Kızçeler bende cıkıorummm
önce aşkıma bi iki bi şey ütülicem hiç giycek bişeyi kalmadı yaa
sonra ilk defa domates corbası yapçamdua edin güzel olsun aşkım cok istedi
iftarımızı yaparız, sonra duamızı ederiz beraberce...
Allah hepimizin dualarını kabul etsin, hayırlı kandiller !
sağol şekerimmmmgüle güle canımm
hadi güle güle git, kahkaha atarak gel e mi
geçmiş olsun canım. ayrıntılıya girmişmiydin sen? doktorum ben de ufak bi sorun gördü ilerleyen aylarda tansiyonun yükselebilir demişti.
senin de kadir gecen mübarek olsun...
selam canım biraz geç oldu ama kusuruma bakma , evet bende outlet den aldım çok ucuz fiyatlara 3-6 ay kıyafet aldım. ay birde solopet istiyorum bulursam onuda alıcam. çok seviyorum minik erkeklerde solopeti.gule gule kullansın cnm benım o kotlar ve gömlekler benımde lcw den ttalım bende 3_6 ay aldım tatlım bıeraz kendıne glir bencede ıyı yapmısın tulum tarzlarıdandan ancak o zaman kurtulacaklar cnm ben outletten aldık lcw ve cok uyguna geldıler ya sen
cnm arkadaşımda öle dıo ama o kv ıle altlı ustlu oturuyo kv sı cok yardımcı ona cokta ıyı anlaşıyolar yoksa zor dıo senın varmı annnen kv sana yardım edebılcek yakınında
esraa86: 20 Ayetel Kürsi - 80 Nasr Suresi
Lavinya: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr Suresi
merwecik_20: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Moonsun: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Applepay: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Bulemsu : 20 ayetel kursı - 100 Nasr
Beysal: 10 ayetel kursı - 20 Nasr
Hot-ice: 20 ayetel kursı - 30 nasr
ensarnaz: 40 ayetel kursı - 100 Nasr
burcuxxx: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
tospis: 30 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Arcak81: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Milona: 20 ayetel kursı - 20 nasr
nagisce: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
Alpella: 50 Nasr
Merwecik: 13 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Tospis: 30 Nasr
Kaju: 50 Nasr
Melikemm: 10 Nasr
Hayatbanagüzel: 20 Nasr
Niltt: 10 Nasr
Kestaneşekeri: 30 Nasr
Delikızındırdırı: 50 NAsr
Emeki: 20 Nasr
yAREN2007: 30 Nasr
hopefulhousewife: 30 Nasr
TOPLAM : 100 Nasr Suresi - 313 Ayetel Kürsi -
ohhh çok şükür bitti kızlar... ben de bittim.. özel adıma dua isterim bak, tekrar ediyorum :)
şaka bi yana hepinizden Allah razı olsun, dualarınız kabul etsin inşallahh.... Rabbim dünya ve ahirette yüzümüzü ak eylesin, kötülüklerden uzak tutsun...
o kuzuyu yerim ben Allaha emanet hepsi de maşallah Allah kabul etsin namazımı kılarken bir tepişiyor içerde benimkide eğilip kalkarken sıkışıyormu ne:26: o pipilerle işimiz çok abimin oğluşu 13 aylık ve yarın sünnet oluyorsağol şekerimmmm
Sağol canım resmen dediğin gibi geldim.
maaşallah oğluşum gayet iyiymiş 1540 gr olmuş teyzeleriiii boyu da uzamış,benim dr um izindeydi yerine 1 haftalığına başka dr bakacakmış,o yüzden haftaya tekrar gidicem kendi dr uma.
dr sordu baba uzun boylu galiba bacak boyu gayet uzun dedi.İri bir bebek olacak gibi gözüküyor ekim'in ortaları gibi kendini hazırla ne olur ne olmaz dedi.37.haftadan sonra hazırla bence kendini dedi.Suyu da gayet iyi dedi.Pipisinin resmini verdi çok güldük :))
Kalçamda ağrı oluyordu yürüyüşten sonra,sabah kalkınca falan onun için de toz magnezyum verdi.
