2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hayırlı olsun mide yananlar kulubüne hoş geldin :) ben maden suyu içince ferahlıyorum sadece dene tavsiye ederim tatlım

hosbuldum canim

gercekten birseyleri gizli yasamak gerekiyor herhalde, bebis sesimi duydu sanirim

tamam canim maden suyunu deniycem insaAllah canim.

Canım ben gaviscon şurup kullanıyorum.. Lavinyam önermişti
Doktoruma da sordum hiç bir sakıncası yok iç çekme boşuna dedi.. Sende Gaviscon kullan tavsiye ederim.

kayınvaliden de ne yüzsüzmüş

inşallah öyle olur canım çok sağol.

öyle yapıcam canım bakalım bayram sonrası gidecez biz.

hayırlı haberlerle dönersin inşallah, sıkma canını.
cok kafana takılıyorsa telefonla sor derim

hem üzüldüm hem şaşırdım canım ne diyeyim.
seni de üzmek istemiyorum.

mide yanması için, en başta baharatlı yiyecekler, ağır, yağlı yiyecekler yememeye çalış canım.
arada bende de oluyor. soda iyi gelebilir.
amin canım az kaldı biraz daha sabredecegiz.

Lavinyam günaydın muckkk

bende böyle düşünüyorum...

Canim bende son ana kadar ne hap icerim ne de baska birsey dayanabildigim kadarina dayanmaya calisacagim ve dogal yollardan halletmeye calisiyorum. Ama sanirim bu durumu kabullenmek zorundayiz.

Arkadaşım çok şey yazmak istedim ama hiç bir şey yazamadım... Anladın sanırım sen onu :))
Olacak böyle şeyler arada ne yapalım Yine idare eden taraf biz olucaz mecburen..

sagolsun kizlar, evet az kaldi insaAllah bebisleri kucagimiza alinca bunlari unuturuzz

çok fazla mı sorumluluk hissediyo acaba kendinde? şimdi bi de yeni bebek gelince sorumluluğu artıcak, ya yapamazsam, ya yetiştiremezsem... diyodur içinden. düşünüp düşünüp sana patlıyodur sonrada.

kızlar hediyeleri ne zaman göndericez??

Valla bilmiyorum tatlım.... Bende ne alabilirim diye düşünüp duruyorum açıkçası

ben almadım daha... ama aklımda ne alacağım :)

bende almadım hala:26:

çok fazla mı sorumluluk hissediyo acaba kendinde? şimdi bi de yeni bebek gelince sorumluluğu artıcak, ya yapamazsam, ya yetiştiremezsem... diyodur içinden. düşünüp düşünüp sana patlıyodur sonrada.

sorumluluksa, bizler daha büyük sorumlulukların altına girecegiz.
Anne olmanın sorumlulugu hiç bi şeyde yoktur sanırım.
o yüzden böyle bir bahanesi olamaz.

arcak81 canım kusura bakma kızdım valla eşine..

canım haklısın ama bi de şöyle düşünüyorum ben... geçen demiştim ya kadın annelik fıtratı üzerine yaratılmış, evine, yuvasına,çocuklarına hemen alışıverir. ama erkeğin alışması biraz zaman alabilir. her erkek bir değil... ondan bazı erkekler daha evlenmeye hazır değilim, o sorumluluğu alamam derler ya...

bi de kadın ne kadar çalışırsa çalışsın erkek maddi geçimi hep daha çok takar kafasına...daha sorumlu hisseder kendini. şimdi bebek olucak bir sürü gider olucak. onun stresini yaşıyodur bence arcağın eşi...

canım bende de 3 gündür var bütün gün midem bulanıyor yemek yedikten sonrada çıkarıyorum (reflüymüş bu haftalarda oluyormuş.benim önceden de midem de problem vardı zaten azaldı derken başa döndüm gaviscon yada rennie içebilirsin dedi doktorum..

evet sorumlulugu buyuk herseyı bız ıkımız halledıyoruz genelde cevreden pek bı destegımız yok ılla maddı demıyorum yanı manevı ama sedefın dedıgı gıbı bayanlardada büyük sorumluluk var hem anneyım hem eşim hem calısıyorum bu cocugu da sırf o ıstedı dıye ıstedım ama yaranamıyorum genede demek kı çözemedim valla :26:

ıns oyledır canım

çok şükürr geçmişiii şöylee bi okuyup gelebildim aranızaaa:) dün işyerinde bloke vardı yine ve giremedim...duayada dahil olamadım..ama dilim döndüğünce ettiğim dualarda sizlere yer verdim canım arkadaşlarım...

canım hemşom günaydın

adapte olmak evet zor olur umarım gönlunce olur güzel düşünmüşsünn
canım kuzum nasıl ev hanmlıgıı? keyfin yerindee demii

rabbim hepimizee bi çıkış yolu gösterrir inşallah esrammm

[QUOTE=esraa86;25998402]kızlarrrr bebek odasını kayınvalidemler alıyolarmışşş yihuuuu şimdi eşimle konuştum, geldiğinde beğenelim, bebek doğar doğmaz alalım dedim, o da bizimkiler alıcaklar, bitanecik torunları var dedi hihohohoho....
[/QUOTE]
çok sevindim bebek odası kaygısını attın üstündenn güle güle kullansın kuzundaa canımmm

applepayım evet canım 1 sene ücretsiz kullancam..hakkımız 2 sene ama tamamını kullanmayı şimdilik düşünmüyorum...birincileri doğurmadan ikincilerii düşünmeye başladıkkk napalımmmm

niltt kuzumm maşalahh pipiloşaaa... gözün aydınn çok sevindim güzel haberlerle gelmene canımmm foto isterizzz pipisininn kızzzz

aysunumm canımmm uyuyormusun halenn?

bulemsum kolay gelsinn turşu kurma işindeee

lavinyam, arcakım diş kanamalarım devam ediyor..yarın sabah kontrolüm var doktor amcaya sorcamm bu kaa fazla olması normalmi diyeee:44:

hayatımmm kayınvalidenler bi gideydii hayırlısıylaaa...eşinlee konuş canım...bayramda gelmesinlerr yaaaa..ne işlerii var.offffffffffffffffffff

tüm anneler sizede merhaba...herkesim keyfi yerindedirr umarımm

canım ne diyeyim ben böyle anlayışsız eşlere cok kızıyorum.
ama eşindir, canındır, sen bugün kızarsın yarın gelir gönlünü alır.
inşallah herşey gönlünce olur diyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…