2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sıkma kendini dua et, herşey yoluna girer inşallah...

günaydın canımm.. duada aklımdaydın ama mesaj çeksem belki görmezsin diye hiç dokunmayayım, hilalim dua eder zaten bizim için de dedim
evet attım çok şükür, çıtayı da yükselttim madem alıyolar güzel bişi alsınlar dimi

banada tüyo versene

cıxxx olmasss

canım ne diyeyim ben böyle anlayışsız eşlere cok kızıyorum.
ama eşindir, canındır, sen bugün kızarsın yarın gelir gönlünü alır.
inşallah herşey gönlünce olur diyorum ben..

:) valla birbirinize girin ama o öyle bi sırnaşır öyle bi gönlünü alır ki... içinde kavganın acısı kalır ama affedersin

kızlar merhaba nasılsınızz..
mide yanmaları demek herkeste baslamıs..renni şurup ıcıyorum bende ıyı gelıyor.çok zorda kalırsam ıcıyorum..
gecelik pijama ile ilgili ne dusunuyorsunuz lohusalık ıcın ne alıcaksınız??
çanta alacak olanlara ben ekteki çantayı aldım..
sırt çantası taraftarıyım bende..

günaydın ciciler ve sevgili bebekler biz biraz önce uyandıkkk

nasılsınız bakalımmm

niltt maşAllah oğluşunaaa bunun beslenmeyle alakası yok kilo alımıyla filan en az alanlardansın sen hergun vitamin kan ilacı içiyormusun oda etkilidir bak

ee neler yapıyorsunuzzzz

pişştt beni özlediniz mi?

dün eminnundeydık arkadaşla uğrayıp kandilinizi kutlayamadım...

geçmiş kandiliniz mübarek olsun....akşam aklıma gelen kasım annelerine dua ettim allah kabul etsin...

ama burdada mı dua ettiniz kaçırdığıma çok üzüldüm ya...

geçmişe bakamadım neler oldu bitti?

esra benı 3 e katlamışsın kıloda tatlım ama doğumdan sonra fos dıye ıner ödemın senın....

star tv de dr. gürkan kubilay varrr bizim buradak, ilçedeki kızı nasıl zayıflatmışşşş

Günaydın tatlım.. Diyetisyenmi peki bu doktor.. TV'ye çıktıysa fiyatı iki katı olur şimdi

hosgeldın canım dun aklıam geldın bugun gırmedı dedım megerse gezmelerdeymıs
senınde gecmıs kandılın mubarek olsun canım

hosgeldın canım dun aklıam geldın bugun gırmedı dedım megerse gezmelerdeymıs
senınde gecmıs kandılın mubarek olsun canım

he ya sorma sabah arkadaş sana gelıcem dedı temızlık yaptım öğleden sonrada gezme akşamda eşime iftra hazırla derken...kandıl gunu ınternetle meşgul olmayım bari dedim...kızlarında mesaisi bitmiştir evindedir herkes dıye girmedım geç saatte de..

Selam anneler....
Dualarımızı ettik dün sizi de ekledik elbette...

Arcak sıkma canını, her erkekte var bu bencillikler, en kibarı en romantiğinde bile
Bencil yetiştiriliyorlar bir de tabi, kız çocuğuna sakin mülayim, becerikli çalışkan olması hep öğütlenir, erkek çocuğuna bağımsız, başına buyruk herşeyi talep eden biri olarak öğütler verilir....

Bu da bize ders olsun erkek anne adayları olarak çoğumuzu bencil olarak yetiştirmemeliyiz, öğütlerimize, sessiz mesajlarımıza dikkat etmeliyia, kız çocuğuna sofra kaldırtılır erkek çocuğunun ayağına su götürülür, bize düşe nhadi kalk suyunu kendin al gelirken de bir su da bana getir demek olmalı belki de...

Selam anneler....
Dualarımızı ettik dün sizi de ekledik elbette...

Arcak sıkma canını, her erkekte var bu bencillikler, en kibarı en romantiğinde bile
Bencil yetiştiriliyorlar bir de tabi, kız çocuğuna sakin mülayim, becerikli çalışkan olması hep öğütlenir, erkek çocuğuna bağımsız, başına buyruk herşeyi talep eden biri olarak öğütler verilir....

Bu da bize ders olsun erkek anne adayları olarak çoğumuzu bencil olarak yetiştirmemeliyiz, öğütlerimize, sessiz mesajlarımıza dikkat etmeliyia, kız çocuğuna sofra kaldırtılır erkek çocuğunun ayağına su götürülür, bize düşe nhadi kalk suyunu kendin al gelirken de bir su da bana getir demek olmalı belki de...

