Günaydın burcumm.. çorbam ne çok güzel ne çok kötü oldu birer kase içiverdik
oyyy maşallahçok sevindim mutlu dönmenize..
bebeği görmeden pipiyi gördünüz desene
Allah mutlulugunu daim etsin nilimmm..
Günaydın canım.. geçmiş olsun neden öyle oldu ?
seninde görüş günü cok yaklaşmış ben 24ünü bekliorummm
Günaydın esram.. bende kavun yidim evden cıkmadan,
yanıma da ekmek arası reçel-kaymak aldım yerim şimcik
boşnak böreği cok güzeldir afiyet olsun..
Eşin cumartesi geliyor mu yani şimdi ?
ŞEKERPARELER HEPİNİZE GÜNAYDIN
Dün akşam aşkımla iftarımızı yaptık, sonra mado'ya gittik benim canım günlerdir
frambuazlı pasta istioduAllahtan sahibi akrabamız en tazesini ayırmış bize:107:
sonra evimize geldik abdest aldık dualar ettik..
kanal 7 de mustafa karataş hocanın duasına eşlik ettik..
kendim için, tüm sevdiklerim için ve hepiniz için dua ettim, Allah kabul eder inşallah..
evet cnm yarenın dr uda öle demıştı bebkte ıllakı emme refleksı olurmuş ve emzık emmesse ya kıyafetını yada herhengı bışeyı emmermış buda daha cok mıkrop almasına sebep olurmuş ayrıca sakınleşmesı içinde cok ıyı oluyo ben cok faysdasını gördum
Kızlar benim merak ettiğim örneğin biberonda hızlı akışlı mı orta akışlı mı iyi olur, yeni doğan biberonu m uemziği mi yoksa başka türlü mü mesela aventte baktım 0+ ay ayazmışlar 2+ ay yazmışlar falan 0+ ay alınca sadece 3. aya kadar mi kullanılabiliyor yoksa daha mı farklı tecrübeli annelerden bilgi istiyorum...
sağol şekerimmmm
Sağol canım resmen dediğin gibi geldim.
maaşallah oğluşum gayet iyiymiş 1540 gr olmuş teyzeleriiii boyu da uzamış,benim dr um izindeydi yerine 1 haftalığına başka dr bakacakmış,o yüzden haftaya tekrar gidicem kendi dr uma.
dr sordu baba uzun boylu galiba bacak boyu gayet uzun dedi.İri bir bebek olacak gibi gözüküyor ekim'in ortaları gibi kendini hazırla ne olur ne olmaz dedi.37.haftadan sonra hazırla bence kendini dedi.Suyu da gayet iyi dedi.Pipisinin resmini verdi çok güldük :))
Kalçamda ağrı oluyordu yürüyüşten sonra,sabah kalkınca falan onun için de toz magnezyum verdi.
Balık yağı hapı verdi ama kendi dr.uma sorayım ondan sonra başlayayım diyorum..
Kısacası güzel haberlerle döndük teyzoşlar çok mutluyummm
Evet sadece sol arterde çentik vardı.Ama haftan küçük tek taradlı düzelir bu düzelmezse bebiş bir kaç yüz gr düşük olur sorun yok demişti bilmiyorum anam benim arada sancımda oliy ya başladı sancılar şimcikten :/
ben hep elbise giyiyorum ama terlemiyorum pek ondan bişey olmuyor bebek pudrası iyi geliyo okulda kullanmıştım ben walla hiç değmiyo bişey ohhh
ben tombikim ondan :)
yok kuzum ya kot vardı ama çok terliyorum etek giymeyeli baya oldu ayrıca çorap yada taytsızda çıkmam ama işte oldu bi kere çocuktan önce ben kullanacam sonunda pudralarını
bu arada eşinle sana kaldı demek evv hıııı aysuuuunn bak uyan esra ne diyoooooohasret giderirsiniz aanacım
Günaydın güzel anneler. inşallah iyisiniz. biz güzel bir gece geçirdik. hem işimizi yaptık hem duamızı ettik. Allah kabul etsin inşallah.
günaydın canım. benimde iştahım berbat hatta bulantı başladı. bu hafta çıktı çıkacak oldum hep.
bu arada sana özel dua ettim. ev için eşin için bebiş için. Allah kabul eder inşallah. sende bebişi görecekmişsin. güzel haberlerle gel inşallah.
kendim için, tüm sevdiklerim için ve hepiniz için dua ettim, Allah kabul eder inşallah..
