2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

gecmıs olsun canım süt yogurt tabıkı fayda eder bırde ben her duşta cıkmadan önce soguk su tutuyorum ayaklarıma ve bacaklarıma kan dolasımını hızlandırmak ıcın kramp gırmıyor

Bende kalsiyum'u içmediğim için kramplarım artmıştı..İçtim düzeldi ama ben çok fazla yoğurt yiyorum o engelliyor anladığım kadarıyla.. Doktorda yoğurt için daha etkili ama sütüde bırakma demişti.. Haberin olsun canım

sağol canım, bende çok sevindim doktoru aradım hemşireye değerlerimi verdim, arayacaklar beni sonuç için.

canım benimde birkaç defa oldu, artık ayaklarımı hep kırıp yatıyorum hiç gerinmiyorum. bir daha olmadı. bence sütünü yoğurdunu eksik etme hatta arttır madem proteini o şekilde kaybediyorsun arttırman gerekmez mi? hem doktor ne dedi geçmesi için?

selam canım... 20 güncük diyo bide :) daha ne olsun :)

günaydın tatlım... ben bir iki hafta o kramplardan ne çektimmm yüzmeyi bile bıraktım havuzda bişey olur diye. çok fenaydı. iyice araştırdım magnezyum ve potasyum eksikliği neden oluyor... ben magnezyum içemiyodum o zamanlar... hurma ve muz yedim... günde bir ya da yarım muz ve bi kaç hurma.. inan bi kaç gün içinde sıkıntım kalmadı.. doktora söyledim, çok iyi yapmışsın dedi... bi rde kalsiyum sandoz verdi sonra.

Son düzenleme:

bol bol muz ye krampa birebir gunde 3adet yıyorum ben ılk oglumda hıc sorun yasamadım doktor tavsıyesıdır

kgl
Bakıp bakıp kaçıyorsun.. Ne yaptın ? Ne yapıyorsun ? Bebeğinden haber varmı ? Katıl artık ortama sende.. Bakıp kaçma

tunaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
bizim uyku düzenimiz altüst oldu son bir haftadır
sahurdan sınra yatım öğleye kadar uyuyoruz
mubarek ramazan bitince düzene gireriz inşallah...

ben gidiyorum :)
ama acıkmadım sanırım :)

afiyet olsun canım
kilo topigine bilgilerimi ekledim bu arada

kgl
Bakıp bakıp kaçıyorsun.. Ne yaptın ? Ne yapıyorsun ? Bebeğinden haber varmı ? Katıl artık ortama sende.. Bakıp kaçma

yok kaçmıyorum geçmışi okuyorum benım tekderdim şişlık dovul gibi şişim bi okdarda su içiyorum ama inmıyo suyumda azmış ayın onaltısinda dokdora gitcem şeker testi konturel bakalim ne dicen en son gittimde iyidi sizleri yazdıklarini okumak bilgilenmek daha güzel

ay herkes öğle ymegıne gıttı ben daha kahvaltıdan kalkamadım ay ramazanda duzb-nım pek degıştı gece sahurda eşimle yemek sabah kızım gıderken sut sımıdede kahvaltı puffffff

aysuncum aysuncu 100 gr nekı ben bu ramazanda acık ara fark atıcam sana sanırım ya
cnm benım herşeyn yolundaymış ınşalla tu haklarını alpta rahat bı son 3 ay gecıreceksın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…