Balık yağı hapı verdi ama kendi dr.uma sorayım ondan sonra başlayayım diyorum..
Kısacası güzel haberlerle döndük teyzoşlar çok mutluyummm
o kuzuyu yerim ben Allaha emanet hepsi de maşallah Allah kabul etsin namazımı kılarken bir tepişiyor içerde benimkide eğilip kalkarken sıkışıyormu ne:26: o pipilerle işimiz çok abimin oğluşu 13 aylık ve yarın sünnet oluyordua edin nolur şimdiden hepimiz ağlamaklıyız kıyamıyoruz hiç paşama akşam 7-8 gibi sünneti 2den itibaren yeirmeyin bişey demişler kıyamam hiç hem açlıktan ağlar hem acıdan yarın inş. kolayca atlatır Allahım bizlere de gösterir inş. o günleri sağlıkla
Evet sadece sol arterde çentik vardı.Ama haftan küçük tek taradlı düzelir bu düzelmezse bebiş bir kaç yüz gr düşük olur sorun yok demişti bilmiyorum anam benim arada sancımda oliy ya başladı sancılar şimcikten :/
sağol şekerimmmm
maaşallah oğluşum gayet iyiymiş 1540 gr olmuş teyzeleriiii boyu da uzamış,benim dr um izindeydi yerine 1 haftalığına başka dr bakacakmış,o yüzden haftaya tekrar gidicem kendi dr uma.
dr sordu baba uzun boylu galiba bacak boyu gayet uzun dedi.İri bir bebek olacak gibi gözüküyor ekim'in ortaları gibi kendini hazırla ne olur ne olmaz dedi.37.haftadan sonra hazırla bence kendini dedi.Suyu da gayet iyi dedi.Pipisinin resmini verdi çok güldük :))
Kalçamda ağrı oluyordu yürüyüşten sonra,sabah kalkınca falan onun için de toz magnezyum verdi.
Bismillahirrahmanirrahim
Günaydın güzel hamişler bugünde ben açayım topiğimizi
allah Sağlık,sıhhat, huzur versin inş. amin
ayy maşallah miniik tospaya yerim ben onu o pipiyi de koparrırım demek şov yaptı size pipi resmi bile verdi yani :) rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin
günaydıınn kk'nın muhteşem anneleriiiiii
dün gece hepiniz için dilim döndüğünce dua ettim rabbim kabul etsin... dün bacaklarımızın arası çok kötü fena pişik oldu aman allahım resmen yanmış gibi kabardı o kadar canım yandı ki sünnettli çocuklar gibiydim kremlerle bugün daha hafifledi çok şükür inşallah geçer... oğluşum dün akşam pek keyifliydi tepişti durdu
veee oğluuşumu görmeye 1 gün kaldı yarın sabaaaahhhh görrecem oğluşumuuuuuuu çok özledim ben paşamı
sağol şekerimmmm
yok kuzum ya kot vardı ama çok terliyorum etek giymeyeli baya oldu ayrıca çorap yada taytsızda çıkmam ama işte oldu bi kere çocuktan önce ben kullanacam sonunda pudralarınıgünaydın sevgili anneler ve tatlı bebişler.....
kahvaltıda iki şeftali yedim, canım istemedi... bi memur da boşnak kurabiyesi yapmış, bi de çay koyayım şimdi dedi.. gel de yeme
günaydın canım.... aminn...
günaydın beysalım.... ben de dün dilim döndüğünce dua ettim, aklıma gelenlere isimleriyle dua ettim. Rabbim kabul etsin inşallah....
etek mi giydin canım, çorap veya tayt giymiyo musun?
