IZE]
hızlıyızda bazı şeylerin tadını çıkarmak lazımm
Teşekkür ederim canım..canım güle güle kullan.
kızlar dün kayınvalidemlerle konustum kandil içinn
baanaa sadecee ee napıon nasılsın iyi iyiiz bizdeee eşine ver dedi ne bebek nasıl ne hersey yolunda mı birşeye ihtiyacınız var mı yokkk
neyse eşime verdim hoparlör açıktı
" ee nasılsınız napıonuzz"
eşim " iyiyiz anne işe gidip geliyorum"
" gelmiyormusunuz bayrama"
eşim " yok "
" neden miiişşş oooo"
eşim" anne aysun hamile nereye gelelimm"
" iyi aysun gelmesin sen gellll"
eşim " olmaz anne "
" aysunu annesigile bırak kalsın orda sen gell diyrum"
eşim" annemler memlekette hem gelemem onu bırakakmam " deid
" iyi tamam sen bilirsinnn"
beni anam gile atacakmıs gidicekmişşşş
canım üşümezmisin onunla ekim kasımda...bide doğumdan sonra çok kan kaybedecez iyice üşüyen bi tip oluruz ....yağımız çorapsız terliksiz kalmayacak...sezeryanda zaten gaz çıkarmaya uğraşıyon merdiven in çık...Eki Görüntüle 489755
Bende bu geceliği aldım,65 tl fiyatı ama benim ki beyaz üstündeki balon ve tül siyah
mavi aradım ama bulamadım.
kızlar yedek olarak pijama alın diyorlar alsak mı yaa kafam karıştı:26:
güle güle kullan canım...ben çarşıdan aldım. senfoni marka benim aldıklarım. fiyatları normal 40-50 arasıydı. bulemsu bir firmanın aracılığını yapıyormuşta, bilmiyordum gecelik olduğunu içinde. dün göndermiş hoşuma gitti modeller. ama yeterince aldım ben fazla gelir. bende emzirme sütyeni, hamile donu felan alacağım ondan. bekliyordum gelsinde bir çıkışayım :)
o zaman stres yapacak bişey yok canım rahat olmaya çalış...canım bir iğne vurdular ama bebek tutunsun diye progestron içeren birşeydi o kadar riskli görse hastaneye alırdı sanırım....
kuzum ben sordum kilo boy ve haftanın önde olması doğum zamanının etkilermi diye yok dedi... hepsi farklı diyor bu doktorların haaa..,
canım karında sertleşme ve adet sancısının şiddetlisini düşün....
benimki ne bu forum neyin nesi kimsin bana da var nickini vs diye başladı kes sesini karışma dedim özel.... sustuama cinlerse bulurlkar valla
hm tamam canım tahmin ettim bu firmayla çalıştığını burcu söyleyınce....ama ama kasıtlı yapmadım ki ben :78: telefonda gereken açıklmayı yaptım galiba inşş affetmişsindir beni küsme sakın bana oldu mu
mailine bak şekerim
aman canım salla gitsin o seni arasaymış senden bekliyeceğine
olsun şekerim sende seneye oğluşunla beraber yaparsın o bahçede oyunlar oynar sende kışlık hazırlığını yaparsın seneye bu vakitlere yükleri olmaz bebelerin diş çıkarmalarından başka
demek ki ben kaynan oldğumdada aktif olacağım öyle mi yaşlanınca benden geçti demiyeceğim3 dk çok az ama
https://www.avrupanetworking.com/katalog/2012-2/index.html
kataloğ bu canım bir kaç tanede temsilciye özel ürün var
annemgil,ablamlar felanda bizde abimlere diyoruz gelınler cadı olduğu için .....sende mı cadısın kız...amma tabiki hamileyken değil...lavinyaammmm bnim kociştee kıskanıyorrr aradaa aç okucam diyorrrr
noluyor bunlaraa yahuuu
baanaa sadecee ee napıon nasılsın iyi iyiiz bizdeee eşine ver dedi ne bebek nasıl ne hersey yolunda mı birşeye ihtiyacınız var mı yokkk
