Ama ben de ben de ben deee((
Canım işte yalancı doğum sancısı dedikleri ara kramplar. Allahım korusun bebişler erken gelmeye kalkmasın da, çekeriz biz sancıları
yoook ben nazlamam, bi eve iki nazlı fazla gelir
benim kızım bana çekmesin
evet tam orası sag kaburgamın altı, ondan mıymış o :26:
cokta sancı cekmeyelim amaaa
sorma canım babasına çekerse soytarı çatlağın teki olacağı kesin,zaten bacakları şimdiden babasıymış maaşallah..Ama bana da benzesin yaaaaaa
canım şeker yüklemesi için parmağından aldırmaya çalış kanını
slmm ben geldim nasılsınız bakalım
ben çoook yorgunum ama sizlere bir selam vereyim dedimtursum tamam kurutmalıklar tamam dünde kızların bayramlıklarını tamam ettik şeker ıvır zıvır tamam bayrama hazırız artıkımmm
ben çoook yorgunum ama sizlere bir selam vereyim dedimtursum tamam kurutmalıklar tamam dünde kızların bayramlıklarını tamam ettik şeker ıvır zıvır tamam bayrama hazırız artıkımmm
Bizim beyefendi 4-5 gündür çok sakin, okadar yavaş hareket ediyor ki zor fark ediyorum....
Geçen de beni öyle korkutmuştu, şimdi de içim pır pır ediyor güm güm vuran çocuk noldu da sakin diye ama içimi korkutmamaya çalışıyorum...
Sabah 3 kaşık pekmez içtim tınlamadı beyfendi, naz mı yapıyor nedir?
Bu aralar biraz bencilim kendimi düşünüyorum, küstümü bana naaptı sıpam???
hoşbuldum canımHoşgeldin hamarat annecik seniiiAma çok yorma kendini tatlım benim, sonra bebişler çok güzel çıkarıyorlar acısını
ayrılmaaaaaaaa
keşke resmini çekseydin buzdolabının bizde bakardık
bende mi koysam dicem ama düzgün bi resmi yok ki cimcimenin
Resimlerinizden gördüğüm kadarıyla çok eğlenceli ve eğlenmeyi bilen bir çiftsiniz tatlım.. Umarım ikinizede benzer bebiş
Öyle umuyorum inşallah parmaktan alırlar yoksam beni bir dünya savaşı bekliyor
bugunde unnadodan aldığım bbek bezi geldı....sıra emzirme önlüğünde...bi de buzdolabına astın yani bak sen
herşeyin yolunda gitmesi cok güzel maşallah
kaç kilo almışsın nilim ?
dogru ya, oglun olacak senin
gene başladın sen alışveriş kurduuuu
canım stres yapma bak en azındna erkenden bılıyosun her ıhtımale jkarşı hazırlıklısın...ben de erken doğum yaptım ama tamamen habersiz hiç bi önlme alınamadı...acıl sezeryan ve sonuç vahim...senın doktorun bılınçlı temkınlı bak kontrolelrını ona göre yaptırıyosun gerekli şeyler yapılıyo telaş yapma lütfen...benim doktorum ben 37-38. haftadan önce bunların olmasını istemeyiz biz diyor ya benim durumum çok mu çok vahim o zaman..... offfffffffffffffffffffffff napcammmmmmmmmmmmmmmmmm
evet ondanmış korkma ben sizden 15-20gün önce yaşıyorum bunları ya öğrenmiş oluyorum:) hep erken yaşıyorum bu sıpam aceleci benim
hoşbuldum canımnasılsın milonammm aynen şekerim sabahı sabah ettim yataktan kalkmak konusunda kararsızdım ama annemin yardıma ihtiyacı olacaktı kesin ve benimde kışlık hazırlığım vardı bende besmeleyi çektim çıktım yataktan gittim anacığıma hallettik bitirdik şükür çok güzel sirke kokuyorum ama ve haklısın ölüyorum ağrıdan ama çaktırma
profılındekı resım aynı senı yansıtıyor canımBu aralar kişisel kıskançlık sendromundayım, kimse beni dert etmiyor ben iyi miyim sormuyor, rahatım yerinde mi merak etmiyor diye triplerdeyim....
Tek çocuk olarak büyüyünce ve ilgi odağı hep ben olunca ilgi benden kayınca şirazem kayıyor bazen....
