canım usg ye göre hep önceden hazırlıklı ol derler geçende dedim ya büşra 8 aylıkdı dr doğabilir bu ağrılar onun habercisi olabilir dedi ama sıpam günü tamam etmeden çıkmadıLavinya'cımdün dr da bana 36 veya 37.haftadan sonra hazırlıklı olmanı öneririm dedi,yani ekimin başı ya da ortasında doğurabilirsin dedi korktum bende ister istemez valla hayırlısı inşallah hakkımızda..
hoşbuldum canımnasılsın milonammm aynen şekerim sabahı sabah ettim yataktan kalkmak konusunda kararsızdım ama annemin yardıma ihtiyacı olacaktı kesin ve benimde kışlık hazırlığım vardı bende besmeleyi çektim çıktım yataktan gittim anacığıma hallettik bitirdik şükür çok güzel sirke kokuyorum ama ve haklısın ölüyorum ağrıdan ama çaktırma
profılındekı resım aynı senı yansıtıyor canımbende oyleyım ılgı ıstıyorummm
kzıal rbende bı de sey basladı kımse benle ılgılenmıyo bende bebegı kımseye sevdırmıycem modu içten içe yaptıgım kıskanclıga bakar mısınız
amın canım bu sefer taktım ıste hormonlarım cosmus vazıyette
hayırdır canım ne oldu gecmıs olsun:26:
ohh elınıze saglık masallah güle güle yiyin inş bende hıcbı hazırlık yok valla yapmıycam da hazır alıp yerız napım kuru felan sevmıyorum zaten tarhanayı anneme yaptırıyorum gecen sene az yapmıstı kızmıstım bu sene cok yap bana parasıyla alıcam dedımbı koyabılırsem taze fasulye koymak ıstıyorum buzluga o kadar
evet canım hallettim çoğu işi şimdiden sonrasında bahçeden olanı saklıyacağım dolapda
dün annemle 1 kasa domates aldık menemenlik yemeklik doğrayıp koyacağım dipfirize bahçeden olan kabaktan biraz kavurup koydum bamyayı haftaya toplarım herhalde daha yapmam gereken iş çokta kurutma ve tusu işini kapattık gibi bişey oldu
dün şalcalık domatesi alalım dedik kilosunu sordum 50 kuruş dediler eşimde 200 kg alsak kaç olur kilosu dedi 60 kuruş dedilereşimde işim yokda kilo kilo mu alacağım abi ben yapmazsan bişey yapma dedi salçamıda bayram sonunda yapacağız inşş artık annemin evin bahçeli olması benim çok işime geliyor çook
Kuzumm sakınnn stres yapma kendine kötü de düşünme olur mu, bebiş sadece birazcık yaramazlık yapmak istemiş o kadar bence
Şu 3-4 haftayı da atlatırız inşallah hayırlısıyla
fatma sen nasıl hamarat bi hatunsun, hem iki cocuk, hem hamilesin, sana maşallah canım yaa
on parmağında on marifet hatunsun sen
kocişine söle değerini bilsin bak kızlar bana böle böle diolar de
aslında günlerimiz aynı seninle lavinyam ama senin sıpa erkenci annesi kime çekti ?
her işinde hızlı olacak belli ki
hani resim ?:26:
belli degil bakalım, kontrolüm 24ünde..
alışveriş kurdusun sen diyorum işte
kocişlerdir22 üye 10 ziyaretçiiii
Lavinya'cımdün dr da bana 36 veya 37.haftadan sonra hazırlıklı olmanı öneririm dedi,yani ekimin başı ya da ortasında doğurabilirsin dedi korktum bende ister istemez valla hayırlısı inşallah hakkımızda..
Valla size doktor ekim başı veya ortası dediyse banada sonu diyebilir.. Ama yine akrep yine akrep
ben hep böyleyim canım aktif olacam illa hızlı hızlı her iş bitecek ve hiç bir işim beklemeyecek bir komsum vardı kocan seni istediğinde böyle işin gibi hızlı yaparsın sen adamın hevesini kursağında koyarsın demişti
Valla size doktor ekim başı veya ortası dediyse banada sonu diyebilir.. Ama yine akrep yine akrep
bulemsuuuuuuuuuuuuuu ben sana küsüm şekerim.