eşim " yok "
" neden miiişşş oooo"
eşim " olmaz anne "
canım kasılmalar şöyle oluyo karnın durup dururken taş gibi oluyor bi müddet öyle kalıyor sonra geçiyor ama tekrar oluyor.. ben nstye girdim baya ne zaman böyle olsa sancı çıktı çok dikkat edin lütfen Rabbim bi daha yaşatmasın
kızlar benim de bugünlerde çarpıntım çok yemek yiyince nefes alamıyorum resmen bi de bebek eskisi gibi hareketli değil demek ki dönem dönem böyle oluyo
okuyaman deeeeözel kızsal şeyler yazıyo diyorum bana benle ilgili konuşuyon diyo bende evet 7/24 diyorum.. ona dediklerim önemsizde anasıgile dediklerim önemli
ama ama kasıtlı yapmadım ki ben :78: telefonda gereken açıklmayı yaptım galiba inşş affetmişsindir beni küsme sakın bana oldu mu
mailine bak şekerim
aman canım salla gitsin o seni arasaymış senden bekliyeceğine
olsun şekerim sende seneye oğluşunla beraber yaparsın o bahçede oyunlar oynar sende kışlık hazırlığını yaparsın seneye bu vakitlere yükleri olmaz bebelerin diş çıkarmalarından başka
demek ki ben kaynan oldğumdada aktif olacağım öyle mi yaşlanınca benden geçti demiyeceğim3 dk çok az ama
https://www.avrupanetworking.com/katalog/2012-2/index.html
kataloğ bu canım bir kaç tanede temsilciye özel ürün var
o zaman dinlen tatlım hazır evdeyken uzat ayaklarını miss gibi..
sorma canım dr öyle dedi ama beklicez görücez artık..allahım sağlıkla hayırlısıyla versin kucaklarımıza bebişlerimizi..
sağol canım
ya hastane sıcak olur zaten,bi de ben sıcağa hiç gelemem terim terim terlerim,uzun kolla çatlarım..
canım zaten serum vs verme durumu oluyo diye kısa kol istiyolar
lavinyaammmm bnim kociştee kıskanıyorrr aradaa aç okucam diyorrrr
noluyor bunlaraa yahuuu
eşim " yok "
" neden miiişşş oooo"
eşim " olmaz anne "
esraya iş gelmiş baya yogun canım çalısıyor
canı sıkkın paylaşmak isterse gelir söyler Allah buyuk
onlar için öyle hep zatennnnnnnbaşka seylerle daha çok ilgilenirlerrrr
canım üşümezmisin onunla ekim kasımda...bide doğumdan sonra çok kan kaybedecez iyice üşüyen bi tip oluruz ....yağımız çorapsız terliksiz kalmayacak...sezeryanda zaten gaz çıkarmaya uğraşıyon merdiven in çık...
güle güle kullan canım...
o zaman stres yapacak bişey yok canım rahat olmaya çalış...
hm tamam canım tahmin ettim bu firmayla çalıştığını burcu söyleyınce....
annemgil,ablamlar felanda bizde abimlere diyoruz gelınler cadı olduğu için .....sende mı cadısın kız...amma tabiki hamileyken değil...
ya bende bazen sadece bı bolgede hıssedıyorum sertlık ama bı organı sanırım kolu bacağı yada kafası yaslıyo azcık sonra çekiyo unun gibi bişey mi?her yerde sertlik olmuyo...
benimki kurcalamaz ama bilemiyorum facebbokumun şifresini bilmez mesela
yok canım bebek kaskatı oluyor semsert ve karnın küçülüyor hissediyorsun. valla ben de sertleşme ağrı, akıntı farklı olur, idrarında yanma olursa, kanama vs de gel dedi... benim baya bir şiddetli oluyor... adet sancısının en pik yaptığı zamanlardakiş gibi
ne güzel şeyler varmış burda, ben bi ara inceleyeyim en iyisi
aminnn..
