Günaydın güzel anneler , tatlı bebişler, hayırlı cumalar.
dün akşam misafir vardı, güzel bir gece geçirdik, çok güzel mamalar yapmıştım, hepsinden doya doya yedim, yememem gerekenleride yedim üzeride tatlı yedim 2 saat sonra şekerimi ölçtüm, sınırın altında çıktınormal insanların bile benden yüksek çıktı. çok mutluyum bugün doktoru arayacağım ve bu şeker konusu tamamen kapanacak inşallah.
akşam ayaklarımı uzatamadığım için hiç işilikleri inmemişler, sandalet giydim kemerlerinin etrafından fışkırıyor etlerim. yarın daha beter olacak çünkü bu akşamda misafirim var. çok kafa tipler geliyor bugün çok eğlenicez
günaydın canım.
günaydın canım. benca çok güzel bir isim zeynep, en azından annesinin isminden vazgeçmiş buna çok sevindim. inşallah gönlündeki isim olur canım :)
günaydın canım, ne güzel bir akşam geçirmişsin. iki hamişin konuşacağı ne çok şey var ya, hamilelikten sonra boyut değiştirdik resmen
canım günaydın, paranı kısa zamanda yatıracakları için çok sevindim. gözden çıkarmıştın bu işi, böylesi daha hayırlıymış demek. bol bol hazırlık yaparsın artık.
merwecim iyi yapmışsın. kapıya üzüldüm amayok yere kırılmış. erkekler bazen saçmalıyor işte.
bebeğinin iyi olmasına sevindim. doktorunuda bulmuşsun, hayırlısı olsun. normal doğum yapabilirmişsin buda çok güzel. maşallah diyim.
günaydın diğer güzel hamişler
muhasebecimi dogum iznindee evden ayarlıcakmış evrakları bişey demediler ben zaten sgkdan ögrenirim
onlarınkiyle karşılaştırırım
klasik erkek milleti işteee
dün tavanın kapağını düşürdümm her yer tuz buz cam olduu hemen söylendi benimkiii bendee sen kırınca ben bişey demiyorum ama dedim sustuuuuyuzlarrrr
bebısın suyu ıyı oldugu halde dedı 3-4 lt suyu valla.ama hayatta ıcemem yanı okdr.normalde kocısle tartsnca 5 dkka snra ıkımızde gevserdık bu sefer baktı ben hemen sırıtıp gevsemedım öle geldı özur felan dıledı işte uzatsam bana bı faydası olmuyo kı kuzuucm daha yemeklerımle ılgılı yorum yapabılecergını zannetmyrm,:)) kaynanamda topladı temızledı butun mutfagı bı guzel
annesinin ismini söylemiyor ya bu da sevindirici bi haber :)
gerçi iki isim ben de istemiyorum kızıma... ilerde iki soyadı kullanmak isterse tekerleme gibi olmasın
günaydın canım.. ben hala spor ayakkabısı giyiyorum. sandaletle rahat edemiyorum daha çok klasik giyindiğim için. bi iki hafta sonra evdeyim zaten, istediğim gibi giyinicem inşallah.
şekerinin düşük çıkması ise çok güzel bir haber... şimdiye kadar da dikkat ediyordun, neden öyle yüksek çıkıyordu peki.. çok ilginç... metabolizman üzüldüğünü görünce normal seyre mi girdi acaba
günaydın canım :)
günaydın kızlar hayırlı cumalar burcu şekeri hallettiğine sevindim ben hala açım:) ölçumlerin kaç çıkıyor yazarmısın canım
günaydın burcum...kapansın gitsin şu şeker mevzusu hayırlısıylaa..çok sevindim canımm
yaa bende ona çok sevindim..işte bana ölümü gösterdi böylee hastalıgaaa razı geliyorumm
son söz söylenmedi...lafımız öylece kaldı...bakalım biraz daha duygusala bağlayıp ikna edebilecekmiyim reyyan konusunda...en azından annesinin adını düşünmüyorr ona sevindimm
siz düşündünümüzmü isimm?
