ooo isimleri konuşmaya başlamışsınızz kızzlarrr
daha erken ama rüyasında bebeğini gören oldumu hiçç
bende koyuyım barı bebısımın resmını 8+3 ken
oyy maşallah kuzuma hepsi birer birer büyüyor, bak şimdi çok özendim en son 6 haftalık iken var bende mi gidip alsam yaa eşimde kızıyor 1 ay sonra gel dedi pinpiriklenme diyoerbilemedim
maşallahhh
Ben gördüm canım yaa,bende eşimde esmer kara kaş kara göz tipleriz,bebeğimizde öyleymiş,erkekmiş mavi bi takım giyidirmişiz.
Kapkara boncuk gözleri vardı,tombiştikucağıma aldım sevdim,daha sonra uyandım ki elim karnıma gitmiş çok enteresandı yaa...
Rüyada görünce çıkarmış derler,var mı yaşayan acaba?
bence erkekkkk bu bebekkkkk
bende koyuyım barı bebısımın resmını 8+3 ken
tskelr teyzoslarvalla banada 1 ay sonra gel dedı ama daha 1 hafta oldu bende 1-2 hafta oncesınde baska bı doktora gıdıp gorsem mı dıye dusunuuyorum
bende birazcık onun için sordumm tatlım yaa bende dün gece kızım olmuş onu doğurmuşum birde emziyordummm çok güzel bir duyguyduu daha hamile olmadan öncede 2-3 defa yine kızımın olacağını görmüştümm
Ayy ne güzel..
Canım bunu deneyelim,Allah izin verirse cinsiyetleri belli olduğu zaman haberleşelimbakalım,doğruluk payı var mı,tutacak mı?!!!
evet canımmm konuşuruzz inşş burdan gördüklerimiz hissettiklerimizz doğru çıkıcak mı diyee rabbim sağlıklı sıhhatli versinn inşş..
Benim adımla eşimin adının karması bugra oluyor ama anlamı iki hörgüçlü deve demekmiş hem istiyorum hem istemiyorum bildiğin başka anlamı var mı?
iyi aksamlar canım gecmiş olsun benimde belim agrıyor inanılmaz derecede mide bulantım gazım herseyden cok bende allah yardımcımız olsun rabbim meleklerimizi korusunbende de kasık ağrısı oluyor. doktoro sorduğumda ayakta fazla durma oturuken bile ayaklarını uzat demişti. sende fazla yorma kendini ondan olabilir.
Selam kızlar nasılsınız pek giremiyorum herkes iyi herşey yolunda hepiniz için inşallah..
Benim göğüslerim çok ağrıyor çürüdüler sanki oğlumda sürekli emiyor hamilelik hassasiyetinin yanında... Napacam ya..
gittim sabahtan canım, doktorum beni direkt karından ultrasona aldı, vajinal bakmamı istemediğinizi düşünüyorumm diyerek :) ben de aynennn dedim :) karından bakıp sadece keseyi görebildik haliyle benim ki bugün itibariyle 5+5 gelişimi ile paralel gittiğini ifade etti. kese 8 mm. vajinal baktırmadığım için bildiğim tek rakam bu haliyle :)
10 gün sonra kalp atışı için bekliyorum dedi. ayın 9 unda kısmetse.
benim de bugün 5+4 canım işte benim biliyorsun boş gebelik kürtaj fln olunca emin olmak için vajinal bakıyorlar ama Allahtan bir aksilik çıkmadı benim de bir sonraki randevum 14 nisan umarım her şey yolunda gider o zaman 7+5 olucam galiba o zaman karından bakar artık..
8mm+30=38
38/7= 5+3 demek ki canım senin şu an tam haftasına uyumlu maşallah nazar değmesin
yolk kesesi fln göründü mü canım
Ben gördüm canım yaa,bende eşimde esmer kara kaş kara göz tipleriz,bebeğimizde öyleymiş,erkekmiş mavi bi takım giyidirmişiz.
Kapkara boncuk gözleri vardı,tombiştikucağıma aldım sevdim,daha sonra uyandım ki elim karnıma gitmiş çok enteresandı yaa...
Rüyada görünce çıkarmış derler,var mı yaşayan acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?