2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
tatlıyı hamuru kestım canım...

gözüna ydın bebek odası beleşe gelmiş süper...maş...işin rastgidiyo bak bebeğin kısmeti açıldı güzel ev,bebek odası,kocişinde hayırlısyla gelsın inş.sonrada minik kızın....

dün bi pijama takımı begendım bedenı kalmamıştı...alamadım o yuzden...pijama vs: alanlar varsa ciciler sayfasına ekleyebilir mi?
lohusa tacı aldım kırmızı..

kızlar hastane terliği nasıl bişey alıcaz?

alan var mı terlik?

ESRAM LAVİNYAM bana ne oldu anlamadım gece vajinamda çok agrım vardı eşimde korktu yatırdı beni şimdi uzanıyorum sizi izliyorummm

bebeğin kilosuda aklma takıldı 100 gram geride neden ki :26:

Aysuncum yatarken sol'a yatıyormusun ?

Hani daha fazla kan basıncı daha fazla gelişim... Ben aylardır sol tarafıma yatıyorum, özel bişey de yapmıyorum benim ki nerdeyse 80-100 gram önde gidiyor.. Onunla ilgisi olabilirmi dedim kendi kendime :26::26:

doktora 25 inde gidicez canım bu doktorda hersey yolunda dedi kendi doktoruma gidince sorarım artık

dinleniyoruz bizdee

eskiden çizelgeden kilolu cıkardı ama bu doktordaa 100 gram eksik cıktı 690 gram dedi burdaki doktor offf sağlıklı olsunnn

görüşürüz sonra, canım sıkıldı biraz... hava almaya çıkayım.

noldu kuzummm:26:

Herkeste aynı sıkıntılar basladı sanırım Bende habire çıkarıyorum : /

ben vitamini bayaaa kestim azalttım doktorun isteğiylee o zaman kilo alımı yavaşladı bendede ondada :26:

canımm ben sağ sol ve sırt ustu yatıyorummm uyandıgımda sırt ustu buluyorum kendimi o zaman soa donuyorum bilemiyorum kiii doktorun cihazıda cok yeni degildi o da etkiler mii

cihaz farkıda olabilir tabi de, sen eşine söyle döndürsün seni sırt üstü gördüğü zaman.. Oksijen'i kanla alıyor bebişler Sırt üstü yatınca dolaşım sınırlanıyor.. 100 gram bişey değilde sen yinede ona dikkat et kuzum

Ne oldu tatlımm??

Kesinlikle en doğrusunu yapıyorsun tatlım, ben burda ağustos anneleri topiğinde okumuştum, bebeğin kilosu geride olan bi anneye sürekli sola yat demiş doktoru.
Off ben de sola yatıyorum, kilosu önde gidiyor bebişin ama bu yüzden sol bacağımda kramp oluşuyor, tutuluyor.
Pufff ne zormuş anne olmakk

Canım o kilo doktordan doktora değişir çünkü doktor ultrasonda bebeğin başının çevresini ölçüyor ve bilgisayar ona göre hesaplıyor kiloyu. İçini ferah tut kuzumm, ve kajunun dediği gibi soluna yat daha fazla

Sürekli sırt üstü yatmak tehlikeli gece 2-3 saatin çok etkili olmasa gerek
Benim gibi kaburgalarınız ağrıyorsa uyuyabilmek için en rahat pozisyonda yatıyorsunuz....
Ben sırt üstü daha rahat nefes alıyorum mesela...

haklısınız kızlar ben oglumu oyle yetıstırmıyorum allahın ıznıyle o da kıymet bılen ınsanlarla karsıalsır ıns ve tum kuzularımız
normalde alıstıgımdan cok takmıyorum am anedens ebugun cok agırıma gıttı hala kendımı toplayamadım
ESRAM LAVİNYAM bana ne oldu anlamadım gece vajinamda çok agrım vardı eşimde korktu yatırdı beni şimdi uzanıyorum sizi izliyorummm

canım 100 gr mı takıyosun bu aletler net ölçemiyo kı zaten gercegıyle 200-300 gr oynayabılıyo bebsıler bırde oyle bıle olsa onemlı dıel saglıklı olsun yeter doktorda normal demıs zaten bız bıle baksana kac kısıyız burda kılomuz boyumuz bırbırını tutyor mu yapı meseleı de var
vajına kemıgının agrımasını bıelmeıdm ama yorgunluktan olabılır gercekten de cunku sende benım gbıı sureklı oturarak calısyosan bırden yürüyüşlere gezmelre baslayınca olmus olabılır sen dıneln bakalım

ah bir bilsem bu ağrıların nedenini kuzum bende aynı durumdayım dün çok ağrım vardı bugün akşam yine doktora gideceğim...

