Günaydın kızlar..
Biz geldikk..
Aysuncum yapma kuzum.. Sen onu yapmak için para aldın.. bedelini ödediler hak geçer tatlım.. Her ne kadar sana şuan yaptıkları pek hoş olmasa da onların seviyesine sen inme.. Boşver.. Ama sana lazım olabilecek şeylerin arşivleyebilirsin tatlım..
Mervecim
Okudum dün akşam başına gelenleri çok üzüldüm.. Bizim muayyen günlerimiz yaklaşık 7 aydır ara verdi ama, bu sefer kocişlerinki başladı anacım.. Ne yapalım yapacak bişey yok arada uğraşıcaz böyleÜzme sen kendini, düzelir herşey
Günaydın güzel anneler ve bebişleri, nasılsınız bakalım?
Biz bugün çok zor geldik işe, keşke gelirim demeseydim raporum var diye tuttursaydım
Bir de kızım çok fazla acıtıyor hareket ederken karnımı, kasılıp kalıyorum ve semsert oluyor karnım; sanki ayağını diriyor dışarı doğru, karnım boyunca diremiş şekilde soldan sağa, sağdan sola hareket ediyor. Artık içerisi dar geliyor herhalde, sizde de böyle canı acıyan var mı bebişin hareketlerinden???
Bunların dışında biraz geçmişe baktım da,
Aysunum paranı verecekler inşallah kuzum, dualarımız seninle
Burcumm şekerinin düşmesine çoook sevindim tatlımm, ama çok fazla yorma kendini, yorgunluk ve stres en çok çıkartan etkenlerdir şekeri
Hilalimm, bence zeynep ismi de çok güzel hatta etrafımda çok fazla olmasa düşündüğüm isimlerden biriydiAma bastırdığın çok iyi olmuş, biraz daha devam edersen galip geleceksin eminimm
Esramm,, battaniyeye bayıldım bidenemm, yumuşacık, sıcacık sarınsın prensesin
Mervemm, çok strese sokma kendini tatlımm, iki gün önce ben de sinirlendim kocacığa ama şu an bebiş çıkarıyor acısını benden sanki. Ne kadar stres yaşarsak hamileyken dğunca bebişlerimiz de o kadar asabi oluyormuş. Bu arada anlamadığım eşin neden hemen annesini çağırıyor? Bence bu kadar ortak etmeyin aranızdakilere
aclık 80 di yuklemede 214 1 saat sonra 158 cıktı aksam 2 kasık et yemeği 8 kasık mercımek corba 3 kasık salata davetteydik bir de düşün kadayıf tatlısı vardı pilava ekmege dokunmadım yemek bitti eşime diyorum ben çok açım:) neyseki saat 10 da peynırle 1 dilim ekmeğim var :)
yaa cidden öyle oldu...neysee anasının adı olsun demiyorr yaa en azından diyorumm ve zeynep'i kabul edesimm geliyorr
banu hmmm anlamıda güzellkraliçe prenses demekmiş banu..adıylaa büyüsün inşallahh canımmm arkadaşımm
Bayrama ankaraya gidecem ama annemler 8 saat yol uzun birşey olur diyor ne dersiniz dr 7. ayda yasak demişti ama ne yapayım?
Biz bugün çok zor geldik işe, keşke gelirim demeseydim raporum var diye tuttursaydım
Bir de kızım çok fazla acıtıyor hareket ederken karnımı, kasılıp kalıyorum ve semsert oluyor karnım; sanki ayağını diriyor dışarı doğru, karnım boyunca diremiş şekilde soldan sağa, sağdan sola hareket ediyor. Artık içerisi dar geliyor herhalde, sizde de böyle canı acıyan var mı bebişin hareketlerinden???
Burcumm şekerinin düşmesine çoook sevindim tatlımm, ama çok fazla yorma kendini, yorgunluk ve stres en çok çıkartan etkenlerdir şekeri
Hilalimm, bence zeynep ismi de çok güzel hatta etrafımda çok fazla olmasa düşündüğüm isimlerden biriydiAma bastırdığın çok iyi olmuş, biraz daha devam edersen galip geleceksin eminimm
Mervemm, çok strese sokma kendini tatlımm, iki gün önce ben de sinirlendim kocacığa ama şu an bebiş çıkarıyor acısını benden sanki. Ne kadar stres yaşarsak hamileyken dğunca bebişlerimiz de o kadar asabi oluyormuş. Bu arada anlamadığım eşin neden hemen annesini çağırıyor? Bence bu kadar ortak etmeyin aranızdakilere
güle güle kullansın canım hepsi çok güzel ben daha bişi almadım sadece örüyorum şuan:)
kızlar kusuruma bakmayın notlarımı toplarlıyorumm eşyaları vssiznle ilgilenemiyorumm
lavinyadan haber var mıı
ruyamda topice girmişti ama hiç bişi yazmıyordu.
