hayırlı olsun mide yananlar kulubüne hoş geldin :) ben maden suyu içince ferahlıyorum sadece dene tavsiye ederim tatlım
gunaydin hanimlar,
iki gun once mide yanmasindan bahsediyorduk ve ben aa bende hic mide yanmasi olmuyor filan demistim. erkenden sevinmisim meger...dun bir mide yanmasi basladi bende sormayin gitsin...dun tum gun midem yandi ve bugunde oyle, acaba. sizlerdede ayni sorunlar var mi? nasil gecer bu durum fikri olan???
icimde bi alev topu var sanki ne yesem ne icsem gitmiyorsanirim bu durum birazda bulanti yapiyor bende, cocuk gibi aglayasim geliyor isime konsantre dahi olamiyorum bu yuzden
Rabbim saglicakla kucagimiza aldirsin meleklerimizi, gelmeleriyle bizlere bu sıkıntıların hepsini unuttursunlar
onu söylersem eksiği kalmamış der hepten çekilir kenara bende şu lazım bu lazım diyorum ama anlayan yokkdolabını görünce anneannesi saolsun almış herşeylerini diycem ama aaaa güle güle giydir der çekilir biliyorum
inşallah öyle olur canım çok sağol.
öyle yapıcam canım bakalım bayram sonrası gidecez biz.
evet canım bazen cok kırıcı olabılıyro sözlerıyle ve hıc umrunda da olmuyor hıcbırsey olmamıs gıbı devam edıyor eger ben uzatır tavır yaparsam ona da kızıyor neyse bosverelım ben alıstım
gunaydin hanimlar,
iki gun once mide yanmasindan bahsediyorduk ve ben aa bende hic mide yanmasi olmuyor filan demistim. erkenden sevinmisim meger...dun bir mide yanmasi basladi bende sormayin gitsin...dun tum gun midem yandi ve bugunde oyle, acaba. sizlerdede ayni sorunlar var mi? nasil gecer bu durum fikri olan???
icimde bi alev topu var sanki ne yesem ne icsem gitmiyorsanirim bu durum birazda bulanti yapiyor bende, cocuk gibi aglayasim geliyor isime konsantre dahi olamiyorum bu yuzden
Rabbim saglicakla kucagimiza aldirsin meleklerimizi, gelmeleriyle bizlere bu sıkıntıların hepsini unuttursunlar
günaydın canım hoşgeldin.. eşin ve kızınla inşallah daha bir çok yaş kutlarsınız :)
ay kıyamam ya bu hassas dönemde neden böyle yapıyorlar ki? biz de çok tartışmaya başladık eşimle... böyle olmasa datartışıyoruz...
benim karnımda aşağıya doğru indi gerçi benim durumum rsikli öyle bişey olsa söylerdi doktorun...
canım bunu konuşuyo musun eşinle? konuşmadan bir çözüm yolu bulamazsın. yeni evli de değilsin, artık birbirinize baya alışmış, iletişim problemlerini aşmış olmanız lazım. sana en yardımcı olması gerek zamanlarda böyle yapıyosa çok üzücü bi durum. en büyük destekçin eşin olmalı şu süreçte...
benim uzun zamandır bu şikayetim var ama 1 gün yanıyo 1 gün yanmıyo doktoruma söyledim bana bi şurup yazdı ama henüz dayana bildiğim yerek dar içmiyorum şurubu gerçi zararı yokmuş kana karışmadan atıyomuş vicut onu.
konusuyorum ama anlamıyo bende ona dıyomusum once benım guzel kelımeler soylemem gerkıyomus benı sankı bayan o erkek benım once benım yapmamı beklıyo
ayrıcada destek oluyorum herseyde yanında ben varım dıye basıma kakıp duruyo(aılem pek yanımda olmadıgı ıcın) bende dıyorum artık aılen bızız heralde sen yapıcaksın dısrdan bısey bekleme bunalrı anormal bısey yapıyomus gıbı sunup durma dıyorum ama ıste
kızlar hediyeleri ne zaman göndericez??
konusuyorum ama anlamıyo bende ona dıyomusum once benım guzel kelımeler soylemem gerkıyomus benı sankı bayan o erkek benım once benım yapmamı beklıyo
ayrıcada destek oluyorum herseyde yanında ben varım dıye basıma kakıp duruyo(aılem pek yanımda olmadıgı ıcın) bende dıyorum artık aılen bızız heralde sen yapıcaksın dısrdan bısey bekleme bunalrı anormal bısey yapıyomus gıbı sunup durma dıyorum ama ıste
Valla bilmiyorum tatlım.... Bende ne alabilirim diye düşünüp duruyorum açıkçası
sagolsun kizlar, evet az kaldi insaAllah bebisleri kucagimiza alinca bunlari unuturuzz
kızlar hediyeleri ne zaman göndericez??
