2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sağol canım iyi dileklerin için. karından baktı. aleti böyle tam karnımın ortasına bastırdı. ben sağda bir yoğunluk hissediyordum ama tam ortadayken göründü. demek hislerimiz öyle bebekler ortada.

internetten bakmıştım gitmeden evvel 8 haftalık bebek ultrason resimlerine, baya belirgindiler. ben bişi göremeyince o resimlere aldanmayın dedi doktor. onlar yanıltır. şu an hiçbiryeri belli değilmiş. 12 haftada görürsün dedi. size ışık tutsun diye koydum.

allah nazardan korusun saglıkla kucagına almanı nasıp etsın...ınsallah ay cok dugulandım
yarında ben gıdıcem ben tanısıcam kuzumla allahım bugun gecmek bılmıyor cok heyecanlıyım nolurdua edın

canım sağol. ohhh heyecanlanın böyle. valla dakikaları saydım. bide doktorun acil bir hastası gelmez mi? anammmmm ağlayacaktım neredeyse. kayınvalidem kayınpederim hep beraber gittiğimiz için tuttum kendimi.

tatlım aynı şeyleri bende yaşadım çok ama çok iyi anlıyorum seni, aklımı kaçıracaktım artık. ben sürekli aynı problemi yaşayanlara söylüyorum gaviscon şurup al yemeklerden önce 2 ölçeğe kadar içebiliyorsun. bebeğe hiç bir zararı yok ingilizce makalelerden de araştırdım. kana karışmadan direk bağırsaklardan atıldığı için bebeğe hiç geçmiyor. sen de araştırabilirsin ve problemini hemen çözer :) geçmiş olsun :)

o diilde ben senden mesaj geldikçe tatlı bişiler yiyorum..isme baksanıza mozaik pastaaaaaaa Mmmmmm

hadi yaa ama insan hamilelikte acık pof poflanmak istiyor ne yalan sölim, iyi demişsin kız :13:, hımm ordan kaymış senin aybüke güzel bak içinde varmış. önceden karar vermşsin.

en güzel kasım anneleri ve tatlı bebişlerii hepimize mutlu,huzurlu sorunsuz bi haftasonu diliyorum.. Hepimiz bol bol dinlenelimm.. .kendinize iyi bakınn ptesi görüşmek üzere inşş öpüyorum hepiniziii:))

aminn canm, iyi haftasonları dinleneceğim bakalım bu hafta gezmiycem bende çok öptümm tatlm sende bebeişinle dinlen emii

Aslında fena isim değil ama bakacağım sana düşünmemiş miydin hiç yağmur u ben burdayım diye bağırıyor adeta bir de umay var tersten :))

yasemin umay isminin anlamı da çocukları koruyan güç ve talih kısmet anlamına geliyor ona göre

Aslında fena isim değil ama bakacağım sana düşünmemiş miydin hiç yağmur u ben burdayım diye bağırıyor adeta bir de umay var tersten :))

eskiden severdim ama bir ablamın yağmru adında 10 yaşlarında kızı var hiç ısınamadım, kadında habire anltıyor yağmur şöle yağmur böle fenalık geldi .

maşallah maşallah bebişe Allahım sağlıkla göndersin kuzunu inşallah.sola yatkın bu erkekmi ki

canım sağol. ya ben ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum. o yüzden yumurtlama gününden belki bir tahmin yapabilirdim. kesedende belli olmaz heralde canım.

burcucum bence bu bir kiz gorur gormez oyle hissettim

canım herkes kız diyor. ben daha birşey hissedemedim. böyle şak diye hisseden anneler varya onları eskiden duyardım. aa bende hissederim kesin derdim ama yok. kız erkek bana eşit uzaklıkta tek dileğim sağlığı. kız çocuklarıda pek bir şirin oluyor ama

ooo isimleri konuşmaya başlamışsınızz kızzlarrr

daha erken ama rüyasında bebeğini gören oldumu hiçç

ben bir gece rüyamda kız doğurduğumu görüyorum bir gece erkek

hatta etraftakiler fasülye fasülye diye seslendiklerinden bir gece rüyamda fasülye doğurduğumu bile gördüm.

hatta etraftakiler fasülye fasülye diye seslendiklerinden bir gece rüyamda fasülye doğurduğumu bile gördüm.

ayyyy ne güldümm kızzz fasulyee haaa allah iyiliğinizi versinn sizinnnn

o diilde ben senden mesaj geldikçe tatlı bişiler yiyorum..isme baksanıza mozaik pastaaaaaaa Mmmmmm

ben ilk erkek gördüm, sonra yakın bir zamanda kız gördüm, ama böle doğurmuşum uyuyup duruyordu çok tatlıydı gözlerini açmadı hiç acaip bir duyguydu yüzü hala hatırımda kızz

kızzz ne güldüm :101: fasülye hehe işte böyle şeyler görüp duruyoz etkileniyoruzz

selocanlar bakın doktoruma bilhassa göbek için yağ kullanabilir miyim diye sordum bana badme yağ tavsiye ediyorum dedi tüylenme yapıyormuş dediğimde de hamilelik başlı başına zaten tüylenme yapar biraz dedi. vazelin öneriyor musunuz dediğimde kesinlikle hayır dedi bilginize.

ahh bir de ş önemli konu cinsellik :) haftada 1-2 kez olmasına dikkat edin, fazlasından kaçının dedi, ilişki sonrası akıntıyla birlikte çok hafif kılcal damar şeklinde kan olursa bu normaldir korkulacak bişi yok dedi. kadının relaxlığına hayran kaldım çok soğukkanlı

İki kez gördüm canım bir hamile kaldığım ilk günlede ya da kalmadan o günlerde işte renkli gözlü bir erkek babişimin gözü de renklidir ve sarışındı bebek bir de hamile kaldığımı öğrenmeden 1 hafta önce erkek bebeğe hamile kaldığımı gördüm hiç bir belirti yokken ben esmere yakınım eşim kumral sarışın bebek mavi gözlüydü rüyamda hadi hayırlısı bakıyım yorumlayan var mı acaba

evet zaten normalde de izlediğim filmi, yada gündüz konuşulan bir konuyu gece rüyamda görürüm. bundan etkilenmekte normal aslında.

geçen rüyamda kendi bebekliğimi gördüm yani aynı bana benzeyen bir kız. hatta benim böyle saf bir bakışım vardır onun yüzünde de o vardı. bu rüya çok hoşuma gitti.

biz eşimle kız olursa bana erkek olursa ona benzesin istiyoruz. hayırlısı bakalım.

bende koyuyım barı bebısımın resmını 8+3 ken

Eklentiler

• $bebiş.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 34

bırde dogum cızgısı varmıs o ne zaman olusucak acaba?
kese-kalp atısından sonra dogum cızgısını konusuruz artık
bırde arkadaslarım gobeklerı kıl ıcındeydı ya ben aldırım kıulları dıye dusunmustum
aldırsak nolurkı :44::44: ole kıllı gezmek ıstemem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…