tatlıyı hamuru kestım canım...merhaba canım.. çantan çok hoşmuş, güle güle kullanın...
ben daha şurup almadım, cuma alıcam sanırım. sürekli yanma olmuyor. bazen hiç olmadığı günler de oluyor... gecelik te lazım pijama da bana sorarsan canım.
günaydın canımmmm... ohh valla akşam oldu güzelim, boşuna kalktın, bi kaç saat sonra yine yatıcan ne de olsa
selam canım. aminn...
ödem yok vücudumda şuan. sadece göbek var. sen bu ay 3 kilo vermişsin, tuhaf geldi bana.. neden bu kadar verdin ki?
selam canım... erkek çocuğu yetiştirmek çok zor gerçekten. sorumluluğu kolay kolay almıyolar malesef...
ESRAM LAVİNYAM bana ne oldu anlamadım gece vajinamda çok agrım vardı eşimde korktu yatırdı beni şimdi uzanıyorum sizi izliyorummm
bebeğin kilosuda aklma takıldı 100 gram geride neden ki :26:
Canımın içi aslında o kemiğin ağrımaması lazım, doktoruna bi sorsan ya??? Eşin haklı tatlımm bugün yat bakalım zorlama kendini iş yapıcam diye, son üç aylık dönemimiz en hassas ve riskli dönemimiz çünkü
Bebişin kilosu neye göre 100 gr geride tatlım? Aşağıdaki çizelgeye göreyse herkeste aynı olmuyor. Doktoruna güven sen herhangi bir sorun olsa zaten söyler ve çözümler arardı. İçini rahat tut kuzum benimmm
görüşürüz sonra, canım sıkıldı biraz... hava almaya çıkayım.
Herkeste aynı sıkıntılar basladı sanırımcanım bende de 3 gündür var bütün gün midem bulanıyor yemek yedikten sonrada çıkarıyorum(reflüymüş bu haftalarda oluyormuş.benim önceden de midem de problem vardı zaten azaldı derken başa döndüm gaviscon yada rennie içebilirsin dedi doktorum..
Aysuncum yatarken sol'a yatıyormusun ?
Hani daha fazla kan basıncı daha fazla gelişim... Ben aylardır sol tarafıma yatıyorum, özel bişey de yapmıyorum benim ki nerdeyse 80-100 gram önde gidiyor.. Onunla ilgisi olabilirmi dedim kendi kendime :26::26:
ben vitamini bayaaa kestim azalttım doktorun isteğiylee o zaman kilo alımı yavaşladı bendede ondada :26:
canımm ben sağ sol ve sırt ustu yatıyorummm uyandıgımda sırt ustu buluyorum kendimi o zaman soa donuyorum bilemiyorum kiii doktorun cihazıda cok yeni degildi o da etkiler mii
cihaz farkıda olabilir tabi de, sen eşine söyle döndürsün seni sırt üstü gördüğü zaman.. Oksijen'i kanla alıyor bebişler Sırt üstü yatınca dolaşım sınırlanıyor.. 100 gram bişey değilde sen yinede ona dikkat et kuzum
Aysuncum yatarken sol'a yatıyormusun ?
Hani daha fazla kan basıncı daha fazla gelişim... Ben aylardır sol tarafıma yatıyorum, özel bişey de yapmıyorum benim ki nerdeyse 80-100 gram önde gidiyor.. Onunla ilgisi olabilirmi dedim kendi kendime :26::26:
doktora 25 inde gidicez canım bu doktorda hersey yolunda dedi kendi doktoruma gidince sorarım artık
dinleniyoruz bizdee
eskiden çizelgeden kilolu cıkardı ama bu doktordaa 100 gram eksik cıktı 690 gram dedi burdaki doktor offf sağlıklı olsunnn
noldu kuzummm:26:
cihaz farkıda olabilir tabi de, sen eşine söyle döndürsün seni sırt üstü gördüğü zaman.. Oksijen'i kanla alıyor bebişler Sırt üstü yatınca dolaşım sınırlanıyor.. 100 gram bişey değilde sen yinede ona dikkat et kuzum
Selam anneler....
Dualarımızı ettik dün sizi de ekledik elbette...
