2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

çok cici canım güle güle giyin ama kışlık almayacakmıyız donarız bunlarla malum kan kaybıda olacak:)))

lavınya...mesajımı görmedın galiba..

ciğer geliştiirici vuruldun mu?

canım bir iğne vurdular ama bebek tutunsun diye progestron içeren birşeydi o kadar riskli görse hastaneye alırdı sanırım....

benim bebişte en son gittigimde kiloso iki hafta önde cktı doktor ekim sonu gibi hazır ol dedi korktum valla:)))

kuzum ben sordum kilo boy ve haftanın önde olması doğum zamanının etkilermi diye yok dedi... hepsi farklı diyor bu doktorların haaa..,

canım karında sertleşme ve adet sancısının şiddetlisini düşün....

anammmm dogru bak ben hiç düşünmemiştimmmmm

benimki ne bu forum neyin nesi kimsin bana da var nickini vs diye başladı kes sesini karışma dedim özel.... sustu ama cinlerse bulurlkar valla

öyle bir acı kii bagırasım geliyor cnmm çok fena yaa of offf Allah yardımcımız olsun sanada az kalmışş kuzumm 37 38 haftayaaa hazırlıklarına başlaaa

ama ama kasıtlı yapmadım ki ben :78: telefonda gereken açıklmayı yaptım galiba inşş affetmişsindir beni küsme sakın bana oldu mu
mailine bak şekerim

aman canım salla gitsin o seni arasaymış senden bekliyeceğine

olsun şekerim sende seneye oğluşunla beraber yaparsın o bahçede oyunlar oynar sende kışlık hazırlığını yaparsın seneye bu vakitlere yükleri olmaz bebelerin diş çıkarmalarından başka

Olsun çok güzel bişey aktif olmak seni okuyunca k.validemi görüyorum valla..
ahahaha valla apar topar adamı götürüp 3 dk sonra oh dermişsin
demek ki ben kaynan oldğumdada aktif olacağım öyle mi yaşlanınca benden geçti demiyeceğim 3 dk çok az ama

burcu ne aldın?

markası fiyatı ne?

katolog neyın nesı?

bende pijama istiyorum ya....varsa resmı eklesene
https://www.avrupanetworking.com/katalog/2012-2/index.html
kataloğ bu canım bir kaç tanede temsilciye özel ürün var

öyle bir acı kii bagırasım geliyor cnmm çok fena yaa of offf Allah yardımcımız olsun sanada az kalmışş kuzumm 37 38 haftayaaa hazırlıklarına başlaaa

o zaman dinlen tatlım hazır evdeyken uzat ayaklarını miss gibi..

sorma canım dr öyle dedi ama beklicez görücez artık..allahım sağlıkla hayırlısıyla versin kucaklarımıza bebişlerimizi..

çok cici canım güle güle giyin ama kışlık almayacakmıyız donarız bunlarla malum kan kaybıda olacak:)))

sağol canım

ya hastane sıcak olur zaten,bi de ben sıcağa hiç gelemem terim terim terlerim,uzun kolla çatlarım..

esra nerde, senin haberin vardır, önemli bi şey yok di mi ?
valla benim eşim olamaz cünkü şirket dışında toplantıya gitti, adım adım ben takipteyim onu zaten

aynen aysuncum evine alışmaya çalışıyo

fırsat buldukça yürü tatlım valla bana çok iyi geldi 1.ayımdan beri yürüyorum..

ramazandan sonra başlıcaz aşkımla yürüyüşe, şimdi saat cok gec oluo, agırlık çöküo, olmuyo

Fenalığından çok içe kapanıklığı korkutuyor beni.. Yoksa akrep erkekleri anneye aşık olur onu biliyorum.. ordan şanslıyız

içine kapanık mı oluyormuş onu bilmiyorum, ben cok kıskanç, kindar, tuttugunu koparan fena bişey oluolar die biliorum:26:

