2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bende 70-71 kiloyum

sorucam bırakırım derse başka doktor bulurum ben

öğlen nerde yedin balığı ? işyerinde mi çıktı ?
balık benimde canım çekti şimdi cok severim
et haşlamasını cok severim

Bu arada namaz kılmaya zorlanan arkadaşlar varmış aramızda.. Secde yerine yastık koyup
yükseltiyorlarmış.. Arkadaşlar, eğer eğilmekte zorluk çekiyorsanız, secde yerine bir yükselti koymadan,
sadece oturduğunuz yerde, hafif eğilerek havada secde yapmalısınız.. Secde yerine yükselti koymak mekruhtur..
Yani benim dediğim şekilde (eğilmeden, havada) secde yapmalısınız..
Bilgim vardı, söyleyeyim dedim..

inşallah son ayda şişsin shrek gibi dolaşayım komik komik sonra zaten inecek ...burun çatlamaz demi şişlikten dolayı:))) çatlamadım şimdilik daha ama ne olur bilemem

cnm cevap ıcın teşekkurler eger fızıksel olarak bı gerılık olsaydı sanırım rapor alırdım ama obur turlu zıhınsel anlamdada kızımda olmayan bışeyı kendıme yakıştıramam ama 2007 ıse hepsı 2007 olmalı bence tam 9 ay seneye gıdıcek ama 3 ay sadece zorunlu olan kesımde ben bu yasa mart ayında cıktıktan sonra hemen kızımı yaz okuluna yazdırdm ama 2 ay egıtım aldı ne kadar yeterlı our bılemeıyorum herşeyden önce anaokulu egıtımını 9 ay almak benımde kızımın hakkıydı dıe duşunuyorum yıllardır buna teşvık edıp tvde sureklı cocuklarımızı mutlaka anaokuluna göndermemız yönunde bızı motıve etmelerıne ragmen bu hakkın elımızden alınmasına gercekten tepkılıyom

cnm cevap ıcın teşekkurler eger fızıksel olarak bı gerılık olsaydı sanırım rapor alırdım ama obur turlu zıhınsel anlamdada kızımda olmayan bışeyı kendıme yakıştıramam ama 2007 ıse hepsı 2007 olmalı bence tam 9 ay seneye gıdıcek ama 3 ay sadece zorunlu olan kesımde ben bu yasa mart ayında cıktıktan sonra hemen kızımı yaz okuluna yazdırdm ama 2 ay egıtım aldı ne kadar yeterlı our bılemeıyorum herşeyden önce anaokulu egıtımını 9 ay almak benımde kızımın hakkıydı dıe duşunuyorum yıllardır buna teşvık edıp tvde sureklı cocuklarımızı mutlaka anaokuluna göndermemız yönunde bızı motıve etmelerıne ragmen bu hakkın elımızden alınmasına gercekten tepkılıyom

benim ablamın kocaman burnu olmuştu doktoru hep dalga geçiyordu bugünlerde seninde burnun büyüdü diye
Off sanki benim de burnum büyüdü gibi, daha doğrusu şişip şekli değişti gibi Bi oram kalmıştı şişmeyen zaten, bekliyoruz son ay ne hale gelicez
Bu arada oğluş kesinleşmiş tatlımmm, çok da sağlıklımış maşşallah

Benim kızım da doğum pozisyonuna girmiş ama bazen aklıma takılıyor, size de sorayım, şimdi ben hamile kotlarından giyiyorum elbise giyemiyorum fazla ama tam bel kısmı bebişin başının olduğu yere geliyor,kot olduğu için sert de... e ben de oturuyorum çalıştığım için sürekli. Bazen karnımın sıkıştığını hissediyorum çalışırken, bebişin başını sıkıştırmıyordur değil mi :44:

cnm benım ya gel bak burdada sorun yaşayan arkadaşlarımız oluyo ama gercekten sıkıntı dert paylaştıkca azalıyo yerı gelıyo gözyaşları ıcınde yazıştıgımız durumlar bıle oluyo gecıcek tatlım ınşalla senınde gecıcek herşey guzel olucak bak ne guzl karnında bebışın var son 3 yay böle keyfını cıkarark yaşa bıdaha maraton bızı beklıyo
sıkı dostum benım

sapol cnm bılgılendırdıgın ıın pek cok arkadaşımızda bu sorum mavcut

amaaan boşver şişse de, inecek nasılsa :)

bende 70-71 kiloyum

sorucam bırakırım derse başka doktor bulurum ben

yani 7 ayda toplam kaç almış oluosun ?

inşallah son ayda şişsin shrek gibi dolaşayım komik komik sonra zaten inecek ...burun çatlamaz demi şişlikten dolayı:))) çatlamadım şimdilik daha ama ne olur bilemem

iyi hadi dua et bari

bende bi değişiklik yok ama şişerse de cok normal, hem nasılsa inecek..
bende dün öyle hissettim giydigim pantolondan sanki bebiş sıkışmış gibi oldu anlamadım:26:

katılıyorum sana aynen ben de öyle yapıyorum

Aaa dün akşamı hiç sormuyosunuz,k.validemlere gittik eşim geldi evden aldı beni,gittim sofra hazır eltimle beraber hazırlamışlar süperdi herşey hazır sofraya kondum

Hiç bişey olmamış gibi gittim konuştum,öptüm hal hatır ettim,ama gözlerime bakamadı ilk sıralar sonra sonra açıldı,sonra sofrayı toparladık eltimle hatta ben o halimle"anne sen git otur biz hallederiz ayça'yla"dedim.Gitti hallettik gittik oturduk sonra k.peder çağırdı eltimle beni bayram harçlığı verdi sağolsun ikimize de.

Aşırı bi sohbetimiz olmadı ama iyiydik çok şükür kayınvalidemle ama daha da düzelecek 15 gün yoklar zaten.

Ya çok şükür eve mutlu mesut döndük akşam,surat yapsaydı eşimin kafasının etini yemiştim çünkü

hımm cnm benım guzel bı geceymmış sevındım olayın gecmışını bılmıyorum ama araların ıyı olmasına sevındım cok

aman ne tripçi kadınmış yaa :) maşallah sende de iyi azim var hani. ben olsam sinirlenirdim, ağzıma geleni söylerdim valla. dua etsin senin kadar sabırlı, alttan alan bi gelini var.
eşinin ne suçu var :)

vayy k baban harçlık verdi demek :))))ne gözelll... iyi gectigine sevindim:)))oglusuna ne isim vereceksiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…