günaydın güzel anneler ve bebişleri.
ya kızlar bişey sorucam size ama nasıl anlatmam gerektiğinide bilmiyorum sanki bana bizim bebiş biraz aşağıda gibi geliyo yani aşağısı daha şiş karnımın ve hep orlara vuruyo yani miydeme doğru hiç 1 haraket hissetmiyorum sizin vuruşlar nasıl bana biraz yardımcı olurmusunuz bu konuda acaba?
doktoruma sorduğumda bununla ilgili bişey dememişti ama ben sanki biraz huzursuzum..
ya kızlar bişey sorucam size ama nasıl anlatmam gerektiğinide bilmiyorum sanki bana bizim bebiş biraz aşağıda gibi geliyo yani aşağısı daha şiş karnımın ve hep orlara vuruyo yani miydeme doğru hiç 1 haraket hissetmiyorum sizin vuruşlar nasıl bana biraz yardımcı olurmusunuz bu konuda acaba?
doktoruma sorduğumda bununla ilgili bişey dememişti ama ben sanki biraz huzursuzum..
ben genelde göbeğimin etrafında hissediyorum hareketlerini canım. doktorun neden bişey demedi ki?
benimkinin bacakları sol kaburgamın altında genelde oraya tekme atıyor basıda karnımın sol çaprazında genelde sol tarafa vuruyor asağıdan ben pek hissetmiyorum
canım benimde bebeğim aşağıda bende hareketlerini hep karnımın altında hissediyorum kasığımın biraz üstünde ama doktorunun söylemesi gerekirdi eğer aşağıda ise bebeğin
canım bellı bısey yok her zamankı hareketlerı ben bıraz hassasım o da bıraz kaba ınce dusuncelı deıl yanı sabah kalksın dıye az bısey su döktüm ama kafasına deıl o da kızdı baya saydı bana agır kelımeler ıste bıde her gun goturup gertırıyo ya bızı ızne cıkmamı beklıyo yolda pastaenden poaca alcıam dedım ın kendın yürü al dedı alıstın tabı hızmetcı gbı kullanmaya bı cıksaydın ızne dıyo bana tabı durud pastanede ama lafalrı kırdı benı ıste
Teşekkürler tatlımmm
İnşallah siz de tatlımm, eşin bir an önce gelir de yuvanızın mutluluğu kat kat artar
Kuzummm maşallah nazar değmesin sizeHep böyle olun inşallah
Teşekkürler tatlım bu arada, hediye öyle özel bişi almadım, hafta sonu gezmeye çıkmıştık, bi ayakkabı bir de pantolon aldık, öyle her şeyi beğenmez benim kocacık o yüzden beraber aldık
günaydın kızlar....bugün yine çok işim var artık bir an önce işlerimin bitiptedoğum iznine çıkmak istiyorum..
a_d en son senin yazını okuyabildim boşver almazlarsa almasınlar benimkilerde suana kadar gerçekten bebişe hiçbirşey almadılar bir çorap dahi almadılar oğlumdada aynısını yapmışlardı sabırla bekliyorum bakalım elbet bir gün laf sırası gelecek..sanki onlar almadı diye benim kızım açıkta mı kalacak???
evet canım almazsa almazın çok ta umrumda değil.yarın öbürgün lafı gelince bende çarparım lafı suratına. sanki onun aldığı 3-5 parçaylamı benim kızım giyincek dediğin gibi.sonrada bu çocuk beni sevmiyo diye çookk üzülür
bilmiyorumki ben ona sorduğumda hayır normal dedi ama ben atışları hep aşağıda hissediytorum.
ve bu sıkıntı yaratırmı onu merak ediyorum.
yok benimki hiç yukarı vurmuyo en üstü göbek deliğinin yanları oluyo.
peki doktorun sana söylemişmiydi canım yani bununla gilili bişey olurmuymuş?
hep boyleydı canım bana normalde yardımcıdır oglumun bakımında fılanda ama psıkolojımden pek anlamaz ınce davranmaz yanieşin düşüncesizce davranıyo gerçekten... anlaması lazım senin psikolojini, hassasiyetini.. normalde de mi böyleydi yoksa bebekten sonra mı oldu?
ya canım sende de suç var, niye annene aldırıyosun herşeyi? bunlar erkeğin erkek tarafının düşünmesi gereken şeyler. bırak eşin alsın, anneni niye karıştırıyosun? sen annene aldırdıkça bunlar ohh nasılsa alan var, ne diye ben alayım diyip sıvışacaklar ortadan. kusura bakma ama ben kızdım sana.
canım benıdme haftasonu bıanda ındı gıbı geldı bebek ve eskıdne dah ayukardaydı sımdı hareketelrı asagıda bende korktum doktora gıttım bıs suru de tahlıl nst fılan yapıldı hersey normal bence sneınde oyledır merak etmegünaydın güzel anneler ve bebişleri.
canım o zaman sen ballandıar ballandıra desene anneannesı sun aldı kızıma sunu yaptı dıye bıraz anlar o zamanhaberi yokki annemin aldıklarından hayattada söylemem dolabı yerleşince görür utanır belki annemin aldıklarını görünce
sadece bi şaka yapıp su döktün die ağır kelimeler mi etti
"alıştın hizmetçi gibi kullanmaya" falan bunlar nasıl kelimeler
çok üzücü.. hele de şimdi daha hassas olması gerekirken
amin canım
benim eşiminde dogum günü 1 eylülde ne alsam diye düşünmeye başladımda:26:
günaydın canım.. benimde işim var ama yapasım yok
a_d canım herkes bir olmuyor, almazsa kendi bileceği şey.. alsa tabi çok daha güzel olur,
kendi imkanlarıyla az da olsa mutlu oluyor insan ama almazsa da yapacak bi şey yok..
