2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benimkinin bacakları sol kaburgamın altında genelde oraya tekme atıyor basıda karnımın sol çaprazında genelde sol tarafa vuruyor asağıdan ben pek hissetmiyorum

canım benimde bebeğim aşağıda bende hareketlerini hep karnımın altında hissediyorum kasığımın biraz üstünde ama doktorunun söylemesi gerekirdi eğer aşağıda ise bebeğin

ben genelde göbeğimin etrafında hissediyorum hareketlerini canım. doktorun neden bişey demedi ki?

bilmiyorumki ben ona sorduğumda hayır normal dedi ama ben atışları hep aşağıda hissediytorum.
ve bu sıkıntı yaratırmı onu merak ediyorum.

benimkinin bacakları sol kaburgamın altında genelde oraya tekme atıyor basıda karnımın sol çaprazında genelde sol tarafa vuruyor asağıdan ben pek hissetmiyorum

yok benimki hiç yukarı vurmuyo en üstü göbek deliğinin yanları oluyo.

canım benimde bebeğim aşağıda bende hareketlerini hep karnımın altında hissediyorum kasığımın biraz üstünde ama doktorunun söylemesi gerekirdi eğer aşağıda ise bebeğin

peki doktorun sana söylemişmiydi canım yani bununla gilili bişey olurmuymuş?

canım benimkide aşağıdan haberleşiyor hep. Merak etme kötü bişey yok, bazı anneler bebeklerini aşağıda taşırmış, ilerki dönemlerde biraz zor olacak ama, hiç değilse fazla nefes darlığı hissetmicez

sadece bi şaka yapıp su döktün die ağır kelimeler mi etti
"alıştın hizmetçi gibi kullanmaya" falan bunlar nasıl kelimeler
çok üzücü.. hele de şimdi daha hassas olması gerekirken

amin canım
benim eşiminde dogum günü 1 eylülde ne alsam diye düşünmeye başladımda:26:

günaydın canım.. benimde işim var ama yapasım yok

a_d canım herkes bir olmuyor, almazsa kendi bileceği şey.. alsa tabi çok daha güzel olur,
kendi imkanlarıyla az da olsa mutlu oluyor insan ama almazsa da yapacak bi şey yok..

günaydın canım..
benim göbegimde, ortalarda bi yerlerde hareket ediyor genelde..
sen yine de doktoruna danış canım.

canım benim 12.haftada kahverengi akıntım gelmişti gece acile kadın doğuma gitmiştim ordaki doktor söylemişti.ertesi gün kendi doktoruma gittim oda aynı şeyi söyledi en son gittiğimde gene dedi daha çıkmamış yukarıya diye

hep boyleydı canım bana normalde yardımcıdır oglumun bakımında fılanda ama psıkolojımden pek anlamaz ınce davranmaz yani
canım benıdme haftasonu bıanda ındı gıbı geldı bebek ve eskıdne dah ayukardaydı sımdı hareketelrı asagıda bende korktum doktora gıttım bıs suru de tahlıl nst fılan yapıldı hersey normal bence sneınde oyledır merak etme
haberi yokki annemin aldıklarından hayattada söylemem dolabı yerleşince görür utanır belki annemin aldıklarını görünce
canım o zaman sen ballandıar ballandıra desene anneannesı sun aldı kızıma sunu yaptı dıye bıraz anlar o zaman

öyle tabiki canım zorla boğazlarına sarılcak halimiz yok

onu söylersem eksiği kalmamış der hepten çekilir kenara bende şu lazım bu lazım diyorum ama anlayan yokk dolabını görünce anneannesi saolsun almış herşeylerini diycem ama aaaa güle güle giydir der çekilir biliyorum

inşallah öyle olur canım çok sağol.

öyle yapıcam canım bakalım bayram sonrası gidecez biz.

evet canım bazen cok kırıcı olabılıyro sözlerıyle ve hıc umrunda da olmuyor hıcbırsey olmamıs gıbı devam edıyor eger ben uzatır tavır yaparsam ona da kızıyor neyse bosverelım ben alıstım

gunaydin hanimlar,

iki gun once mide yanmasindan bahsediyorduk ve ben aa bende hic mide yanmasi olmuyor filan demistim. erkenden sevinmisim meger...dun bir mide yanmasi basladi bende sormayin gitsin...dun tum gun midem yandi ve bugunde oyle, acaba. sizlerdede ayni sorunlar var mi? nasil gecer bu durum fikri olan???

icimde bi alev topu var sanki ne yesem ne icsem gitmiyor sanirim bu durum birazda bulanti yapiyor bende, cocuk gibi aglayasim geliyor isime konsantre dahi olamiyorum bu yuzden

Rabbim saglicakla kucagimiza aldirsin meleklerimizi, gelmeleriyle bizlere bu sıkıntıların hepsini unuttursunlar

günaydın canım hoşgeldin.. eşin ve kızınla inşallah daha bir çok yaş kutlarsınız :)

ay kıyamam ya bu hassas dönemde neden böyle yapıyorlar ki? biz de çok tartışmaya başladık eşimle... böyle olmasa datartışıyoruz...

benim karnımda aşağıya doğru indi gerçi benim durumum rsikli öyle bişey olsa söylerdi doktorun...

hep boyleydı canım bana normalde yardımcıdır oglumun bakımında fılanda ama psıkolojımden pek anlamaz ınce davranmaz yani

canım bunu konuşuyo musun eşinle? konuşmadan bir çözüm yolu bulamazsın. yeni evli de değilsin, artık birbirinize baya alışmış, iletişim problemlerini aşmış olmanız lazım. sana en yardımcı olması gerek zamanlarda böyle yapıyosa çok üzücü bi durum. en büyük destekçin eşin olmalı şu süreçte...

tabı sen huyunu daha ıyı bılrısın hepsı ayrı alem bunların

hayırlı olsun mide yananlar kulubüne hoş geldin :) ben maden suyu içince ferahlıyorum sadece dene tavsiye ederim tatlım

konusuyorum ama anlamıyo bende ona dıyomusum once benım guzel kelımeler soylemem gerkıyomus benı sankı bayan o erkek benım once benım yapmamı beklıyo
ayrıcada destek oluyorum herseyde yanında ben varım dıye basıma kakıp duruyo(aılem pek yanımda olmadıgı ıcın) bende dıyorum artık aılen bızız heralde sen yapıcaksın dısrdan bısey bekleme bunalrı anormal bısey yapıyomus gıbı sunup durma dıyorum ama ıste

benim uzun zamandır bu şikayetim var ama 1 gün yanıyo 1 gün yanmıyo doktoruma söyledim bana bi şurup yazdı ama henüz dayana bildiğim yerek dar içmiyorum şurubu gerçi zararı yokmuş kana karışmadan atıyomuş vicut onu.

sağolun kızlar içimi rahatlattınız ama tabi ben budurumu yine doktorumla paylaşıp size bilgi vericem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…