2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sorma babalık stresı sankı gırıp onlar doğurcak kocakafalı ya

günaydın canımmm..
ben sana dedim ama raporum var gelmicem, rahatsızım de diye, kızdım sana şimdi
canım su ne kadar içiyosun? bebeğin hareketleri su içmezsen ağrı yapar. benim ağrı yapmıyor da gece de uyutmuyo.. bugün biraz daha sakin çok şükür tammm bunu yazdımmm geldi bi tekme
evet ben de çok sevdim battaniyeyi.. bende de onun mavisi ve kırmızısı var.. takım takım örtüncez kızımla

kaşık kaşık yazıyorlar diyeti ama çok az bence. çok araştırma yaptım miktardan çok yediğinin kalitesi önemli, mercimek çorbası çok değerli bir besin bence bir tabak yenmeli. et yemeği hazine zaten ondan da 1 tabak yenmeli. aç kalırsın böyle tabi. onlardan birer tabak yesen doyardın. Allah korusun bebek gelişimini etkiler bu durum. pirinç ekmek kadayıf yememişsin zaten bence yemekle doyur kendini. yağlı olmasın yediklerin yeter canım.

zeynep güzel isim bence, hem bilindik hem anlamlı. bende düşünmüştüm ama benim b harfi takıntım var :)))

sağol canım güzel dileklerin için. hepimizin bebekleri tatlı tatlı büyüsün inşallah.

Bayrama ankaraya gidecem ama annemler 8 saat yol uzun birşey olur diyor ne dersiniz dr 7. ayda yasak demişti ama ne yapayım?

en iyi doktorun bilir canım, riskin var mı yok mu? sor bakalım bi.

Canım hoşgeldin.. Benimki daha ufak olduğu için pek fazla acısı yok ama rahatsız ediyor benimkide kastırıyor öyle
Bence sen öglen olmadan git de ki duramıcam gerçekten çok kötüyüm ben gidiyorum.. Hayır Demesini ögrenmemiz lazım..
(Sana söylüyorum ama benimde yıllık iznim gümbürtüye gitti ) Ama sen rahatsızsın bence durma işyerinde

günaydın kızlar bu saate kadar gelmedin bir kişi bilem bizi meark etmemiş öle olsun bakalım

bugün benim doğum günüüm .....

günaydın kızlar bu saate kadar gelmedin bir kişi bilem bizi meark etmemiş öle olsun bakalım

AAAaaaaa

Mutlu yıllar tatlım !! :119::119:
Eşinle, bebeğinle nice sağlıklı güzel yıllara...

Doğum günün olduğunu söylemedin ki ? yada ben görmedim :44::44:

canımmmmm inan ben yoğunum yoksaaa seni fark etmezz olurmuyummmmmmm

doğum güünün kutlu olsun bebeğinle eşinle sevdiklerinlee nice yıllaraaaa

AAAaaaaa

Mutlu yıllar tatlım !! :119::119:
Eşinle, bebeğinle nice sağlıklı güzel yıllara...

Doğum günün olduğunu söylemedin ki ? yada ben görmedim :44::44:
dün söledim de ben doğum günümü unuttunuz demiyomki bu saate kadar gelmedim bişi mi oldu diyen olmamış ühüüüüüü(nedense bugün trip günümdeyim)

canımmmmm inan ben yoğunum yoksaaa seni fark etmezz olurmuyummmmmmm

doğum güünün kutlu olsun bebeğinle eşinle sevdiklerinlee nice yıllaraaaa

teşekkür ederiz teyzecikler

canım günaydın. yok yere iştesin bugün. bari nazını kaprisini yap, pişman et çağırdıklarına ((

bazen aynı anlattığın gibi bir acı hissediyorum. gerçekten acıtıyor. büyüyorlar yerleri dar, napalım bunun bir çözümü yok ki

şekerim düştü evet canım sağol. yorgunluk bende hep var canım, çok hareketliyim dinlenmeyi uyumayı pek sevmeyen biriyim. streste hep var canım. onlarla alakalı olsa yine yüksek çıkardı. bence yediklerimizle tamamen alakalı.

kızlar kusuruma bakmayın notlarımı toplarlıyorumm eşyaları vs siznle ilgilenemiyorumm

aysuncumm sakın şeytana uyma, işleri bozmadan git. karnında bebek var, onunla bu günaha girme derim. zaten ayrılacaktın, neyin hırsı bu

günaydın canım. adet olmamak güzelmiş değil mi? geçen bir avm de tuvalete girdim. bir kabinden ped çıkarma sesi geldi cart diye. düşündüm alla alla bu ne sesi dedim. sonra haaaaaaaa dedim. unutmuşum ayol ped olaylarını

nice yıllara canım. Allah eşinle bebişinle sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmenizi nasip etsin.

ne güzel aslan burcusun. benimde eşiminde kayınvalideminde doğum günleri bu ramazan bayramına denk geliyor. hepimiz aslanız ve çok huylarımız benziyor :)))

merak etmezmiyiz tatlım ya benim işlerim yoğun arada bir girip göz atabilyorum...doğum gününü kutluyorum eşinle ve bebişinle nice mutlu yıllara...

evet kuzucum aslanım ben :) kükreyesim geldi :):):):):)

Evet tatlım bebişler artık kocaman oldular.
Ortalığı da aslında kendine toplatacaksın böyle durumlarda, ben ilk evlendiğim zaman saf gibi eşimle bi sorun yaşasam kayınvalideye anlatıyordum, hani belki konuşur oğluyla ikimiz de kadınız anlar beni,yanımda olur diye ama nerdee, lafı geldi bi vurdu yüzüme. Hıı dedim bi daha anlatırsam ne olayım

Haklısın tatlımm ne diyeyim ki
Günde 2-2.5 litre kadar su içiyorum canım, doktorum da bebeğin suyunun çok iyi olduğunu söylemişti ama anlamadım ki :44: Sanırsam iç karnım çok dar benim ondan oluyor, bir de bu hafta bayaa stresli geçiyor ya hem iş eşim derken, ona bağlıyorum ben

Aaa senelik iznin neden gümbürtüye gitti tatlım? Sen de bırakmayı düşünüyordun değil mi işi? Off ne kadar kötüler bu iş verenler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…