- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.424
- 773
- 41
bende duydum onu kadınlar kulubünde böyle bir konu açılmış zaten http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...esedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini-5.html
konuun giriş sayfasında ;
Bu yöntem bircok kişide dogru sonuc verdii.
bebegin7-8 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgınızda;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız.
bazı kişilerin dedigine görede kese fasulye şeklindeyse bebek erkek,yuvarlaksa kız diyorlarrr
benim aldığım ultrasonda hep yuvarlak bakalım kız mı olcak erkek mi
Arkadaşlar herkese tünaydınlar aranızda öğretmen olan arkadaşlar vardı nöbet tutamaz diye dr dan rapor almaktan söz ediyorlardı.Alabildiler mi acaba?
slm herkese benim hiç bulantım olmadı belki daha erken diyedir ama çok halsizliğim yorgunluğum oluyo belki hastalıktanda oluyodur hamilelikle birleşince zor bu ne bileyim kafam çok karışık burun kanaması için normal diyolar benim hafif bi kanama oldu
benim de bugün 5+4 canım işte benim biliyorsun boş gebelik kürtaj fln olunca emin olmak için vajinal bakıyorlar ama Allahtan bir aksilik çıkmadı benim de bir sonraki randevum 14 nisan umarım her şey yolunda gider o zaman 7+5 olucam galiba o zaman karından bakar artık..
8mm+30=38
38/7= 5+3 demek ki canım senin şu an tam haftasına uyumlu maşallah nazar değmesin
yolk kesesi fln göründü mü canım
yaşasın haftasonu geldi yarın tatil bol yatıp dinlenmek istiyorum
selam kızlaarr... bugün 5+4 ve şimdi doktordan geldim Allaha bin şükür bebeğimizi ve kalp atımını gördük boyu 3,5 mm kalp atımı 100 (maşallah diyin) Allah herkese nasip etsin
Amin hepimizinkine maaşallah.
evt aynen canım sabah 9 da gittik biz muayeneye doktorda aynı şeyi söyledi 5+3, ay dur bu hesaplamada 30 standart mı kese kac mm olursa olsun 30 mu eklicem? 30 neyi ifade ediyor?
senin kese kaç mm imiş? fotografını çekti mi?
yolk sacı özellikle sordum ama vajinal bakarsam görebilirim ancak karından şuan için zor dedi ama şöyle smyleyebilirim şuan vajinalden bakmamı gerektirecek bişi var gibi görünmüyor telaş etme yolk sac için dedi.. bende iyi peki dedim...
maaaaaaaşallah cnm...benimde pazartesi 5+4 olacak ve randevum var ogüne..ben sadece keseyi görebileceğimi sanmıştım...kalp atışının duyulduğunu bilmiyordum...çok sevindim yaaa...demekki bende gittiğimde kalp etışını duyabileceğim inşallah....
isim konusu gündeme gelmiş..
kızımın ismini eşimle beraber koyduk o elif dedi ben beyza oldu mu size elif beyza:))
şimdi eşimin dedesi vefat etti yakın zamanda onu koyalım diyor??hasan adı..
hasan mert olsun dedim ben de ama içime de pek sinmedi..ne güzel isimler var gerçi hasan ismi de fena değil ama bakalım?
kız olursa yine bulacaz bi şeyler..
gülfem eda düşünüyorum eşim pek beğenmiyor bakalım hayırlısı:))daha doğuma kadar zor netleşir isim mevzusu:26:
maaaaaaaşallah cnm...benimde pazartesi 5+4 olacak ve randevum var ogüne..ben sadece keseyi görebileceğimi sanmıştım...kalp atışının duyulduğunu bilmiyordum...çok sevindim yaaa...demekki bende gittiğimde kalp etışını duyabileceğim inşallah....
ya ben kaan dıorum esım ıstemıo kaanı..alla allaaaa ya bendebaska ısım yakıstıramadım
oda gıtmıs tan ısmı demıs
oda tanıdıgım tanlar ya tan sagturk ya sarkıcı tan
daha erkeksı olsun dıorum
kızlarrrrr KIZ olursa bebeğim ADAdüşündüm, ERKeK olursa ARAS ada-aras uyuyorda ama Aras çok koydular bilmiyorum
Sen kısa isimleri seviyorsun anlaşılan. yasemin ve eşinin ismiyle karma isim olabilir bizim komşu vardı selim ve inci çocuklarının ismini sel-in koydular
ohh dinlenmek mi
her sabah 6da uyanan bir kızım ve hafta sonu yapılacak onca işim varken dinlenmek bana hayallkeyfini çıkartın valla ilk hamilelikler çok rahat geçiyor
Sen kısa isimleri seviyorsun anlaşılan. yasemin ve eşinin ismiyle karma isim olabilir bizim komşu vardı selim ve inci çocuklarının ismini sel-in koydular
cnm ya aras ismine bayılıyoum.bende aras aras diye tututrdum,eşimde bora diyo ve ben bora isminden nefret ediyorum.kız olursa sen koy erkek olursa ben diyor.ama bu kadar zahmete katlanan benim ne olursa olsun adını ben koyucam.kızım olursa kesinlikle aybüke olacak,erkek olursa ya aras yada yağız...
sanıdım kısa seviyorum eşiminde Murat, Burcucum nasıl karma olur bilmiyorum :) selim-inci selin süpermiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?