Arcakk tatlımm boşver moralini bozma sen hiç,erkekler böyleler işte hiçbir şekilde yaranamıyorsun. Bi keresinde annem bi laf söylemişti garibime gitmişti ama şimdi şimdi anlıyorum ne demek istediğini; Karı koca birbirinin en yakını,canı cananıdır ama aynı zamanda da birbirinin en büyük düşmanıdır demişti... Çünkü evliliklerde artık herşeyimizi biliyoruz ve karşı taraf canımızı yaktığında ya da bize ters gelen bişi yaptığında hiç acımadığımız (daha doğrusu çoğunlukla eşlerin acımadığı) zamanlar oluyor. Bu yüzdan düşmandan farkımız kalmıyor.
Ama işin acı yanı alttan almak unutmak hep bizlere düşüyor. Ne kadar hassas olursak olalım... Biz hamileyiz ama emin ol eşlerimiz bizden daha çok hamileler

Sanırsam bugünler orucun da verdiği etkilerle eşlerle kavga günleri, ya da anlaşmışlar bize anlayışlı davranmamak için

milanommm nasılsın kuzum ellerinin uyusması nasıl oldu:26:

ben dun gce cok zor namaz kıldım Allah kabul etsin vajina kemiğim çok agrıyor oturup kalkerken yatarken dönerken:26: eşimde kızdı çok dolaşıyorsun yat diye bugün yatıyoruz kızımlaa

merhaba canım.. çantan çok hoşmuş, güle güle kullanın...
ben daha şurup almadım, cuma alıcam sanırım. sürekli yanma olmuyor. bazen hiç olmadığı günler de oluyor... gecelik te lazım pijama da bana sorarsan canım.

günaydın canımmmm... ohh valla akşam oldu güzelim, boşuna kalktın, bi kaç saat sonra yine yatıcan ne de olsa

selam canım. aminn...
ödem yok vücudumda şuan. sadece göbek var. sen bu ay 3 kilo vermişsin, tuhaf geldi bana.. neden bu kadar verdin ki?

selam canım... erkek çocuğu yetiştirmek çok zor gerçekten. sorumluluğu kolay kolay almıyolar malesef...

kızlar hediyeleri ne zaman göndericez??

evet ne zaman başlıyoruz bulemsuyuda göremiyoruz artık aramızda kaldık bizbize...

çok sevindim bebek odası kaygısını attın üstündenn güle güle kullansın kuzundaa canımmm

applepayım evet canım 1 sene ücretsiz kullancam..hakkımız 2 sene ama tamamını kullanmayı şimdilik düşünmüyorum...birincileri doğurmadan ikincilerii düşünmeye başladıkkk napalımmmm

niltt kuzumm maşalahh pipiloşaaa... gözün aydınn çok sevindim güzel haberlerle gelmene canımmm foto isterizzz pipisininn kızzzz

aysunumm canımmm uyuyormusun halenn?

bulemsum kolay gelsinn turşu kurma işindeee

lavinyam, arcakım diş kanamalarım devam ediyor..yarın sabah kontrolüm var doktor amcaya sorcamm bu kaa fazla olması normalmi diyeee:44:

hayatımmm kayınvalidenler bi gideydii hayırlısıylaaa...eşinlee konuş canım...bayramda gelmesinlerr yaaaa..ne işlerii var.offffffffffffffffffff

tüm anneler sizede merhaba...herkesim keyfi yerindedirr umarımm[/QUOTE]

canım geçmiş olsun umarım yarın düzelecek bir çözüm bulur doktorun kuzum...

günaydın kuzum hoşgeldin....

ESRAM LAVİNYAM bana ne oldu anlamadım gece vajinamda çok agrım vardı eşimde korktu yatırdı beni şimdi uzanıyorum sizi izliyorummm

bebeğin kilosuda aklma takıldı 100 gram geride neden ki :26:

Canımın içi aslında o kemiğin ağrımaması lazım, doktoruna bi sorsan ya??? Eşin haklı tatlımm bugün yat bakalım zorlama kendini iş yapıcam diye, son üç aylık dönemimiz en hassas ve riskli dönemimiz çünkü

Bebişin kilosu neye göre 100 gr geride tatlım? Aşağıdaki çizelgeye göreyse herkeste aynı olmuyor. Doktoruna güven sen herhangi bir sorun olsa zaten söyler ve çözümler arardı. İçini rahat tut kuzum benimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…