Günaydınnnnnn
HAyırlı cumalar hepimize
kızlar ben bugun şafak saymaya başladım topiğimzii de açtım en kısa zamanda sizleri de bekliyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ri-safak-saymaya-basladiiii.html#post25934909
onu bana seytanın demesıne gerek yok ben kendım karıstırırdım :))
arada uzatmak lazım kuzum.... inan kedi gibi oluyolar sonrasında.. sen taviz verdikçe o hep ister... bak benim kayınvalidem Allahın gücüne gitmesin kötü yapar yemekleri... adam hiç bişi demeden yer ama... geçen gittiğimde hergün ben bi kaç çeşit yaptım, ilk günler bişi demiyo, çok beğeniyo... bi kaç gün sonra "esra, salatanın da çorbanın da tuzu yok" dedi, çok şaşırmışçasına. ben de ben tuzlu yemiyorum, bilerek koymadım dedim... halbuki tuzu da vardı. belli etmedim ama çok sinirlendim. sanki yıllardır adamakıllı yemek yemiş te benim yaptığım yemeğe kup takıyo... seninki de alışmış senin koşturmana, onun için sürekli bişeyler yapmana... eksik bulacak bişeyler arıyo. sen bi kaç gün yemek yapma.. menemen yap makarna yap. gıkı çıkmaz artık.
en rahatı spor ayakkabısı, son günlerde ayaklarımı havalandırmak adına arada bir terlik sandalet giymeye başladım. evde olunca en güzeli ayakları dinlendirebilmek :))
senin iznine çok az kaldı, çok güzel bişi. ben izne ayrılınca işimi çok özleyeceğim, çok güzel şeyler başardık bu şirkette :)
canım benim şekerim sadece yüklemelerde fazla çıkıyor. hayatım boyunca ben yediklerime dikkat ettim. o yüzden yüklemedeki şeker oranı bünyeme fazla geldi, vücudum absorbe edemedi bence. stresle alakalı olduğunu düşünmüyorum bu olayın. denemeler yapıyorum hep mantıklı değerler çıkıyor.
bu dünyanın yarını da var canım hak geçmesin yaa
en rahatı spor ayakkabısı, son günlerde ayaklarımı havalandırmak adına arada bir terlik sandalet giymeye başladım. evde olunca en güzeli ayakları dinlendirebilmek :))
senin iznine çok az kaldı, çok güzel bişi. ben izne ayrılınca işimi çok özleyeceğim, çok güzel şeyler başardık bu şirkette :)
canım benim şekerim sadece yüklemelerde fazla çıkıyor. hayatım boyunca ben yediklerime dikkat ettim. o yüzden yüklemedeki şeker oranı bünyeme fazla geldi, vücudum absorbe edemedi bence. stresle alakalı olduğunu düşünmüyorum bu olayın. denemeler yapıyorum hep mantıklı değerler çıkıyor.
selam canım, her sabah açlık tokluk bakıyorum. ama gün içinde de merak edip ölçüyorum. açlığım 70-80 arası, tokluğum 90-100 arası çıkıyor. dün gece o kadar karbonhidrattan ve tatlıdan sonra 134 çıktı. sınır 140.
sen evde ölçmeye başladın mı? diyetin nasıl gidiyor? açım diyorsun, o şekilde beynini şartlandırma, senin bir amacın var bu amaç için çabalaman lazım. acıkınca aklına karbonhidrat gelmesin bir salatalık ye, yada tam buğday ekmeğine peynir sürüp ye. en büyük kurtarıcı yumurta bence. acıkınca yiyorum beni tıkıyor. ayran süt aynı şekilde beni şişiriyor. biraz sabret düşük çıkınca istediğinden azar azar yersin.
hem bu sayede kilom hep dengede kaldı.
