2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
IZE]
hızlıyızda bazı şeylerin tadını çıkarmak lazımm

herhalde şekeriiimmmm işte budur

canım güle güle kullan.
Teşekkür ederim canım..

Offf hepsi aynı bunların yaa,bizimkini de dün kadir gecesi diye aradım bana geri dönmedi,hatta akşam eşim söylemiş nilgün seni aramış dönmemişsin diye yanımda baktı valla diyo görmemiş yarın ararım demiş ama aramadı hanfendi.

niye bu kadar abarttıysa akşama gideceğiz 2 haftalığına Sivas'a gidiyorlar gitmemiz lazım,eltimler falan da gelecek,eşim diyo zaten en ufak bi suratını tavrını farkedersem annemin hemen kalkarız dedi.

Akşam için çok tedirginim bende gitmekle gitmemek arasındayım bana dua edin kızlar sinirlerimi bozmasınlar,ağlatmasınlar beni...
işte bi insan alıngan olunca ne yapacağını şaşırıyorsun..

canım üşümezmisin onunla ekim kasımda...bide doğumdan sonra çok kan kaybedecez iyice üşüyen bi tip oluruz ....yağımız çorapsız terliksiz kalmayacak...sezeryanda zaten gaz çıkarmaya uğraşıyon merdiven in çık...

güle güle kullan canım...
o zaman stres yapacak bişey yok canım rahat olmaya çalış...

hm tamam canım tahmin ettim bu firmayla çalıştığını burcu söyleyınce....

annemgil,ablamlar felanda bizde abimlere diyoruz gelınler cadı olduğu için .....sende mı cadısın kız...amma tabiki hamileyken değil...

ya bende bazen sadece bı bolgede hıssedıyorum sertlık ama bı organı sanırım kolu bacağı yada kafası yaslıyo azcık sonra çekiyo unun gibi bişey mi?her yerde sertlik olmuyo...

ne güzel şeyler varmış burda, ben bi ara inceleyeyim en iyisi

aminnn..
Gecelikte cok şık nilim güle güle giyersin inşallah..

canım zaten serum vs verme durumu oluyo diye kısa kol istiyolar

kısa kollu mu alıcaz ? takım alırız üzerine de giyecek ince bir şey olur.

benimki bilio burda takıldıgımı, bazen bahsediorum "aşkım kızlarla şunu konuştuk bunu konuştuk" diye

esraya iş gelmiş baya yogun canım çalısıyor

canı sıkkın paylaşmak isterse gelir söyler Allah buyuk

iyiyse sorun yok

canım sen benim kaynnanatörle tanışmadın tabiii böyle düşünmen normallll diğer kızlar çok iyi biliyor benimkini

yok yaa ona bozulmadım ısrarla sen gel diyorr insan düşünürrr kız hamile yanında olmalı diyee

bebeğin adını kaldırmıyor zatenn sinir oluyorummm el mi doguuryor ben mi doguruyorum walla farkı yokkk

Benim regl ağrım çok şiddetli değil ama sertleşmem benimde dikkatimi çekiyor. Doktora gideceğim gün 31+1 olacağım nst ye girmek için 20 dk önce gel dediler, olmadı artık bir kaç hafta daha idare edeyim, böyle devamlı kendi kendi vasvata yaşayan biri olmakta istemiyorum işin aslı. Cevaplar için çok teşekkür ederim, bende tatile gidip geldim bol bol yüzdüm,
bu aralar tembelleştim ben, sen nasılsın bu ağrılar dışında? ben magnezyuma başladım belki şu kasılmalara yardımcı olur sende başla istersen..

bende topikteki kızlar bunu almıs böyle yapmışlar diyorummm

boşver ya sen kendın için doğuruyosun...o nasıl sadece oğlunu düşünüyosa sende sadece kızını düşün boşver...

Aslında gecelik daha pratik diyenler var. Kullananlar pijama ile de sıkıntı olmuyor dedi. Ama bence her ikisini de alıp bulundurmakta fayda var, ne olur ne olmaz. Yeni doğum, hastane ortamı falan hazırlıklı olmak lazım diye düşünüyorum.
Gecelik kısa kollu, yani yazlık değil mi? Gerçi hastaneler sıcak oluyor ama ben uzun kollu almak için Eylül'ü yani kışlık sezonun açılmasını bekliyorum. Satıcı tanıdıktı, öyle söyledi. 2012-2013 sonbahar-kış sezonu son moda lohusa gecelik modelleri o zaman gelecekmiş.