Arcak sıkma canını, her erkekte var bu bencillikler, en kibarı en romantiğinde bile
Bencil yetiştiriliyorlar bir de tabi, kız çocuğuna sakin mülayim, becerikli çalışkan olması hep öğütlenir, erkek çocuğuna bağımsız, başına buyruk herşeyi talep eden biri olarak öğütler verilir....
Bu da bize ders olsun erkek anne adayları olarak çoğumuzu bencil olarak yetiştirmemeliyiz, öğütlerimize, sessiz mesajlarımıza dikkat etmeliyia, kız çocuğuna sofra kaldırtılır erkek çocuğunun ayağına su götürülür, bize düşe nhadi kalk suyunu kendin al gelirken de bir su da bana getir demek olmalı belki de...
haklısınız kızlar ben oglumu oyle yetıstırmıyorum allahın ıznıyle o da kıymet bılen ınsanlarla karsıalsır ıns ve tum kuzularımızArcakk tatlımm boşver moralini bozma sen hiç,erkekler böyleler işte hiçbir şekilde yaranamıyorsun. Bi keresinde annem bi laf söylemişti garibime gitmişti ama şimdi şimdi anlıyorum ne demek istediğini; Karı koca birbirinin en yakını,canı cananıdır ama aynı zamanda da birbirinin en büyük düşmanıdır demişti... Çünkü evliliklerde artık herşeyimizi biliyoruz ve karşı taraf canımızı yaktığında ya da bize ters gelen bişi yaptığında hiç acımadığımız (daha doğrusu çoğunlukla eşlerin acımadığı) zamanlar oluyor. Bu yüzdan düşmandan farkımız kalmıyor.
Ama işin acı yanı alttan almak unutmak hep bizlere düşüyor. Ne kadar hassas olursak olalım... Biz hamileyiz ama emin ol eşlerimiz bizden daha çok hamileler
Sanırsam bugünler orucun da verdiği etkilerle eşlerle kavga günleri, ya da anlaşmışlar bize anlayışlı davranmamak için
ESRAM LAVİNYAM bana ne oldu anlamadım gece vajinamda çok agrım vardı eşimde korktu yatırdı beni şimdi uzanıyorum sizi izliyorummm
çok şükürr geçmişiii şöylee bi okuyup gelebildim aranızaaa:) dün işyerinde bloke vardı yine ve giremedim...duayada dahil olamadım..ama dilim döndüğünce ettiğim dualarda sizlere yer verdim canım arkadaşlarım...
canım kuzum nasıl ev hanmlıgıı? keyfin yerindee demii
rabbim hepimizee bi çıkış yolu gösterrir inşallah esrammm
[QUOTE=esraa86;25998402]kızlarrrr bebek odasını kayınvalidemler alıyolarmışşş yihuuuuşimdi eşimle konuştum, geldiğinde beğenelim, bebek doğar doğmaz alalım dedim, o da bizimkiler alıcaklar, bitanecik torunları var dedi hihohohoho....
günaydın ciciler ve sevgili bebekler biz biraz önce uyandıkkk
nasılsınız bakalımmm
niltt maşAllah oğluşunaaabunun beslenmeyle alakası yok kilo alımıyla filan en az alanlardansın sen hergun vitamin kan ilacı içiyormusun oda etkilidir bak
ee neler yapıyorsunuzzzz
pişştt beni özlediniz mi?
dün eminnundeydık arkadaşla uğrayıp kandilinizi kutlayamadım...
geçmiş kandiliniz mübarek olsun....akşam aklıma gelen kasım annelerine dua ettim allah kabul etsin...
ama burdada mı dua ettiniz kaçırdığıma çok üzüldüm ya...
geçmişe bakamadım neler oldu bitti?
esra benı 3 e katlamışsın kıloda tatlım ama doğumdan sonra fos dıye ıner ödemın senın....
Selam anneler....
Dualarımızı ettik dün sizi de ekledik elbette...
Arcak sıkma canını, her erkekte var bu bencillikler, en kibarı en romantiğinde bile
Bencil yetiştiriliyorlar bir de tabi, kız çocuğuna sakin mülayim, becerikli çalışkan olması hep öğütlenir, erkek çocuğuna bağımsız, başına buyruk herşeyi talep eden biri olarak öğütler verilir....
Bu da bize ders olsun erkek anne adayları olarak çoğumuzu bencil olarak yetiştirmemeliyiz, öğütlerimize, sessiz mesajlarımıza dikkat etmeliyia, kız çocuğuna sofra kaldırtılır erkek çocuğunun ayağına su götürülür, bize düşe nhadi kalk suyunu kendin al gelirken de bir su da bana getir demek olmalı belki de...
