2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay kıyamam yazık etmişsin kendine..doğru söylüyorsun canım çok fazla odaklanmamak gerek..ama işte yinede hevesleniyorum..kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum,kalp atışını duyuncada başka bişeyi için bu seferde sabırsızlanıcam ...hep böyle birbirini kovalıycak galiba...rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle elimize almayı nasip etsinde gerisi boşş aslında..

O haftadan sonra aslında bi daha böyle üzmicem kendimi diyerek söz vermiştim. Ama yeni gelen günün neler yaşatacağı, daha neler için endişe edeceğimiz belli değil, söz vermenin de kıymeti yok. Şimdi de herşey yolunda mı? iyi besleniyor mu? bir sonrakinde neler göreceğiz diye meraklanıyor insan . Hamilelik en çok sabretmeyi öğretiyor belkide. Sağlıkla al kucağına kalbindeki gerçek olsun duy inşallah bebeğinin kalbini..

6. hafta itibariyle her gecenin sabaha bakan 4 ünde karnım beni uyandırıyor tıpkı dün sabah ki gibi yarım saat kadar midemde hafif yanma ve gaz köpükleri yarım saat sonra tekrar uyku sizde de böyle oluyor muuuuuu?

evet canım aynı şeyleri yaşıyorum, bazen 1 saat uyuyamıyorum

masallah masallah Allah korusun bebisini

sağol canım hepimizinkini inşallah.

maşallah canım yaaa çok memnun olduk biz bu minişle tanıştığımızaaa.. Rabbim sağlıkla büyüyüp büyüyüp kucağına almayı nasip etsin...

sağol canım. oda memnun oldu teyzesi. inşallah doğduktan sonraki resimlerinide paylaşırız.

Ay seninki iyice şekillenmiş maşallah 6+4 gittiğimde hiç bir yeri belli olmuyordu 9+1 de gidecem çok heyecanlandım şimdi :))

evet evet. ilk benimde 6+5 te bakıldı nokta kadardı. şimdi doktor kolu bacağı belli değil dedi. et parçası gibi dedi. 3 hafta sonra iyice şekillenir diye düşünüyorum. sende inşallah güzel haberlerle gelirsin. heyecanlan valla. belki 1 kere yaşayacağız bu duyguları.

Arkadaşlar bugün tam 7+1 im ve ölmek üzereyim. midem sürekli şiş, sınfta pantalonumun düğmeleri açık oturuyorum ve öğrencilerin yanında çubuk kraker yiyorum muz dışında kesinlikle meyve yiyemiyorum. midem tam bir gaz bombası. bu şişkinlik ve bulantılar en çok akşam kötü oluyor. eve gidince pertim hiiiç birşey yapmıyorum ve konuşursam kusacak gibi oluyorum. sizde de böyle olan var mı?

Son düzenleme:
Anında buldum ya-ğ-mur :)) oldu mu?? Burcu ramazan buğra olıyor ama manası deve demek (

ay evet uyuyor, hemende buldun gıı ama yağmur ismini sevmiyorum pek sen başka bul
iş yoğunluğundan ancak şimdi yükleyebildim. hadi tanışın benim bebişimle

Eki Görüntüle 379261

ay yerim şuna bak alttan mı bu göbektenmi cnm ? şekillenmiş hakkaten ben en son 7 haftadaydım bebiş 6+4 tü minicikti bende kendikiminkini merak ettim şuan.
tatlım çok şirin sağlıkla büyümek nasip etsin

iş yoğunluğundan ancak şimdi yükleyebildim. hadi tanışın benim bebişimle

Eki Görüntüle 379261

allah nazardan korusun saglıkla kucagına almanı nasıp etsın...ınsallah ay cok dugulandım
yarında ben gıdıcem ben tanısıcam kuzumla allahım bugun gecmek bılmıyor cok heyecanlıyım nolurdua edın

cnm benim eşim varya çok çok iyi bir insandır ama gel gelelim söz konusu hastalık vs olunca çok katıdır.o ve ailesi asla hastada olsalar of puf falan demmezler.o sebeple hastayım diyene de duyarsızlar.abarttığımızı düşünürler.bizim aile ise birbirinin üstüne düşer.bunu neden anlattım ;hamilelikte sıkıntılarımız oluyor elbette ama eşim abarttığımı ve güçlü olmam gerektiğini söyleyip duruyor.geçen hafta sonu kanamam oldu stresten tir tir ttredim.çpk kızdı.ağlayan kadını hiç sevmezmiş,güçlü olcakmışım vs vs...sanki 10 kere hamile kaldım.yani kısacası zor anlarımda beni pışpışlamıyo bu yüzdende ona dedimki,madem zahmetin maddi manevi herşeyini ben çekiyorum,isim hakkı benimdir
gelelim aybüke ye :ben küçükken bi komşumuz vardı ve bu isimde çok şeker bi kızı vardı.ama çok geçmeden gittiler ve ben çok ağlamıştım.o gün bu gündür hep derim kızım olsun adı aybüke olcak diye

Son düzenleme:
en güzel kasım anneleri ve tatlı bebişlerii hepimize mutlu,huzurlu sorunsuz bi haftasonu diliyorum.. Hepimiz bol bol dinlenelimm.. .kendinize iyi bakınn ptesi görüşmek üzere inşş öpüyorum hepiniziii:))

hadi yaa :) aynı durumdayız canım, göbeğim tıpkı bahsettiğinde gibi çubuk manyağıda oldum. ama şişkinlik çok fena fotosunu çekip göstersem oha dersiniz 5 aylık en az dersiniz yanii

bende böyleyim ama ben maden suyu içince rahatlıyorum.denedinmi hiç?

bende böyleyim ama ben maden suyu içince rahatlıyorum.denedinmi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…