Eki Görüntüle 489755
Bende bu geceliği aldım,65 tl fiyatı ama benim ki beyaz üstündeki balon ve tül siyah
mavi aradım ama bulamadım.
kızlar yedek olarak pijama alın diyorlar alsak mı yaa kafam karıştı:26:
lavınya...mesajımı görmedın galiba..
ciğer geliştiirici vuruldun mu?
benim bebişte en son gittigimde kiloso iki hafta önde cktı doktor ekim sonu gibi hazır ol dedi korktum valla:)))
Arkadaşlar bu aralar biraz okumaya çalıştım ama yazamadım size iş yüzünden . Rahatsızlıkları olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, benim doktorum çok rahat bir önceki randevumu 6 hafta sonraya şimdiki ise 4 hafta sonra olan 31 ağustosta verildi. Benimde karnım sertleşiyor, ara ara regl ağrısı çekiyorum. Doktorların erken doğum riski diye baktığı anneler ağrılarınızı tarif edermisiniz, belirliyici bir noktası varsa bende gideyim doktora. Daha çok küçükler, kendinize çok dikkat edin moralinizi yüksek tutun gerilmeyelim ki bebeklerimizde gerilmesin.
anammmm dogru bak ben hiç düşünmemiştimmmmm
canım bende de oluyo ara ara sanki içimden bişey çekiyolarmış gibi oluyo o vajina ağrısı sende de öyle mi.
sağol tatlım görmedim galiba..
evet maltofer fol kullanıyorum demir ilacı 2-3 haftada 1 de elevit alıyorum,kalçamda ağrı oluyo ara ara onun için de magnevit diye magnezyum verdi..
ama ama kasıtlı yapmadım ki ben :78: telefonda gereken açıklmayı yaptım galiba inşş affetmişsindir beni küsme sakın bana oldu mubulemsuuuuuuuuuuuuuu ben sana küsüm şekerim.
ben sana demedim mi c.tesi gecelik almaya gidecem. neden gecelikte olsuğunu söylemedin o katalogta. biz çok beğendik modelleri ama ben aldığım için alamayacağım((
şimdi telefonda devam edicem :)
aman canım salla gitsin o seni arasaymış senden bekliyeceğineŞşşş bebiş duymasın annesiii
Kuzumm ilgi konusunda ben de bugünlerde öyleyim valla,dikkat ettim de sürekli eşime "kimsenin umrunda değilim zaten" diyip duruyorumama haklı sebeplerle
Anacım hamile olan benim kimsenin bi ilgi özen göstermemesi bi yana, bir de benden özel ilgi bekliyor herkes. Hadi eşimi geçtim de kaynanam da öyle... O kadar ağrılarım sancılarım oluyor kılını kıpırdatmıyor iş yaptırdığına bakıyor bir de benden ilgi bekliyor. Mesela en son dün akşam... Kadir gecesi diye aramamı beklemiş ama ben zaten bayaa kötüydüm bir de karşı yakamızda oturan bi arkadaşa iftara davetliydik, unutmuşum. Görümce mesaj atıyor annem alınmış diyePuffff. Eşimle de kavga ettik onun yüzünden, ağladım da
Ama bebiş doğsun görcekler
olsun şekerim sende seneye oğluşunla beraber yaparsın o bahçede oyunlar oynar sende kışlık hazırlığını yaparsın seneye bu vakitlere yükleri olmaz bebelerin diş çıkarmalarından başkabende çok hevesliydim işlerimi hallederim diye ama anneciğime kaldı hepsi...
inşallah bana o kadar dayansa yetecek valla yaramaz sıpam....
bana çekmiştir kuzum ben pek tez canlıyım o kadar dedim çocuğa güzelliğin annene huyun babana diye ama dinlemedi...
kocişlerdir
evet ya bende öyle bekliyorum...
demek ki ben kaynan oldğumdada aktif olacağım öyle mi yaşlanınca benden geçti demiyeceğimOlsun çok güzel bişey aktif olmak seni okuyunca k.validemi görüyorum valla..
ahahaha valla apar topar adamı götürüp 3 dk sonra oh dermişsin
https://www.avrupanetworking.com/katalog/2012-2/index.htmlburcu ne aldın?
markası fiyatı ne?
katolog neyın nesı?
bende pijama istiyorum ya....varsa resmı eklesene
öyle bir acı kii bagırasım geliyor cnmm çok fena yaaof offf Allah yardımcımız olsun sanada az kalmışş kuzumm 37 38 haftayaaa hazırlıklarına başlaaa
çok cici canım güle güle giyin ama kışlık almayacakmıyız donarız bunlarla malum kan kaybıda olacak:)))
kuzum bilgisayarımın ekranı gidip geliyor bana az acıyorum kapağı oda yazmamı zorlasrıyorrr :2:
maşAllah bugün baya ziyaret ediliyoruz aşağıda yazıyordu 22 uye 10 ziyaretçi diyeee
lavinyamın dediği gibi kocişelr sanırım onlarr
aynen aysuncum evine alışmaya çalışıyo
fırsat buldukça yürü tatlım valla bana çok iyi geldi 1.ayımdan beri yürüyorum..
