2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bir güzel haber de bendenn :)))

ben de bugün bebişimi gördüm. annesinin kuzusu o kadar minicikk kii ama o minicik bedenini kalbi atıyormuş :)

sat'la da uyumlu gidiyormuş. 5+5dik bugün ultrosonda 5+6 çıktık :)

Allahıma çok şükürler olsun. inşallah kucağıma almayıda nasip eder. 3 hafta sonra tekrar gidicez.

off ben düşünüp duruyorum bu bir ay nasıl geçecek diyeee:18:

bugün hep ekim annelerini okuyup durdum onlar nasıl beklediler neler yapmışlar diye,

diyorumki bu bir ay içinde arada başka bir doktora dahamı gitsem ne dersiniz???????

burcuxx maşallah bebeğine canım gördüm fotoğrafını

çilek879 canım sanırım doktora gidicektin güzel haberlerle gel inşallah

er_ca sende gidicektin ne yaptın canımm merak ettim

maşalah maşallah canım benim AMİN inşallah kucxağınada alacaksın çok sevindimm

merhaba arkadaşlar bende test yaptım pozitif çıktı aralık annesi olurum sanıyordum ama sanırım kasım annesi olcam. sata göre 5+1 im. bugun bende önce kahverengi sonra pembe akıntı olmuş leke şeklinde. henüz dr a gitmedim. 6. haftada giderim belki gitmişken kalp atışlarını duyarım demiştim ama sanırım pazartesi ilk iş doktora gidicem. çok korktum eşimde yurt dışında eğer kötü bir durum varsa tek başıma ne yaparım diye endişelenmeye başladım. 5+1 ken başına aynısı gelen oldumu?

Pazartesiyi bekleme düşük tehlikesi olabilir kahveden endişelenmeyin derler ama yine de riskli pembe de varmış hem benim geçen hafta oldum yatak istirihati ve progestan verdi kimyasal gebelikte olabilşr seninki hemen dra git canım

bir sürü hastane aradım en erken 1 hafta sonraya randevu veriyorlar sanki koca şehirde nüfus patlaması olmuş çok canım sıkıldı yaa. eşimde yurt dışına gitti iş için ben tek başıma ne yaparım diye korktum. şehrin ücra köşesinde kalmış bir hastanede pazartesiye randevu buldum.

hayırlı olsun ve geçmiş olsun canm. inşallah korkulacak bişey yoktur. eşine de sürpriz olur..

hayırlı olsun ve geçmiş olsun canm. inşallah korkulacak bişey yoktur. eşine de sürpriz olur..

teşekkür ederim arkadaşım. umarım korkulacak birşey yoktur. öyle karnımda ya da o bölgelerde ağrı sızı yok sadece sağ kasığımda ara ara batma gerilme oluyor. geçmişi okuduğum kadarıyla hemen hemen herkeste kasık ağrısı ya da kasık batması oluyormuş. şuan bir yanım paniklerken diğer yanım herşey yolunda içini ferhat tut diyor. ben ferah tutucam. hayırlısı neyse o olsun. biran önce doktora gitmek istiyorum.

kızlar neler atlattım kaç gündür çarşamba akşamı kanamam oldu çok korktum ağla ağla öldüm yine gitti bebeğim dedim hemen doktorumu aradım yat hiç kalkma işe de gitme dedi dün doktora gittim sonuca sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim 2 kese birden göründü biri çok sağlıklı ama diğeri bozulmuş vücut dışarı atıyormuş düşük riski var dedi sadece tuvalet için kalkabilirsin onun dışında 10 gün yatıcaksın sonra kontröle gel dedi iğne falan verdi iğne için bile hemşire eve geliyo gitmem yasak bide ben gurbetteyim annecim uzakta ama pazartesi burda inşallah o zamana kadar sağolsun arkadaşım bakıyo bana ama allahıma bin şükür kanamam falan durdu hersey yolunda şuan inşallah sağ salim alırız evlatlarımızı kucağımıza benim için çooook zor bi hamilelik olacak gibi görünüyo kan sulandırıcı iğnelerede devam bennden gelişmeler bunlar arkadaşlar şuan bunlarıda yattığım yerden yazıyorum şaşı oldum :)

canım öncelikle sakin olmaya çalış ve sürekli yat mecburi şeyler dışında da kalkma taaki p.tesiye kadar benimde ilk gebeliğim öyle olmustu dinlemedim dr istirahat etmedim neyse bunları düşünmemeye çalış bolll bolll dinlen bu arada progestan kullanmıyormusun ?

