2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım benim neden güzel olmadımı eminim güzel olmuştur apple'ım yaparda kötü mü olur canım benim afiyet olsn

evet, ama her bebek te emzik estemeyebilirmiş, her ihtimale karşı ben bi iki tane alıcam sanırım...

bide düşünüyorum da bebek anne karnında bile sürekli parnağını emiyo, yani bu onun için gerekli diye düşünüyorum...

canım en yavaş akışlı olanı almak lazım emme refleksinin kuvvetlenmesi için.... 0+ olanları istediğin kadar kullanabilrsin, 2+ olanları 2. aydan sonra istediğin kadar kullanabilirsin.. ben öyle düşünüyorum.. zaten mg ları da farklı oluyo...

ayyy ben demedimiiiii en az 1400 diye :) 1500 dicektim de hadi abartmıyım dedim ama senin pipiloş tahminlerin baya üstünde maşallahh....

benim de aynı şekilde canım. düzelebileceğine dair bişi söylemedi doktorum.

şahinus günaydın tatlımm..

kot bu sıcakta mahvediyo insanı aslında.. en iyisi keten ya da pneye bol pantolonlar giymek kuzum...
ayy bebişlerde pişik oluyo düşünsene ne acı çekiyolar

evetttttt, ev bize kaldııı hiohohohohooo uyan aysun uyannnn valla çok özledim eşimi

günaydın canım.. Allah kabul etsin inşallah.... Allah razı olsun.
Yine mi başladı bulantıların benim canım istemediği için yiyemiyorum. kahvaltıdan iyice soğudum, öğlenleri güzel yiyorum, işyerine meyve getiriyorum ama yemeyi bile unutuyorum... akşamda çoğu zaman yemekte bi çorba salata... 15 gündür kilom aynı... bu zamandan sonra kilo vermek sakıncalı diye biliyorum. inşallah düzelir.

günaydın canımmm.... afiyet olsun. börek değil, kurabiye yapmış bu sefer :)
evet geliyo, cumartesi sabah burda olucak inşallah... ama tabii temelli değil henüz. bayramı burda geçiricez

ohh afiyet olsunn...
Rabbim kabul etsin inşallahh...

Günaydınlar herkezee...

Dün giremedim topiğe kusuruma bakmayın.. Herkezin geçmiş kadir gecesi mübarek olsun... Dün duamızı ettik 50 ad. nasr suremizi okuduk.. Ama birşey aklıma takıldı, biz bunları okuyoruz ama bağışlamasını da yapmak lazım, ben dün gece dilim döndüğünce yaptım ama cuma okuduğumuz dualar içinde geçerli.. Aramızdan 1 kişi seçsek de bağışlamayı o yapsa nasıl olur ?

günaydınnn esraaaaaaaa

canım benim neden güzel olmadımı eminim güzel olmuştur apple'ım yaparda kötü mü olur canım benim afiyet olsn

saol bitanem valla yaptım bişeyler ama ikinciye daha iyi olur die düşünüomm:112:

ben tombikim ondan :)

ay tombik deme sabah tartıldım şok oldum zaten:105:

ben de tombiktim okulda sür sen... ay dün sölemesi ayıp bir kandil simidi yedim hala yanıyor midem şimdi müsli yiyorum soğuk sütle umarım iyi gelir siz siz olun bol susamlı bişey yemeyin

evet yaa bazı şeyler mide yakıo acaip dikkat etmek lazım..

temelli ne zaman gelcekkkkkk ? ne zaman yerleşceksiniz evinize ?

Günaydın tubişim..

Günaydın tatlım.. Nasılsın ?? Topikten uzak kaldım sizlerden bir haberim.. 1 gün bile ne kadar fark ediyor

Çantalara baktım tatlım hepsi çok güzeller ama ben bugünlerde sırt çantasına takmış durumdayım.. 1 tane bübchen set aldığımızda verdikleri çanta var doğumda onunla idare edip daha sonra sırt çantası bakıcam sanırım.. Hem bebek, hem çanta zor olur diye düşünüyorum.. Yada ben çok üşengeçim bilmiyorum

günaydın canımm....
okurken hep aklıma sen geldin, güldüm :) ezberlemişindir artır nasr suresini

olur canım, okuduktan sonra herkes dua ediyo gerçi ama bi kişi de bağışlasın.... seni seçtim pikaçuuuu

temelli ne zaman gelcekkkkkk ? ne zaman yerleşceksiniz evinize ?

