2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Canım o diyafram ağrısı bende de oluyor ama genelde öne doğru otururken veya yataken oluyor.. Sanırım rahim daha bir yukarı çıkıyor ondan çekiyoruz bu ağrıyı.. Yoksam sıpam aşağıda, hatta şimdi bile aşağıdan vuruyor

Canım o çekilme hissi bende de oluyor özellikle akşamları yemekten sonra. Sanki karnım çatlayacakmış gibi semsert oluyor, gerim gerim geriliyor ve sancı saplanıyor ara ara. Ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum :44:
Artık kimseye de diyemiyorum ağrılarımı, sürekli bi yerlerim ağrıdığı için.. Ama alışmak çok zor inan, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de,,,, az kaldı diyip avutuyoruz kendimizi işte....

tekrar selam ben biraz kötü oldum ö. önce revirdeydim nerdeyse dr a gidiyordum şimdi iyiyim bu arada kiloyla ilgili bişey diyi dr beni ilk önce bir ultrasyona 670 gr gördü ben üzüldüm 750 fln bekliyordum dedim içimden sonra üst kata ayrıntılıya götürdü ne çıksın 753 gr çıktı aynı dr aynı saat içinde takmayın onu siz

Bizim beyefendi 4-5 gündür çok sakin, okadar yavaş hareket ediyor ki zor fark ediyorum....
Geçen de beni öyle korkutmuştu, şimdi de içim pır pır ediyor güm güm vuran çocuk noldu da sakin diye ama içimi korkutmamaya çalışıyorum...
Sabah 3 kaşık pekmez içtim tınlamadı beyfendi, naz mı yapıyor nedir?
Bu aralar biraz bencilim kendimi düşünüyorum, küstümü bana naaptı sıpam???

ayy maşallah miniik tospaya yerim ben onu o pipiyi de koparrırım demek şov yaptı size pipi resmi bile verdi yani :) rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin

[/COLOR]

sorma tatlım öyle cici duruyodu ki,hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah,bi de arkadan duruyo pipi aşağı sallanıyo tospişim benim..amin canım cümlemizin ki inşallah..

günaydınlar. gözün aydın nilgün . bizde de var öyle bir resim adeta soyulmuş muz gibi

sağol canım valla aynen buzdolabına astım o pipiyi de

maşallah canım yavruna ne güzel büyümüş adam olmuş :) inşallah en uygun zamanda kavuşursun bebişine canım. hazırlıklar bitsede rahat etsek dimi

Sağol canım maaşallah aynen öyle 2 büklüm duruyodu karnımda sıpa,sağ kaburgama çıkıyo dediğim yeri ayaklarıymış,kafası aşağıya doğru duruyormuş..

ayyy ben demedimiiiii en az 1400 diye :) 1500 dicektim de hadi abartmıyım dedim ama senin pipiloş tahminlerin baya üstünde maşallahh....

aynen canım maaşallah diyeyim de tosuncuk mu olacak nedir,ay benim etim ne budum ne
çok şekerdi teyzesiii

ama benim dr um şeker yüklemem için normal demişti bu yedek dr da düşük diyo 109 için olursa ilerde hipoglisemi olursun kontrol ettir falan dedi korkuttu beni..

oyyy maşallah çok sevindim mutlu dönmenize..
bebeği görmeden pipiyi gördünüz desene
Allah mutlulugunu daim etsin nilimmm..
[/B][/COLOR]

sağol tatlımmm,aynen öyle tosbağam pipisini gösterdi önce dr da hemen resmini aldı çok komik bi foto oldu.
allah cümlemizin mutluluğunu daim etsin şekerimmmmm

Son düzenleme:

canım bizde iki kardeşiz, benim 15 yaşında bir erkek kardeşim var,
bende el bebek gül bebek büyüdüm cünkü hem tek kız hem tek torundum,
bende cok nazlıyımdır annemle babamda hep söyler bunu :)
eşimde sagolsun bildigin bebekle ilgilenir gibi ilgilenir benle

şimdilik iyi, hoş ta, bebişler dogunca ne olacak sen onu düşün

noldu bizlere ya çok mu stres yaptık özellikle ikimiz iş durumundan dolayı acaba?:26::26::26:

kızlar herşeyi takmayın yaa, bebişerinizi de kendinizi de üzmeyin

sorma kesin sataşırım eşime anneme falan....
eşim bazen diyor ben biliyorum başıma geleceği beni kapı dışarı etmeseydin oğludan başka kimseyi görmez gözün diye

bakalım nasıl olcaz , bende kendimi cok merak ediyorum bebekten sonra:26:

benimde öyle, sırt agrılarımda başladı,
bi de arada karnıma kramp giriyor sanki, acaip bişey

canım öylesine bi nick 2-3 sene önce kk ya üye olurken almıştım....benım için hiç bi önemi olmayan bi isim....oğlum olacak teyzesi zaten adı da eymen....kızım olursa da irem veye nehir olacak zaten....

