2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bisküvi denince akla
tamam şimdi buldum
hemen onun adı gelir

eti eti eti

nerden aklıma getirdin bunu bilmiyorum

ohhh valla keyfe bak... işten atılmak varmış

aminn canımmm inşallahhhhh

evet cnm yarenın dr uda öle demıştı bebkte ıllakı emme refleksı olurmuş ve emzık emmesse ya kıyafetını yada herhengı bışeyı emmermış buda daha cok mıkrop almasına sebep olurmuş ayrıca sakınleşmesı içinde cok ıyı oluyo ben cok faysdasını gördum

sagol canım çok korkmuştum :)son kontrol de 25 haftalıktı 890 gr.dı iyi sanırım. kendimi çok yorgun hissediyorum hep yatmak uyumak istiyorum hemen yoruluyorum..bakalım günde 2 tane işe yarayacak mı? :)

kızlar kızlar gelem miiiiii

yanağınızdan öpem miiii

gene egzantirik bir şarkıyla açılışı yaptın kuşum tebriklerrrrrrr

bende hiç düzgün beslenmiorum yaa
bebişim cok iyi de, ben dogumdan sonra nasıl olurum bilemiorum:26:

hoşgeldin ve güle güle mi diyek sana şimcikkk

bisküvi denince akla
tamam şimdi buldum
hemen onun adı gelir

eti eti eti

nerden aklıma getirdin bunu bilmiyorum

ohhh valla keyfe bak... işten atılmak varmış

aminn canımmm inşallahhhhh

evet nerden geldi bende çözemedim

kızlar biz çıkıyoruz....

geceniz hayırlı, bol dualı olsun inşallahhh.....

görüşürüz canım iyi akşamlar..

kadir geceniz mübarek olsun kızlar.

Rabbim kalbinizden geçen tüm duaları hayırlısıyla karşınıza çıkarsın. SAğlıkla hayırlısıyla bir anda kavuşalım evlatlarımıza. Rabbim onları kötülüklerden korusun. hayırlı yazılar yazsın rabbim.
Tüm hastalara şifa,borçlulara dardakiler derman olsun. tüm canlılara huzur ve mutluluk versin. (amin)

geçmiş olsun canım.. beslenmene dikkat et demir eksikliğin varsa.
bu aylarda artık kilo artışlarımız hızlanıyor malesef..

sagol canım pek bakamıyorum kendime sanırım :26: ilk aylarda bu yüzden kilo vermiştim annem gelmişti yarın yine geliyor toparlarım bir iki haftaya :)) kilo olarak bayaa toparlanıyorum zaten

sagol canım pek bakamıyorum kendime sanırım ilk aylarda bu yüzden kilo vermiştim annem gelmişti yarın yine geliyor toparlarım bir iki haftaya :)) kilo olarak bayaa toparlanıyorum zaten

kızlarrrrrrrrrrr çok yoğun bir gündü benim için ama yorgun değilim. maşallah enerjim yerinde.

akşam eşimle dışarda iftar yapacaktık ama o işyerindeki iftara katılacak. yalnızım akşam kızımla bol bol dua edicez inşallah.

Kızlar benim merak ettiğim örneğin biberonda hızlı akışlı mı orta akışlı mı iyi olur, yeni doğan biberonu m uemziği mi yoksa başka türlü mü mesela aventte baktım 0+ ay ayazmışlar 2+ ay yazmışlar falan 0+ ay alınca sadece 3. aya kadar mi kullanılabiliyor yoksa daha mı farklı tecrübeli annelerden bilgi istiyorum...

AMİN !!!

sagol canım pek bakamıyorum kendime sanırım ilk aylarda bu yüzden kilo vermiştim annem gelmişti yarın yine geliyor toparlarım bir iki haftaya :)) kilo olarak bayaa toparlanıyorum zaten

beslenmemize cok dikkat etmemiz gerekio ama işte

maşallah canım
bizde bu akşam başbaşa önce iftar sonra dua ederiz

EVETTTTTTTTTTTT

siz anayzın goynundaa ben soguktan öleem miiiii:118::118::118:

tey teyyyyyy

her akşam egzantizik bişe dolaşıyor dilimee

Bana şimcik bi msj geldi ama anlamadım kimden:26:

"bana bugün çok dua edin güzel anneler ihtiyacım var" yazmış

benim kimse de telim yok ki :26:

canım benimde bilgim yok ama ben 2 tane cam biberon aldım, özelliklide değil. aç kalan bebek içecek mecbur. çok ayrıntılara boğulmak istemiyorum.

AMİN !!!

beslenmemize cok dikkat etmemiz gerekio ama işte

maşallah canım
bizde bu akşam başbaşa önce iftar sonra dua ederiz

allah kabul etsin canım. ben kendime yemek pişirmem aparatif bişiler yicem geçcem artık

herkese hayırlı kandiller dualarımızı eksik etmeyelim kendinize dikkat edin Allaha emanet olun

evet ya adaş olacaklar nasipse:)))

Kızçeler bende cıkıorummm

önce aşkıma bi iki bi şey ütülicem hiç giycek bişeyi kalmadı yaa
sonra ilk defa domates corbası yapçam dua edin güzel olsun aşkım cok istedi
iftarımızı yaparız, sonra duamızı ederiz beraberce...

Allah hepimizin dualarını kabul etsin, hayırlı kandiller !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…