ay evet uyuyor, hemende buldun gııama yağmur ismini sevmiyorum pek sen başka bul
ay yerim şuna bak alttan mı bu göbektenmi cnm ? şekillenmiş hakkaten ben en son 7 haftadaydım bebiş 6+4 tü minicikti bende kendikiminkini merak ettim şuan.
tatlım çok şirin sağlıkla büyümek nasip etsin
allah nazardan korusun saglıkla kucagına almanı nasıp etsın...ınsallah ay cok dugulandım
yarında ben gıdıcem ben tanısıcam kuzumla allahım bugun gecmek bılmıyor cok heyecanlıyım nolurdua edın
Arkadaşlar bugün tam 7+1 im ve ölmek üzereyim. midem sürekli şiş, sınfta pantalonumun düğmeleri açık oturuyorum ve öğrencilerin yanında çubuk kraker yiyorum muz dışında kesinlikle meyve yiyemiyorum. midem tam bir gaz bombası. bu şişkinlik ve bulantılar en çok akşam kötü oluyor. eve gidince pertim hiiiç birşey yapmıyorum ve konuşursam kusacak gibi oluyorum. sizde de böyle olan var mı?
arkadaşlar bugün tam 7+1 im ve ölmek üzereyim. Midem sürekli şiş, sınfta pantalonumun düğmeleri açık oturuyorum ve öğrencilerin yanında çubuk kraker yiyorum muz dışında kesinlikle meyve yiyemiyorum. Midem tam bir gaz bombası. Bu şişkinlik ve bulantılar en çok akşam kötü oluyor. Eve gidince pertim hiiiç birşey yapmıyorum ve konuşursam kusacak gibi oluyorum. Sizde de böyle olan var mı?
cnm benim eşim varya çok çok iyi bir insandır ama gel gelelim söz konusu hastalık vs olunca çok katıdır.o ve ailesi asla hastada olsalar of puf falan demmezler.o sebeple hastayım diyene de duyarsızlar.abarttığımızı düşünürler.bizim aile ise birbirinin üstüne düşer.bunu neden anlattım ;hamilelikte sıkıntılarımız oluyor elbette ama eşim abarttığımı ve güçlü olmam gerektiğini söyleyip duruyor.geçen hafta sonu kanamam oldu stresten tir tir ttredim.çpk kızdı.ağlayan kadını hiç sevmezmiş,güçlü olcakmışım vs vs...sanki 10 kere hamile kaldım.yani kısacası zor anlarımda beni pışpışlamıyobu yüzdende ona dedimki,madem zahmetin maddi manevi herşeyini ben çekiyorum,isim hakkı benimdir
gelelim aybüke ye :ben küçükken bi komşumuz vardı ve bu isimde çok şeker bi kızı vardı.ama çok geçmeden gittiler ve ben çok ağlamıştım.o gün bu gündür hep derim kızım olsun adı aybüke olcak diye
en güzel kasım anneleri ve tatlı bebişlerii hepimize mutlu,huzurlu sorunsuz bi haftasonu diliyorum.. Hepimiz bol bol dinlenelimm.. .kendinize iyi bakınn ptesi görüşmek üzere inşşöpüyorum hepiniziii:))
ay evet uyuyor, hemende buldun gııama yağmur ismini sevmiyorum pek sen başka bul
ay yerim şuna bak alttan mı bu göbektenmi cnm ? şekillenmiş hakkaten ben en son 7 haftadaydım bebiş 6+4 tü minicikti bende kendikiminkini merak ettim şuan.
tatlım çok şirin sağlıkla büyümek nasip etsin
Aslında fena isim değil ama bakacağım sana düşünmemiş miydin hiç yağmur u ben burdayım diye bağırıyor adeta bir de umay var tersten :))
maşallah maşallah bebişeAllahım sağlıkla göndersin kuzunu inşallah.sola yatkın bu erkekmi ki
burcucum bence bu bir kiz gorur gormez oyle hissettim
yasemin umay isminin anlamı da çocukları koruyan güç ve talih kısmet anlamına geliyor ona göre
ooo isimleri konuşmaya başlamışsınızz kızzlarrr
daha erken ama rüyasında bebeğini gören oldumu hiçç
ben bir gece rüyamda kız doğurduğumu görüyorum bir gece erkek
hatta etraftakiler fasülye fasülye diye seslendiklerinden bir gece rüyamda fasülye doğurduğumu bile gördüm.
arkadaşlar bugün tam 7+1 im ve ölmek üzereyim. Midem sürekli şiş, sınfta pantalonumun düğmeleri açık oturuyorum ve öğrencilerin yanında çubuk kraker yiyorum muz dışında kesinlikle meyve yiyemiyorum. Midem tam bir gaz bombası. Bu şişkinlik ve bulantılar en çok akşam kötü oluyor. Eve gidince pertim hiiiç birşey yapmıyorum ve konuşursam kusacak gibi oluyorum. Sizde de böyle olan var mı?
ben bir gece rüyamda kız doğurduğumu görüyorum bir gece erkek
hatta etraftakiler fasülye fasülye diye seslendiklerinden bir gece rüyamda fasülye doğurduğumu bile gördüm.
ben ilk erkek gördüm, sonra yakın bir zamanda kız gördüm, ama böle doğurmuşum uyuyup duruyorduçok tatlıydı gözlerini açmadı hiç acaip bir duyguydu yüzü hala hatırımda kızz
kızzz ne güldüm :101: fasülyehehe işte böyle şeyler görüp duruyoz etkileniyoruzz
selocanlar bakın doktoruma bilhassa göbek için yağ kullanabilir miyim diye sordum bana badme yağ tavsiye ediyorum dedi tüylenme yapıyormuş dediğimde de hamilelik başlı başına zaten tüylenme yapar biraz dedi. vazelin öneriyor musunuz dediğimde kesinlikle hayır dedi bilginize.
ahh bir de ş önemli konu cinsellik :) haftada 1-2 kez olmasına dikkat edin, fazlasından kaçının dedi, ilişki sonrası akıntıyla birlikte çok hafif kılcal damar şeklinde kan olursa bu normaldir korkulacak bişi yok dedi. kadının relaxlığına hayran kaldım çok soğukkanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?