Canım umarım görürüsün kalp atışlarını ama göremezsen sakın sıkma canını. Biz sat a göre 6+1 de ama 2 gün gerideymiş 5+6 görememiştik hem karın hemde vajinal. Çok şükür 1 hafta sonra karından net şekilde gördük. Sakın canını sıkma her hamilelik birbirinin aynısı değil, ben bazı yazıları okuyup o bir hafta ağlamaktan helak olmuştum, forumlara yazmaktan, rüyamda regl olmaktan bıkkınlık gelmişti. Psikolojim bozuldu, lütfen acale etme, kendini mutlaka görürüm diyerek ayarlama.
ay kıyamam yazık etmişsin kendine..doğru söylüyorsun canım çok fazla odaklanmamak gerek..ama işte yinede hevesleniyorum..kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum,kalp atışını duyuncada başka bişeyi için bu seferde sabırsızlanıcam ...hep böyle birbirini kovalıycak galiba...rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle elimize almayı nasip etsinde gerisi boşş aslında..
6. hafta itibariyle her gecenin sabaha bakan 4 ünde karnım beni uyandırıyor tıpkı dün sabah ki gibi yarım saat kadar midemde hafif yanma ve gaz köpükleri yarım saat sonra tekrar uyku sizde de böyle oluyor muuuuuu?
Çok beğendi butonu yok:) Allah kucağına almayı nasib etsin bende son gördüğümde 1.5 cm di:)
masallah masallah Allah korusun bebisini
maşallah canım yaaa çok memnun olduk biz bu minişle tanıştığımızaaa.. Rabbim sağlıkla büyüyüp büyüyüp kucağına almayı nasip etsin...
Ay seninki iyice şekillenmiş maşallah 6+4 gittiğimde hiç bir yeri belli olmuyordu 9+1 de gidecem çok heyecanlandım şimdi :))
Anında buldum ya-ğ-mur :)) oldu mu?? Burcu ramazan buğra olıyor ama manası deve demek(
güzel ama yağızda güzel bak onuda seviyorum, aybüke söylemesi biraz zor ama kendine yakın hissettiğin isim olmalı ben tulaffuz ediyorum adaaa adaa felan diye hoşuma gidiyor
bence kız olurs sen, erkek olursa o olmasın, ortak olsun ikiside
Arkadaşlar bugün tam 7+1 im ve ölmek üzereyim. midem sürekli şiş, sınfta pantalonumun düğmeleri açık oturuyorum ve öğrencilerin yanında çubuk kraker yiyorum muz dışında kesinlikle meyve yiyemiyorum. midem tam bir gaz bombası. bu şişkinlik ve bulantılar en çok akşam kötü oluyor. eve gidince pertim hiiiç birşey yapmıyorum ve konuşursam kusacak gibi oluyorum. sizde de böyle olan var mı?
Arkadaşlar bugün tam 7+1 im ve ölmek üzereyim. midem sürekli şiş, sınfta pantalonumun düğmeleri açık oturuyorum ve öğrencilerin yanında çubuk kraker yiyorum muz dışında kesinlikle meyve yiyemiyorum. midem tam bir gaz bombası. bu şişkinlik ve bulantılar en çok akşam kötü oluyor. eve gidince pertim hiiiç birşey yapmıyorum ve konuşursam kusacak gibi oluyorum. sizde de böyle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?