2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yeğenim sünnet oldu çok şükür maşallah şimdi biraz ağlıyor biraz gülüyormuş yavrucum bacaklarını ayırıyor eğmemesi için uğraşıyormuş bu çocuklar ne akıllı maşallah ilk çişte zorlanmış biraz sonrada anneannesinin kucağına yapmış çişini hayırlısı ile darısı sünnet olacak diğer bebişlere benim oğluşumada

kızlar benim ufaklık maşallah çok hareketli ben sahura kaar çoğu kez uyumuyorum 4,30 gibi yatıyorum oda tam sabahları feci hareketli oluyor o uykudan eşim işe giderken bile uyanamaığım oluyor çok ağırır uykum aslında ama beni onun tekmeleri uyanırıyor bazen rahatsız bile ediyor aman yine de maşallah hareketli olsun sonrada ben meraklanıyorum hareket etmedimi? ben ne istiyorum bir bilsem

bulemsuuuuuuuuuuuuuu ben sana küsüm şekerim.

ben sana demedim mi c.tesi gecelik almaya gidecem. neden gecelikte olsuğunu söylemedin o katalogta. biz çok beğendik modelleri ama ben aldığım için alamayacağım ((

şimdi telefonda devam edicem :)

canım usg ye göre hep önceden hazırlıklı ol derler geçende dedim ya büşra 8 aylıkdı dr doğabilir bu ağrılar onun habercisi olabilir dedi ama sıpam günü tamam etmeden çıkmadı

Şşşş bebiş duymasın annesiii

Kuzumm ilgi konusunda ben de bugünlerde öyleyim valla,dikkat ettim de sürekli eşime "kimsenin umrunda değilim zaten" diyip duruyorum ama haklı sebeplerle
Anacım hamile olan benim kimsenin bi ilgi özen göstermemesi bi yana, bir de benden özel ilgi bekliyor herkes. Hadi eşimi geçtim de kaynanam da öyle... O kadar ağrılarım sancılarım oluyor kılını kıpırdatmıyor iş yaptırdığına bakıyor bir de benden ilgi bekliyor. Mesela en son dün akşam... Kadir gecesi diye aramamı beklemiş ama ben zaten bayaa kötüydüm bir de karşı yakamızda oturan bi arkadaşa iftara davetliydik, unutmuşum. Görümce mesaj atıyor annem alınmış diye Puffff. Eşimle de kavga ettik onun yüzünden, ağladım da
Ama bebiş doğsun görcekler

bende çok hevesliydim işlerimi hallederim diye ama anneciğime kaldı hepsi...

Kuzumm sakınnn stres yapma kendine kötü de düşünme olur mu, bebiş sadece birazcık yaramazlık yapmak istemiş o kadar bence
Şu 3-4 haftayı da atlatırız inşallah hayırlısıyla

inşallah bana o kadar dayansa yetecek valla yaramaz sıpam....

bana çekmiştir kuzum ben pek tez canlıyım o kadar dedim çocuğa güzelliğin annene huyun babana diye ama dinlemedi...

22 üye 10 ziyaretçiiii
kocişlerdir

evet ya bende öyle bekliyorum...

lavınya...mesajımı görmedın galiba..

ciğer geliştiirici vuruldun mu?

Valla size doktor ekim başı veya ortası dediyse banada sonu diyebilir.. Ama yine akrep yine akrep

valla dün kü dr un dediği bu tabi eğer miyadında doğarsa benimki de akrep ayy akrep erkeği nasıl olur ki acep kinci diye duymuştum naparızz yaa

Olsun çok güzel bişey aktif olmak seni okuyunca k.validemi görüyorum valla..
ahahaha valla apar topar adamı götürüp 3 dk sonra oh dermişsin

burcu ne aldın?

markası fiyatı ne?

katolog neyın nesı?