arkadaşım geçmiş olsun benimde ilk gebeliğimde aynı şeyler başıma geldi şimdi iki aşılamanın sonucunda anca hamile kalabildim aynı korkuları yaşıyorum ama sürekli yatıyorum kiloda alırsam alıyım napıyım bebeklerimiz tutunsun da canım sende cok dıkkat et kalkma işede gitme stresde yapma inş bişeycik olmıyıcak bebişlerimize

zeynoo acile gidebilirsin nerde görülmüş bir hafta bekle diyen yer entererasan dogrusu. Benim bu saate ne işim mi var bel ağrısı uykumdan etti beni... Sanırım 8. Haftayı yaşaşayanlarda bu sorun mevcuttu onun için içim rahat

günaydın kızlar ben dün aksam yeegğinden beri uyuyunca bu sabah artık erkenden uyandım... sahınus bende 8 haftayı doldurdum bendede bu hafta basladı bel agrıları biraz aykata klayım ölüyorum bel agrısından

Günaydın kızlar, inşallah herkes iyidir.

bebeğimmm yaa maşallahhh epey şekli belli oluyorr maşallahh çok ama çok memnun olduk küçükk beyefendi/hanımefendi ile tanıştığımızaa

canım sağol. şekli belli oluyor derken ben bişi anlamıyorum. neyi belli oluyor, kolları felan mı? çünkü doktor hiçbirşeyi belli değil dedi.

canım sağol inşallah seninkide görürüz. beklemek çok zor ama ne yapalım dayanacağız ve bebeğimizin iyi olduğunu düşüneceğiz. Allah sabır kuvvet versin.

canım Allah çocuğunu sana bağışlasın. inşallah hep güzel haberlerle gelirsin.

maalesef hamilelik herkese göre değişken. doktor ne diyorsa yapacağız, sıkacağız dişimizi. inşallah bozuk dediği keseden kurtulursunda sağlıklı kesendeki bebek sana sorun çıkarmadan hamileliğini geçirirsin. sakın moralini bozma. bebeğin hala senle.

evet aynen bende. aniden bir bel ağrısı başladı. o gün değişik bir sandalyede oturmuştum ha onun yüzünden demiştim ama yok. hala ağrıyor. demek 8. haftada bu süpriz bizi bekliyormuş.

kızlar daha uyanamadınız mı yooksa...bende bir yandan evi temizliyorum bi yandan burada takılıyorum

acilde kadın hastalıkları ve doğum doktoru olmuyoruki.. ayrıca BİR hafta bekle diyen olmadı bana, randevu en erken 1 hafta sonraya veriliyor yazmıştım.

sakinleştim canım teşekkür ederim dün geceden beri hiç olmamış. bende dinlenmeyi çok isterim ama dinlenenmemki bir kızım daha var benim sürekli onun peşindeyim sağolsun çok yaramaz :) ikinci bebek olunca insan daha sakin oluyor ama benim paniklemem eşimde yanımda yok, birşey olursa kızım ve ben bir başımıza çok sıkıntı çekeriz. halimiz ne olur diye düşünmekten alı koyamamıştım ama şimdi moralim düzeldi.

ewet kızlar belim ağrıyor ama şu an çok çok rahatsız edici değil. Ben biraz şanslıyım annem ve babamın yan bina komşusu olmamla beni babiş yollamıyor kim bakacak diye biz öbür evdeyiz yani .off daha 7
Ay var bakalım daha ne sürprizler bekliyor bizi. Kanaması olan arkadaşlar ayaklar yukarda bol bol uzansınlar

Son düzenleme:

merhaba, bişi sorucam ilk kontrolüme çarşamaba qünü qittim doktorum 5-6 haftalık bi qebelik dedi ama sadece kesesini qördü, sen kalp atışlarını bile duymuşsun benim için süreç nasıl işlicek, ilk qebeliğim ve bilqi sahibi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…