şahinus günaydın tatlımm..
kot bu sıcakta mahvediyo insanı aslında.. en iyisi keten ya da pneye bol pantolonlar giymek kuzum...
ayy bebişlerde pişik oluyo düşünsene ne acı çekiyolar
evetttttt, ev bize kaldııı hiohohohohooouyan aysun uyannnn valla çok özledim eşimi
günaydın canım.. Allah kabul etsin inşallah.... Allah razı olsun.
Yine mi başladı bulantılarınbenim canım istemediği için yiyemiyorum. kahvaltıdan iyice soğudum, öğlenleri güzel yiyorum, işyerine meyve getiriyorum ama yemeyi bile unutuyorum... akşamda çoğu zaman yemekte bi çorba salata... 15 gündür kilom aynı... bu zamandan sonra kilo vermek sakıncalı diye biliyorum. inşallah düzelir.
günaydın canımmm.... afiyet olsun. börek değil, kurabiye yapmış bu sefer :)
evet geliyo, cumartesi sabah burda olucak inşallah... ama tabii temelli değil henüz. bayramı burda geçiricez
ohh afiyet olsunn...
Rabbim kabul etsin inşallahh...
canım benim neden güzel olmadımı eminim güzel olmuştur apple'ım yaparda kötü mü olur canım benim afiyet olsn
ben tombikim ondan :)
ben de tombiktim okulda sür sen... ay dün sölemesi ayıp bir kandil simidi yedim hala yanıyor midem şimdi müsli yiyorum soğuk sütle umarım iyi gelir siz siz olun bol susamlı bişey yemeyin
şahinus günaydın tatlımm..
kot bu sıcakta mahvediyo insanı aslında.. en iyisi keten ya da pneye bol pantolonlar giymek kuzum...
ayy bebişlerde pişik oluyo düşünsene ne acı çekiyolar
evetttttt, ev bize kaldııı hiohohohohooouyan aysun uyannnn valla çok özledim eşimi
günaydın canım.. Allah kabul etsin inşallah.... Allah razı olsun.
Yine mi başladı bulantılarınbenim canım istemediği için yiyemiyorum. kahvaltıdan iyice soğudum, öğlenleri güzel yiyorum, işyerine meyve getiriyorum ama yemeyi bile unutuyorum... akşamda çoğu zaman yemekte bi çorba salata... 15 gündür kilom aynı... bu zamandan sonra kilo vermek sakıncalı diye biliyorum. inşallah düzelir.
günaydın canımmm.... afiyet olsun. börek değil, kurabiye yapmış bu sefer :)
evet geliyo, cumartesi sabah burda olucak inşallah... ama tabii temelli değil henüz. bayramı burda geçiricez
ohh afiyet olsunn...
Rabbim kabul etsin inşallahh...
Günaydınlar herkezee...
Dün giremedim topiğe kusuruma bakmayın.. Herkezin geçmiş kadir gecesi mübarek olsun... Dün duamızı ettik 50 ad. nasr suremizi okuduk.. Ama birşey aklıma takıldı, biz bunları okuyoruz ama bağışlamasını da yapmak lazım, ben dün gece dilim döndüğünce yaptım ama cuma okuduğumuz dualar içinde geçerli.. Aramızdan 1 kişi seçsek de bağışlamayı o yapsa nasıl olur ?
saol bitanem valla yaptım bişeyler ama ikinciye daha iyi olur die düşünüomm:112:
ay tombik deme sabah tartıldım şok oldum zaten:105:
evet yaa bazı şeyler mide yakıo acaip dikkat etmek lazım..
temelli ne zaman gelcekkkkkk ? ne zaman yerleşceksiniz evinize ?