ay bitanem bilmiyorum ki.. normal şartlar altında bayrama kadar vermeleri gerekiyodu tebliğ zarfını.. verirler vermezler kesin bişi diyemiyorum ki... devlet meselesi işte, ha bugün ha yarın diyoruz

benım kızda oyle canım ben yatarsam uyuyo ama ben tuavelte kalkayım yada döneyım uyanıyo hatta bu sabah esım sahurdan sonra geldı nöbetten dedıgın gıbı onla konusmamıza bıle uyandı korkuyorum bende uyumazsa dıye:18:

Allah razı olsun canım ugrastın valla bend eayrı olarak duanı ettım Hepimizin dualrı kabul olsun kızlar
dun 4 ten sonr abaska bırıme bakmak zorunda kaldım bılgısayar acık kaldı bıdaha gelemedım
bugunde canım sıkkın bıraz esımın bana yaklasımı bazen hos olmuyo gereksız yere kırıyo üzüldüm agladım sabah hıcte umurunda deıl

üşengeç fısıkım benimmmm
sırt çantası da çok rahat olur ama içi derin olacağı için kol çantalarına göre kullanışı nasıl olur bilmiyorum... içinden bişey çıkarmak zor olabilir, daha çabuk karışabilir içindekiler... ama rahat taşıma açısından sırt çantası daha pratiktir...

günaydın canım... Allah razı olsun duaların için... Annem de dün akşam ha'mim'leri okudu, bol bol dua ettik hep beraber... hafiflediğimi hissettim.

ne yaptı canım eşin? nasıl davranacağını bilmediği için böyle yapıyodur, seni kırmak istememiştir eminim. ama erkek işte.. lafın nereye gideceğini bazen kestiremeyebiliyolar.

baktım ama senin çantandan yok orda, pek beğenmedim modelleri:26:

Günaydın tatlım.. Nasılsın ?? Topikten uzak kaldım sizlerden bir haberim.. 1 gün bile ne kadar fark ediyor

iyiyiz hayatım bi yaramazlık yok , karnımdaki cadıyı saymazsak cünkü hiç uuyutmuo beni

sırt çantası mı ? evet duymuştum bi iki kişiden daha, ne yapsak yaa bende kararsızım şu çanta işi bitiricek beni
annem-kayınvalidem herşeyi yaptı etti kadınlar ben bi çantada takılı kaldım

hadi inşallah kavuşun artık yaa.. ev taşıması nasıl olacak ? eşyaların konyada değil mi ?

Beni seçme pikaçuu
Ben okuma ve bağışlama konusunda o kadar iyi değilim... Bence sen veya annesininbirtanesi yapabilir bunu.. Ben çektiğim tehbihleri bile bağışlayamadım unutuyorum ne diyeceğimi :26::26::26:

Ya şimdi bebeğe annem bakacağı için uzun bir süre, onunda rahat edeceği bir çözüm düşündüm ve o da sırt çantası daha rahat olur tuğba dedi.. Bebeği askı ile taşısa, Sırtınada çantayı alsa aman çata kaydı düştü derdi olmaz. Birde iki eli serbest olacağı için daha rahat bebeği kollar diye düşündüm.. Tabi bunlar teoride böyle pratikte ne olacağını görmek için hediye verilen çantayı deniyecem ilk önce

Günaydın şekerlerr nasılsınız bakalımm???
Kızımla biz geldikk, bugün daha iyiyiz. Dün bol bol dualarımızı ettik, tüm anneciklere özellikle gönderdik, Allahım kabul etsin inşallah dualarımızı
Bugün babamızın doğum günü ama büyük olasılıkla kutlayamayacağız çünkü geç saatlere kadar çalışacak Olsun ama gece ilk prensesim kutladı Babamız da çooook mutlu oldu Seneye de daha güzelini göreceğiz inşallah

günaydın canım...

günaydın canım ne güzel minnoşuna kavuşacaksın çok sevindim...

günaydın oh valla ne güzel randevunuda ayarlarsan tam olacak kuzum...

günaydın canım:)

günaydın kuzum afiyet olsun yemişsin mis gibi pastaları ohhhhhhhhhhh

günaydın canım hoşgeldin...

herkes sırt çantası rahat olur diyor ben de hem koldan takmalı hem de yandan takmalı bir model ve bebek arabasına monte edilebilen birşey buldum onu alacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…