Fenalığından çok içe kapanıklığı korkutuyor beni.. Yoksa akrep erkekleri anneye aşık olur onu biliyorum.. ordan şanslıyız
o zaman dinlen tatlım hazır evdeyken uzat ayaklarını miss gibi..
sorma canım dr öyle dedi ama beklicez görücez artık..allahım sağlıkla hayırlısıyla versin kucaklarımıza bebişlerimizi..
sağol canım
ya hastane sıcak olur zaten,bi de ben sıcağa hiç gelemem terim terim terlerim,uzun kolla çatlarım..
canım bir iğne vurdular ama bebek tutunsun diye progestron içeren birşeydi o kadar riskli görse hastaneye alırdı sanırım....
kuzum ben sordum kilo boy ve haftanın önde olması doğum zamanının etkilermi diye yok dedi... hepsi farklı diyor bu doktorların haaa..,
canım karında sertleşme ve adet sancısının şiddetlisini düşün....
benimki ne bu forum neyin nesi kimsin bana da var nickini vs diye başladı kes sesini karışma dedim özel.... sustuama cinlerse bulurlkar valla
demek ki ben kaynan oldğumdada aktif olacağım öyle mi yaşlanınca benden geçti demiyeceğim3 dk çok az ama
valla kalbimde kötülük yokkk:78:küsme sen banaben çarşıdan aldım. senfoni marka benim aldıklarım. fiyatları normal 40-50 arasıydı. bulemsu bir firmanın aracılığını yapıyormuşta, bilmiyordum gecelik olduğunu içinde. dün göndermiş hoşuma gitti modeller. ama yeterince aldım ben fazla gelir. bende emzirme sütyeni, hamile donu felan alacağım ondan. bekliyordum gelsinde bir çıkışayım :)
ama ama kasıtlı yapmadım ki ben :78: telefonda gereken açıklmayı yaptım galiba inşş affetmişsindir beni küsme sakın bana oldu mu
mailine bak şekerim
https://www.avrupanetworking.com/katalog/2012-2/index.html
kataloğ bu canım bir kaç tanede temsilciye özel ürün var
Eki Görüntüle 489755
Bende bu geceliği aldım,65 tl fiyatı ama benim ki beyaz üstündeki balon ve tül siyah
mavi aradım ama bulamadım.
kızlar yedek olarak pijama alın diyorlar alsak mı yaa kafam karıştı:26:
Canım bu sertleşme bebk hareketi gibimi benimki dışardan belli oluyor, sağlı sollu haraeketlenme ve sertleşme. bide adet ağrısının şiddetlisi demişsin, doktor şöyle olunca ara yada gel diyerek ağrıyı tarif etti mi? Eşim bu aralar yurtdışına çıkıyor bende daha çok endişeleniyorum da o yüzden bu kadar detaylı soruyorum.
allah razı olsun canım yapmıs kadar oldun vallaben hep böyleyim canım aktif olacam illa hızlı hızlı her iş bitecek ve hiç bir işim beklemeyecek bir komsum vardı kocan seni istediğinde böyle işin gibi hızlı yaparsın sen adamın hevesini kursağında koyarsın demişti
ay ben seni aramayı unuttummm :78: kusura bakma canım dün sabahtan bayramlık için evden çıktım sonra annemin orda olan pazara gittik ordan markete gittik akşam komsuya iftara davetliydim unutmuşum şekerim :78:ama gece senden gelen mesajda yazdığı gibi dualarımı okudum allaha kabul etsin inşş ...
ağrılarda başı ben çektim ama ben seviniyorum kız doğum ağrısını hiç bilemiyecem ben kızlardada böyle olurdum tek fark onlarda kasık ağrısı bunda çatı ve bel ağrısı..