Günaydın tubişim..
unnadoda stylo bebek bakım çantaları kampanyada kızlar :
http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TWprNE1BPT0=
butik bebede de chicoo ve dalin var.
minimoyda aviivo çanta indirimde.. ben bundan almıştım. çok kaliteli çıktı.
Günaydınlar herkezee...
Dün giremedim topiğe kusuruma bakmayın.. Herkezin geçmiş kadir gecesi mübarek olsun... Dün duamızı ettik 50 ad. nasr suremizi okuduk.. Ama birşey aklıma takıldı, biz bunları okuyoruz ama bağışlamasını da yapmak lazım, ben dün gece dilim döndüğünce yaptım ama cuma okuduğumuz dualar içinde geçerli.. Aramızdan 1 kişi seçsek de bağışlamayı o yapsa nasıl olur ?
temelli ne zaman gelcekkkkkk ? ne zaman yerleşceksiniz evinize ?
benım kızda oyle canım ben yatarsam uyuyo ama ben tuavelte kalkayım yada döneyım uyanıyo hatta bu sabah esım sahurdan sonra geldı nöbetten dedıgın gıbı onla konusmamıza bıle uyandı korkuyorum bende uyumazsa dıye:18:kızlar ya karnım da su anda depremler yapanıyo karnım bı o yana bı bu yana yamuluyo oğlumdamı mutlu oluyo topikten ne
kızlar bıde bışey soracagım sıze aras ben uyumadan hıc uyumuyo ben ne zman uyursam onda hareket kesılıyo am gece wc ye bıle kalksam hep hemen uyanıyo yada eşime bışey sorsam sızdede bölemı yoksa benım oğlum az uykulumu olucak kızım gun icinde uyudgu zmanlarda olurdu arasta tık yok paso zıplıyo
esraa86: 20 Ayetel Kürsi - 80 Nasr Suresi
Lavinya: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr Suresi
merwecik_20: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Moonsun: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Applepay: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Bulemsu : 20 ayetel kursı - 100 Nasr
Beysal: 10 ayetel kursı - 20 Nasr
Hot-ice: 20 ayetel kursı - 30 nasr
ensarnaz: 40 ayetel kursı - 100 Nasr
burcuxxx: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
tospis: 30 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Arcak81: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Milona: 20 ayetel kursı - 20 nasr
nagisce: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
Alpella: 50 Nasr
Merwecik: 13 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Tospis: 30 Nasr
Kaju: 50 Nasr
Melikemm: 10 Nasr
Hayatbanagüzel: 20 Nasr
Niltt: 10 Nasr
Kestaneşekeri: 30 Nasr
Delikızındırdırı: 50 NAsr
Emeki: 20 Nasr
yAREN2007: 30 Nasr
hopefulhousewife: 30 Nasr
TOPLAM : 100 Nasr Suresi - 313 Ayetel Kürsi -
ohhh çok şükür bitti kızlar... ben de bittim.. özel adıma dua isterim bak, tekrar ediyorum :)
şaka bi yana hepinizden Allah razı olsun, dualarınız kabul etsin inşallahh.... Rabbim dünya ve ahirette yüzümüzü ak eylesin, kötülüklerden uzak tutsun...
