- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
Bebek doğunca alışırsınZira kimsenin gözü bizi görmeyecek
Benim sağ kaburga kemiğim ağrıyor hem de nasıl aızıcık yürüsem evde iş yapsam deli gibi ağrıyor sırt üstü yatmadan da geçmiyor....
Bir de karımın midemle diyaframla birleşen yerdeki etleri çekiliyor resmen ayaktayken ve yürürken, acı çekiyorum resmen....
Dün baya bi ağrıdan ağladım Rabbim sen sıkıntılara koymadan huzurlu, kolay sağlıklı hamilelik doğum nasip et dedim durdum....
Benim sağ kaburga kemiğim ağrıyor hem de nasıl aızıcık yürüsem evde iş yapsam deli gibi ağrıyor sırt üstü yatmadan da geçmiyor....
Bir de karımın midemle diyaframla birleşen yerdeki etleri çekiliyor resmen ayaktayken ve yürürken, acı çekiyorum resmen....
Dün baya bi ağrıdan ağladım Rabbim sen sıkıntılara koymadan huzurlu, kolay sağlıklı hamilelik doğum nasip et dedim durdum....
Canım o diyafram ağrısı bende de oluyor ama genelde öne doğru otururken veya yataken oluyor.. Sanırım rahim daha bir yukarı çıkıyor ondan çekiyoruz bu ağrıyı.. Yoksam sıpam aşağıda, hatta şimdi bile aşağıdan vuruyor
noldu bizlere ya çok mu stres yaptık özellikle ikimiz iş durumundan dolayı acaba?:26::26::26:
ayy maşallah miniik tospaya yerim ben onu o pipiyi de koparrırım demek şov yaptı size pipi resmi bile verdi yani :) rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin
[/COLOR]
günaydınlar. gözün aydın nilgün . bizde de var öyle bir resim adeta soyulmuş muz gibi
maşallah canım yavrunane güzel büyümüş adam olmuş :) inşallah en uygun zamanda kavuşursun bebişine canım. hazırlıklar bitsede rahat etsek dimi
ayyy ben demedimiiiii en az 1400 diye :) 1500 dicektim de hadi abartmıyım dedimama senin pipiloş tahminlerin baya üstünde maşallahh....
oyyy maşallahçok sevindim mutlu dönmenize..
bebeği görmeden pipiyi gördünüz desene
Allah mutlulugunu daim etsin nilimmm..[/B][/COLOR]
Bu aralar kişisel kıskançlık sendromundayım, kimse beni dert etmiyor ben iyi miyim sormuyor, rahatım yerinde mi merak etmiyor diye triplerdeyim....
Tek çocuk olarak büyüyünce ve ilgi odağı hep ben olunca ilgi benden kayınca şirazem kayıyor bazen....
:)
noldu bizlere ya çok mu stres yaptık özellikle ikimiz iş durumundan dolayı acaba?:26::26::26:
sorma kesin sataşırım eşime anneme falan....
eşim bazen diyor ben biliyorum başıma geleceği beni kapı dışarı etmeseydin oğludan başka kimseyi görmez gözün diye
Canım o çekilme hissi bende de oluyor özellikle akşamları yemekten sonra. Sanki karnım çatlayacakmış gibi semsert oluyor, gerim gerim geriliyor ve sancı saplanıyor ara ara. Ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum :44:
Artık kimseye de diyemiyorum ağrılarımı, sürekli bi yerlerim ağrıdığı için.. Ama alışmak çok zor inan, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de,,,, az kaldı diyip avutuyoruz kendimizi işte....
canım öylesine bi nick 2-3 sene önce kk ya üye olurken almıştım....benım için hiç bi önemi olmayan bi isim....oğlum olacak teyzesi zaten adı da eymen....kızım olursa da irem veye nehir olacak zaten....sudemm hoşgeldin canımm
bu arada hep sorucam senin nickin sudemm kendi ismin mi?
bebeğine koyacagın isim mi:26:
hepimiz dualar ettik canım, kabul olur inşallah..
Selam canım, hoşgeldin:80:
noldu canım benim ?
canım bizde iki kardeşiz, benim 15 yaşında bir erkek kardeşim var,
bende el bebek gül bebek büyüdüm cünkü hem tek kız hem tek torundum,
bende cok nazlıyımdır annemle babamda hep söyler bunu :)
eşimde sagolsun bildigin bebekle ilgilenir gibi ilgilenir benle
şimdilik iyi, hoş ta, bebişler dogunca ne olacak sen onu düşün
kızlar herşeyi takmayın yaa, bebişerinizi de kendinizi de üzmeyin
bakalım nasıl olcaz , bende kendimi cok merak ediyorum bebekten sonra:26:
benimde öyle, sırt agrılarımda başladı,
bi de arada karnıma kramp giriyor sanki, acaip bişey
sorma tatlım öyle cici duruyodu ki,hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah,bi de arkadan duruyo pipi aşağı sallanıyo tospişim benim..amin canım cümlemizin ki inşallah..