Ayyy nasıl midem kazındı anlatamammmm
hemen bi tost ayran söledim
açlığa dayanamaz oldum yaa nolcak böle offff

canım zaten serum vs verme durumu oluyo diye kısa kol istiyolar

Canım bu sertleşme bebk hareketi gibimi benimki dışardan belli oluyor, sağlı sollu haraeketlenme ve sertleşme. bide adet ağrısının şiddetlisi demişsin, doktor şöyle olunca ara yada gel diyerek ağrıyı tarif etti mi? Eşim bu aralar yurtdışına çıkıyor bende daha çok endişeleniyorum da o yüzden bu kadar detaylı soruyorum.

valla kalbimde kötülük yokkk:78:küsme sen bana

lavinyaammmm bnim kociştee kıskanıyorrr aradaa aç okucam diyorrrr

noluyor bunlaraa yahuuu

kızlar dün kayınvalidemlerle konustum kandil içinn

baanaa sadecee ee napıon nasılsın iyi iyiiz bizdeee eşine ver dedi ne bebek nasıl ne hersey yolunda mı birşeye ihtiyacınız var mı yokkk

neyse eşime verdim hoparlör açıktı
" ee nasılsınız napıonuzz"
eşim " iyiyiz anne işe gidip geliyorum"

" gelmiyormusunuz bayrama"
eşim " yok "

" neden miiişşş oooo"
eşim" anne aysun hamile nereye gelelimm"

" iyi aysun gelmesin sen gellll"

eşim " olmaz anne "

" aysunu annesigile bırak kalsın orda sen gell diyrum"

eşim" annemler memlekette hem gelemem onu bırakakmam " deid

" iyi tamam sen bilirsinnn"

beni anam gile atacakmıs gidicekmişşşş

neyse affettim :))))

benim aldıklarımda güzel allahtan, yoksa çok içime otururdu.

canım güle güle kullan.

yok canım bebek kaskatı oluyor semsert ve karnın küçülüyor hissediyorsun. valla ben de sertleşme ağrı, akıntı farklı olur, idrarında yanma olursa, kanama vs de gel dedi... benim baya bir şiddetli oluyor... adet sancısının en pik yaptığı zamanlardakiş gibi

allah razı olsun canım yapmıs kadar oldun valla
sorma benımkılerde 2 aydır yok memleketteler bayramın 3unde gelcekler ama ıyıydı boyle sımdı ızne ayrılınca sureklı gelıp gıtmemı beklıycekler özlüyoruz dıye ne kadar ıyı olsalarda bende rahat edemıyorum onların yanında fazla bende dun bıdaha frısat olmaz dıye ıftardan once aradım valla senın gene kaynanan benım annem ramazanın basında 4 kızız 3 ümüz evli hepimize küsmüş arayıp hayırlı olsun demedık dıye cok agırına gıtmıs halbukı ben arıycaktım ıs donusu yolda karsıalstık arabada evlerının onunden gcıyrouz cunku o zaman soyelmıstım dıye bıdaha aramadım bzıde alınıyoruz ama kımsenın umurunda olmuyor malesef

aman kız benımkı olmasın bugun cok cekıstrıdım kendısını zaten:18::18:

canım kasılmalar şöyle oluyo karnın durup dururken taş gibi oluyor bi müddet öyle kalıyor sonra geçiyor ama tekrar oluyor.. ben nstye girdim baya ne zaman böyle olsa sancı çıktı çok dikkat edin lütfen Rabbim bi daha yaşatmasın

kızlar benim de bugünlerde çarpıntım çok yemek yiyince nefes alamıyorum resmen bi de bebek eskisi gibi hareketli değil demek ki dönem dönem böyle oluyo

esraya iş gelmiş baya yogun canım çalısıyor

canı sıkkın paylaşmak isterse gelir söyler Allah buyuk

lavinyacımmm mesajımı okudunmu şekerim mesajına cevap vermemele alakalı olanı :26:affettinmi sende beni

kesinlikle öyle olursun vücut alışmış bi kere..
tabi ki canım bence de 3 dk az,hani hızlısın ya ondan
hızlıyızda bazı şeylerin tadını çıkarmak lazımm

kesinnnnnnn

okuyaman deeee özel kızsal şeyler yazıyo diyorum bana benle ilgili konuşuyon diyo bende evet 7/24 diyorum.. ona dediklerim önemsizde anasıgile dediklerim önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…