ben de cuma görücem ama babası malesef cumartesi gelebilicek...normalde cuma günü beraber gidicez diye ayarlamıştık. şimdiye kadar hep geldi hastaneye... bakalım... randevuyu cumartesiye almaya çalışıcam. aslında eşim perşembeden gelicekmiş, sürpriz yapmak istemiş bize ama cuma günü irandan bir mükellef gelicekmiş, adam perşembe gelemiyomuşneyse... hayırlısıyla gelsin de inşallahh.....
annemlerde cumartesi sabah tatile çıkıyolar, ev bize kaldı
sağol şekerimmmm
o kuzuyu yerim ben Allaha emanet hepsi de maşallah Allah kabul etsin namazımı kılarken bir tepişiyor içerde benimkide eğilip kalkarken sıkışıyormu ne:26: o pipilerle işimiz çok abimin oğluşu 13 aylık ve yarın sünnet oluyordua edin nolur şimdiden hepimiz ağlamaklıyız kıyamıyoruz hiç paşama akşam 7-8 gibi sünneti 2den itibaren yeirmeyin bişey demişler kıyamam hiç hem açlıktan ağlar hem acıdan yarın inş. kolayca atlatır Allahım bizlere de gösterir inş. o günleri sağlıkla
Evet sadece sol arterde çentik vardı.Ama haftan küçük tek taradlı düzelir bu düzelmezse bebiş bir kaç yüz gr düşük olur sorun yok demişti bilmiyorum anam benim arada sancımda oliy ya başladı sancılar şimcikten :/
ayy maşallah miniik tospaya yerim ben onu o pipiyi de koparrırım demek şov yaptı size pipi resmi bile verdi yani :) rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin
dün gece hepiniz için dilim döndüğünce dua ettim rabbim kabul etsin... dün bacaklarımızın arası çok kötü fena pişik oldu aman allahım resmen yanmış gibi kabardı o kadar canım yandı ki sünnettli çocuklar gibiydim kremlerle bugün daha hafifledi çok şükür inşallah geçer... oğluşum dün akşam pek keyifliydi tepişti durdu
veee oğluuşumu görmeye 1 gün kaldı yarın sabaaaahhhh görrecem oğluşumuuuuuuu çok özledim ben paşamı
günaydın sevgili anneler ve tatlı bebişler.....
kahvaltıda iki şeftali yedim, canım istemedi... bi memur da boşnak kurabiyesi yapmış, bi de çay koyayım şimdi dedi.. gel de yeme
beysalım.... ben de dün dilim döndüğünce dua ettim, aklıma gelenlere isimleriyle dua ettim. Rabbim kabul etsin inşallah....
ben de cuma görücem ama babası malesef cumartesi gelebilicek...normalde cuma günü beraber gidicez diye ayarlamıştık. şimdiye kadar hep geldi hastaneye... bakalım... randevuyu cumartesiye almaya çalışıcam. aslında eşim perşembeden gelicekmiş, sürpriz yapmak istemiş bize ama cuma günü irandan bir mükellef gelicekmiş, adam perşembe gelemiyomuşneyse... hayırlısıyla gelsin de inşallahh.....
günaydınlar. gözün aydın nilgün . bizde de var öyle bir resim adeta soyulmuş muz gibi
afiyet olsun canım. inşallah güzel olur çorban :))
bende çıkayım artık. güzel bir gece olur inşallah. Allah dualarımızı kabul etsin. iyi akşamlarrrrr
sağol şekerimmmm
günaydın sevgili anneler ve tatlı bebişler.....
günaydın canım.... aminn...
günaydın beysalım.... ben de dün dilim döndüğünce dua ettim, aklıma gelenlere isimleriyle dua ettim. Rabbim kabul etsin inşallah....
yok kuzum ya kot vardı ama çok terliyorum etek giymeyeli baya oldu ayrıca çorap yada taytsızda çıkmam ama işte oldu bi kere çocuktan önce ben kullanacam sonunda pudralarını
bu arada eşinle sana kaldı demek evv hıııı aysuuuunn bak uyan esra ne diyoooooohasret giderirsiniz aanacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?