canım günaydın. yok yere iştesin bugün. bari nazını kaprisini yap, pişman et çağırdıklarına((
bazen aynı anlattığın gibi bir acı hissediyorum. gerçekten acıtıyor. büyüyorlar yerleri dar, napalım bunun bir çözümü yok ki
şekerim düştü evet canım sağol. yorgunluk bende hep var canım, çok hareketliyim dinlenmeyi uyumayı pek sevmeyen biriyim. streste hep var canım. onlarla alakalı olsa yine yüksek çıkardı. bence yediklerimizle tamamen alakalı.
aysuncumm sakın şeytana uyma, işleri bozmadan git. karnında bebek var, onunla bu günaha girme derim. zaten ayrılacaktın, neyin hırsı bu
günaydın canım. adet olmamak güzelmiş değil mi? geçen bir avm de tuvalete girdim. bir kabinden ped çıkarma sesi geldi cart diye. düşündüm alla alla bu ne sesi dedim. sonra haaaaaaaa dedim. unutmuşum ayol ped olaylarını
nice yıllara canım. Allah eşinle bebişinle sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmenizi nasip etsin.
ne güzel aslan burcusun. benimde eşiminde kayınvalideminde doğum günleri bu ramazan bayramına denk geliyor. hepimiz aslanız ve çok huylarımız benziyor :)))
burcummm yok yapmam zatenn
mantıken dusundugundee ben işimi yaptım onlar paramı verdiler
hem gunah hakka girmeyeyim benim hakkım kalsın onlardaaa
Evet sorma benimde aklıma geçen gün evdeki stokları nereye koyduğumu bile unutmuşum
Bıu arada şekerin düşmüş nasıl sevindim anlatamam...Darısı benim başıma, ama önce 100'lük testi yaptırmam gerek tabi
günaydın kızlar bu saate kadar gelmedin bir kişi bilem bizi meark etmemiş öle olsun bakalım
bugün benim doğum günüüm .....
Evet tatlım bebişler artık kocaman oldular.
Ortalığı da aslında kendine toplatacaksın böyle durumlarda, ben ilk evlendiğim zaman saf gibi eşimle bi sorun yaşasam kayınvalideye anlatıyordum, hani belki konuşur oğluyla ikimiz de kadınız anlar beni,yanımda olur diye ama nerdee, lafı geldi bi vurdu yüzüme. Hıı dedim bi daha anlatırsam ne olayım
Haklısın tatlımm ne diyeyim ki
Günde 2-2.5 litre kadar su içiyorum canım, doktorum da bebeğin suyunun çok iyi olduğunu söylemişti ama anlamadım ki :44: Sanırsam iç karnım çok dar benim ondan oluyor, bir de bu hafta bayaa stresli geçiyor ya hem iş eşim derken, ona bağlıyorum ben
Aaa senelik iznin neden gümbürtüye gitti tatlım? Sen de bırakmayı düşünüyordun değil mi işi? Off ne kadar kötüler bu iş verenler yaa
günaydın kızlar bu saate kadar gelmedin bir kişi bilem bizi meark etmemiş öle olsun bakalım
canım günaydın. yok yere iştesin bugün. bari nazını kaprisini yap, pişman et çağırdıklarına((
bazen aynı anlattığın gibi bir acı hissediyorum. gerçekten acıtıyor. büyüyorlar yerleri dar, napalım bunun bir çözümü yok ki
şekerim düştü evet canım sağol. yorgunluk bende hep var canım, çok hareketliyim dinlenmeyi uyumayı pek sevmeyen biriyim. streste hep var canım. onlarla alakalı olsa yine yüksek çıkardı. bence yediklerimizle tamamen alakalı.
aysuncumm sakın şeytana uyma, işleri bozmadan git. karnında bebek var, onunla bu günaha girme derim. zaten ayrılacaktın, neyin hırsı bu
günaydın canım. adet olmamak güzelmiş değil mi? geçen bir avm de tuvalete girdim. bir kabinden ped çıkarma sesi geldi cart diye. düşündüm alla alla bu ne sesi dedim. sonra haaaaaaaa dedim. unutmuşum ayol ped olaylarını
nice yıllara canım. Allah eşinle bebişinle sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmenizi nasip etsin.
ne güzel aslan burcusun. benimde eşiminde kayınvalideminde doğum günleri bu ramazan bayramına denk geliyor. hepimiz aslanız ve çok huylarımız benziyor :)))
Günaydın güzel anneler ve bebişleri, nasılsınız bakalım?
