2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
mervecık cnm benım nasıp olursa oğlumuzun adı aras olcak ben bıraz takıntılıyım böle ılla uyum cınde ısım olması konusunda
ama yagızda guzel ısım cnm aklına geldıgım ıcın cok mutlu oldum cnm

nasılsınız kızlar

şimdi mudurum gelcek

bilgi aktarımı başladı

bugün annemlerdeyiz inş yarın gelir okurum ama ptesi görüşücez inşAllah bebiklerr

Allahın bugününe hamd olsunnnnn

2 saat sonra buradan kurtuluyorummmmmmm

benim şuan dahada beter oldu dün gece hiç verimli uyuyamadım kolum kötü yaaa

çok güzelmiş canımmm... hem de indirimden buldun, şanslısın

tünaydın canım... sahura kalkmıyorum ben, davulcunun sesini duyuyorum sadece :) bazen de sevdiğim bişeyi yaparlarsa evdekilere direktif veriyorum beni uyandırın diye

eklerim canım birazdan...

ayyyy canım benimm gidiyosunnn.. eskisi kadar giremezsin.. mesela sabah 11den önce görmeyiz seni buralarda heralde

kızlarrr çok hzuurluyumm inşAllah paramıdaa alırımmmmm

ohh beeeee tatile çıkıyorummmm ama tamamennnnnn

kurtuldummmmmm

işte buuuuuu böyle düşün kuzum yaaa her şerde vardır bir hayır bebeğinle ilgilen doyasıya gez toz bu zamanlar değerli ohhhh sefan olsun kız

canım dogum gunun kutlu olsun esınle bebısınle sevdıklerınle mutlu saglıklı nıce yıllar dilerimm

baysacım cnm benım doğum gununkutlu olsunnnnnn
sağolun efendim :)

ay bende kurtulsam ne iyi olacak boynum tutuldu kazık gibi kaldım masada sandalye ile dönüyorum sağa sola

hayırlısı olsun canım senin için. inşallah çok daha iyi yerlerde çalışırsın.

evetttttttt doktorumla konuştum, şeker değerlerim çok iyimiş. bundan sonra ara ara ölç bir sorun kalmadı dedi

HAYIRLI CUMALAR CANLAR

Lavinya dan haber var mı ? son durum nedir ?
dün aşkıma da söledim çok kafama takmışım
içimde de kaç gündür bi sıkıntı var hayır olsun..
İyisiniz hepiniz di mi ?

dün akşam yemekten saat 23:00 gibi döndük uykusuz kaldım,
sabahtan da cok acil işlerim vardı, onları hallettim ve şimdi burdayımmm

dogru muzda ıyı gelır ama 3 taen fazla deıl mı yaa hem kalorılı hem kabız yapar
ben muzu cok severım zararını görmedım cnm kıloda almadım 26haftalık 2kılo aldım kabızda olmadım tabı bu kısıye gore degısır doktorum zarar gelmez bebegın gelısmı ıcınde muz cok faydalı güçlü bebegın olur demıstı maşşallah oylede oldu güçlü dayanıklı bır oglum var nekadar yıyebılıyosanız yeyın
3 mü? ben yarım yarım yiyodum yetti valla :) bir de hurma tabii.

hurmayı cok yeme rahımde acılma yapıyo son hafta bol bol ye ben sevdıgım ıcın fazla yıyorum cnm :))

sonundaa açıldı yaaa...sizsizlikk zorr geliyorrr

öğlen yemeğinde eve gittim güzelce çorbamı falan içip karnımı doyurdum..1.30dada iş başı yaptım yeniden...

Selam anneler....
Sabah şeker yüklememiz vardı anam ne zormuş, aç karnına gittik bi de....
Benim annem diyabet hastası onun doktorlarının dediği bi şey var sabah kalk yüzünü yıka hemen şekerini ölç derler
30 dk sonra vücut ihtiyaç olur açlık tehlikesi var diye şekeri yükseltirmiş, kuzenim de dahiliye uzmanı o da hep öyle der
Misafirim vardı, sabah 6 da kalktım 9.30 ancak kan verdim 93 çıktı benim için çok yüksek, 3-4 gün önce annemin şeker aletiyle ölçtüğümde 76 çıkmıştı ki genelde açlık şekerim öyle çıkar
Sonra böyykk tadında şekerli su içirdiler, benimle aynı anda yükleme yaptıran 5-6 hamiş daha vardı, görseniz kusan, sedyede yatan, telef olmuşlardı, onları görünce ürperdim, ama midem dayanıklı anındaymış çıkarmadım ben....
ikinci kan için damar yolu açtılar işte o acıdı sağ kol tetanos aşılı sol kol damar yolu açılmış, sabah 6 dan şeker yüklemesi testleri yüzünden 1 e kadar aç gezdim, bi de su içmek yasakmış, içim yandı içim....
Açlıktan gelince yemeklere bodoslama daldım....
Doktor amcamız da az ye fazla kilo almışsın dedi, ama 6-7 saat aç durup sonra nasıl az yer insan....????
İnşallah bir daha istemez şeker yüklemesi falan dellendim resmen yaaa....

çok şükürrrr.. hadi geçmiş olsun canımm......

selam canım... lavinyadan ses yok, bugün doktora görünücekti tekrar.
hayrolsun inşallah.

öyle bişey hiç duymamıştım canım.

ne kadar tazminat alırım acep :) 8 yıllık

hayırdır?? kovdurcan mı kendini :):)

sonundaa açıldı yaaa...sizsizlikk zorr geliyorrr

öğlen yemeğinde eve gittim güzelce çorbamı falan içip karnımı doyurdum..1.30dada iş başı yaptım yeniden...

evin yakın mı iş yerinee
evet zor geçiyo gerçekten :)

site onarımda olduğu için yazdığım alıntılar cevaplar gitti ya...

beysal doğumgünün kutlu olsun...

burcu meyve yemeye bile başlamışsın maş. canım çok güzel gelişmeler...

prıma almak isteyen varsa lımangoda kargo bedava 22.90....

Sabahtan beri topik açılmıyordu sinir oldum... Neyseki geldi sayfa en sonunda

birilerini pataklıycamm

kovdurcamm kendimi kaç lira eder ki dr hesaplıyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…