canım ben hiç duymadım o ölçümü, bana da hiç yapmadı doktorum..
kasılma değilde benimde sağ kaburgamın altı agrıyor ama dün lavinyam bebeğin kafası büyüyor orda, benimde oluyor dedi.
ben yine doktoruma gidince soracagım.
inşallah kendi doktorlarımız girer canım benimde korkum o..
hadi bakalım
62 ile başladım 7 ayda toplam 7-8 kilo almış oluyorum bu sabahki tartıya göre :26:
off benimde her yanım agrıo bayram gelse de dinlensek dicemde hiç sanmıyorum
inşallah canım sagoltamam dediklerini yapıcam birazdan gidip meyve alıcam marketten bolca..
inşallah herşey yolundadır canım şimdiden hayırlı yolculuklar..
ne güzel ailenle hasret gidereceksin cok iyi moral olur sana :)
bende bayram 2 gün annemde kalacagım :)
dua topici ile esra arkadasımız ilgileniyor canım ..
katılmak istiosan yardımcı olacaktır..
konuş canım..inşallahh bayramda bile olsa doğumunu yaptıracagını söylerde benimki gibi 2 arada 1 derede bırakmaz senii
sağol teyzesii gördük hamdolsun..iyiymiş kızçem..doktor amcasıı haftasına göre ileri bile dedişükürler olsunnn bu günleri gösteren Rabbimee
yok kızzzz nerdeeee bu sefer yanacıklarını gördük gerçiminicik burunlu yanaklı bi tosba olacak sanırım benimm kızımm...
valla göbek deliğimle ilgili sorunu var benim sıpamın genelde orada amakendi eksenin de dönüyor karnımın yanlarındada hissediyorum aşağılardaada hissediyorum muhtemelen ellerini :)
bende aşagıda hıssediyorum göbek deliğimde hissediyorum dediğin gibi ama bi kaç gndr çok aşagıda vajinamda sanki ama yukarlardada hareket var ne bileyim aklım hep onda işte doktorum demişti istediği yerde durur biz karışamayız diye ilk ya tecrbesizlikte var .)sağol cevapladıgın için
Bana bir sürü test yaptılar bişey çıkmadı tansiyon şeker normal . Çok yemiyorum ama besinli yiyecekler yiyorum bugün öğlen balık ve salata yedim çok istemesemde bebek pek hareketlendi çorba içmedim midem yanar diye ben et suyunu fln canım istiyo azıcık kemikle bile vitaminini alabilirsin patatesle haşlayıp limon la fln seviyorum
valla göbek deliğimle ilgili sorunu var benim sıpamın genelde orada amakendi eksenin de dönüyor karnımın yanlarındada hissediyorum aşağılardaada hissediyorum muhtemelen ellerini :)
bende aşagıda hıssediyorum göbek deliğimde hissediyorum dediğin gibi ama bi kaç gndr çok aşagıda vajinamda sanki ama yukarlardada hareket var ne bileyim aklım hep onda işte doktorum demişti istediği yerde durur biz karışamayız diye ilk ya tecrbesizlikte var .)sağol cevapladıgın için
aynen doğru sölemiş doktorun canının istediği yerde duruyor sıpalartelaş yapma yani takla da atıyor tekme de atıyor
dur bakalım son aylarda belli olur o..
benim eski çalıştıgım şirkette müdürümün dudakları ters dönmüştü resmen :)
burnu da kocaman olmuştu, suratı tanınmayacak haldeydi
benim ne suratımda, ne vücudumda öyle değişimler olmadı ama daha var bakalım ne olcaz:26:
evet kaç kilo aldın söööle bakalımmm
yok şişmesin kötü oluo
sudemmm bizim ögretmencigimizzzzzzz
keşke benimde iştahım olmasa
ben ram'da çalışıyorum arkadaşlar
eğer çocuğun uyumlu bi çocuksa, sınıf kurallarına uyum sağlayabilecekse, eli kaleme oturuyorsa, ve kavramları biliyorsa (renk, büyük-küçük, uzun-kısa vs.) bence okula gönder. rapor falan alıcam diye uğraşma. şimdi bütün anneler 2007li sadece benim çocuğum orda olacak büyük çocukların arasında kalacak gibi düşünüyo ama 2007 li olupta okula gideceklerin sayısıda az değil.
ama vurgulamak istediğim şu ki lütfen çocuğunuzda bir sorun yoksa, sorun varmış gibi bir rapor almayın lütfen, çocuğunuza bunu yapmayın....
niltt.. Karıştırmakta haklısın canım, nicklerimiz çok benziyor.. Ama yarenle biz sıkı dostuz,
ben anlıyorum bana seslendiğinde..
ben ram'da çalışıyorum arkadaşlar
eğer çocuğun uyumlu bi çocuksa, sınıf kurallarına uyum sağlayabilecekse, eli kaleme oturuyorsa, ve kavramları biliyorsa (renk, büyük-küçük, uzun-kısa vs.) bence okula gönder. rapor falan alıcam diye uğraşma. şimdi bütün anneler 2007li sadece benim çocuğum orda olacak büyük çocukların arasında kalacak gibi düşünüyo ama 2007 li olupta okula gideceklerin sayısıda az değil.
ama vurgulamak istediğim şu ki lütfen çocuğunuzda bir sorun yoksa, sorun varmış gibi bir rapor almayın lütfen, çocuğunuza bunu yapmayın....