Ne oldu tatlımm??
Kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun tatlım, ben burda ağustos anneleri topiğinde okumuştum, bebeğin kilosu geride olan bi anneye sürekli sola yat demiş doktoru.
Off ben de sola yatıyorum, kilosu önde gidiyor bebişin ama bu yüzden sol bacağımda kramp oluşuyor, tutuluyor.
Pufff ne zormuş anne olmakk
Canım o kilo doktordan doktora değişir çünkü doktor ultrasonda bebeğin başının çevresini ölçüyor ve bilgisayar ona göre hesaplıyor kiloyu. İçini ferah tut kuzumm, ve kajunun dediği gibi soluna yat daha fazla
Bu aralar kişisel kıskançlık sendromundayım, kimse beni dert etmiyor ben iyi miyim sormuyor, rahatım yerinde mi merak etmiyor diye triplerdeyim....
Tek çocuk olarak büyüyünce ve ilgi odağı hep ben olunca ilgi benden kayınca şirazem kayıyor bazen....
:)
Bu aralar kişisel kıskançlık sendromundayım, kimse beni dert etmiyor ben iyi miyim sormuyor, rahatım yerinde mi merak etmiyor diye triplerdeyim....
Tek çocuk olarak büyüyünce ve ilgi odağı hep ben olunca ilgi benden kayınca şirazem kayıyor bazen....
:)
haklısınız kızlar ben oglumu oyle yetıstırmıyorum allahın ıznıyle o da kıymet bılen ınsanlarla karsıalsır ıns ve tum kuzularımız
normalde alıstıgımdan cok takmıyorum am anedens ebugun cok agırıma gıttı hala kendımı toplayamadım
canım 100 gr mı takıyosun bu aletler net ölçemiyo kı zaten gercegıyle 200-300 gr oynayabılıyo bebsıler bırde oyle bıle olsa onemlı dıel saglıklı olsun yeter doktorda normal demıs zaten bız bıle baksana kac kısıyız burda kılomuz boyumuz bırbırını tutyor muyapı meseleı de var
vajına kemıgının agrımasını bıelmeıdm ama yorgunluktan olabılır gercekten de cunku sende benım gbıı sureklı oturarak calısyosan bırden yürüyüşlere gezmelre baslayınca olmus olabılır sen dıneln bakalım
ah bir bilsem bu ağrıların nedenini kuzum bende aynı durumdayım dün çok ağrım vardı bugün akşam yine doktora gideceğim...
çok sevindim bebek odası kaygısını attın üstündenngüle güle kullansın kuzundaa canımmm [/COLOR]
Günaydın, tünaydın, hoşgeldin tazecik ev hanımı
alıştın di mi yatmaya, yattıkça yatasın gelir
ben evliliğimin ilk 1 senesi çalışmadımda ordan biliom
sudemm hoşgeldin canımm
bu arada hep sorucam senin nickin sudemm kendi ismin mi?
bebeğine koyacagın isim mi:26:
hepimiz dualar ettik canım, kabul olur inşallah..
Selam canım, hoşgeldin:80:
noldu canım benim ?
saol cnm umarım öyledirr yoksa kendime kızarım besleyemıyorum diyeee:26:
sende canını sıkmaaaa erkek milleti iştee bir bakıyorum eşim peşimden ayrılmıyor ne istesem yapıyor birde bakıyorum ufacık birseyden kıyamet koparıyorrr Allah huzur versin yuvalarımızaaa
oy cnm Allah korusun bizleride evlatlarımızıdaa ayaklarımı bile oynatırken oraya agrı saplanıyorrr:26:
günaydın şekercimmm evettt yaaa tembellik sardı beniiii
Benim sağ kaburga kemiğim ağrıyor hem de nasıl aızıcık yürüsem evde iş yapsam deli gibi ağrıyor sırt üstü yatmadan da geçmiyor....
Bir de karımın midemle diyaframla birleşen yerdeki etleri çekiliyor resmen ayaktayken ve yürürken, acı çekiyorum resmen....
Dün baya bi ağrıdan ağladım Rabbim sen sıkıntılara koymadan huzurlu, kolay sağlıklı hamilelik doğum nasip et dedim durdum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?