ben sana demedim mi c.tesi gecelik almaya gidecem. neden gecelikte olsuğunu söylemedin o katalogta. biz çok beğendik modelleri ama ben aldığım için alamayacağım((
şimdi telefonda devam edicem :)
hadi hayırlısı tatlımm
Allah allah ne alakası varmış bende bir kaç tanıdığım da damar yoluyla aldırmadık
ben hep böyleyim canım aktif olacam illa hızlı hızlı her iş bitecek ve hiç bir işim beklemeyecek bir komsum vardı kocan seni istediğinde böyle işin gibi hızlı yaparsın sen adamın hevesini kursağında koyarsın demişti
ay ben seni aramayı unuttummm :78: kusura bakma canım dün sabahtan bayramlık için evden çıktım sonra annemin orda olan pazara gittik ordan markete gittik akşam komsuya iftara davetliydim unutmuşum şekerim :78:ama gece senden gelen mesajda yazdığı gibi dualarımı okudum allaha kabul etsin inşş ...
ağrılarda başı ben çektim ama ben seviniyorum kız doğum ağrısını hiç bilemiyecem ben kızlardada böyle olurdum tek fark onlarda kasık ağrısı bunda çatı ve bel ağrısı..
ay bebişler gelmesine az kaldı korkmayın bu ağrılardan o kadar aslında hersey yolunda diyor bebişler sadece bizi hazırlıyorlar
sağol canım yakın olsak ben yapardım kız sana hepsini
eşimde eli beceriklidir hayatım biz birbirimizi tam bulmuşuz boş bakan olmaz kendi işimiz kendimiz yapmaya bayılırız
yeğenim sünnet olduçok şükür maşallah şimdi biraz ağlıyor biraz gülüyormuş yavrucum bacaklarını ayırıyor eğmemesi için uğraşıyormuş bu çocuklar ne akıllı maşallah ilk çişte zorlanmış biraz sonrada anneannesinin kucağına yapmış çişini hayırlısı ile darısı sünnet olacak diğer bebişlere benim oğluşumada
kızlar benim ufaklık maşallah çok hareketliben sahura kaar çoğu kez uyumuyorum 4,30 gibi yatıyorum oda tam sabahları feci hareketli oluyor o uykudan eşim işe giderken bile uyanamaığım oluyor çok ağırır uykum aslında ama beni onun tekmeleri uyanırıyor bazen rahatsız bile ediyor aman yine de maşallah hareketli olsun sonrada ben meraklanıyorum hareket etmedimi? ben ne istiyorum bir bilsem
bende çok hevesliydim işlerimi hallederim diye ama anneciğime kaldı hepsi...
inşallah bana o kadar dayansa yetecek valla yaramaz sıpam....
bana çekmiştir kuzum ben pek tez canlıyım o kadar dedim çocuğa güzelliğin annene huyun babana diye ama dinlemedi...
kocişlerdir
evet ya bende öyle bekliyorum...
moonsun bi laf atıp kaçıon olmuo böööleee nere gaçtın geneeeee:97:
hayırlısı nilimm, bende merak ediomm:114:
ben kendi kilomdan korkuorum, görünürde birşey yok ama bu sabah tartıldım fazla görünüyor:18:
biz yandık valla akrep burcu fena oluyorrrrrr
maşallah canım sizebenim eşimde öyledir, ona da maşallah
ama ben tembelimdir birazhazır önüme gelecek herşey
geçmiş olsun canım, şimdi tam erkek olmuş yeğenin
hareketli bebek cok iyidir demişti bana doktorum o yüzden şanslısın, benim bebeğimde hareketli maşallah
ben kendi kilomdan korkuorum, görünürde birşey yok ama bu sabah tartıldım fazla görünüyor:18:
[/B]
biz yandık valla akrep burcu fena oluyorrrrrr
maşallah canım sizebenim eşimde öyledir, ona da maşallah
ama ben tembelimdir birazhazır önüme gelecek herşey
geçmiş olsun canım, şimdi tam erkek olmuş yeğenin
hareketli bebek cok iyidir demişti bana doktorum o yüzden şanslısın, benim bebeğimde hareketli maşallah
aynen aysuncum evine alışmaya çalışıyo
fırsat buldukça yürü tatlım valla bana çok iyi geldi 1.ayımdan beri yürüyorum..
burcu ne aldın?
markası fiyatı ne?
katolog neyın nesı?
bende pijama istiyorum ya....varsa resmı eklesene
şu vajina agrılarım olmasaa yurucem cnm korkuyorum hareket ettikçe agrım oluyor
sana yazdım kuzucum maşAllah oglusunaa
sen vitamin demir kullanıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?