günaydın kızlar bu saate kadar gelmedin bir kişi bilem bizi meark etmemiş öle olsun bakalım
bugün benim doğum günüüm .....
günaydın kızlar bu saate kadar gelmedin bir kişi bilem bizi meark etmemiş öle olsun bakalım
dün söledim de ben doğum günümü unuttunuz demiyomki bu saate kadar gelmedim bişi mi oldu diyen olmamış ühüüüüüü(nedense bugün trip günümdeyim)AAAaaaaa
Mutlu yıllar tatlım !! :119::119:
Eşinle, bebeğinle nice sağlıklı güzel yıllara...
Doğum günün olduğunu söylemedin ki ? yada ben görmedim :44::44:
canımmmmm inan ben yoğunum yoksaaa seni fark etmezz olurmuyummmmmmm
doğum güünün kutlu olsun bebeğinle eşinle sevdiklerinlee nice yıllaraaaa
kızlar kusuruma bakmayın notlarımı toplarlıyorumm eşyaları vssiznle ilgilenemiyorumm
Günaydın kızlar..
Biz geldikk..
Aysuncum yapma kuzum.. Sen onu yapmak için para aldın.. bedelini ödediler hak geçer tatlım.. Her ne kadar sana şuan yaptıkları pek hoş olmasa da onların seviyesine sen inme.. Boşver.. Ama sana lazım olabilecek şeylerin arşivleyebilirsin tatlım..
Mervecim
Okudum dün akşam başına gelenleri çok üzüldüm.. Bizim muayyen günlerimiz yaklaşık 7 aydır ara verdi ama, bu sefer kocişlerinki başladı anacım.. Ne yapalım yapacak bişey yok arada uğraşıcaz böyleÜzme sen kendini, düzelir herşey
canım günaydın. yok yere iştesin bugün. bari nazını kaprisini yap, pişman et çağırdıklarına((
bazen aynı anlattığın gibi bir acı hissediyorum. gerçekten acıtıyor. büyüyorlar yerleri dar, napalım bunun bir çözümü yok ki
şekerim düştü evet canım sağol. yorgunluk bende hep var canım, çok hareketliyim dinlenmeyi uyumayı pek sevmeyen biriyim. streste hep var canım. onlarla alakalı olsa yine yüksek çıkardı. bence yediklerimizle tamamen alakalı.
aysuncumm sakın şeytana uyma, işleri bozmadan git. karnında bebek var, onunla bu günaha girme derim. zaten ayrılacaktın, neyin hırsı bu
günaydın canım. adet olmamak güzelmiş değil mi? geçen bir avm de tuvalete girdim. bir kabinden ped çıkarma sesi geldi cart diye. düşündüm alla alla bu ne sesi dedim. sonra haaaaaaaa dedim. unutmuşum ayol ped olaylarını
nice yıllara canım. Allah eşinle bebişinle sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmenizi nasip etsin.
ne güzel aslan burcusun. benimde eşiminde kayınvalideminde doğum günleri bu ramazan bayramına denk geliyor. hepimiz aslanız ve çok huylarımız benziyor :)))
Evet tatlım bebişler artık kocaman oldular.benımde karnımın ıcı acıyo canım bebek buyuyor olabılır bıde dr bana kabızmısın dıe de sordu sertlıkle alakalı sanırım.kocıs dun ılk defa cagrdı bence de sacma ama ortalığı toplattı işte
günaydın canımmm..
ben sana dedim ama raporum var gelmicem, rahatsızım de diye, kızdım sana şimdi
canım su ne kadar içiyosun? bebeğin hareketleri su içmezsen ağrı yapar. benim ağrı yapmıyor da gece de uyutmuyo.. bugün biraz daha sakin çok şükürtammm bunu yazdımmm geldi bi tekme
evet ben de çok sevdim battaniyeyi.. bende de onun mavisi ve kırmızısı var.. takım takım örtüncez kızımla
Canım hoşgeldin.. Benimki daha ufak olduğu için pek fazla acısı yok ama rahatsız ediyor benimkide kastırıyor öyle
Bence sen öglen olmadan git de ki duramıcam gerçekten çok kötüyüm ben gidiyorum.. Hayır Demesini ögrenmemiz lazım..
(Sana söylüyorum ama benimde yıllık iznim gümbürtüye gitti) Ama sen rahatsızsın bence durma işyerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?