bol muhabbet ettikk,
çok güzel bir akşamdıı, bir arkadaşımın eşide hamile biz yanyana oturduk 2 erkek bebiş hamişiitüm ilgiler üstümüzdeydiii
cadı senii yemekleri mi döktünnnoda laf sölemeseymişş kalk kendin yap dicektinn
iyi olduğuna sevindim herşeye çabuk kızıyoruz işte çok aldırış etmemek lazım ama naparsınn
geçmiş olsunn benim ilki biraz aprı yapmıştı 2. cisi hiç yapmamıştı
Günaydın canlarımmmmnasılsınız bebiklerrr
Sabah finansman bölumune çıktım konustuk tanıdıktı istersen evrakları imzala paranı sonra yatıralım istersen paranı yatıralım sonra imzala dedi
bende sizi severim ama ben nasıl olsa evdeyim şehir dışına çıkmıcam hamilelikten dolayı siz paramı yatırın ben gelip imzalarım dedim
oda tamam aysun nasıl istersen dedi bu konustugum kişiyle 5 yıl komsuluk ettik
valla parayı yatıracaklar inş resmen dedim adama firmanın yasal takipçisiyim tazminat haklarımı biliyorum dedim bakalım gorucez canımm:26:
oh oh maşallah deselerdi sizeee
pipiloşlarınızı ısırsınlarrrr[/B]
günaydın kuzum..iki isim istemiyor...kendi çift isimli ve çok zor diyorr..:44:
hamdolsun tartışmadan konuşabildik bu isim mevzusundaaa:26:
hak geçer kızzz arkamdan kufur etmesinlerr
günaydınnn, evet bu 20 kiloyu çokta sağlıklı beslenerek aldığım söylenemez sabahları işe gelince yediğim poaça ve arkadaşlarımın habire sen iki canlısın diyiverip ağzıma tıkıştırdıkları börek çörekte cabası sonra öğlenleri yediğim yok döner yok mantı yok şu yok bu sanki salata yesem aç kalıcammm gözüm aç gözüm :) ama akşamları hiçbişey yemiyorum nerdeyse yalnızım diee eşimin izin günlerindede sanki yalnızz kaldığım akşamların acısını çıkarır gibi yiyiyorum sanırım doğuma kadar 100 kilo olurum garanti
Günaydın güzel anneler , tatlı bebişler, hayırlı cumalar.
dün akşam misafir vardı, güzel bir gece geçirdik, çok güzel mamalar yapmıştım, hepsinden doya doya yedim, yememem gerekenleride yedim üzeride tatlı yedim 2 saat sonra şekerimi ölçtüm, sınırın altında çıktınormal insanların bile benden yüksek çıktı. çok mutluyum bugün doktoru arayacağım ve bu şeker konusu tamamen kapanacak inşallah.
akşam ayaklarımı uzatamadığım için hiç işilikleri inmemişler, sandalet giydim kemerlerinin etrafından fışkırıyor etlerim. yarın daha beter olacak çünkü bu akşamda misafirim var. çok kafa tipler geliyor bugün çok eğlenicez
günaydın kızlar
kızlarrr çok hzuurluyumm inşAllah paramıdaa alırımmmmm
ohh beeeee tatile çıkıyorummmmama tamamennnnnn
kurtuldummmmmm
Günaydın güzel anneler , tatlı bebişler, hayırlı cumalar.
dün akşam misafir vardı, güzel bir gece geçirdik, çok güzel mamalar yapmıştım, hepsinden doya doya yedim, yememem gerekenleride yedim üzeride tatlı yedim 2 saat sonra şekerimi ölçtüm, sınırın altında çıktınormal insanların bile benden yüksek çıktı. çok mutluyum bugün doktoru arayacağım ve bu şeker konusu tamamen kapanacak inşallah.
akşam ayaklarımı uzatamadığım için hiç işilikleri inmemişler, sandalet giydim kemerlerinin etrafından fışkırıyor etlerim. yarın daha beter olacak çünkü bu akşamda misafirim var. çok kafa tipler geliyor bugün çok eğlenicez
günaydın canım. benca çok güzel bir isim zeynep, en azından annesinin isminden vazgeçmiş buna çok sevindim. inşallah gönlündeki isim olur canım :)
günaydın kızlar.
dün kızımla evdeydik dinlendik bir güzel.
ah cnm benı böle kucuk şeyler ıcın bebegını kendını eşını yıpratma sakın he bebşını duşun tamammı ttalım sen strese gırersen bebgınde gırer
bebışının ıyı olmasına ılgılı bı dr la karşılaşmana cok sevındım cnm benım her bebk cok oynucak dııe bışey yok tatlım yınede hareketlerını takıp et normaaş duzenı dışına cıkarsa ozman sorun var demek
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalar herkeseeeeeeee
akşam müdrümüzün iftarındaydıkk iş aradaşlarımın eşleriyle görüştük bol bol muhabbet ettikk,
çok güzel bir akşamdıı, bir arkadaşımın eşide hamile biz yanyana oturduk 2 erkek bebiş hamişiitüm ilgiler üstümüzdeydiii
cadı senii yemekleri mi döktünnnoda laf sölemeseymişş kalk kendin yap dicektinn
iyi olduğuna sevindim herşeye çabuk kızıyoruz işte çok aldırış etmemek lazım ama naparsınn
geçmiş olsunn benim ilki biraz aprı yapmıştı 2. cisi hiç yapmamıştı
günaydın kızlar.
