2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydınnn, evet bu 20 kiloyu çokta sağlıklı beslenerek aldığım söylenemez sabahları işe gelince yediğim poaça ve arkadaşlarımın habire sen iki canlısın diyiverip ağzıma tıkıştırdıkları börek çörekte cabası sonra öğlenleri yediğim yok döner yok mantı yok şu yok bu sanki salata yesem aç kalıcammm gözüm aç gözüm :) ama akşamları hiçbişey yemiyorum nerdeyse yalnızım diee eşimin izin günlerindede sanki yalnızz kaldığım akşamların acısını çıkarır gibi yiyiyorum sanırım doğuma kadar 100 kilo olurum garanti

Günaydın güzel anneler , tatlı bebişler, hayırlı cumalar.

dün akşam misafir vardı, güzel bir gece geçirdik, çok güzel mamalar yapmıştım, hepsinden doya doya yedim, yememem gerekenleride yedim üzeride tatlı yedim 2 saat sonra şekerimi ölçtüm, sınırın altında çıktı normal insanların bile benden yüksek çıktı. çok mutluyum bugün doktoru arayacağım ve bu şeker konusu tamamen kapanacak inşallah.

akşam ayaklarımı uzatamadığım için hiç işilikleri inmemişler, sandalet giydim kemerlerinin etrafından fışkırıyor etlerim. yarın daha beter olacak çünkü bu akşamda misafirim var. çok kafa tipler geliyor bugün çok eğlenicez

günaydın kızlar...

kimse yokken ben geçmişi okuyayıp geliyimm..

günaydın canım.

günaydın canım. benca çok güzel bir isim zeynep, en azından annesinin isminden vazgeçmiş buna çok sevindim. inşallah gönlündeki isim olur canım :)

günaydın canım, ne güzel bir akşam geçirmişsin. iki hamişin konuşacağı ne çok şey var ya, hamilelikten sonra boyut değiştirdik resmen

canım günaydın, paranı kısa zamanda yatıracakları için çok sevindim. gözden çıkarmıştın bu işi, böylesi daha hayırlıymış demek. bol bol hazırlık yaparsın artık.

merwecim iyi yapmışsın. kapıya üzüldüm ama yok yere kırılmış. erkekler bazen saçmalıyor işte.

bebeğinin iyi olmasına sevindim. doktorunuda bulmuşsun, hayırlısı olsun. normal doğum yapabilirmişsin buda çok güzel. maşallah diyim.

günaydın diğer güzel hamişler

kızlarrr çok hzuurluyumm inşAllah paramıdaa alırımmmmm

ohh beeeee tatile çıkıyorummmm ama tamamennnnnn

kurtuldummmmmm

günaydın kuzum..iki isim istemiyor...kendi çift isimli ve çok zor diyorr..:44:
hamdolsun tartışmadan konuşabildik bu isim mevzusundaaa:26:

annesinin ismini söylemiyor ya bu da sevindirici bi haber :)
gerçi iki isim ben de istemiyorum kızıma... ilerde iki soyadı kullanmak isterse tekerleme gibi olmasın

hak geçer kızzz arkamdan kufur etmesinlerr

sen de bundan sonrasında dikkat et tatlım... hamurişi normal insanlara bile zararlı. tamam, ben de yiyorum, herkes yiyor ama kararında olmalı... sabah çok sevdiğim bişeyi yedim, akşama kadar bişeyden ödün vermem gerekiyor ki onu dengeliyim...
ben börek çörekleri kabul etmiyorum, zararlı, doktorum izin vermiyor diyorum.

günaydın canım.. ben hala spor ayakkabısı giyiyorum. sandaletle rahat edemiyorum daha çok klasik giyindiğim için. bi iki hafta sonra evdeyim zaten, istediğim gibi giyinicem inşallah.
şekerinin düşük çıkması ise çok güzel bir haber... şimdiye kadar da dikkat ediyordun, neden öyle yüksek çıkıyordu peki.. çok ilginç... metabolizman üzüldüğünü görünce normal seyre mi girdi acaba

günaydın kızlar

günaydın canım :)

günaydın burcum...kapansın gitsin şu şeker mevzusu hayırlısıylaa..çok sevindim canımm

yaa bende ona çok sevindim..işte bana ölümü gösterdi böylee hastalıgaaa razı geliyorumm

son söz söylenmedi...lafımız öylece kaldı...bakalım biraz daha duygusala bağlayıp ikna edebilecekmiyim reyyan konusunda...en azından annesinin adını düşünmüyorr ona sevindimm

siz düşündünümüzmü isimm?

