2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
baktım ama senin çantandan yok orda, pek beğenmedim modelleri:26:
hadi inşallah kavuşun artık yaa.. ev taşıması nasıl olacak ? eşyaların konyada değil mi ?

benimkinden var canım...minimoy avvio d... hatta reklamında benimkinin kırmızısını koymuşlar

canım nakliye firması ayarlandı, bizden gün bekliyolar. eşyalarım toplandı, kayınvalidem geçen hafta bize gitti, tüm eşyaları koliledi, eşim halılarımızı yıkamaya gönderdi, paketlenip geldiler tertemiz :)... herşey tastamam taşınmayı bekliyo :)
mesela bugün tayin çıktı, akşamında nakliye firması eşyaları yükleyip getiricek, eşim de kayınvalidemlere uğrayıp (ilçedeler), bi kaç aylık erzağımızı arabaya doldurup gelicek kayınvalidem de yardıma gelirim ben diyo sağolsun :)

Beni seçme pikaçuu
Ben okuma ve bağışlama konusunda o kadar iyi değilim... Bence sen veya annesininbirtanesi yapabilir bunu.. Ben çektiğim tehbihleri bile bağışlayamadım unutuyorum ne diyeceğimi :26::26::26:

aman beni hiç karıştırma, ben yapamam... dediğin gibi annesininbirtanesi yapsın bunu da

evet haklısın canım, annen çok rahat taşır o zaman hem bebeği hem çantayı. bol bölmeli modellere bak sırt çantasında da...

günaydın canım...
eşinin doğum günü kutlu olsun.... ayy prenses mi kutladı ilk seneye çok güzel bi kutlama yaparsınız kızınızla inşallahh...

Beni seçme pikaçuu
Ben okuma ve bağışlama konusunda o kadar iyi değilim... Bence sen veya annesininbirtanesi yapabilir bunu.. Ben çektiğim tehbihleri bile bağışlayamadım unutuyorum ne diyeceğimi :26::26::26:

Bence bu kişi sen olmalısın ESRA hislerime dayanarak sölüorum bunu..

benimde kayınvalidem bakıcak ama ben kendime göre bi şey bakıom

Günaydın milonam..
Allah kabul etsin dualarımızı..
Eşinin dogum günü kutlu olsun, nice mutlu yıllar görürsünüz inşallah birlikte..
ne hediye aldın bakıyımmmm ? :107:

yaa kızçeler telefonumu evde unutmuşum sabah sabah sinir yaptım
şimdi odamdan içeri aşkım girdi "al telefonunu bebeğim bi daha kendine stres yapma böle ufak şeyler için" diooo
arabayla gitmiş almış evden iki dakkada hemde o kadar işinin arasında, kurban olurum ben ona yaaa
Allahım sana şükürler olsun bana böyle bi eş nasip ettiğin için, binlerce kez !!!

Son düzenleme:

Sanada günaydın tatlımm

Bana hediye verilen yandan da takılabiliyor.. Bakayım annem rahat edebilcekmi ? edemezde sırt çantasına dönücem zaten

canım bellı bısey yok her zamankı hareketlerı ben bıraz hassasım o da bıraz kaba ınce dusuncelı deıl yanı sabah kalksın dıye az bısey su döktüm ama kafasına deıl o da kızdı baya saydı bana agır kelımeler ıste bıde her gun goturup gertırıyo ya bızı ızne cıkmamı beklıyo yolda pastaenden poaca alcıam dedım ın kendın yürü al dedı alıstın tabı hızmetcı gbı kullanmaya bı cıksaydın ızne dıyo bana tabı durud pastanede ama lafalrı kırdı benı ıste

