2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sağol canım benim

canım geçmiş olsun.. bana da içmeden önce, hemşire eğer çıkarırsan haberimiz olsun hemen gel dedi.. çok şükü 50mg a da 100 mg a da dayanabildim...
inşallah normal çıkar da bi daha uğraşmazsın canım.
kaç kilo fazla görünüyodun ki öyle dedi doktor??

kızlarrrrrr benim de inşallah avatarımdaki gibi maviş bir oğluşum olur olasılık var dedemiz boncuk gözlü anneannemiz yeşil bakalım inş. çeker amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn.............

birilerini pataklıycamm

kovdurcamm kendimi kaç lira eder ki dr hesaplıyam

casssgır seniiii noluo bakım oralardaaa uslu durrrr

sağol canım benim

Beysal Dogum günün müydü canım görmedim..
sevdiklerinle nice mutlu yıllara..

Burcu, canım cok sevindim değerlerim normale öndü demişsin
bak düzelir demiştik gördün mü ama insan ister istemez evhamlanıyor di mi
neyse gecti bitti diyelim bi de nazar boncugu konduralım

Selam anneler....
Sabah şeker yüklememiz vardı anam ne zormuş, aç karnına gittik bi de....
Benim annem diyabet hastası onun doktorlarının dediği bi şey var sabah kalk yüzünü yıka hemen şekerini ölç derler
30 dk sonra vücut ihtiyaç olur açlık tehlikesi var diye şekeri yükseltirmiş, kuzenim de dahiliye uzmanı o da hep öyle der
Misafirim vardı, sabah 6 da kalktım 9.30 ancak kan verdim 93 çıktı benim için çok yüksek, 3-4 gün önce annemin şeker aletiyle ölçtüğümde 76 çıkmıştı ki genelde açlık şekerim öyle çıkar
Sonra böyykk tadında şekerli su içirdiler, benimle aynı anda yükleme yaptıran 5-6 hamiş daha vardı, görseniz kusan, sedyede yatan, telef olmuşlardı, onları görünce ürperdim, ama midem dayanıklı anındaymış çıkarmadım ben....
ikinci kan için damar yolu açtılar işte o acıdı sağ kol tetanos aşılı sol kol damar yolu açılmış, sabah 6 dan şeker yüklemesi testleri yüzünden 1 e kadar aç gezdim, bi de su içmek yasakmış, içim yandı içim....
Açlıktan gelince yemeklere bodoslama daldım....
Doktor amcamız da az ye fazla kilo almışsın dedi, ama 6-7 saat aç durup sonra nasıl az yer insan....????
İnşallah bir daha istemez şeker yüklemesi falan dellendim resmen yaaa....

kızlar adem güneş kitapları seti alan var mı aranızda?

birde butikbebede bit pazarı butiğinde tulumlar 5.90 wenice marka...

ihtiyacı olan varsa haberi olsun...

bütün siteleri talan ettim sabah sabah...

ben anlamam hiç o işlerden.. bizim işte işten çıkarma olmadığı içün

lavinya aramadı mı senii? doktor ne dedi acaba?

ayyy sinirlerim tepemde valla yeni yer düzenlemesi yapıyorlarda
arkamıza mutfak yapacaklarmışş çok sinir oldum bakalım yerimi değiştiricemm

aramadı kuzum yoğundumm bilmiyorm kiii :26:

çok sinirliyim kuşummm sürekli bizim bölümü buluyor herşey
herşye tmm diyen yöneticimizvar

sağol canım Allah razı olsun.

evet siteye bişiler oldu. canım meyve yemeği bırakmamıştım sadece manümden karpuz kavun muz incir üzümü çıkarmıştım. azar azar yerim tekrardan artık.

senin nasıl gidiyor diyet?

birilerini pataklıycamm

kovdurcamm kendimi kaç lira eder ki dr hesaplıyam

ne oldu kuzum? kim seni sinir etti bu kadar? anlatsana beraber döveriz :)

sağol canım. konu bebek olunca üzülüyor insan. Allah evladıyla sınamasın insanı.

geçmiş olsun canım. geceden bişiler yediysen yüksek çıkabilir açlıkta. ama sınırı geçmemişsin yinede. tokluk kaç çıktı?

şekeri içince bebek delirmişti içerde, çok kıpraştı bulantımı arttırmıştı ((( bundan sonra kilona dikkat edersin.

kızlar ben biraz gergin gibiyim sanki,ağlamaklı gibiyim..
bunaldım biraz kaç gündür evdeyim biraz uyumaya çalışayım görüşürüz öpüyorum..

Yok akşam 8 den sonra yemedim bişey....
3,5 saat aç beklemeten oldu aradım şimdi doktorum muayenedeymiş yarım saat sonra arayın dediler....
İlk içtikten sonra şekerli suyu açık havaya çıktık biz belki ondan bulantım çok olmadı ...
Önce şekerin etkisiyle oynadı sonra durdu tabi açlıktan zavallım...

bende öyleyim keyfim yok hiç..
uyu canım dinlenirsin, bende eve gider gitmez uyumayı düşünüyorum ama

diyet iyi canım ...amma canım çok şey istiyor...sıkıyom dişimi doğuma kadar sıkıcam daha 73 gün allah iizn verirse....günde 1 -2 meyve yıyom o kadar...eşimin tatlısının dondurmasının kenarından tadıyom nefis öldürüyom yani...

arcak....

cin bebeden aldıklarımız geldi...seninki geldi mi?

slm kızlar bende şeker yüklemesi yaptırdım bugün gerçekten bööüüü çok kötüymüş ama içtik bi yudumda napalım artıkın:))sonuçlar iimiş çok şükür dr um aradı daha çok su içmeliymişim sadece idrarda bakteri var sanırım suya bolca devamm kızlarr çok sıcak burası ofise zor geldim...

amann boşver az kaldı zten.

noldu canım yaa? hayırdırr??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…