evet sorumlulugu buyuk herseyı bız ıkımız halledıyoruz genelde cevreden pek bı destegımız yok ılla maddı demıyorum yanı manevı ama sedefın dedıgı gıbı bayanlardada büyük sorumluluk var hem anneyım hem eşim hem calısıyorum bu cocugu da sırf o ıstedı dıye ıstedım ama yaranamıyorum genede demek kı çözemedim valla :26:
çok şükürr geçmişiii şöylee bi okuyup gelebildim aranızaaa:) dün işyerinde bloke vardı yine ve giremedim...duayada dahil olamadım..ama dilim döndüğünce ettiğim dualarda sizlere yer verdim canım arkadaşlarım...
çok sevindim bebek odası kaygısını attın üstündenngüle güle kullansın kuzundaa canımmm [/COLOR]
tüm anneler sizede merhaba...herkesim keyfi yerindedirr umarımm
banada tüyo versene
canım ne diyeyim ben böyle anlayışsız eşlere cok kızıyorum.
ama eşindir, canındır, sen bugün kızarsın yarın gelir gönlünü alır.
inşallah herşey gönlünce olur diyorum ben..
günaydın ciciler ve sevgili bebekler biz biraz önce uyandıkkk
nasılsınız bakalımmm
niltt maşAllah oğluşunaaabunun beslenmeyle alakası yok kilo alımıyla filan en az alanlardansın sen hergun vitamin kan ilacı içiyormusun oda etkilidir bak
ee neler yapıyorsunuzzzz
star tv de dr. gürkan kubilay varrr bizim buradak, ilçedeki kızı nasıl zayıflatmışşşş
pişştt beni özlediniz mi?
dün eminnundeydık arkadaşla uğrayıp kandilinizi kutlayamadım...
geçmiş kandiliniz mübarek olsun....akşam aklıma gelen kasım annelerine dua ettim allah kabul etsin...
ama burdada mı dua ettiniz kaçırdığıma çok üzüldüm ya...
geçmişe bakamadım neler oldu bitti?
esra benı 3 e katlamışsın kıloda tatlım ama doğumdan sonra fos dıye ıner ödemın senın....
hosgeldın canım dun aklıam geldın bugun gırmedı dedım megerse gezmelerdeymıs
senınde gecmıs kandılın mubarek olsun canım
Günaydın tatlım.. Diyetisyenmi peki bu doktor.. TV'ye çıktıysa fiyatı iki katı olur şimdi
iç hastalıkları uzmanı ama adam zayıflatıyor ben araştırmıştım geçen sene 250 tl istiyordu bir muayaneye
Arcakk tatlımm boşver moralini bozma sen hiç,erkekler böyleler işte hiçbir şekilde yaranamıyorsun. Bi keresinde annem bi laf söylemişti garibime gitmişti ama şimdi şimdi anlıyorum ne demek istediğini; Karı koca birbirinin en yakını,canı cananıdır ama aynı zamanda da birbirinin en büyük düşmanıdır demişti... Çünkü evliliklerde artık herşeyimizi biliyoruz ve karşı taraf canımızı yaktığında ya da bize ters gelen bişi yaptığında hiç acımadığımız (daha doğrusu çoğunlukla eşlerin acımadığı) zamanlar oluyor. Bu yüzdan düşmandan farkımız kalmıyor.
Ama işin acı yanı alttan almak unutmak hep bizlere düşüyor. Ne kadar hassas olursak olalım... Biz hamileyiz ama emin ol eşlerimiz bizden daha çok hamileler
Sanırsam bugünler orucun da verdiği etkilerle eşlerle kavga günleri, ya da anlaşmışlar bize anlayışlı davranmamak için
kızlar merhaba nasılsınızz..
mide yanmaları demek herkeste baslamıs..renni şurup ıcıyorum bende ıyı gelıyor.çok zorda kalırsam ıcıyorum..
gecelik pijama ile ilgili ne dusunuyorsunuz lohusalık ıcın ne alıcaksınız??
çanta alacak olanlara ben Eki Görüntüle 489601 ekteki çantayı aldım..
sırt çantası taraftarıyım bende..
nasılsınız bakalımmm
niltt maşAllah oğluşunaaabunun beslenmeyle alakası yok kilo alımıyla filan en az alanlardansın sen hergun vitamin kan ilacı içiyormusun oda etkilidir bak
ee neler yapıyorsunuzzzz
pişştt beni özlediniz mi?
dün eminnundeydık arkadaşla uğrayıp kandilinizi kutlayamadım...
geçmiş kandiliniz mübarek olsun....akşam aklıma gelen kasım annelerine dua ettim allah kabul etsin...
ama burdada mı dua ettiniz kaçırdığıma çok üzüldüm ya...
geçmişe bakamadım neler oldu bitti?
esra benı 3 e katlamışsın kıloda tatlım ama doğumdan sonra fos dıye ıner ödemın senın....
Selam anneler....
Dualarımızı ettik dün sizi de ekledik elbette...
Arcak sıkma canını, her erkekte var bu bencillikler, en kibarı en romantiğinde bile
Bencil yetiştiriliyorlar bir de tabi, kız çocuğuna sakin mülayim, becerikli çalışkan olması hep öğütlenir, erkek çocuğuna bağımsız, başına buyruk herşeyi talep eden biri olarak öğütler verilir....
Bu da bize ders olsun erkek anne adayları olarak çoğumuzu bencil olarak yetiştirmemeliyiz, öğütlerimize, sessiz mesajlarımıza dikkat etmeliyia, kız çocuğuna sofra kaldırtılır erkek çocuğunun ayağına su götürülür, bize düşe nhadi kalk suyunu kendin al gelirken de bir su da bana getir demek olmalı belki de...
kızlar hediyeleri ne zaman göndericez??
çok şükürr geçmişiii şöylee bi okuyup gelebildim aranızaaa:) dün işyerinde bloke vardı yine ve giremedim...duayada dahil olamadım..ama dilim döndüğünce ettiğim dualarda sizlere yer verdim canım arkadaşlarım...
canım kuzum nasıl ev hanmlıgıı? keyfin yerindee demii
rabbim hepimizee bi çıkış yolu gösterrir inşallah esrammm
[QUOTE=esraa86;25998402]kızlarrrr bebek odasını kayınvalidemler alıyolarmışşş yihuuuuşimdi eşimle konuştum, geldiğinde beğenelim, bebek doğar doğmaz alalım dedim, o da bizimkiler alıcaklar, bitanecik torunları var dedi hihohohoho....
nasılsınız bakalımmm
ee neler yapıyorsunuzzzz
milanommm nasılsın kuzum ellerinin uyusması nasıl oldu:26:
ben dun gce cok zor namaz kıldım Allah kabul etsin vajina kemiğim çok agrıyor oturup kalkerken yatarken dönerken:26: eşimde kızdı çok dolaşıyorsun yat diye bugün yatıyoruz kızımlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?