2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kapının parasını senden alcam dıo ben de dedım kırılan kapıyı yaptırırsın ama kırılan kalbım nolcak dıom hem aglıyom tam arabesktım yani.cok sukur bebıs ve drla ılgılı hersy yolundaydı cnm

sankı sen kırınca o temızlıyo da aman ya valla erkek mılletı

arada uzatmak lazım kuzum.... inan kedi gibi oluyolar sonrasında.. sen taviz verdikçe o hep ister... bak benim kayınvalidem Allahın gücüne gitmesin kötü yapar yemekleri... adam hiç bişi demeden yer ama... geçen gittiğimde hergün ben bi kaç çeşit yaptım, ilk günler bişi demiyo, çok beğeniyo... bi kaç gün sonra "esra, salatanın da çorbanın da tuzu yok" dedi, çok şaşırmışçasına. ben de ben tuzlu yemiyorum, bilerek koymadım dedim... halbuki tuzu da vardı. belli etmedim ama çok sinirlendim. sanki yıllardır adamakıllı yemek yemiş te benim yaptığım yemeğe kup takıyo... seninki de alışmış senin koşturmana, onun için sürekli bişeyler yapmana... eksik bulacak bişeyler arıyo. sen bi kaç gün yemek yapma.. menemen yap makarna yap. gıkı çıkmaz artık.

en rahatı spor ayakkabısı, son günlerde ayaklarımı havalandırmak adına arada bir terlik sandalet giymeye başladım. evde olunca en güzeli ayakları dinlendirebilmek :))

senin iznine çok az kaldı, çok güzel bişi. ben izne ayrılınca işimi çok özleyeceğim, çok güzel şeyler başardık bu şirkette :)

canım benim şekerim sadece yüklemelerde fazla çıkıyor. hayatım boyunca ben yediklerime dikkat ettim. o yüzden yüklemedeki şeker oranı bünyeme fazla geldi, vücudum absorbe edemedi bence. stresle alakalı olduğunu düşünmüyorum bu olayın. denemeler yapıyorum hep mantıklı değerler çıkıyor.

günaydın kızlar hayırlı cumalar burcu şekeri hallettiğine sevindim ben hala açım:) ölçumlerin kaç çıkıyor yazarmısın canım

selam canım, her sabah açlık tokluk bakıyorum. ama gün içinde de merak edip ölçüyorum. açlığım 70-80 arası, tokluğum 90-100 arası çıkıyor. dün gece o kadar karbonhidrattan ve tatlıdan sonra 134 çıktı. sınır 140.

sen evde ölçmeye başladın mı? diyetin nasıl gidiyor? açım diyorsun, o şekilde beynini şartlandırma, senin bir amacın var bu amaç için çabalaman lazım. acıkınca aklına karbonhidrat gelmesin bir salatalık ye, yada tam buğday ekmeğine peynir sürüp ye. en büyük kurtarıcı yumurta bence. acıkınca yiyorum beni tıkıyor. ayran süt aynı şekilde beni şişiriyor. biraz sabret düşük çıkınca istediğinden azar azar yersin.

hem bu sayede kilom hep dengede kaldı.

ne güzel demişsin ölümdense hastalığa razı geldim :))))

haklısın baksana günden güne yumuşuyor seni kıracağını sanmıyorum eşinin.

bizim eşimle isimlerimiz çok benziyor ve bende b harfi ile başlasın istiyorum. şu ana kadar en beğendiğimiz isim banu. bir değişiklik olmaz ise banu koyacağız.

günaydın canım. ayyyyy çok heyecanlandım.

kız bıde ben gercekten guzel yemek yprm ama bunlar kötuye alışmış ıyı bısey yemeye gelmıyolar ona hergn menemen peynır ekmk cay ver gıkı cıkmaz ödul olur anlıyacgn:))

aynen dediğin gibidir o zaman... bi anda o kadar şeker bünyene fazla gelmiş olabilir...
evet sporlar en rahatı, işyerinde otururken sürekli çıkarıyorum ben de havalandırmak için. bunlatıyo yoksa... yazlık ince spor ayakkapılardan alıcam sanırım ilerleyen günlerde...
ben de işi özlicem ama bebek hazırlıkları evimi düzenleme taşıma işleri bana şimdiden çok heyecan veriyor, o yüzden pek düşünmüyorum... bir de şuanki konuumda 1 yıldır çalışıyorum, işleri tam anlamıyla yeni yeni öğrendim sanırım.. uzun ara verdikten sonra başlamak biraz zor olucak sanırım.