Gecelikte cok şık nilim güle güle giyersin inşallah..
kısa kollu mu alıcaz ? takım alırız üzerine de giyecek ince bir şey olur.
benimki bilio burda takıldıgımı, bazen bahsediorum "aşkım kızlarla şunu konuştuk bunu konuştuk" diye
iyiyse sorun yok
canım sen benim kaynnanatörle tanışmadın tabiii böyle düşünmen normalllldiğer kızlar çok iyi biliyor benimkini
yok yaa ona bozulmadım ısrarla sen gel diyorr insan düşünürrr kız hamile yanında olmalı diyee
bebeğin adını kaldırmıyor zatenn sinir oluyorummm el mi doguuryor ben mi doguruyorum walla farkı yokkk
Eki Görüntüle 489755
Bende bu geceliği aldım,65 tl fiyatı ama benim ki beyaz üstündeki balon ve tül siyah
mavi aradım ama bulamadım.
kızlar yedek olarak pijama alın diyorlar alsak mı yaa kafam karıştı:26:
canım kasılmalar şöyle oluyo karnın durup dururken taş gibi oluyor bi müddet öyle kalıyor sonra geçiyor ama tekrar oluyor.. ben nstye girdim baya ne zaman böyle olsa sancı çıktı çok dikkat edin lütfen Rabbim bi daha yaşatmasın
kızlar benim de bugünlerde çarpıntım çok yemek yiyince nefes alamıyorum resmen bi de bebek eskisi gibi hareketli değil demek ki dönem dönem böyle oluyo
Hey Allahım yaaa,, şu halinle seni bırakıp gelmesini istiyor ya ne diyeyim benlavinyaammmm bnim kociştee kıskanıyorrr aradaa aç okucam diyorrrr
noluyor bunlaraa yahuuu
eşim " yok "
" neden miiişşş oooo"
eşim " olmaz anne "
allah razı olsun canım yapmıs kadar oldun valla
sorma benımkılerde 2 aydır yok memleketteler bayramın 3unde gelcekler ama ıyıydı boyle sımdı ızne ayrılınca sureklı gelıp gıtmemı beklıycekler özlüyoruz dıye ne kadar ıyı olsalarda bende rahat edemıyorum onların yanında fazla bende dun bıdaha frısat olmaz dıye ıftardan once aradım valla senın gene kaynanan benım annem ramazanın basında 4 kızız 3 ümüz evli hepimize küsmüş arayıp hayırlı olsun demedık dıyecok agırına gıtmıs halbukı ben arıycaktım ıs donusu yolda karsıalstık arabada evlerının onunden gcıyrouz cunku o zaman soyelmıstım dıye bıdaha aramadım bzıde alınıyoruz ama kımsenın umurunda olmuyor malesef
aman kız benımkı olmasın bugun cok cekıstrıdım kendısını zaten:18::18:
Gecelikte cok şık nilim güle güle giyersin inşallah..[/B]
canım üşümezmisin onunla ekim kasımda...bide doğumdan sonra çok kan kaybedecez iyice üşüyen bi tip oluruz ....yağımız çorapsız terliksiz kalmayacak...sezeryanda zaten gaz çıkarmaya uğraşıyon merdiven in çık...
herhalde şekeriiimmmmişte budur
Teşekkür ederim canım..
Offf hepsi aynı bunların yaa,bizimkini de dün kadir gecesi diye aradım bana geri dönmedi,hatta akşam eşim söylemiş nilgün seni aramış dönmemişsin diye yanımda baktı valla diyo görmemiş yarın ararım demiş ama aramadı hanfendi.
niye bu kadar abarttıysa akşama gideceğiz 2 haftalığına Sivas'a gidiyorlar gitmemiz lazım,eltimler falan da gelecek,eşim diyo zaten en ufak bi suratını tavrını farkedersem annemin hemen kalkarız dedi.
Akşam için çok tedirginim bende gitmekle gitmemek arasındayım bana dua edin kızlar sinirlerimi bozmasınlar,ağlatmasınlar beni...
işte bi insan alıngan olunca ne yapacağını şaşırıyorsun..
kaliteli ve ucuz ürünler canım piyasayla fiyatı aynı ben kardeşime piere carden korse aldım yeğenimde miorre istedi kalite olarak aynılar ama kardeşim biraz daha fazladan para verdikardeşimde yeni keşfetti bu markayı normal ürünlerinden almış çok memnun kaldı ben de gördüm çok güzel doğurayım alcam birsürü
rabbim yardımcın olsun canım benim kaynanayı ben takmıyorum artık bahçede geçen gün çok canımı sıktı tınmadım bile o konustu ben duymadımherhalde şekeriiimmmmişte budur
Teşekkür ederim canım..