Bu aralar kişisel kıskançlık sendromundayım, kimse beni dert etmiyor ben iyi miyim sormuyor, rahatım yerinde mi merak etmiyor diye triplerdeyim....
Tek çocuk olarak büyüyünce ve ilgi odağı hep ben olunca ilgi benden kayınca şirazem kayıyor bazen....
:)

çok sevindim bebek odası kaygısını attın üstündenn güle güle kullansın kuzundaa canımmm

applepayım evet canım 1 sene ücretsiz kullancam..hakkımız 2 sene ama tamamını kullanmayı şimdilik düşünmüyorum...birincileri doğurmadan ikincilerii düşünmeye başladıkkk napalımmmm

niltt kuzumm maşalahh pipiloşaaa... gözün aydınn çok sevindim güzel haberlerle gelmene canımmm foto isterizzz pipisininn kızzzz

aysunumm canımmm uyuyormusun halenn?

bulemsum kolay gelsinn turşu kurma işindeee

lavinyam, arcakım diş kanamalarım devam ediyor..yarın sabah kontrolüm var doktor amcaya sorcamm bu kaa fazla olması normalmi diyeee:44:

hayatımmm kayınvalidenler bi gideydii hayırlısıylaaa...eşinlee konuş canım...bayramda gelmesinlerr yaaaa..ne işlerii var.offffffffffffffffffff

tüm anneler sizede merhaba...herkesim keyfi yerindedirr umarımm[/QUOTE]

Hilalcim hoşgeldin canımcımmm..
doğum izni hakkın 2 sene mi? ne iş yapıosun canım sen
owww 1 sene izinden sonra ben bi daha da çalışmam sanırsam

Günaydın, tünaydın, hoşgeldin tazecik ev hanımı
alıştın di mi yatmaya, yattıkça yatasın gelir
ben evliliğimin ilk 1 senesi çalışmadımda ordan biliom

sudemm hoşgeldin canımm
bu arada hep sorucam senin nickin sudemm kendi ismin mi?
bebeğine koyacagın isim mi:26:
hepimiz dualar ettik canım, kabul olur inşallah..

Selam canım, hoşgeldin:80:

noldu canım benim ?

Son düzenleme:

ayy onu hiç sorma.. Kolum uyuşur, bacağım uyuşur.. Bir de benim hep sol ayağım şişiyor sanırım ondan oluyor.. Aman ne yapiyim gece rahat kan alsında benimki sayılı gün çekerim ne olcak

hepinmiz aynıyız bende aynıyım..... dönemsel bişey sanırım...

Moonsunım kuzum ultrason kağıdında +-193 gr olarak veriyor tam net değil ölçümler 100 gr çok önemli değil takma

Benim sağ kaburga kemiğim ağrıyor hem de nasıl aızıcık yürüsem evde iş yapsam deli gibi ağrıyor sırt üstü yatmadan da geçmiyor....
Bir de karımın midemle diyaframla birleşen yerdeki etleri çekiliyor resmen ayaktayken ve yürürken, acı çekiyorum resmen....
Dün baya bi ağrıdan ağladım Rabbim sen sıkıntılara koymadan huzurlu, kolay sağlıklı hamilelik doğum nasip et dedim durdum....

Bebek doğunca alışırsın Zira kimsenin gözü bizi görmeyecek

saol cnm umarım öyledirr yoksa kendime kızarım besleyemıyorum diyeee:26:

sende canını sıkmaaaa erkek milleti iştee bir bakıyorum eşim peşimden ayrılmıyor ne istesem yapıyor birde bakıyorum ufacık birseyden kıyamet koparıyorrr Allah huzur versin yuvalarımızaaa

ah bir bilsem bu ağrıların nedenini kuzum bende aynı durumdayım dün çok ağrım vardı bugün akşam yine doktora gideceğim...

oy cnm Allah korusun bizleride evlatlarımızıdaa ayaklarımı bile oynatırken oraya agrı saplanıyorrr:26:

günaydın şekercimmm evettt yaaa tembellik sardı beniiii

noldu bizlere ya çok mu stres yaptık özellikle ikimiz iş durumundan dolayı acaba?:26::26::26:

Aysun 100 gr geride demişsin bebişini, bilemedim:26:
kızların söyledikleri mantıklı geldi.

yatma konusunda ben dört dönüom yatakta bütün gece, bi sırt üstü, bi sol yan, bi sağ yan
artık agırlaşmaya başlıyoruz ya, bi türlü rahat olamıyorum.

benimde sağ kaburgam ağrıo, neden acaba ?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…