Çantalara baktım tatlım hepsi çok güzeller ama ben bugünlerde sırt çantasına takmış durumdayım.. 1 tane bübchen set aldığımızda verdikleri çanta var doğumda onunla idare edip daha sonra sırt çantası bakıcam sanırım.. Hem bebek, hem çanta zor olur diye düşünüyorum.. Yada ben çok üşengeçim bilmiyorum
benım kızda oyle canım ben yatarsam uyuyo ama ben tuavelte kalkayım yada döneyım uyanıyo hatta bu sabah esım sahurdan sonra geldı nöbetten dedıgın gıbı onla konusmamıza bıle uyandı korkuyorum bende uyumazsa dıye:18:
Allah razı olsun canım ugrastın valla bend eayrı olarak duanı ettımHepimizin dualrı kabul olsun kızlar
dun 4 ten sonr abaska bırıme bakmak zorunda kaldım bılgısayar acık kaldı bıdaha gelemedım
bugunde canım sıkkın bıraz esımın bana yaklasımı bazen hos olmuyo gereksız yere kırıyo üzüldüm agladım sabah hıcte umurunda deıl
unnadoda stylo bebek bakım çantaları kampanyada kızlar :
http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TWprNE1BPT0=
butik bebede de chicoo ve dalin var.
minimoyda aviivo çanta indirimde.. ben bundan almıştım. çok kaliteli çıktı.
Günaydın tatlım.. Nasılsın ?? Topikten uzak kaldım sizlerden bir haberim.. 1 gün bile ne kadar fark ediyor
Çantalara baktım tatlım hepsi çok güzeller ama ben bugünlerde sırt çantasına takmış durumdayım.. 1 tane bübchen set aldığımızda verdikleri çanta var doğumda onunla idare edip daha sonra sırt çantası bakıcam sanırım.. Hem bebek, hem çanta zor olur diye düşünüyorum.. Yada ben çok üşengeçim bilmiyorum
günaydın canımm....
okurken hep aklıma sen geldin, güldüm :) ezberlemişindir artır nasr suresini
olur canım, okuduktan sonra herkes dua ediyo gerçi ama bi kişi de bağışlasın.... seni seçtim pikaçuuuu
ay bitanem bilmiyorum ki.. normal şartlar altında bayrama kadar vermeleri gerekiyodu tebliğ zarfını.. verirler vermezler kesin bişi diyemiyorum ki... devlet meselesi işte, ha bugün ha yarın diyoruz
günaydın canımm....
okurken hep aklıma sen geldin, güldüm :) ezberlemişindir artır nasr suresini
olur canım, okuduktan sonra herkes dua ediyo gerçi ama bi kişi de bağışlasın.... seni seçtim pikaçuuuu
ay bitanem bilmiyorum ki.. normal şartlar altında bayrama kadar vermeleri gerekiyodu tebliğ zarfını.. verirler vermezler kesin bişi diyemiyorum ki... devlet meselesi işte, ha bugün ha yarın diyoruz
üşengeç fısıkım benimmmm
sırt çantası da çok rahat olur ama içi derin olacağı için kol çantalarına göre kullanışı nasıl olur bilmiyorum... içinden bişey çıkarmak zor olabilir, daha çabuk karışabilir içindekiler... ama rahat taşıma açısından sırt çantası daha pratiktir...
baktım ama senin çantandan yok orda, pek beğenmedim modelleri:26:
iyiyiz hayatım bi yaramazlık yok , karnımdaki cadıyı saymazsak cünkü hiç uuyutmuo beni
sırt çantası mı ? evet duymuştum bi iki kişiden daha, ne yapsak yaa bende kararsızım şu çanta işi bitiricek beni
annem-kayınvalidem herşeyi yaptı etti kadınlar ben bi çantada takılı kaldım
hadi inşallah kavuşun artık yaa.. ev taşıması nasıl olacak ? eşyaların konyada değil mi ?