Valla bilmiyorum tatlım.... Bende ne alabilirim diye düşünüp duruyorum açıkçası
ben almadım daha... ama aklımda ne alacağım :)
çok fazla mı sorumluluk hissediyo acaba kendinde? şimdi bi de yeni bebek gelince sorumluluğu artıcak, ya yapamazsam, ya yetiştiremezsem... diyodur içinden. düşünüp düşünüp sana patlıyodur sonrada.
bende almadım hala:26:
sorumluluksa, bizler daha büyük sorumlulukların altına girecegiz.
Anne olmanın sorumlulugu hiç bi şeyde yoktur sanırım.
o yüzden böyle bir bahanesi olamaz.
arcak81 canım kusura bakma kızdım valla eşine..
gunaydin hanimlar,
bende almadım hala:26:
sorumluluksa, bizler daha büyük sorumlulukların altına girecegiz.
Anne olmanın sorumlulugu hiç bi şeyde yoktur sanırım.
o yüzden böyle bir bahanesi olamaz.
arcak81 canım kusura bakma kızdım valla eşine..
çok fazla mı sorumluluk hissediyo acaba kendinde? şimdi bi de yeni bebek gelince sorumluluğu artıcak, ya yapamazsam, ya yetiştiremezsem... diyodur içinden. düşünüp düşünüp sana patlıyodur sonrada.
canım haklısın ama bi de şöyle düşünüyorum ben... geçen demiştim ya kadın annelik fıtratı üzerine yaratılmış, evine, yuvasına,çocuklarına hemen alışıverir. ama erkeğin alışması biraz zaman alabilir. her erkek bir değil... ondan bazı erkekler daha evlenmeye hazır değilim, o sorumluluğu alamam derler ya...
bi de kadın ne kadar çalışırsa çalışsın erkek maddi geçimi hep daha çok takar kafasına...daha sorumlu hisseder kendini. şimdi bebek olucak bir sürü gider olucak. onun stresini yaşıyodur bence arcağın eşi...
canım kuzum nasıl ev hanmlıgıı? keyfin yerindee demiicanım hemşom günaydın
adapte olmak evet zor olur umarım gönlunce olur güzel düşünmüşsünn
canım ben de daha uzmanlığı almadım. doğumdan önce 8 sonra 8 kullanıcam. sonra önmüzdeki senenin 20 günlük iznini kullanıcam. sonra da 2 yıl izin almayı düşünüyorum. ben de daha uzmanlığımı almadım ama işe tekrar dönüşümde başka bir dairede başlamayı planlıyorum. yani 1 yılda izin alsam 2 yılda alsam bişey farketmicek, sıfırdan başlamış gibi olacağım. ama 2. çocuk için belki biraz daha erken işe başlayabilirim. aynen ben de kızım 2,5 - 3 yaşına geldiğinde bi bebek daha isticem.
yine anneme yakın olursam, ben de 1, 1.5 yıl sonra işe dönerim tekrar. bebeğe annem bakamaz sanırım ama. daha yaşı çok genç, eve hapsetmek istemem annemi.çok ta aktif bi kadın. bi bakıcı tutarım, annem arada gelir kontrol eder.
ben almadım daha... ama aklımda ne alacağım :)
canım haklısın ama bi de şöyle düşünüyorum ben... geçen demiştim ya kadın annelik fıtratı üzerine yaratılmış, evine, yuvasına,çocuklarına hemen alışıverir. ama erkeğin alışması biraz zaman alabilir. her erkek bir değil... ondan bazı erkekler daha evlenmeye hazır değilim, o sorumluluğu alamam derler ya...
bi de kadın ne kadar çalışırsa çalışsın erkek maddi geçimi hep daha çok takar kafasına...daha sorumlu hisseder kendini. şimdi bebek olucak bir sürü gider olucak. onun stresini yaşıyodur bence arcağın eşi...
evet sorumlulugu buyuk herseyı bız ıkımız halledıyoruz genelde cevreden pek bı destegımız yok ılla maddı demıyorum yanı manevı ama sedefın dedıgı gıbı bayanlardada büyük sorumluluk var hem anneyım hem eşim hem calısıyorum bu cocugu da sırf o ıstedı dıye ıstedım ama yaranamıyorum genede demek kı çözemedim valla :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?