bende pijama istiyorum ya....varsa resmı eklesene

moonsun bi laf atıp kaçıon olmuo böööleee nere gaçtın geneeeee:97:

hadi hayırlısı tatlımm

Allah allah ne alakası varmış bende bir kaç tanıdığım da damar yoluyla aldırmadık

hayırlısı nilimm, bende merak ediomm:114:
ben kendi kilomdan korkuorum, görünürde birşey yok ama bu sabah tartıldım fazla görünüyor:18:

Valla size doktor ekim başı veya ortası dediyse banada sonu diyebilir.. Ama yine akrep yine akrep

biz yandık valla akrep burcu fena oluyorrrrrr

maşallah canım size benim eşimde öyledir, ona da maşallah
ama ben tembelimdir biraz hazır önüme gelecek herşey

geçmiş olsun canım, şimdi tam erkek olmuş yeğenin
hareketli bebek cok iyidir demişti bana doktorum o yüzden şanslısın, benim bebeğimde hareketli maşallah

Arkadaşlar bu aralar biraz okumaya çalıştım ama yazamadım size iş yüzünden . Rahatsızlıkları olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, benim doktorum çok rahat bir önceki randevumu 6 hafta sonraya şimdiki ise 4 hafta sonra olan 31 ağustosta verildi. Benimde karnım sertleşiyor, ara ara regl ağrısı çekiyorum. Doktorların erken doğum riski diye baktığı anneler ağrılarınızı tarif edermisiniz, belirliyici bir noktası varsa bende gideyim doktora. Daha çok küçükler, kendinize çok dikkat edin moralinizi yüksek tutun gerilmeyelim ki bebeklerimizde gerilmesin.

anammmm dogru bak ben hiç düşünmemiştimmmmm

kuzum bilgisayarımın ekranı gidip geliyor bana az acıyorum kapağı oda yazmamı zorlasrıyorrr :2:

maşAllah bugün baya ziyaret ediliyoruz aşağıda yazıyordu 22 uye 10 ziyaretçi diyeee

lavinyamın dediği gibi kocişelr sanırım onlarr

aynen aysuncum evine alışmaya çalışıyo

fırsat buldukça yürü tatlım valla bana çok iyi geldi 1.ayımdan beri yürüyorum..

Fenalığından çok içe kapanıklığı korkutuyor beni.. Yoksa akrep erkekleri anneye aşık olur onu biliyorum.. ordan şanslıyız

Bende bu geceliği aldım,65 tl fiyatı ama benim ki beyaz üstündeki balon ve tül siyah
mavi aradım ama bulamadım.

kızlar yedek olarak pijama alın diyorlar alsak mı yaa kafam karıştı:26:

aynen aysuncum evine alışmaya çalışıyo

fırsat buldukça yürü tatlım valla bana çok iyi geldi 1.ayımdan beri yürüyorum..

şu vajina agrılarım olmasaa yurucem cnm korkuyorum hareket ettikçe agrım oluyor

sana yazdım kuzucum maşAllah oglusunaa

sen vitamin demir kullanıyormusun

burcu ne aldın?

markası fiyatı ne?

katolog neyın nesı?

bende pijama istiyorum ya....varsa resmı eklesene

ben çarşıdan aldım. senfoni marka benim aldıklarım. fiyatları normal 40-50 arasıydı. bulemsu bir firmanın aracılığını yapıyormuşta, bilmiyordum gecelik olduğunu içinde. dün göndermiş hoşuma gitti modeller. ama yeterince aldım ben fazla gelir. bende emzirme sütyeni, hamile donu felan alacağım ondan. bekliyordum gelsinde bir çıkışayım :)

şu vajina agrılarım olmasaa yurucem cnm korkuyorum hareket ettikçe agrım oluyor

sana yazdım kuzucum maşAllah oglusunaa

sen vitamin demir kullanıyormusun

canım bende de oluyo ara ara sanki içimden bişey çekiyolarmış gibi oluyo o vajina ağrısı sende de öyle mi.
sağol tatlım görmedim galiba..

evet maltofer fol kullanıyorum demir ilacı 2-3 haftada 1 de elevit alıyorum,kalçamda ağrı oluyo ara ara onun için de magnevit diye magnezyum verdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…