park yatağı ne marka alıcaz ya?

ben 1 ayda bütün eksikleri tamamlamak istiyorum.....önemli olarak arabası ve yatağı kaldı

Ben tek çocuğum ve en küçük torunum benden sonraki en küçük kuzenimle 10-12 yaş var yani nazlı bebek şeklindeyim, ne olur durum bilmiyorum....
Ben bebeğimi nazlarım millet de ben inazlasın artık....

bi de buzdolabına astın yani bak sen
herşeyin yolunda gitmesi cok güzel maşallah
kaç kilo almışsın nilim ?

dogru ya, oglun olacak senin
gene başladın sen alışveriş kurduuuu

benim sağ kaburgam tam göğüs altım ağrıyordu doktora söyledim kafası orda büyüyorda onun etkisi dedi....

senlee benziyoruz canımmm sanırım ondan Allah yardımcımız olsunnn şimdi kafam rahat hamd olsun annem gelsin gün gezmelerine de baslıcammm

sende stres yapma borclar ödenir inşşş

inşallah kuzum yok bir netleşse de kurtulsam düşüncesinden derdindeyim....

takmıyorum artık kuzum...

noldu bizlere ya çok mu stres yaptık özellikle ikimiz iş durumundan dolayı acaba?:26::26::26:
Ama ben de ben de ben deee ((

Canım işte yalancı doğum sancısı dedikleri ara kramplar. Allahım korusun bebişler erken gelmeye kalkmasın da, çekeriz biz sancıları

Küsmez küsmez. Ben öyle durumlarda ya karnımın üzerine elimi bastıryorum yada sırt üstü yatıyorum 5. dak geçmiyor tekmeler havada uçuşuyor

Sizin bebiş çok alem olacak
Ben daha şeker yüklemesi için gidemedim
Umarım c.tesi günü yaparlar

Ben tek çocuğum ve en küçük torunum benden sonraki en küçük kuzenimle 10-12 yaş var yani nazlı bebek şeklindeyim, ne olur durum bilmiyorum....
Ben bebeğimi nazlarım millet de ben inazlasın artık....

yoook ben nazlamam, bi eve iki nazlı fazla gelir
benim kızım bana çekmesin

evet tam orası sag kaburgamın altı, ondan mıymış o :26:

Ama ben de ben de ben deee ((

Canım işte yalancı doğum sancısı dedikleri ara kramplar. Allahım korusun bebişler erken gelmeye kalkmasın da, çekeriz biz sancıları

cokta sancı cekmeyelim amaaa

bi de buzdolabına astın yani bak sen
herşeyin yolunda gitmesi cok güzel maşallah
kaç kilo almışsın nilim ?

[/B]

ya zaten ilk kese halindeki resmi var yanına da pipiyi koyduk çok cici duruyodu ama yaa,çok şükür canım yaa inşallah hep böyle gider.
valla 60.5 kg oldummmmmm,ama olsun bebişim almış hayatım yaa
esraaaaaaaaaaaa sende duy aysun sendeeeeeeeee bu hafta bittikten sonra yazıcam çizelgeye eklersiniz hatunlar

bu arada pc tamire gitti,bende kayınpederin notebookunu aldım
ayrılmiicam yani sizden

Sizin bebiş çok alem olacak
Ben daha şeker yüklemesi için gidemedim
Umarım c.tesi günü yaparlar

sorma canım babasına çekerse soytarı çatlağın teki olacağı kesin,zaten bacakları şimdiden babasıymış maaşallah..Ama bana da benzesin yaaaaaa

canım şeker yüklemesi için parmağından aldırmaya çalış kanını

Son düzenleme:
slmm ben geldim nasılsınız bakalım
ben çoook yorgunum ama sizlere bir selam vereyim dedim tursum tamam kurutmalıklar tamam dünde kızların bayramlıklarını tamam ettik şeker ıvır zıvır tamambayrama hazırız artıkımmm

ayrılmaaaaaaaa
keşke resmini çekseydin buzdolabının bizde bakardık
bende mi koysam dicem ama düzgün bi resmi yok ki cimcimenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…