günaydın kızlar nasılsınız?ben kayınvalideme sinirliyim bugünlerde.çocuğa doğrudüzgün hiçbirşey almadı almasında zaten istemem.ama insan bi sorar dimi bi ihtiyacı varmı diye.bitane kot jile,hırka bide alt üst eşofman gibi bişi aldı hepsi bu.aldıklarıda 9 aylık zaten işime yarımycak şeyler.anneannesi saolsun kızıma herşeyleri aldı bizde aldık eksiği yok çok şükür.bebek odasınıda annemler aldılar zaten kayınvalidemden böyle birşeyi beklemem.geçen hafta dedim kendisine sepetine ne zaman bakarız anne dedim önümüzdeki hafta bakarız dedi para ayarlıyayım dedi tamam dedim.birdaha ne ses var ne soluk insan bari para ayarlayamadım falan der.akşam kandil için gittim dedimki belki lafını yapar ama nerdeee.annemlere uğradık sonra dedim anneme eşim duymadan sepetin hiç lafı yok almıcak herhalde 350 tl içinde kendimi diüşürüp tekrar sormam ne zman bakçaz diye dedim. 2 kere söyledim çünkü insanda biraz utanma olur dimi ama.annemde yazık üzülme sen onuda alırız biz dedi dedim neden alcaksınız babaannesi almıyosa babası alcak o zaman dedim.sonra eşiimin yanına gittik sepetin siparişini vermemiz lazım 1.5 ayda falan hazırlanıyomuş hazırda yokmuş dedim annem lafını yapmıyo sepetin dedim.oda ben alırım dedi.ama çok sinir oluyorum kızlar ya.insan bari bakamadık sepetede falan demez mi ya.bide yüzsüz gibi odası cuma gelcek dimi diyo dedim evet cuma gelcek.ama hiç çağırmıycam gel gör falan diye.ilk biyerde beğendim sepet 700 tl dediler söyledim pahalı geldi ama alırız dedi taksitle alırım dedi tamam dedim.sonra aynısına çok benzer başka yerde buldum 350 dedi dedim anne ucuzunu buldum diğerine o kadar para vermeye gerek yok dedim tamam bakarız bu hafta dedi ama bayram geldi zaten ne zaman keyfi olcaksa.zaten adamın elindede hazırda kalmamış yapılcakmış oda 1.5 ayı buluyomuş.bende gitçem perşembe sipariş vercem.
kafanızı şişirdim kusura bakmayın ama birilerine içime dökmem gerekliydi.

kızlar profilde bu yazdıklarımız çıkıyor ya bunu silebiliyormuyuz eşim okumasın

Teşekkürler tatlımmm
İnşallah siz de tatlımm, eşin bir an önce gelir de yuvanızın mutluluğu kat kat artar

Kuzummm maşallah nazar değmesin size Hep böyle olun inşallah
Teşekkürler tatlım bu arada, hediye öyle özel bişi almadım, hafta sonu gezmeye çıkmıştık, bi ayakkabı bir de pantolon aldık, öyle her şeyi beğenmez benim kocacık o yüzden beraber aldık

canım bosver ıcınden gelmıyosa zorlamya gerek yok benımde kayınavldemler sordular sagolsun ama ufak bı yardımları olacak o kadar onu bıel ıstemııyorum aslında lafı olmasın
annemlere gelınce durumları yok onalrında onlardan hıc ses yok zaten ama ben ınan bısey almaktan deıl yanımda kımsenın olmamasına daha cok üzülüyorum yanıınsan bazen fıkrı danıscak o heyacanı yasıycak yanında bırını ıstıyo ama malesefbı eısm var o da erkek sonucta herseyı bı abayan gıbı ınce düşünemiyo onlada bazen zıt gdıebılıyoruz o yuzden
bende bayram sonu ızne cıkıyorum ılk hafta evde dınlenıcem bıde sınavım var ona calısıcam
ondan sonrada yavas yavas kendım cıkıp alıcam eksıklerı kımseye de bısey demeden napım yani

tatlım esının dogum gunu kutlu olsun nıce saglıklı yaslara sen ve bebısınle

günaydın kızlar....bugün yine çok işim var artık bir an önce işlerimin bitiptedoğum iznine çıkmak istiyorum..
a_d en son senin yazını okuyabildim boşver almazlarsa almasınlar benimkilerde suana kadar gerçekten bebişe hiçbirşey almadılar bir çorap dahi almadılar oğlumdada aynısını yapmışlardı sabırla bekliyorum bakalım elbet bir gün laf sırası gelecek..sanki onlar almadı diye benim kızım açıkta mı kalacak???