Biz bugün çok zor geldik işe, keşke gelirim demeseydim raporum var diye tuttursaydım
Bir de kızım çok fazla acıtıyor hareket ederken karnımı, kasılıp kalıyorum ve semsert oluyor karnım; sanki ayağını diriyor dışarı doğru, karnım boyunca diremiş şekilde soldan sağa, sağdan sola hareket ediyor. Artık içerisi dar geliyor herhalde, sizde de böyle canı acıyan var mı bebişin hareketlerinden???
Bunların dışında biraz geçmişe baktım da,
Aysunum paranı verecekler inşallah kuzum, dualarımız seninle
Burcumm şekerinin düşmesine çoook sevindim tatlımm, ama çok fazla yorma kendini, yorgunluk ve stres en çok çıkartan etkenlerdir şekeri
Hilalimm, bence zeynep ismi de çok güzel hatta etrafımda çok fazla olmasa düşündüğüm isimlerden biriydiAma bastırdığın çok iyi olmuş, biraz daha devam edersen galip geleceksin eminimm
Esramm,, battaniyeye bayıldım bidenemm, yumuşacık, sıcacık sarınsın prensesin
Mervemm, çok strese sokma kendini tatlımm, iki gün önce ben de sinirlendim kocacığa ama şu an bebiş çıkarıyor acısını benden sanki. Ne kadar stres yaşarsak hamileyken dğunca bebişlerimiz de o kadar asabi oluyormuş. Bu arada anlamadığım eşin neden hemen annesini çağırıyor? Bence bu kadar ortak etmeyin aranızdakilere
zeynep güzel isim bence, hem bilindik hem anlamlı. bende düşünmüştüm ama benim b harfi takıntım var :)))
sağol canım güzel dileklerin için.hepimizin bebekleri tatlı tatlı büyüsün inşallah.
evde dinlenmekmiii keşkeeee bende dinlenebilsem resmi kurumda çalışıyor olmanın verdiği sorumluluk yüzünden puffsss raporda almak istemiyorum çünkü zaten hamilelere bu tür kurumlarda öcü gözüyle bakıyolar birde rapor olursa kendini hemen başka bir birime sürülmüş bulabiliyosun daha dün kat odacısı olan bir abi vardı bugün işe bir geldim ki iktisat müdürü olmuşş......
inşAllah canımm hayırlıısylaa o guzel günleri görelimmm
canımmmmmmmmmm mutlu mutlu yıllarrrrrrrrrrrrr :118: :118: sevdiklerinle bebeğinle bir ömür mutlu mesut ol inşallahh
Canımmm Doğum Günün Kutlu Olsunnn
Bebeğinle ve Sevdiklerinle Nice Mutlu Yıllara
Tatlımm senin doğum günün ne zaman peki ya???
Benim eşim de aslan burcu 15 AğustosOff daha ne alıcam karar bile vermedim
dediğin gibi zeynep güzel bi isim kuzum...bizim çevremizde pek yok..eltim düşünüyordu ama koymadı o...eşimde diyorkii abimler koysalardı haklıydınn ama koymadılar..onlar düşündüler diyee biz koyamayız diyee bi kural yok yaa diyor...:44: bakalım reyyanda biraz daha ısrar ederim...ikna edebilirsem ne mutlu yoksaa kızçemin adı zeynepp olacakk teyzoşlar....en azındann semraa değill
gönlüne göre bi isim olsun..kızçen adıyla büyüsün canımm
amanınnn benimmm alıngan hamişimin, kaprisli kızımınnn doğum günüsümüymüşş...nice yıllara kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmseni sefiyoruzzzz kızzz inan bakk
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar iyki varsınız iyki bu fforuma üye olup sizlerle tanışmışım çok mutluyumkızlarrrrrrr biz geldik işler çıtkı giremedimmm
bişi karçırmadık değil mi :26:
Beysal kullanıcısından alıntı
beysalcım 17. yaşın kutlu olsunnn şekerimm
beysalcım doğumgünün kutlu olsun canım.sevdiklerinle ve bebişinle mutlu yılların olsun inşallah
bu arada beysal nice huzurlu hayırlı yıllar diliyorum sevdiklerinle beraber.
evet canım kadroluyum...bende armut var gel verimmmmmmm
kadroya girdin mi peki ?
istanbuldasın galiba, avrupa yakası mı ?
bi de ne ögretmenisin ?
cok soru sordum galiba
Milona bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?