:)
Bebek doğunca alışırsınZira kimsenin gözü bizi görmeyecek
amın canım bu sefer taktım ıste hormonlarım cosmus vazıyettesaol cnm umarım öyledirr yoksa kendime kızarım besleyemıyorum diyeee:26:
sende canını sıkmaaaa erkek milleti iştee bir bakıyorum eşim peşimden ayrılmıyor ne istesem yapıyor birde bakıyorum ufacık birseyden kıyamet koparıyorrr Allah huzur versin yuvalarımızaaa
oy cnm Allah korusun bizleride evlatlarımızıdaa ayaklarımı bile oynatırken oraya agrı saplanıyorrr:26:
günaydın şekercimmm evettt yaaa tembellik sardı beniiii
hayırdır canım ne oldu gecmıs olsun:26:tekrar selam ben biraz kötü oldum ö. önce revirdeydim nerdeyse dr a gidiyordum şimdi iyiyim bu arada kiloyla ilgili bişey diyi dr beni ilk önce bir ultrasyona 670 gr gördü ben üzüldüm 750 fln bekliyordum dedim içimden sonra üst kata ayrıntılıya götürdü ne çıksın 753 gr çıktı aynı dr aynı saat içinde takmayın onu siz
evet canım hallettim çoğu işi şimdiden sonrasında bahçeden olanı saklıyacağım dolapdaooo sen hem bayram hemde kışlık işini bitirmişsin.. Ben anca 3 kg. vişne koyabildim dolaba daha... Tarhana yapılacak, sebzeler alınacak ayıklanacak.. Turşu reçel hepisi duruyor
benim doktorum ben 37-38. haftadan önce bunların olmasını istemeyiz biz diyor ya benim durumum çok mu çok vahim o zaman..... offfffffffffffffffffffffff napcammmmmmmmmmmmmmmmmm
evet ondanmış korkma ben sizden 15-20gün önce yaşıyorum bunları ya öğrenmiş oluyorum:) hep erken yaşıyorum bu sıpam aceleci benim
benim doktorum ben 37-38. haftadan önce bunların olmasını istemeyiz biz diyor ya benim durumum çok mu çok vahim o zaman..... offfffffffffffffffffffffff napcammmmmmmmmmmmmmmmmm
Resimlerinizden gördüğüm kadarıyla çok eğlenceli ve eğlenmeyi bilen bir çiftsiniz tatlım.. Umarım ikinizede benzer bebiş
Öyle umuyorum inşallah parmaktan alırlar yoksam beni bir dünya savaşı bekliyor
kız senin yazdıklarını okuyunca ben yoruluyorum,helal yaa maaşallah sana..
ya biraz karanlık çıkıyo makineyle çekince de pek bişey anlaşılmıyo ama deneyeceğim,senin cadı kaç kg/gr oldu tatlım?
çok şükür öyleyizdir canım yaa o da eşimin sayesinde yoksa ben ara ara gergin bi tip olabiliyorum ama o hiiiç tınlamaz takmaz o rahatlığı beni de rahatlatıyor,hep böyle devam eder inşallah.
canım hani şeker ölçmek için cihazlar var ya pos makinesi gibi o makineyle şak diye parmaktan alıyolar aslında gittiğinde söyle bence
bugunde unnadodan aldığım bbek bezi geldı....sıra emzirme önlüğünde...
canım stres yapma bak en azındna erkenden bılıyosun her ıhtımale jkarşı hazırlıklısın...ben de erken doğum yaptım ama tamamen habersiz hiç bi önlme alınamadı...acıl sezeryan ve sonuç vahim...senın doktorun bılınçlı temkınlı bak kontrolelrını ona göre yaptırıyosun gerekli şeyler yapılıyo telaş yapma lütfen...
ciğer geliştirici iğne vurdular mı sana her ihtimale karşı canım?
kız senin yazdıklarını okuyunca ben yoruluyorum,helal yaa maaşallah sana..
ya biraz karanlık çıkıyo makineyle çekince de pek bişey anlaşılmıyo ama deneyeceğim,senin cadı kaç kg/gr oldu tatlım?
çok şükür öyleyizdir canım yaa o da eşimin sayesinde yoksa ben ara ara gergin bi tip olabiliyorum ama o hiiiç tınlamaz takmaz o rahatlığı beni de rahatlatıyor,hep böyle devam eder inşallah.
canım hani şeker ölçmek için cihazlar var ya pos makinesi gibi o makineyle şak diye parmaktan alıyolar aslında gittiğinde söyle bence
22 üye 10 ziyaretçiiii
hadi hayırlısı tatlımmbelli degil bakalım, kontrolüm 24ünde..
anacım cihazda sıkıntı yok biliyorum da açlık şekerini illa damardan almamız lazım diye tutturuyorlar ona gıcık oluyorum tatlım ya
Lavinya'cımdün dr da bana 36 veya 37.haftadan sonra hazırlıklı olmanı öneririm dedi,yani ekimin başı ya da ortasında doğurabilirsin dedi korktum bende ister istemez valla hayırlısı inşallah hakkımızda..
ben hep böyleyim canım aktif olacam illa hızlı hızlı her iş bitecek ve hiç bir işim beklemeyecek bir komsum vardı kocan seni istediğinde böyle işin gibi hızlı yaparsın sen adamın hevesini kursağında koyarsın demiştikız senin yazdıklarını okuyunca ben yoruluyorum,helal yaa maaşallah sana..
ay ben seni aramayı unuttummm :78: kusura bakma canım dün sabahtan bayramlık için evden çıktım sonra annemin orda olan pazara gittik ordan markete gittik akşam komsuya iftara davetliydim unutmuşum şekerim :78:ama gece senden gelen mesajda yazdığı gibi dualarımı okudum allaha kabul etsin inşş ...kuzum hoşgeldin aldın mı dün mesajımı cevap gelmeyince merak ettim... ikimizin meşhur ağrıları gerçi var içimize katılan bir kaç kişi daha...
sağol canım yakın olsak ben yapardım kız sana hepsiniohh elınıze saglık masallah güle güle yiyin inş bende hıcbı hazırlık yok valla yapmıycam da hazır alıp yerız napım kuru felan sevmıyorum zaten tarhanayı anneme yaptırıyorum gecen sene az yapmıstı kızmıstım bu sene cok yap bana parasıyla alıcam dedımbı koyabılırsem taze fasulye koymak ıstıyorum buzluga o kadar
eşimde eli beceriklidir hayatım biz birbirimizi tam bulmuşuz boş bakan olmaz kendi işimiz kendimiz yapmaya bayılırızfatma sen nasıl hamarat bi hatunsun, hem iki cocuk, hem hamilesin, sana maşallah canım yaa
on parmağında on marifet hatunsun sen
kocişine söle değerini bilsin bak kızlar bana böle böle diolar de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?