ay bebişler gelmesine az kaldı korkmayın bu ağrılardan o kadar aslında hersey yolunda diyor bebişler sadece bizi hazırlıyorlar
sağol canım yakın olsak ben yapardım kız sana hepsini
eşimde eli beceriklidir hayatım biz birbirimizi tam bulmuşuz boş bakan olmaz kendi işimiz kendimiz yapmaya bayılırız
sorma benımkılerde 2 aydır yok memleketteler bayramın 3unde gelcekler ama ıyıydı boyle sımdı ızne ayrılınca sureklı gelıp gıtmemı beklıycekler özlüyoruz dıye ne kadar ıyı olsalarda bende rahat edemıyorum onların yanında fazla bende dun bıdaha frısat olmaz dıye ıftardan once aradım valla senın gene kaynanan benım annem ramazanın basında 4 kızız 3 ümüz evli hepimize küsmüş arayıp hayırlı olsun demedık dıyeŞşşş bebiş duymasın annesiii
Kuzumm ilgi konusunda ben de bugünlerde öyleyim valla,dikkat ettim de sürekli eşime "kimsenin umrunda değilim zaten" diyip duruyorumama haklı sebeplerle
Anacım hamile olan benim kimsenin bi ilgi özen göstermemesi bi yana, bir de benden özel ilgi bekliyor herkes. Hadi eşimi geçtim de kaynanam da öyle... O kadar ağrılarım sancılarım oluyor kılını kıpırdatmıyor iş yaptırdığına bakıyor bir de benden ilgi bekliyor. Mesela en son dün akşam... Kadir gecesi diye aramamı beklemiş ama ben zaten bayaa kötüydüm bir de karşı yakamızda oturan bi arkadaşa iftara davetliydik, unutmuşum. Görümce mesaj atıyor annem alınmış diyePuffff. Eşimle de kavga ettik onun yüzünden, ağladım da
Ama bebiş doğsun görcekler
kuzum bilgisayarımın ekranı gidip geliyor bana az acıyorum kapağı oda yazmamı zorlasrıyorrr :2:
maşAllah bugün baya ziyaret ediliyoruz aşağıda yazıyordu 22 uye 10 ziyaretçi diyeee
lavinyamın dediği gibi kocişelr sanırım onlarr
Arkadaşlar bu aralar biraz okumaya çalıştım ama yazamadım size iş yüzünden . Rahatsızlıkları olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, benim doktorum çok rahat bir önceki randevumu 6 hafta sonraya şimdiki ise 4 hafta sonra olan 31 ağustosta verildi. Benimde karnım sertleşiyor, ara ara regl ağrısı çekiyorum. Doktorların erken doğum riski diye baktığı anneler ağrılarınızı tarif edermisiniz, belirliyici bir noktası varsa bende gideyim doktora. Daha çok küçükler, kendinize çok dikkat edin moralinizi yüksek tutun gerilmeyelim ki bebeklerimizde gerilmesin.
esra nerde, senin haberin vardır, önemli bi şey yok di mi ?
valla benim eşim olamaz cünkü şirket dışında toplantıya gitti, adım adım ben takipteyim onu zaten
ramazandan sonra başlıcaz aşkımla yürüyüşe, şimdi saat cok gec oluo, agırlık çöküo, olmuyo
içine kapanık mı oluyormuş onu bilmiyorum, ben cok kıskanç, kindar, tuttugunu koparan fena bişey oluolar die biliorum:26:
Ayyy nasıl midem kazındı anlatamammmm
hemen bi tost ayran söledim
açlığa dayanamaz oldum yaa nolcak böle offff
hızlıyızda bazı şeylerin tadını çıkarmak lazımm
kesinlikle öyle olursun vücut alışmış bi kere..
tabi ki canım bence de 3 dk az,hani hızlısın ya ondan
allah razı olsun canım yapmıs kadar oldun valla
sorma benımkılerde 2 aydır yok memleketteler bayramın 3unde gelcekler ama ıyıydı boyle sımdı ızne ayrılınca sureklı gelıp gıtmemı beklıycekler özlüyoruz dıye ne kadar ıyı olsalarda bende rahat edemıyorum onların yanında fazla bende dun bıdaha frısat olmaz dıye ıftardan once aradım valla senın gene kaynanan benım annem ramazanın basında 4 kızız 3 ümüz evli hepimize küsmüş arayıp hayırlı olsun demedık dıyecok agırına gıtmıs halbukı ben arıycaktım ıs donusu yolda karsıalstık arabada evlerının onunden gcıyrouz cunku o zaman soyelmıstım dıye bıdaha aramadım bzıde alınıyoruz ama kımsenın umurunda olmuyor malesef
aman kız benımkı olmasın bugun cok cekıstrıdım kendısını zaten:18::18:
lavinyaammmm bnim kociştee kıskanıyorrr aradaa aç okucam diyorrrr
noluyor bunlaraa yahuuu
kızlar dün kayınvalidemlerle konustum kandil içinn
baanaa sadecee ee napıon nasılsın iyi iyiiz bizdeee eşine ver dedi ne bebek nasıl ne hersey yolunda mı birşeye ihtiyacınız var mı yokkk
neyse eşime verdim hoparlör açıktı
" ee nasılsınız napıonuzz"
eşim " iyiyiz anne işe gidip geliyorum"
" gelmiyormusunuz bayrama"
eşim " yok "
" neden miiişşş oooo"
eşim" anne aysun hamile nereye gelelimm"
" iyi aysun gelmesin sen gellll"
eşim " olmaz anne "
" aysunu annesigile bırak kalsın orda sen gell diyrum"
eşim" annemler memlekette hem gelemem onu bırakakmam " deid
" iyi tamam sen bilirsinnn"
beni anam gile atacakmıs gidicekmişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?