2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
burcummm yok yapmam zatenn

mantıken dusundugundee ben işimi yaptım onlar paramı verdiler

hem gunah hakka girmeyeyim benim hakkım kalsın onlardaaa

Evet sorma benimde aklıma geçen gün evdeki stokları nereye koyduğumu bile unutmuşum
Bıu arada şekerin düşmüş nasıl sevindim anlatamam...Darısı benim başıma, ama önce 100'lük testi yaptırmam gerek tabi

burcummm yok yapmam zatenn

mantıken dusundugundee ben işimi yaptım onlar paramı verdiler

hem gunah hakka girmeyeyim benim hakkım kalsın onlardaaa

afferimmmmm benim arkadaşıma :)))

sağol canım, darısı başına. bak yüksek çıkarsa üzülme, evde düşük çıkıyor hiç sınırı aşmadım.

duaları okudum, Allah kabul etsin inşallah.

ya şunu da yapalım bunuda halledelim derken gitti gümbürtüye işte.. Bakalım doğum izninden önce insafa gelirlerse alabilrim belki ama, şunu anladım eğer hamileysen ve özel sektörde çalışıyorsan sömürülmeye açıksın anacım.. Ellerine düşmüş gözüyle bakıyorlar

günaydın kızlar bu saate kadar gelmedin bir kişi bilem bizi meark etmemiş öle olsun bakalım

bugün benim doğum günüüm .....

Canımmm Doğum Günün Kutlu Olsunnn
Bebeğinle ve Sevdiklerinle Nice Mutlu Yıllara

Tatlımm senin doğum günün ne zaman peki ya???
Benim eşim de aslan burcu 15 Ağustos Off daha ne alıcam karar bile vermedim

dediğin gibi zeynep güzel bi isim kuzum...bizim çevremizde pek yok..eltim düşünüyordu ama koymadı o...eşimde diyorkii abimler koysalardı haklıydınn ama koymadılar..onlar düşündüler diyee biz koyamayız diyee bi kural yok yaa diyor...:44: bakalım reyyanda biraz daha ısrar ederim...ikna edebilirsem ne mutlu yoksaa kızçemin adı zeynepp olacakk teyzoşlar....en azındann semraa değill

gönlüne göre bi isim olsun..kızçen adıyla büyüsün canımm
günaydın kızlar bu saate kadar gelmedin bir kişi bilem bizi meark etmemiş öle olsun bakalım

amanınnn benimmm alıngan hamişimin, kaprisli kızımınnn doğum günüsümüymüşş...nice yıllara kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni sefiyoruzzzz kızzz inan bakk

kızlarrrrrrr biz geldik işler çıtkı giremedimmm

bişi karçırmadık değil mi :26:

Beysal kullanıcısından alıntı

beysalcım 17. yaşın kutlu olsunnn şekerimm

canım bizim kendi iş yerimiz o yüzden benim o konularda fazla sıkıntım olmuyor çok şükür

canımmmmmmmmmm mutlu mutlu yıllarrrrrrrrrrrrr :118: :118: sevdiklerinle bebeğinle bir ömür mutlu mesut ol inşallahh

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar iyki varsınız iyki bu fforuma üye olup sizlerle tanışmışım çok mutluyum

beysalcım doğumgünün kutlu olsun canım.sevdiklerinle ve bebişinle mutlu yılların olsun inşallah

merhabalar kızlar.rabbim cumamızı mübarek kılsın.dualarımız kabul amellerimiz makbul olsun.evlatlarımız sağlıklı sıhhatli ayıpsız kususrsuz doğsun.bugün öyle güzel serin bir hava varki offf.işe gelirken püfür püfür birde yağmur oohhh miss oldu valla.kızlar bu arada ben yıllık izne çıkabilirim bir 20 güncük. şimdiden söyleyim kendinize iyi bakın haa doğal olarakta bebişlerinizede.

bende armut var gel verimmmmmmm

kadroya girdin mi peki ?
istanbuldasın galiba, avrupa yakası mı ?
bi de ne ögretmenisin ?
cok soru sordum galiba

Milona bence de
evet canım kadroluyum...
sınıf öğretmeniyim...
4. sınıfları okutucam bu yıl ücretsiz izne çıkmazsam...
avrupa yakası fatihteyim..

kzılar bıra zyogundum bugun gecmısı de okuyamadım bı aysunun yazısını alıntılarda gördüm tazminatını verceklermıs ıns sorunsuz devam eder alırısn tüm paracaıkları canım
burcunun da seker degerlerı ıyıymıs sanırım ona da cok sevındım
hatıceden yenı bı haber var mı:26:

günaydın herkese...
sabah ayağıma giren krampla sarsıldım her gün magnorm içiyorum ama o bile kesmedi....
süt yoğurt arttırsam aceba azalır mı bilen var mı?
normalde süt ve ayranı her gün bolca tüketirdim...
idrarımda çok az protein çıktı diye dün hiç süt içmedim ve sabah krampla uyandım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…