günaydın canım..
benim göbegimde, ortalarda bi yerlerde hareket ediyor genelde..
sen yine de doktoruna danış canım.
hep boyleydı canım bana normalde yardımcıdır oglumun bakımında fılanda ama psıkolojımden pek anlamaz ınce davranmaz yani
canım benıdme haftasonu bıanda ındı gıbı geldı bebek ve eskıdne dah ayukardaydı sımdı hareketelrı asagıda bende korktum doktora gıttım bıs suru de tahlıl nst fılan yapıldı hersey normal bence sneınde oyledır merak etme
canım o zaman sen ballandıar ballandıra desene anneannesı sun aldı kızıma sunu yaptı dıye bıraz anlar o zaman
canım benimkide aşağıdan haberleşiyor hep. Merak etme kötü bişey yok, bazı anneler bebeklerini aşağıda taşırmış, ilerki dönemlerde biraz zor olacak ama, hiç değilse fazla nefes darlığı hissetmicez
amin canım
a_d canım herkes bir olmuyor, almazsa kendi bileceği şey.. alsa tabi çok daha güzel olur,
kendi imkanlarıyla az da olsa mutlu oluyor insan ama almazsa da yapacak bi şey yok..
günaydın canım..
amin canım
günaydın canım..
Günaydın şekerlerr nasılsınız bakalımm???
Kızımla biz geldikk, bugün daha iyiyiz. Dün bol bol dualarımızı ettik, tüm anneciklere özellikle gönderdik, Allahım kabul etsin inşallah dualarımızı
Bugün babamızın doğum günü ama büyük olasılıkla kutlayamayacağız çünkü geç saatlere kadar çalışacakOlsun ama gece ilk prensesim kutladı Babamız da çooook mutlu oldu Seneye de daha güzelini göreceğiz inşallah
canım bellı bısey yok her zamankı hareketlerı ben bıraz hassasım o da bıraz kaba ınce dusuncelı deıl yanı sabah kalksın dıye az bısey su döktüm ama kafasına deıl o da kızdı baya saydı bana agır kelımeler ıste bıde her gun goturup gertırıyo ya bızı ızne cıkmamı beklıyo yolda pastaenden poaca alcıam dedım ın kendın yürü al dedı alıstın tabı hızmetcı gbı kullanmaya bı cıksaydın ızne dıyo bana tabı durud pastanede ama lafalrı kırdı benı ıste
hep boyleydı canım bana normalde yardımcıdır oglumun bakımında fılanda ama psıkolojımden pek anlamaz ınce davranmaz yani
onu söylersem eksiği kalmamış der hepten çekilir kenara bende şu lazım bu lazım diyorum ama anlayan yokkdolabını görünce anneannesi saolsun almış herşeylerini diycem ama aaaa güle güle giydir der çekilir biliyorum
tabı sen huyunu daha ıyı bılrısın hepsı ayrı alem bunların
gunaydin hanimlar,
iki gun once mide yanmasindan bahsediyorduk ve ben aa bende hic mide yanmasi olmuyor filan demistim. erkenden sevinmisim meger...dun bir mide yanmasi basladi bende sormayin gitsin...dun tum gun midem yandi ve bugunde oyle, acaba. sizlerdede ayni sorunlar var mi? nasil gecer bu durum fikri olan???
icimde bi alev topu var sanki ne yesem ne icsem gitmiyorsanirim bu durum birazda bulanti yapiyor bende, cocuk gibi aglayasim geliyor isime konsantre dahi olamiyorum bu yuzden
Rabbim saglicakla kucagimiza aldirsin meleklerimizi, gelmeleriyle bizlere bu sıkıntıların hepsini unuttursunlar
canım bunu konuşuyo musun eşinle? konuşmadan bir çözüm yolu bulamazsın. yeni evli de değilsin, artık birbirinize baya alışmış, iletişim problemlerini aşmış olmanız lazım. sana en yardımcı olması gerek zamanlarda böyle yapıyosa çok üzücü bi durum. en büyük destekçin eşin olmalı şu süreçte...
onu söylersem eksiği kalmamış der hepten çekilir kenara bende şu lazım bu lazım diyorum ama anlayan yokkdolabını görünce anneannesi saolsun almış herşeylerini diycem ama aaaa güle güle giydir der çekilir biliyorum
gunaydin hanimlar,
iki gun once mide yanmasindan bahsediyorduk ve ben aa bende hic mide yanmasi olmuyor filan demistim. erkenden sevinmisim meger...dun bir mide yanmasi basladi bende sormayin gitsin...dun tum gun midem yandi ve bugunde oyle, acaba. sizlerdede ayni sorunlar var mi? nasil gecer bu durum fikri olan???
icimde bi alev topu var sanki ne yesem ne icsem gitmiyorsanirim bu durum birazda bulanti yapiyor bende, cocuk gibi aglayasim geliyor isime konsantre dahi olamiyorum bu yuzden
Rabbim saglicakla kucagimiza aldirsin meleklerimizi, gelmeleriyle bizlere bu sıkıntıların hepsini unuttursunlar
günaydın canım hoşgeldin.. eşin ve kızınla inşallah daha bir çok yaş kutlarsınız :)
ay kıyamam ya bu hassas dönemde neden böyle yapıyorlar ki? biz de çok tartışmaya başladık eşimle... böyle olmasa datartışıyoruz...
benim karnımda aşağıya doğru indi gerçi benim durumum rsikli öyle bişey olsa söylerdi doktorun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?