2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

eve gidince kızımın usglerine bir bakayım..ben yuvarlaktı diye hatırlıyorum..bir de dr.um o zaman sol yumurtalığından yumurtlamışsın demişti ilk muayenede şimdiki de yusyuvarlak kremalı böörekkk
Arkadaşlar herkese tünaydınlar aranızda öğretmen olan arkadaşlar vardı nöbet tutamaz diye dr dan rapor almaktan söz ediyorlardı.Alabildiler mi acaba?

ben aldım canım raporumu..ama henüz idareye vermedim haftaya vermeyi düşünüyorum...

benim ilk hamileliğimde sürekli burnum kanıyordu..damarlar genişleyip kan basıncı arttığı için normal bunu kafana takma canım

isim konusu gündeme gelmiş..
kızımın ismini eşimle beraber koyduk o elif dedi ben beyza oldu mu size elif beyza:))
şimdi eşimin dedesi vefat etti yakın zamanda onu koyalım diyor??hasan adı..
hasan mert olsun dedim ben de ama içime de pek sinmedi..ne güzel isimler var gerçi hasan ismi de fena değil ama bakalım?
kız olursa yine bulacaz bi şeyler..
gülfem eda düşünüyorum eşim pek beğenmiyor bakalım hayırlısı:))daha doğuma kadar zor netleşir isim mevzusu:26:

Amin hepimizinkine maaşallah.

evt aynen canım sabah 9 da gittik biz muayeneye doktorda aynı şeyi söyledi 5+3, ay dur bu hesaplamada 30 standart mı kese kac mm olursa olsun 30 mu eklicem? 30 neyi ifade ediyor?

senin kese kaç mm imiş? fotografını çekti mi?

yolk sacı özellikle sordum ama vajinal bakarsam görebilirim ancak karından şuan için zor dedi ama şöyle smyleyebilirim şuan vajinalden bakmamı gerektirecek bişi var gibi görünmüyor telaş etme yolk sac için dedi.. bende iyi peki dedim...

yaşasın haftasonu geldi yarın tatil bol yatıp dinlenmek istiyorum

ohh dinlenmek mi
her sabah 6da uyanan bir kızım ve hafta sonu yapılacak onca işim varken dinlenmek bana hayall keyfini çıkartın valla ilk hamilelikler çok rahat geçiyor

selam kızlaarr... bugün 5+4 ve şimdi doktordan geldim Allaha bin şükür bebeğimizi ve kalp atımını gördük boyu 3,5 mm kalp atımı 100 (maşallah diyin) Allah herkese nasip etsin

maaaaaaaşallah cnm...benimde pazartesi 5+4 olacak ve randevum var ogüne..ben sadece keseyi görebileceğimi sanmıştım...kalp atışının duyulduğunu bilmiyordum...çok sevindim yaaa...demekki bende gittiğimde kalp etışını duyabileceğim inşallah....

iyi canım o zaman telaşlanma en iyisini dr.lar bilir.. benim kese boyutu yazmıyor ya bebek 3,5 mm yazıyor sadece ve kese bebeğe göre baya büyük kaç cm bilmiyorum ama 8. haftaya kadar bu hesaplama doğru çıkıyor.. kesenin boyu (mm olarak)+ 30 standart sonra çıkan sonucu 7ye böl öyle çıkıyor gerçek hafta ve gün

evet canım inş ama ben vajinal baktırdım karından bakarsa duyamayabilirsin

Canım eşleriyle anlaşamayanlar çift isim koysun ben ona da dedim ki soyadı senden adı benden hiç karışma bir önerin varsa söyle ama son söz benim

Canım umarım görürüsün kalp atışlarını ama göremezsen sakın sıkma canını. Biz sat a göre 6+1 de ama 2 gün gerideymiş 5+6 görememiştik hem karın hemde vajinal. Çok şükür 1 hafta sonra karından net şekilde gördük. Sakın canını sıkma her hamilelik birbirinin aynısı değil, ben bazı yazıları okuyup o bir hafta ağlamaktan helak olmuştum, forumlara yazmaktan, rüyamda regl olmaktan bıkkınlık gelmişti. Psikolojim bozuldu, lütfen acale etme, kendini mutlaka görürüm diyerek ayarlama.

hehe bende oglumda kaan ıstemıstım o zaman soyleyemem ben onu demıstı sımdı kabul edıyor ama benım aklımda bır ısım daha var onu ıstemıyor

kızlarrrrr KIZ olursa bebeğim ADA düşündüm, ERKeK olursa ARAS ada-aras uyuyorda ama Aras çok koydular bilmiyorum

cnm ya aras ismine bayılıyoum.bende aras aras diye tututrdum,eşimde bora diyo ve ben bora isminden nefret ediyorum.kız olursa sen koy erkek olursa ben diyor.ama bu kadar zahmete katlanan benim ne olursa olsun adını ben koyucam.kızım olursa kesinlikle aybüke olacak,erkek olursa ya aras yada yağız...

ohh dinlenmek mi
her sabah 6da uyanan bir kızım ve hafta sonu yapılacak onca işim varken dinlenmek bana hayall keyfini çıkartın valla ilk hamilelikler çok rahat geçiyor

keısnlıkle benım oglumda erken kalkıyor ama ben ıste yapmıyorum yemekte valla bı sekılde ıdare edıyoruz esımde bısey dıyemıyor bu cocugu en cok o ıstedıgı cunku bısey deyınce hemen basına kakıyorum sesı cıkmıyozaten calısıyorum
temızlık ıcınde ayda bırde olsa kadın alcam mecburen

güzel ama yağızda güzel bak onuda seviyorum, aybüke söylemesi biraz zor ama kendine yakın hissettiğin isim olmalı ben tulaffuz ediyorum adaaa adaa felan diye hoşuma gidiyor
bence kız olurs sen, erkek olursa o olmasın, ortak olsun ikiside

kızımı uyuttum yemeğimi yedim ve geldim...
ooohhh bir sürü doktora giden arkadaşımız olmuş...allahım ne güzel hepinize
bende yarın gidecem allah izin verirse 2. bebeğimde olsa çok heyecanlıyım

ben ciddi ciddi 2 yıldır arkadaşlarımdan ötürü tüm isimleriinceledim osmanlıca türkçe farsça şunlarda var kayra sare andaç kayra :Allah tarafından gelen lütuf iylik -andaç : hatıra -sare :saf temiz anlamına geliyor

6. hafta itibariyle her gecenin sabaha bakan 4 ünde karnım beni uyandırıyor tıpkı dün sabah ki gibi yarım saat kadar midemde hafif yanma ve gaz köpükleri yarım saat sonra tekrar uyku sizde de böyle oluyor muuuuuu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…