2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ooo isimleri konuşmaya başlamışsınızz kızzlarrr

daha erken ama rüyasında bebeğini gören oldumu hiçç

Ben gördüm canım yaa,bende eşimde esmer kara kaş kara göz tipleriz,bebeğimizde öyleymiş,erkekmiş mavi bi takım giyidirmişiz.
Kapkara boncuk gözleri vardı,tombişti kucağıma aldım sevdim,daha sonra uyandım ki elim karnıma gitmiş çok enteresandı yaa...
Rüyada görünce çıkarmış derler,var mı yaşayan acaba?

oyy maşallah kuzuma hepsi birer birer büyüyor, bak şimdi çok özendim en son 6 haftalık iken var bende mi gidip alsam yaa eşimde kızıyor 1 ay sonra gel dedi pinpiriklenme diyoer bilemedim

tskelr teyzoslar valla banada 1 ay sonra gel dedı ama daha 1 hafta oldu bende 1-2 hafta oncesınde baska bı doktora gıdıp gorsem mı dıye dusunuuyorum

bende birazcık onun için sordumm tatlım yaa bende dün gece kızım olmuş onu doğurmuşum birde emziyordummm çok güzel bir duyguyduu daha hamile olmadan öncede 2-3 defa yine kızımın olacağını görmüştümm

bence erkekkkk bu bebekkkkk

bakalım 1 ay sonra deriz artık aa sen haklıymışsın diye

bende koyuyım barı bebısımın resmını 8+3 ken

ay canım maşallah seninki daha bir şekilli sanki, benimki top gibi çıkmış.

tskelr teyzoslar valla banada 1 ay sonra gel dedı ama daha 1 hafta oldu bende 1-2 hafta oncesınde baska bı doktora gıdıp gorsem mı dıye dusunuuyorum

ay çok güldüm. ne yapcaz biz bu merakla yahu

Ayy ne güzel..

Canım bunu deneyelim,Allah izin verirse cinsiyetleri belli olduğu zaman haberleşelim bakalım,doğruluk payı var mı,tutacak mı?!!!

Ayy ne güzel..

Canım bunu deneyelim,Allah izin verirse cinsiyetleri belli olduğu zaman haberleşelim bakalım,doğruluk payı var mı,tutacak mı?!!!

evet canımmm konuşuruzz inşş burdan gördüklerimiz hissettiklerimizz doğru çıkıcak mı diyee rabbim sağlıklı sıhhatli versinn inşş..

Benim adımla eşimin adının karması bugra oluyor ama anlamı iki hörgüçlü deve demekmiş hem istiyorum hem istemiyorum bildiğin başka anlamı var mı?

BUĞRA: 1. Büyük erkek deve, iki hörgüçlü deve. 2. Turna kuşu, turna sürüsünün önünde uçan turna horozu. 3. Harizm hükümdarlarından birinin lakabı.

3 tane anlamı var burdada..

Selam kızlar nasılsınız pek giremiyorum herkes iyi herşey yolunda hepiniz için inşallah..
Benim göğüslerim çok ağrıyor çürüdüler sanki oğlumda sürekli emiyor hamilelik hassasiyetinin yanında... Napacam ya..

kızlar ebru sallının yonetmını paylasıyorum
yarın doktora gıdıcem guzel haberlerle donmem ıcın duanızı esırgemeyın

EBRU ŞALLI HAMİLELERE ÇATLAK YAGI ONERISI

Özellikle hamileyken kullanılacak olan formül şöyle:

1 yemek kaşığı fındık yağı
2 yemek kaşığı kayısı yağı
1 yemek kaşığı portakal yağı
2 yemek kaşığı badem yağı

Yapılışı: Yağların hepsini karıştırın ve küçük bir kavanoza koyun. Karışımı, günde iki defa, sabah ve akşam karnınıza ve çatlamaya müsait bölgelerinize uygulayabilirsiniz. Bu yağ ile bacak ve göğüslerinize de masaj yapın. Faydasınızı hissedeceksiniz.

bende de kasık ağrısı oluyor. doktoro sorduğumda ayakta fazla durma oturuken bile ayaklarını uzat demişti. sende fazla yorma kendini ondan olabilir.
iyi aksamlar canım gecmiş olsun benimde belim agrıyor inanılmaz derecede mide bulantım gazım herseyden cok bende allah yardımcımız olsun rabbim meleklerimizi korusun

canım hamilelik sırasında emzirmenin doğru olmadığını duymuştum bu konuyu araştırdınmı

Bende bugün gittim canım.. Benimde 5+4..
SAdece kese göründü, vajinal bakmasına rağmen..
Ve 7.2 mm..
15 gün sonra çağırdı benide..
Kesin olsun herşey diye..

Sizler gibi aynı haftalarda olanlarla tanışmak, konuşmak harika..
İnanılmaz bir destek oluyor insana..

haha.. İşte bir 5+4 daha..
Ayy harika yaa..
Aynı haftadayız seninle de..

mucizemin habercisi 3 rüyamm

bende 3 ayrı rüya gördüm yakın zamanlarda...

ilk rüyamda: bebeğim ağlamış yan odada yatıyormuş ama ben duymamışım...nasıl üzülüyorum...'annemmmmmm, sen ağladın da be duymadın mı kuzumm' diyorum....o da sanki bana cevap verir gibi hissediyorum...' evet anne ben ağladım sen beni duymadın diyor' alıyorum yavrumu kucağıma...o kadar güzelki beyaz tenli renkli gözlü bir erkek bebek....o anda kayınvalidemi, kaynımı görüyorum...utanıyorum kaynımdan...'ben bi bebeğimi emzirip geleyim' diyorum...kendi yatak odama gidiyorum...hem emziriyorum...hemde konuşuyorumm bebeğimle.....' annemmm, babana söyleyelim sana beşik alsın,sen bundan sonra benim yanım yat, ağladığında duyayım diyorum...beşiği koyacağımız yere doğru bakıyorum....o anda uyandım...rüyam o kadar gerçektiki sanki emzirmişim gibi göğsüm sızlıyordu ve rüyamda beşiği koymayı planladığım yöne arkam dönüktü uyandığımda...gözümü açar açmaz ilk yaptığım şey oraya bakmak oldu...çok etkilendim...kaç gün unutamadım rüyamı...şimdi size anlatırken bileee duygulandım...

ikinci rüyamda: kayınpederim bana çookk ama çokk güzel bi altın bilezik almış...aynanın karşısındayım yatak odamda...hem koluma bakıyorum hemde aynadan bileziğim nasıl duruyor diye bakıyorum...alla alla diyorum babam bunu bana neden aldiki acaba? çok mutlu oluyorum....

üçüncü rüya: (beklenen adet günüme 1 hafta kalmıştı...içimde bi his sanki hamileyim gibime geliyordu...ama yaptığım testler hep negatif çıkıyordu) gece yatarken rabbime yalvardım...allahım ben çok çaresizimm...hamileyim gibi hissediyorum...çok istiyorum hayırlısıyla bebeğim olmasını dedim....rüyamda: test yapıyorum ve eşimee sesleniyorumm...aşkımmmm hamileyim diye...:)

sonrasında kırmızılar gelmedi ve mucizeme kavuştum...hamdolsun şimdi burdayız iştee teyzoşlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…