Bismillahirrahmanirrahim
Günaydın güzel hamişler bugünde ben açayım topiğimizi
allah Sağlık,sıhhat, huzur versin inş. amin
canım benimde sağ arterde vardı ama normal gidiyor gelişimi fazla takmamaya çalışıyorum sende düşünme bebişim
ayy maşallah miniik tospaya yerim ben onu o pipiyi de koparrırım demek şov yaptı size pipi resmi bile verdi yani :) rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin
günaydıınn kk'nın muhteşem anneleriiiiii
dün gece hepiniz için dilim döndüğünce dua ettim rabbim kabul etsin... dün bacaklarımızın arası çok kötü fena pişik oldu aman allahım resmen yanmış gibi kabardı o kadar canım yandı ki sünnettli çocuklar gibiydim kremlerle bugün daha hafifledi çok şükür inşallah geçer... oğluşum dün akşam pek keyifliydi tepişti durdu
veee oğluuşumu görmeye 1 gün kaldı yarın sabaaaahhhh görrecem oğluşumuuuuuuu çok özledim ben paşamı
günaydın sevgili anneler ve tatlı bebişler.....
kahvaltıda iki şeftali yedim, canım istemedi... bi memur da boşnak kurabiyesi yapmış, bi de çay koyayım şimdi dedi.. gel de yeme
günaydın canım.... aminn...
günaydın beysalım.... ben de dün dilim döndüğünce dua ettim, aklıma gelenlere isimleriyle dua ettim. Rabbim kabul etsin inşallah....
etek mi giydin canım, çorap veya tayt giymiyo musun?
ben de cuma görücem ama babası malesef cumartesi gelebilicek...normalde cuma günü beraber gidicez diye ayarlamıştık. şimdiye kadar hep geldi hastaneye... bakalım... randevuyu cumartesiye almaya çalışıcam. aslında eşim perşembeden gelicekmiş, sürpriz yapmak istemiş bize ama cuma günü irandan bir mükellef gelicekmiş, adam perşembe gelemiyomuşneyse... hayırlısıyla gelsin de inşallahh.....
annemlerde cumartesi sabah tatile çıkıyolar, ev bize kaldı
Günaydın güzel anneler. inşallah iyisiniz. biz güzel bir gece geçirdik. hem işimizi yaptık hem duamızı ettik. Allah kabul etsin inşallah.
maşallah canım yavrunane güzel büyümüş adam olmuş :) inşallah en uygun zamanda kavuşursun bebişine canım. hazırlıklar bitsede rahat etsek dimi
sağ salim atlatır inşallah. evet erkek bebişlerin birde sünnet macerası var :)
geçmiş olsun canım. doktor öyle dediğse sorun yoktur canım. sancılar hepimizde var canım.
geçmiş olsun canım. tayt yada uzun paçalı don giymeni tavsiye ederim. Allah kavuştursun oğlunla. güzel haberler getirirsin inşallah. oyyy özlenmez mi kız :)))
günaydın canım. benimde iştahım berbat hatta bulantı başladı. bu hafta çıktı çıkacak oldum hep.
bu arada sana özel dua ettim. ev için eşin için bebiş için. Allah kabul eder inşallah. sende bebişi görecekmişsin. güzel haberlerle gel inşallah.
:))))))) günaydın canım.
hot_ice günaydın canım. açılışı sen yapmışsın alıntı gelmemiş.
Günaydın burcumm.. çorbam ne çok güzel ne çok kötü oldu birer kase içiverdik
oyyy maşallahçok sevindim mutlu dönmenize..
bebeği görmeden pipiyi gördünüz desene
Allah mutlulugunu daim etsin nilimmm..
Günaydın canım.. geçmiş olsun neden öyle oldu ?
seninde görüş günü cok yaklaşmış ben 24ünü bekliorummm
Günaydınlar herkezee...
Ya şimdi bebeğe annem bakacağı için uzun bir süre, onunda rahat edeceği bir çözüm düşündüm ve o da sırt çantası daha rahat olur tuğba dedi.. Bebeği askı ile taşısa, Sırtınada çantayı alsa aman çata kaydı düştü derdi olmaz. Birde iki eli serbest olacağı için daha rahat bebeği kollar diye düşündüm.. Tabi bunlar teoride böyle pratikte ne olacağını görmek için hediye verilen çantayı deniyecem ilk önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?