hani nirdeeee
evet şekercim uyandım duşumu aldım geldimm akşam ablamlara gidicez iftara birşeyler yapıcamsize bir bakayım dedim
ellerine sağlık canımm Rabbim eşinin tayinini hayırlısdıyla hızlandırsın guzel bir yer nasip etsinnn
çok uzun oldu bu :)
tam da mesai çıkışı saatinde
e-bebek bir gün içinde teslim ediyor canım... diğerlerinde pek sorun olmuyor ama teslimat 10günü geçiyor...
biberon avent 125mg lık aldım ben. emzik daha almadım, almayı düşünmüyordum ama dün bi yazı okudum, emme refleksini kuvvetlendiriyormuş.
kıyafette belli markam yok yüzde yüz pamuklu ve baskılı olmayan ürünler almaya dikkat ediyorum.
cnm benım ben kızmda 4.aydan doğuma kadar kan surubu kullandım bıde 10 kan ıgne vuruldum fakat doğum önceseı dahada duştıgunu görduk sebebı tamamen bebhgın almasıymış demırı eger kullanmasaydı dahada duşucektı duşun ama hap yerıne surup ıcebılırsen daha etkılı
bebegınınde sağlıklı olmasına sevındım cnm kaç gr dı
kızlar kızlar gelem miiiiii
yanağınızdan öpem miiii
aman canım dikkat et... et suyu ile yap çorbalarını... yumurtayı da bi şekilde yemeye çalış. meyvene sütüne dikkat et.
annem olmasa ben de düzgün beslenemezdim... anneme diyorum ikinci bebekte de gelip sana yerleşicem yine
bugünün şarkısıda bu mu
evet şekercim uyandım duşumu aldım geldimm akşam ablamlara gidicez iftara birşeyler yapıcamsize bir bakayım dedim
ellerine sağlık canımm Rabbim eşinin tayinini hayırlısdıyla hızlandırsın guzel bir yer nasip etsinnn
bisküvi denince akla
tamam şimdi buldum
hemen onun adı gelir
eti eti eti
nerden aklıma getirdin bunu bilmiyorum
ohhh valla keyfe bak... işten atılmak varmış
aminn canımmm inşallahhhhh
kızlar biz çıkıyoruz....
geceniz hayırlı, bol dualı olsun inşallahhh.....
aa sende mi beysal gibi sakaryadasın ben ankara biliodum yanlışmış..
anneciginle muhabbet ede ede gidersiniz
geçmiş olsun canım.. beslenmene dikkat et demir eksikliğin varsa.
bu aylarda artık kilo artışlarımız hızlanıyor malesef..
hani nirdeeee
kadir geceniz mübarek olsun kızlar.
Rabbim kalbinizden geçen tüm duaları hayırlısıyla karşınıza çıkarsın. SAğlıkla hayırlısıyla bir anda kavuşalım evlatlarımıza. Rabbim onları kötülüklerden korusun. hayırlı yazılar yazsın rabbim.
Tüm hastalara şifa,borçlulara dardakiler derman olsun. tüm canlılara huzur ve mutluluk versin. (amin)
sagol canım pek bakamıyorum kendime sanırım ilk aylarda bu yüzden kilo vermiştim annem gelmişti yarın yine geliyor toparlarım bir iki haftaya :)) kilo olarak bayaa toparlanıyorum zaten
kızlarrrrrrrrrrr çok yoğun bir gündü benim için ama yorgun değilim. maşallah enerjim yerinde.
akşam eşimle dışarda iftar yapacaktık ama o işyerindeki iftara katılacak. yalnızım akşam kızımla bol bol dua edicez inşallah.
aman canım dikkat et... et suyu ile yap çorbalarını... yumurtayı da bi şekilde yemeye çalış. meyvene sütüne dikkat et.
annem olmasa ben de düzgün beslenemezdim... anneme diyorum ikinci bebekte de gelip sana yerleşicem yine
bugünün şarkısıda bu mu
siz anayzın goynundaa ben soguktan öleem miiiii:118::118::118:
gene egzantirik bir şarkıyla açılışı yaptın kuşum tebriklerrrrrrr
bende hiç düzgün beslenmiorum yaa
bebişim cok iyi de, ben dogumdan sonra nasıl olurum bilemiorum:26:
hoşgeldin ve güle güle mi diyek sana şimcikkk
evet nerden geldi bende çözemedim
görüşürüz canım iyi akşamlar..
Kızlar benim merak ettiğim örneğin biberonda hızlı akışlı mı orta akışlı mı iyi olur, yeni doğan biberonu m uemziği mi yoksa başka türlü mü mesela aventte baktım 0+ ay ayazmışlar 2+ ay yazmışlar falan 0+ ay alınca sadece 3. aya kadar mi kullanılabiliyor yoksa daha mı farklı tecrübeli annelerden bilgi istiyorum...
AMİN !!!
beslenmemize cok dikkat etmemiz gerekio ama işte
maşallah canım
bizde bu akşam başbaşa önce iftar sonra dua ederiz
benim oğlumun adı da ERDEM olacak teyzesi adaş olacak desene tosunlarımız :)
yok kuzum benimki düzenli uyuyor gündüz iş yerinde otururken çok sıkışırsa yer açıyor kendine haricinde akşam eve gidince 1 saat falan bol hareketli oluyor gerisinde ara ara tekmeliyor sıpacım :) senin zıpır olacak aras bey desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?