günaydın kızlar.
dün kızımla evdeydik dinlendik bir güzel.

evde dinlenmekmiii keşkeeee bende dinlenebilsem resmi kurumda çalışıyor olmanın verdiği sorumluluk yüzünden puffsss raporda almak istemiyorum çünkü zaten hamilelere bu tür kurumlarda öcü gözüyle bakıyolar birde rapor olursa kendini hemen başka bir birime sürülmüş bulabiliyosun daha dün kat odacısı olan bir abi vardı bugün işe bir geldim ki iktisat müdürü olmuşş......

Son düzenleme:

evet cnm benımkı normalde de cok oynamazdı ama ben dun acıkmadım ama 5-6 saat bısey yememısım yanı o yuzden bebısın de ac kalacagı hc aklıma gelmezdı benden beslenıyodur depolardan dıodum öle olmuyomus yemegımı yedım bıde cıkolata yıyınce kendıne geldı cok sukur.çok haklısın kucuk bıseyden tantanan cıkarttık bı ton.neysekı gectı

aman ya benım kavga edesım varmıs heralde de o an gözum bıseyı görmedı kapıyı kılıtledım acmadım da merak etsın dıe sonuc kapı kırıldı:))

günaydın kızlar.
dün kızımla evdeydik dinlendik bir güzel.

günaydın canımm....
oh ne güzel iyi yapmışsınızz...

kızlarrr çok hzuurluyumm inşAllah paramıdaa alırımmmmm

ohh beeeee tatile çıkıyorummmm ama tamamennnnnn

kurtuldummmmmm

kıskandırma beniiii

günaydın kızlar hayırlı cumalar burcu şekeri hallettiğine sevindim ben hala açım:) ölçumlerin kaç çıkıyor yazarmısın canım

günaydınnn

günaydınn aa çok güzel olmuş :)

kızlar dün annemle teyzem bebek battaniyesi başladılar... ama o kadar zor ki anlatamam... 54 sıra örülüyo ve her sıra farklı farklı. mesela:

10.sıra: 1 artır, 1 ters, 13 düz, 3 kes, 13 düz, 2 kes.....
11. sıra: 13 düz, 15 ters...
12. sıra: 1 düz, 1 artır,1 düz 1 artır, 13 ters, 1 ters 1 artır, 1 düz.....

böyle tam 54 sıra.. hepsi birbirinden farklı farklı... annem işliyo ben okuyorum ona, ezberlenecek bişey de değil. sürekli kağıda bakıp yapmak zorunda. ruyamda 1 ters 1 düz 1 artır 2 kes yapıyodum

Eki Görüntüle 485304 Eki Görüntüle 485305

sonunda böyle bişey olucak.. pembe boncuklarla süslicez :)

Son düzenleme:

benımkı de alısmıs peynır ekmek yumurta yemeye ben guzel degısık yemek yapınca begenmıyo.gunde 10 kez etmelıymıs 2 saatte bı oynamalıymıss ee ne kadr yatıracaklarını nezaman yatracaklarını söyledıler mı ıyı yapmssın paranı yatrsnlar ımzalarsın kuzum

mesaj tekrarı.........

Eklentiler

• $rgc1031.webp
    32 KB · Görüntüleme: 30
  • $images.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

bebısın suyu ıyı oldugu halde dedı 3-4 lt suyu valla.ama hayatta ıcemem yanı okdr.normalde kocısle tartsnca 5 dkka snra ıkımızde gevserdık bu sefer baktı ben hemen sırıtıp gevsemedım öle geldı özur felan dıledı işte uzatsam bana bı faydası olmuyo kı kuzuucm daha yemeklerımle ılgılı yorum yapabılecergını zannetmyrm,:)) kaynanamda topladı temızledı butun mutfagı bı guzel

onu bana seytanın demesıne gerek yok ben kendım karıstırırdım :))

muhasebecimi dogum iznindee evden ayarlıcakmış evrakları bişey demediler ben zaten sgkdan ögrenirim

onlarınkiyle karşılaştırırım

klasik erkek milleti işteee

dün tavanın kapağını düşürdümm her yer tuz buz cam olduu hemen söylendi benimkiii bendee sen kırınca ben bişey demiyorum ama dedim sustuuu uyuzlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…