dün kızımla evdeydik dinlendik bir güzel.
kızlarrr çok hzuurluyumm inşAllah paramıdaa alırımmmmm
ohh beeeee tatile çıkıyorummmmama tamamennnnnn
kurtuldummmmmm
günaydın kızlar hayırlı cumalar burcu şekeri hallettiğine sevindim ben hala açım:) ölçumlerin kaç çıkıyor yazarmısın canım
Günaydınnnnnn
HAyırlı cumalar hepimize
kızlar ben bugun şafak saymaya başladım topiğimzii de açtım en kısa zamanda sizleri de bekliyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ri-safak-saymaya-basladiiii.html#post25934909
Günaydın canlarımmmmnasılsınız bebiklerrr
Sabah finansman bölumune çıktım konustuk tanıdıktı istersen evrakları imzala paranı sonra yatıralım istersen paranı yatıralım sonra imzala dedi
bende sizi severim ama ben nasıl olsa evdeyim şehir dışına çıkmıcam hamilelikten dolayı siz paramı yatırın ben gelip imzalarım dedim
oda tamam aysun nasıl istersen dedi bu konustugum kişiyle 5 yıl komsuluk ettik
ah cnaım kıyamam sanaaa atraksiyonlu gun yasamıssınız kocişleee kociş ayıp etmişşşşhem begenmmiyorlar hem yiyorlar benim babamda böyleee Allaha sukur kociş böyle değil bıktırdı resmen beni babam Allah yardımcın olsun gunde 10 kere mı vurması gerekiyormus :26: benimkide cok hareketli değil
günaydın şekercimmmm
günaydın canımmm
valla parayı yatıracaklar inş resmen dedim adama firmanın yasal takipçisiyim tazminat haklarımı biliyorum dedim bakalım gorucez canımm:26:
eşin dee karısmasın artık isim konusunaa aaaa bu kayseri herifleri neden böylee anacımmm
günaydın şekerim
oh oh maşallah deselerdi sizeee
pipiloşlarınızı ısırsınlarrrr
aaa şunlara bak.. bi daha işin olmasın orayla
canım Allah yardımcıları olsun. İstanbuldalar mı? İnan üzüldüm. Özel sekötrde kimse kimseye acımıyor. Herkes kendini düşünüyor. İnşallah en kısa zamanda işleri düzelir.
selam tatlım. sakın öyle bu adamdan niye çocuk yaptım diye düşünme bi daha... Rabbim verdi onu sana. Onun emaneti.
Eşin çekiniyodur, ıtanıp sıkılıyodur elini karnına koymaya.. inan bazı erkekler böyle olabiliyor. benim eşim de öyle saatlerce elini karnımda tutamaz. utanır sıkılır... ama bunların hepsi bebeğin dünyaya gelince biticek canım. az daha sabret. hamileliğin keyfini çıkar, olumsuz düşünme...
çok merak ettimmm
oh iyi yapmışsın mervem.. biraz daha çektirseydin keşke. haktır buna. sen bu halinle yemek yapıyosun ilaf söylemeye hakkı yok. beğenmiyosa kendisi yapsın. keşke uzatsaydın biraz daha.. kuzu gibi olurdu sonrasında.
3-4 litre mii :44: 2-3 litreden 3-4 e mi çıktı yaaa.. damacanayla gezicez yakında
günaydın meleğimm... inan çok sevindim isim konusunda tartışmadığınıza. zeynep ismi de çok güzel. iki isim olmaz mı? reyyan zeynep..?
eşyaları da hallettin ne güzel.. prensesi beklemek kaldı geriye
günaydın tatlımm... hayırlı cumalar...
bugün dua günü, unutmuştum :)
oh ne güzel, eğişiklik olmuştur sana da :)
walla bu konsuutgum patronun oglubu zamana kadar herkesin hakkını verdiler ben de birşey imzalamadıgım için bakıcam mıktarla sgknınki tutuyormu
tutmazsa eger uyarıcam bişey yapamazlar yani Allahın izniylee
kızlar şeytan bana yaptgın dosyaları karıstırrrr bırak git diyor yapim mii yapmim dimiii
benımkı de alısmıs peynır ekmek yumurta yemeye ben guzel degısık yemek yapınca begenmıyo.gunde 10 kez etmelıymıs 2 saatte bı oynamalıymıss ee ne kadr yatıracaklarını nezaman yatracaklarını söyledıler mı ıyı yapmssın paranı yatrsnlar ımzalarsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?