inşallah sınavın istediğin gibi geçer canım.allaha çok şükür annemlerin durumu iyi onlar bir eksiğimi bırakmıyorlar.kayınvalideminde fena değil.almasa bile insan biraz özensin bir sorsun istiyor ama dediğin gibi içinden gelmiyorsa yapçak birşey yok canım.

evet canım almazsa almazın çok ta umrumda değil.yarın öbürgün lafı gelince bende çarparım lafı suratına. sanki onun aldığı 3-5 parçaylamı benim kızım giyincek dediğin gibi.sonrada bu çocuk beni sevmiyo diye çookk üzülür

eşin düşüncesizce davranıyo gerçekten... anlaması lazım senin psikolojini, hassasiyetini.. normalde de mi böyleydi yoksa bebekten sonra mı oldu?

ya canım sende de suç var, niye annene aldırıyosun herşeyi? bunlar erkeğin erkek tarafının düşünmesi gereken şeyler. bırak eşin alsın, anneni niye karıştırıyosun? sen annene aldırdıkça bunlar ohh nasılsa alan var, ne diye ben alayım diyip sıvışacaklar ortadan. kusura bakma ama ben kızdım sana.

Canım bozma moralini belki parası yoktur gerçekten... Ben hepsini kendim yaptım. Kendim diyorum eşime bile aldırmadım düşün
Bu konularda azcık takıntılıyım kim olursa olsun başkasının benim masrafımı üstlenmesine izin vermiyorum.. Kendi anneme bile sadece hırkaları felan ördürdüm, işte mermerşahını felan aldırdım bilmediğim için oda .. Mali konularda sıkma canını üzme bebeğinide

özendikleirmizi bizde alıyoruz canım çocuğumuza annemde gezerkwn beğendiğini alıyor ben al demem zaten.zaten bizde bebek odasını anneanne alır.annem hem anneanne hem babaanne olcak inşallah 10 gün arayla birimize ne alırsa diğerimizide ayırmaz.çok şükür ki para durumundan sıkıntısıda yok torunlarına harcıyor.

günaydın güzel anneler ve bebişleri.
ya kızlar bişey sorucam size ama nasıl anlatmam gerektiğinide bilmiyorum sanki bana bizim bebiş biraz aşağıda gibi geliyo yani aşağısı daha şiş karnımın ve hep orlara vuruyo yani miydeme doğru hiç 1 haraket hissetmiyorum sizin vuruşlar nasıl bana biraz yardımcı olurmusunuz bu konuda acaba?
doktoruma sorduğumda bununla ilgili bişey dememişti ama ben sanki biraz huzursuzum..

parası olduğunu biliyorm hepten yoksul değil canım ama olsun benim için sorun değil bugünün yarınıda var nasılsa çocuk dünyaya gelsin sağlıkla o zaman anlar hatalarını

sen bilirsin canım. tabiki de ananeler daha hevesli oluyor, ama senin kayınvaliden sizinkilerin aldıklarını görünce iyice çekmiş kendini...

ben genelde göbeğimin etrafında hissediyorum hareketlerini canım. doktorun neden bişey demedi ki?

sen bilirsin canım. tabiki de ananeler daha hevesli oluyor, ama senin kayınvaliden sizinkilerin aldıklarını görünce iyice çekmiş kendini...

haberi yokki annemin aldıklarından hayattada söylemem dolabı yerleşince görür utanır belki annemin aldıklarını görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…