Off sanki benim de burnum büyüdü gibi, daha doğrusu şişip şekli değişti gibibenim ablamın kocaman burnu olmuştu doktoru hep dalga geçiyordu bugünlerde seninde burnun büyüdü diye
Sağol canım arkadaşım, iyi olmaya çalışıyorum işte.. Özeldende yazdım sana halimi ahvalimi..
Zor bir hamilelik geçiriyorum.. Burda yazılanları mutlaka okuyorum, bana biraz iyi geliyor.. Aslında birazda üzülüyorum,
ben neden böyle rahat değilim diye.. Bilirsin işte.. Bozuk psikoloji olayları..
Herkese rahat ve güzel , tadını çıkara çıkara yaşayacakalrı bir hamilelik diliyorum..
Kendimede.. İnnnşaAllahhh..
niltt.. Karıştırmakta haklısın canım, nicklerimiz çok benziyor.. Ama yarenle biz sıkı dostuz,
ben anlıyorum bana seslendiğinde..
Bu arada namaz kılmaya zorlanan arkadaşlar varmış aramızda.. Secde yerine yastık koyup
yükseltiyorlarmış.. Arkadaşlar, eğer eğilmekte zorluk çekiyorsanız, secde yerine bir yükselti koymadan,
sadece oturduğunuz yerde, hafif eğilerek havada secde yapmalısınız.. Secde yerine yükselti koymak mekruhtur..
Yani benim dediğim şekilde (eğilmeden, havada) secde yapmalısınız..
Bilgim vardı, söyleyeyim dedim..
Pardon aranıza girmiş oldum..Ben yanlış anlamışım..
ay deme cnm ya benımde cok yakın arkadaşım öle olmuştu kızda farkındaydı ben ona moral verıyodum ama ıcımden nasıl duzelcek d-flaan dıodum ama gectı doğumdan sonra ben kızımda hıc öle olmadım 30 kg aldım ama yuzum falan aksıne guzelleştı şiştedı yuzm gözum burnum sadece kocaman olmuştum
bende 70-71 kiloyum
sorucam bırakırım derse başka doktor bulurum ben
inşallah son ayda şişsin shrek gibi dolaşayım komik komiksonra zaten inecek ...burun çatlamaz demi şişlikten dolayı:))) çatlamadım şimdilik daha ama ne olur bilemem
Off sanki benim de burnum büyüdü gibi, daha doğrusu şişip şekli değişti gibiBi oram kalmıştı şişmeyen zaten, bekliyoruz son ay ne hale gelicez
Bu arada oğluş kesinleşmiş tatlımmm, çok da sağlıklımış maşşallah
Benim kızım da doğum pozisyonuna girmiş ama bazen aklıma takılıyor, size de sorayım, şimdi ben hamile kotlarından giyiyorum elbise giyemiyorum fazla ama tam bel kısmı bebişin başının olduğu yere geliyor,kot olduğu için sert de... e ben de oturuyorum çalıştığım için sürekli. Bazen karnımın sıkıştığını hissediyorum çalışırken, bebişin başını sıkıştırmıyordur değil mi :44:
Bu arada namaz kılmaya zorlanan arkadaşlar varmış aramızda.. Secde yerine yastık koyup
yükseltiyorlarmış.. Arkadaşlar, eğer eğilmekte zorluk çekiyorsanız, secde yerine bir yükselti koymadan,
sadece oturduğunuz yerde, hafif eğilerek havada secde yapmalısınız.. Secde yerine yükselti koymak mekruhtur..
Yani benim dediğim şekilde (eğilmeden, havada) secde yapmalısınız..
Bilgim vardı, söyleyeyim dedim..
Aaa dün akşamı hiç sormuyosunuz,k.validemlere gittik eşim geldi evden aldı beni,gittim sofra hazır eltimle beraber hazırlamışlar süperdi herşey hazır sofraya kondum
Hiç bişey olmamış gibi gittim konuştum,öptüm hal hatır ettim,ama gözlerime bakamadı ilk sıralar sonra sonra açıldı,sonra sofrayı toparladık eltimle hatta ben o halimle"anne sen git otur biz hallederiz ayça'yla"dedim.Gitti hallettik gittik oturduk sonra k.peder çağırdı eltimle beni bayram harçlığı verdi sağolsun ikimize de.
Aşırı bi sohbetimiz olmadı ama iyiydik çok şükür kayınvalidemle ama daha da düzelecek 15 gün yoklar zaten.
Ya çok şükür eve mutlu mesut döndük akşam,surat yapsaydı eşimin kafasının etini yemiştim çünkü
Aaa dün akşamı hiç sormuyosunuz,k.validemlere gittik eşim geldi evden aldı beni,gittim sofra hazır eltimle beraber hazırlamışlar süperdi herşey hazır sofraya kondum
Hiç bişey olmamış gibi gittim konuştum,öptüm hal hatır ettim,ama gözlerime bakamadı ilk sıralar sonra sonra açıldı,sonra sofrayı toparladık eltimle hatta ben o halimle"anne sen git otur biz hallederiz ayça'yla"dedim.Gitti hallettik gittik oturduk sonra k.peder çağırdı eltimle beni bayram harçlığı verdi sağolsun ikimize de.
Aşırı bi sohbetimiz olmadı ama iyiydik çok şükür kayınvalidemle ama daha da düzelecek 15 gün yoklar zaten.
Ya çok şükür eve mutlu mesut döndük akşam,surat yapsaydı eşimin kafasının etini yemiştim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?