Offf hepsi aynı bunların yaa,bizimkini de dün kadir gecesi diye aradım bana geri dönmedi,hatta akşam eşim söylemiş nilgün seni aramış dönmemişsin diye yanımda baktı valla diyo görmemiş yarın ararım demiş ama aramadı hanfendi.
niye bu kadar abarttıysa akşama gideceğiz 2 haftalığına Sivas'a gidiyorlar gitmemiz lazım,eltimler falan da gelecek,eşim diyo zaten en ufak bi suratını tavrını farkedersem annemin hemen kalkarız dedi.
Akşam için çok tedirginim bende gitmekle gitmemek arasındayım bana dua edin kızlar sinirlerimi bozmasınlar,ağlatmasınlar beni...
işte bi insan alıngan olunca ne yapacağını şaşırıyorsun..
benim kociş sizleri biliyor ama ne kosuyoruz hiç sormaz bile dün burcum aramış dedim kim dedi kk dan dedim sormadı bile neden aramış diyeonlar için öyle hep zatennnnnnnbaşka seylerle daha çok ilgilenirlerrrr
Hey Allahım yaaa,, şu halinle seni bırakıp gelmesini istiyor ya ne diyeyim ben
hep mi aynı bunlar, gelin hasta olsun umursamazlar çağırırlar yanlarına, kendileri hasta olsun bi bırak git ilgilenme bakalımmmDünyayı dar ederler valla
Tez elden Allaha havalelerini istiyorum ben böylelerinin canımcımmm
Kuzummm diyorum ki hani hemşeriler ya senin annenlerle benim kayınvalidemler,, acaba ondan mı benziyor bu kadar davranışlar
:18::18::18: İşte tam anlattığın gibi tatlım bende de olan kasılmalar. Ama dikkat ettim biraz moralim bozulsun daha da artıyor.
Bence yemekten sonraki çarpıntı da bebek artık midemizi yukarı doğru itiyor ya, midemiz de haliyle kaburgalarımızdan ciğerlerimize kalbimize baskı yapıyor ve çarpıntı nefes darlığı oluyor. Son ay ne yapıcaz ki biz???
Bu aralar kişisel kıskançlık sendromundayım, kimse beni dert etmiyor ben iyi miyim sormuyor, rahatım yerinde mi merak etmiyor diye triplerdeyim....
Tek çocuk olarak büyüyünce ve ilgi odağı hep ben olunca ilgi benden kayınca şirazem kayıyor bazen....
:)
aynen canım maaşallah diyeyim de tosuncuk mu olacak nedir,ay benim etim ne budum ne
çok şekerdi teyzesiii
ama benim dr um şeker yüklemem için normal demişti bu yedek dr da düşük diyo 109 için olursa ilerde hipoglisemi olursun kontrol ettir falan dedi korkuttu beni..[/B][/COLOR]
ESRA nereye kayboldu ? neye canı sıkıldı yaa
ya zaten ilk kese halindeki resmi var yanına da pipiyi koyduk çok cici duruyodu ama yaa,çok şükür canım yaa inşallah hep böyle gider.
valla 60.5 kg oldummmmmm,ama olsun bebişim almış hayatım yaa
esraaaaaaaaaaaa sende duy aysun sendeeeeeeeee bu hafta bittikten sonra yazıcam çizelgeye eklersiniz hatunlar
bu arada pc tamire gitti,bende kayınpederin notebookunu aldım
ayrılmiicam yani sizden
slmm ben geldim nasılsınız bakalım
ben çoook yorgunum ama sizlere bir selam vereyim dedimtursum tamam kurutmalıklar tamam dünde kızların bayramlıklarını tamam ettik şeker ıvır zıvır tamam bayrama hazırız artıkımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?