yaa cidden öyle oldu...neysee anasının adı olsun demiyorr yaa en azından diyorumm ve zeynep'i kabul edesimm geliyorr

banu hmmm anlamıda güzell kraliçe prenses demekmiş banu..adıylaa büyüsün inşallahh canımmm arkadaşımm

kızlarrr çok hzuurluyumm inşAllah paramıdaa alırımmmmm

ohh beeeee tatile çıkıyorummmm ama tamamennnnnn

kurtuldummmmmm
oh negüzel einde bol bol dinlen rahat raaht da doğuma gidersin inş...
hemen yazıyorum safağımı ....hayırlı olsun topik.....

benimde hala istahsızlık ve bullantılarım var iyice acıkmayınca bende bişey yiyemiyorum belkide benim kızmda o yüzden az hareket ediyor..

valla ben nasıl olsa benden beslenıyodur depolarda dıodum ama dun öle görunce yemekten snrada hareketlenınce allahm ben napmısım dedımm ya acıkmasak bıle yemelıyız hem böylece sık ve az yemıs olrz

senın sımdı kızın mı olcak oğlun mu ısmını ne koycaksınız dun bı forumda gördum de kadının kızının adı yaren oğlununkı yağız mıs aklıma dırek sen geldın

bıde yaren yiğit var

Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler ve bebişleri, nasılsınız bakalım?
Biz bugün çok zor geldik işe, keşke gelirim demeseydim raporum var diye tuttursaydım
Bir de kızım çok fazla acıtıyor hareket ederken karnımı, kasılıp kalıyorum ve semsert oluyor karnım; sanki ayağını diriyor dışarı doğru, karnım boyunca diremiş şekilde soldan sağa, sağdan sola hareket ediyor. Artık içerisi dar geliyor herhalde, sizde de böyle canı acıyan var mı bebişin hareketlerinden???

Bunların dışında biraz geçmişe baktım da,
Aysunum paranı verecekler inşallah kuzum, dualarımız seninle
Burcumm şekerinin düşmesine çoook sevindim tatlımm, ama çok fazla yorma kendini, yorgunluk ve stres en çok çıkartan etkenlerdir şekeri
Hilalimm, bence zeynep ismi de çok güzel hatta etrafımda çok fazla olmasa düşündüğüm isimlerden biriydi Ama bastırdığın çok iyi olmuş, biraz daha devam edersen galip geleceksin eminimm
Esramm,, battaniyeye bayıldım bidenemm, yumuşacık, sıcacık sarınsın prensesin
Mervemm, çok strese sokma kendini tatlımm, iki gün önce ben de sinirlendim kocacığa ama şu an bebiş çıkarıyor acısını benden sanki. Ne kadar stres yaşarsak hamileyken dğunca bebişlerimiz de o kadar asabi oluyormuş. Bu arada anlamadığım eşin neden hemen annesini çağırıyor? Bence bu kadar ortak etmeyin aranızdakilere

Günaydın kızlar..
Biz geldikk..

bu dünyanın yarını da var canım hak geçmesin yaa

Aysuncum yapma kuzum.. Sen onu yapmak için para aldın.. bedelini ödediler hak geçer tatlım.. Her ne kadar sana şuan yaptıkları pek hoş olmasa da onların seviyesine sen inme.. Boşver.. Ama sana lazım olabilecek şeylerin arşivleyebilirsin tatlım..

Mervecim
Okudum dün akşam başına gelenleri çok üzüldüm.. Bizim muayyen günlerimiz yaklaşık 7 aydır ara verdi ama, bu sefer kocişlerinki başladı anacım.. Ne yapalım yapacak bişey yok arada uğraşıcaz böyle Üzme sen kendini, düzelir herşey

benımde karnımın ıcı acıyo canım bebek buyuyor olabılır bıde dr bana kabızmısın dıe de sordu sertlıkle alakalı sanırım.kocıs dun ılk defa cagrdı bence de sacma ama ortalığı toplattı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…