günaydın herkese...
sabah ayağıma giren krampla sarsıldım her gün magnorm içiyorum ama o bile kesmedi....
süt yoğurt arttırsam aceba azalır mı bilen var mı?
normalde süt ve ayranı her gün bolca tüketirdim...
idrarımda çok az protein çıktı diye dün hiç süt içmedim ve sabah krampla uyandım...
günaydın herkese...
sabah ayağıma giren krampla sarsıldım her gün magnorm içiyorum ama o bile kesmedi....
idrarımda çok az protein çıktı diye dün hiç süt içmedim ve sabah krampla uyandım...
günaydın kızlar bu saate kadar gelmedin bir kişi bilem bizi meark etmemiş öle olsun bakalım
bugün benim doğum günüüm .....
kzılar bıra zyogundum bugun gecmısı de okuyamadım bı aysunun yazısını alıntılarda gördüm tazminatını verceklermıs ıns sorunsuz devam eder alırısn tüm paracaıkları canım
burcunun da seker degerlerı ıyıymıs sanırım ona da cok sevındım
hatıceden yenı bı haber var mı:26:
günaydın herkese...
merhabalar kızlar.rabbim cumamızı mübarek kılsın.dualarımız kabul amellerimiz makbul olsun.evlatlarımız sağlıklı sıhhatli ayıpsız kususrsuz doğsun.bugün öyle güzel serin bir hava varki offf.işe gelirken püfür püfür birde yağmur oohhh miss oldu valla.kızlar bu arada ben yıllık izne çıkabilirim bir 20 güncük.şimdiden söyleyim kendinize iyi bakın haa doğal olarakta bebişlerinizede.
günaydın herkese...
canım dogum gunun kutlu olsun esınle bebısınle sevdıklerınle mutlu saglıklı nıce yıllar dilerimm
günaydın herkese...
bol bol muz ye krampa birebir gunde 3adet yıyorum ben ılk oglumda hıc sorun yasamadım doktor tavsıyesıdır
kgl
Bakıp bakıp kaçıyorsun.. Ne yaptın ? Ne yapıyorsun ? Bebeğinden haber varmı ? Katıl artık ortama sende.. Bakıp kaçma
bol bol muz ye krampa birebir gunde 3adet yıyorum ben ılk oglumda hıc sorun yasamadım doktor tavsıyesıdır
sana katılıyorum kajumm :)
bu arada günaydınnnn
sanada tünaydın tatlım :)))
ayy evet yemek vakti geldi bende acıktım, yarım saat daha dayanayım ama
ben gidiyorum :)
ama acıkmadım sanırım :)
kgl
Bakıp bakıp kaçıyorsun.. Ne yaptın ? Ne yapıyorsun ? Bebeğinden haber varmı ? Katıl artık ortama sende.. Bakıp kaçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?