aclık 80 di yuklemede 214 1 saat sonra 158 cıktı aksam 2 kasık et yemeği 8 kasık mercımek corba 3 kasık salata davetteydik bir de düşün kadayıf tatlısı vardı pilava ekmege dokunmadım yemek bitti eşime diyorum ben çok açım:) neyseki saat 10 da peynırle 1 dilim ekmeğim var :)
ne güzel demişsin ölümdense hastalığa razı geldim :))))
haklısın baksana günden güne yumuşuyor seni kıracağını sanmıyorum eşinin.
bizim eşimle isimlerimiz çok benziyor ve bende b harfi ile başlasın istiyorum. şu ana kadar en beğendiğimiz isim banu. bir değişiklik olmaz ise banu koyacağız.
kız bıde ben gercekten guzel yemek yprm ama bunlar kötuye alışmış ıyı bısey yemeye gelmıyolar ona hergn menemen peynır ekmk cay ver gıkı cıkmaz ödul olur anlıyacgn:))
oh negüzel einde bol bol dinlen rahat raaht da doğuma gidersin inş...kızlarrr çok hzuurluyumm inşAllah paramıdaa alırımmmmm
ohh beeeee tatile çıkıyorummmmama tamamennnnnn
kurtuldummmmmm
hemen yazıyorum safağımı ....hayırlı olsun topik.....Günaydınnnnnn
HAyırlı cumalar hepimize
kızlar ben bugun şafak saymaya başladım topiğimzii de açtım en kısa zamanda sizleri de bekliyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...ri-safak-saymaya-basladiiii.html#post25934909
evet cnm benımkı normalde de cok oynamazdı ama ben dun acıkmadım ama 5-6 saat bısey yememısım yanı o yuzden bebısın de ac kalacagı hc aklıma gelmezdı benden beslenıyodur depolardan dıodum öle olmuyomus yemegımı yedım bıde cıkolata yıyınce kendıne geldı cok sukur.çok haklısın kucuk bıseyden tantanan cıkarttık bı ton.neysekı gectı
oh negüzel einde bol bol dinlen rahat raaht da doğuma gidersin inş...
hemen yazıyorum safağımı ....hayırlı olsun topik.....
benimde hala istahsızlık ve bullantılarım var iyice acıkmayınca bende bişey yiyemiyorum belkide benim kızmda o yüzden az hareket ediyor..
bu dünyanın yarını da var canım hak geçmesin yaa
Günaydın güzel anneler ve bebişleri, nasılsınız bakalım?
Biz bugün çok zor geldik işe, keşke gelirim demeseydim raporum var diye tuttursaydım
Bir de kızım çok fazla acıtıyor hareket ederken karnımı, kasılıp kalıyorum ve semsert oluyor karnım; sanki ayağını diriyor dışarı doğru, karnım boyunca diremiş şekilde soldan sağa, sağdan sola hareket ediyor. Artık içerisi dar geliyor herhalde, sizde de böyle canı acıyan var mı bebişin hareketlerinden???
Bunların dışında biraz geçmişe baktım da,
Aysunum paranı verecekler inşallah kuzum, dualarımız seninle
Burcumm şekerinin düşmesine çoook sevindim tatlımm, ama çok fazla yorma kendini, yorgunluk ve stres en çok çıkartan etkenlerdir şekeri
Hilalimm, bence zeynep ismi de çok güzel hatta etrafımda çok fazla olmasa düşündüğüm isimlerden biriydiAma bastırdığın çok iyi olmuş, biraz daha devam edersen galip geleceksin eminimm
Esramm,, battaniyeye bayıldım bidenemm, yumuşacık, sıcacık sarınsın prensesin
Mervemm, çok strese sokma kendini tatlımm, iki gün önce ben de sinirlendim kocacığa ama şu an bebiş çıkarıyor acısını benden sanki. Ne kadar stres yaşarsak hamileyken dğunca bebişlerimiz de o kadar asabi oluyormuş. Bu arada anlamadığım eşin neden hemen annesini çağırıyor? Bence bu kadar ortak etmeyin aranızdakilere
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-34.html#post25935588
biraz da bizim cicilerimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?