sağol canım valla aynen buzdolabına astım o pipiyi de
Sağol canım maaşallah aynen öyle 2 büklüm duruyodu karnımda sıpa,sağ kaburgama çıkıyo dediğim yeri ayaklarıymış,kafası aşağıya doğru duruyormuş..
aynen canım maaşallah diyeyim de tosuncuk mu olacak nedir,ay benim etim ne budum ne
çok şekerdi teyzesiii
ama benim dr um şeker yüklemem için normal demişti bu yedek dr da düşük diyo 109 için olursa ilerde hipoglisemi olursun kontrol ettir falan dedi korkuttu beni..
sağol tatlımmm,aynen öyle tosbağam pipisini gösterdi önce dr da hemen resmini aldı çok komik bi foto oldu.
allah cümlemizin mutluluğunu daim etsin şekerimmmmm
canım öylesine bi nick 2-3 sene önce kk ya üye olurken almıştım....benım için hiç bi önemi olmayan bi isim....oğlum olacak teyzesi zaten adı da eymen....kızım olursa da irem veye nehir olacak zaten....
park yatağı ne marka alıcaz ya?
ben 1 ayda bütün eksikleri tamamlamak istiyorum.....önemli olarak arabası ve yatağı kaldı
Aysun 100 gr geride demişsin bebişini, bilemedim:26:
kızların söyledikleri mantıklı geldi.
yatma konusunda ben dört dönüom yatakta bütün gece, bi sırt üstü, bi sol yan, bi sağ yan
artık agırlaşmaya başlıyoruz ya, bi türlü rahat olamıyorum.
benimde sağ kaburgam ağrıo, neden acaba ?:26:
senlee benziyoruz canımmm sanırım ondan Allah yardımcımız olsunnnşimdi kafam rahat hamd olsun annem gelsin gün gezmelerine de baslıcammm
sende stres yapma borclar ödenir inşşş
Ama ben de ben de ben deeenoldu bizlere ya çok mu stres yaptık özellikle ikimiz iş durumundan dolayı acaba?:26::26::26:
Bizim beyefendi 4-5 gündür çok sakin, okadar yavaş hareket ediyor ki zor fark ediyorum....
Geçen de beni öyle korkutmuştu, şimdi de içim pır pır ediyor güm güm vuran çocuk noldu da sakin diye ama içimi korkutmamaya çalışıyorum...
Sabah 3 kaşık pekmez içtim tınlamadı beyfendi, naz mı yapıyor nedir?
Bu aralar biraz bencilim kendimi düşünüyorum, küstümü bana naaptı sıpam???
sorma tatlım öyle cici duruyodu ki,hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah,bi de arkadan duruyo pipi aşağı sallanıyo tospişim benim..amin canım cümlemizin ki inşallah..
sağol canım valla aynen buzdolabına astım o pipiyi de
Sağol canım maaşallah aynen öyle 2 büklüm duruyodu karnımda sıpa,sağ kaburgama çıkıyo dediğim yeri ayaklarıymış,kafası aşağıya doğru duruyormuş..
aynen canım maaşallah diyeyim de tosuncuk mu olacak nedir,ay benim etim ne budum ne
çok şekerdi teyzesiii
ama benim dr um şeker yüklemem için normal demişti bu yedek dr da düşük diyo 109 için olursa ilerde hipoglisemi olursun kontrol ettir falan dedi korkuttu beni..
sağol tatlımmm,aynen öyle tosbağam pipisini gösterdi önce dr da hemen resmini aldı çok komik bi foto oldu.
allah cümlemizin mutluluğunu daim etsin şekerimmmmm
Ben tek çocuğum ve en küçük torunum benden sonraki en küçük kuzenimle 10-12 yaş var yani nazlı bebek şeklindeyim, ne olur durum bilmiyorum....
Ben bebeğimi nazlarım millet de ben inazlasın artık....
benim sağ kaburgam tam göğüs altım ağrıyordu doktora söyledim kafası orda büyüyorda onun etkisi dedi....
inşallah kuzum yok bir netleşse de kurtulsam düşüncesinden derdindeyim....
takmıyorum artık kuzum...
Ama ben de ben de ben deee((
Canım işte yalancı doğum sancısı dedikleri ara kramplar. Allahım korusun bebişler erken gelmeye kalkmasın da, çekeriz biz sancıları
bi de buzdolabına astın yani bak sen
herşeyin yolunda gitmesi cok güzel maşallah
kaç kilo almışsın nilim ?
[/B]
Sizin bebiş çok alem olacak
Ben daha şeker yüklemesi için gidemedim
Umarım c.tesi günü yaparlar
ya zaten ilk kese halindeki resmi var yanına da pipiyi koyduk çok cici duruyodu ama yaa,çok şükür canım yaa inşallah hep böyle gider.
valla 60.5 kg oldummmmmm,ama olsun bebişim almış hayatım yaa
esraaaaaaaaaaaa sende duy aysun sendeeeeeeeee bu hafta bittikten sonra yazıcam çizelgeye eklersiniz hatunlar
bu arada pc tamire gitti,bende kayınpederin notebookunu aldım
ayrılmiicam yani sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?