Merhaba canım , taş gibi olmadan önce yada sonra bebk hareket ediyor mu? Ben nst ye girmedim hiç, doktorada ağrım oluyo falan dedim normal dedi gönderdi. Bazı şeyleri ilk defa yaşamak tecrübesizlik çok zor, bizim kız son 2 gündür çok hareketli yürürken otururken yatarken devamlı tekme halinde birden hareketleri de bu kadar artınca korktum. Bide doğum şekli almış başı aşağıda bizimkinin bebeğin son haline ilişkin size bilgi verdiler mi?

Hey Allahım yaaa,, şu halinle seni bırakıp gelmesini istiyor ya ne diyeyim ben
hep mi aynı bunlar, gelin hasta olsun umursamazlar çağırırlar yanlarına, kendileri hasta olsun bi bırak git ilgilenme bakalımmm Dünyayı dar ederler valla
Tez elden Allaha havalelerini istiyorum ben böylelerinin canımcımmm

Kuzummm diyorum ki hani hemşeriler ya senin annenlerle benim kayınvalidemler,, acaba ondan mı benziyor bu kadar davranışlar

:18::18::18: İşte tam anlattığın gibi tatlım bende de olan kasılmalar. Ama dikkat ettim biraz moralim bozulsun daha da artıyor.
Bence yemekten sonraki çarpıntı da bebek artık midemizi yukarı doğru itiyor ya, midemiz de haliyle kaburgalarımızdan ciğerlerimize kalbimize baskı yapıyor ve çarpıntı nefes darlığı oluyor. Son ay ne yapıcaz ki biz???

Gecelikte cok şık nilim güle güle giyersin inşallah..[/B]

sağol canım benim inşallahhhh...

sanmıyorum tatlım yaa,hem lavinyanın dediği gibi serum muhabbeti var,hem de ben sıcağa dayanamayan bi tipim biz mesela kışın kombiyi çok az yakarız cimrilikten değil eşim de bende dayanamayız sıcağa,bu kış bebişten dolayı yakacağımız için napıcaz diye düşünüyoruz valla..kışın evde bile yazlık geceliklerle yatarım..

yuhhh yaa hala devam mı ettiriyorrr

yok anacım biz degil kayıvalideler hamileeee

benımkıde ısrrarla aysunu bırak gel dıyorr ne kadarr dusuncesiz umrunda degill kadınınnnn ben kimim kiii Allah buyukkk onun konusmasından eşimin sesi değişti

kardeşimde yeni keşfetti bu markayı normal ürünlerinden almış çok memnun kaldı ben de gördüm çok güzel doğurayım alcam birsürü
kaliteli ve ucuz ürünler canım piyasayla fiyatı aynı ben kardeşime piere carden korse aldım yeğenimde miorre istedi kalite olarak aynılar ama kardeşim biraz daha fazladan para verdi

rabbim yardımcın olsun canım benim kaynanayı ben takmıyorum artık bahçede geçen gün çok canımı sıktı tınmadım bile o konustu ben duymadım
benim akıllı annemde bugun kızım bu kızına bari kaynananın adını koy demez mi
hey yarabbim benim annem adam olmaz arkadaş

onlar için öyle hep zatennnnnnn başka seylerle daha çok ilgilenirlerrrr
benim kociş sizleri biliyor ama ne kosuyoruz hiç sormaz bile dün burcum aramış dedim kim dedi kk dan dedim sormadı bile neden aramış diye
adamlar bizim içimizi biliyorlar neden sebeb kıskansınlarda zaten

aynen aynenn kpeder gözunden ameliyat olmustu bizi arayıp haber wermedile hem aradık kvalidem nasıl yakarıyorrr aramıyorsunuzzz baban ameliyat ldu katarakt aldırdı gözundedn diyeee

biz elin kızıyız cnmmm bizim dgurduklarımızdan elinnn diğer torununu nasıl aruyor bir bilsenn Allaha havale ettim bendee

ilahi yaa.. güldürdün beni :) neyin kayıyor, şirazen mi şımarık anne seni. hele bundan sonra gör sen :) elinde bebekle eve girdiğinde kimse yüzüne bakmıcak, kucağından bebeği alıp onu öpüp koklıcaklar

tosuncuk geliyor :)
doktorun normal dediyse takma kafana canım.. olmadı bi doktora sada aile hekimine de göster...

ESRA nereye kayboldu ? neye canı sıkıldı yaa

geldim canım.. iyiyim çok şükür. daha da iyi olucaz

seni çizelgeden ebediyyen çıkarıyorum nilgün, artık yoksun sen, aysunla öyle karar verdik
60 diyodun zaten dimi? :) tatil yaramış :)

bu arada geceliğini de çok beğendim... sabahlık ta aldın mı?

hoşgeldin canım... hediyeleri ne zaman göndericektik yaa? aydınlat bizi... göndermeye başlayalım mı?? bayramdan sonra mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…