bayram bitsin dinleneceğim inşş canımm
şarlamak iyidir stres atıyor insan
gönder bakalım kızcene hediyeni
evet düşündü aldı giyecez artık:26:
hoşgeldin canım
hoşgeldin canımkolay gelsin şekerim yorma kendini ama
sende çakmadın ama hiç
slmm güzelll anneler herkese hayırlı cumalar diliyorum... bayramda tola gidecekler lütfen dikkatli olun Allah kazadan beladan korusunn vee hepiniz güzel huzurlu mutluluk dolu bir bayram geçirinnn inşalahh... biz evde olucaz muhtemelen bol bol dinlenmeyi ve denize gitmeyi düşünüyoruz tabi kociş çalışmazsaa:))
kıskaannnnnnnnç kıskannnççççççççç
lavinyamla özel hayatımız var bizim
oy oy kıyamadımm hadiiiiiiiiii gel burayaaaaaaaa sarılayımm sanaözleriz kızzzzz senide
Hediyene bende bayıldım merve.. çok zevkliymişsin gerçekten.
Doğum sonrası geceler için nasıl bir sürpriz koyacaktın ben merak ettim yahu
o daha makbule geçerdi dermişimmm
kız benim kociş asla paket açmaz bana aitse hiç dokunmaz bile öyle karıştırma huyu yoktur ne çantamı ne çekmecelerimiii tühh kaçırmışım seksi şeyi
saol cnm buda yeterli teyzesiiii
slmm güzelll anneler herkese hayırlı cumalar diliyorum... bayramda tola gidecekler lütfen dikkatli olun Allah kazadan beladan korusunn vee hepiniz güzel huzurlu mutluluk dolu bir bayram geçirinnn inşalahh... biz evde olucaz muhtemelen bol bol dinlenmeyi ve denize gitmeyi düşünüyoruz tabi kociş çalışmazsaa:))
sarıl banaaaa, hımm pek yumuşakmışş.. Kocan yaşadı senle
Ben avrupa yakasına taşınabilirim canım... Öyle bir planımız var.. Eşimin işiylede alakalı biraz bakalım.. Ama dediğin gibi zor tabi.. Allahtan oyalanacak şeyler var.. Sahil yürüyüş.. Sessizlik vb.gibi..
yok mervecim maşallahım var.. Okadar eziyete sıpam sadece hareketlerini azaltıp annecim sen işine bak akşam oynaşırız dedi ... (yani sanırım öyle dedi zira oda yoruldu benimle birlikte) Bugün iyiyim ama akşam olursa hemencecik daha bir iyi olucam
canlar ben cıkıyorum azıcık temizlik yapayım gelirim arada sizleri sefioruzzzz
yinede yorma kendini...
sanada canım hoşgeldin...
ivettt değişik bir özel hayatımız var bizim:) ama senide çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sefiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:))) tşkr ederım kuzum.doğum snrası geceler ıcın böle az kumas kullanılarak yapılmıss gecelık tarzı bısı dusunmustum ama olamadı
hayırlı cumalar canım hoşgeldin..
benim öle bi şansım yok çünkü bizim işimiz gücümüz herşeyimiz burda
ben alıştım zaten
kayınvalidem yakın bana o annemin eksikliiğini hissettirmio sagolsun
hayırlısı olsun canım ama beylerbeyi gibi bi yerden avrupa yakasına taşınınca oralar boğar seni :)
benimki de aşk cucuuuuuguuuuu
bel fıtıgı ve hamilelik cok zor oluyordur canım Allah yardımcın olsun.. bi de cocuk bi de ev sorumlulugu bi de iş..
senin işin hepimizden zor görünüyor..
hayırlı cumalar canım..
tubiş seninde benim gibi bi ayagın hep karsıda sanırım :26:
benim ailem avrupa yakasında o yüzden hiç kopmayacak bi bagım var orayla :)
sen karsıda mı calışıosun yoksa ?
ne kadar zor oluyordur yaa..
evett nefis olduuu o gördügün tabagı az bi sürede mideye indirmiş bulunuorum
bayramlık hiç bi şey almadım ben
eminim sen cok tatlı olcaksın bayramda, resim çekinde koyarsın buraya
bende özledim, özlettirio kendi uyusssss
bı sen cvp yazmısın bana sedefım
saol valla bugun cok agrım var dedıgın gıbı zor ama ıns ızne ayrılınca daha rahat olurum
saol valla bugun cok agrım var dedıgın gıbı zor ama ıns ızne ayrılınca daha rahat olurum
Bende sizi seviyorummm
ooooo üşütür o ama
evet canım beylerbeyinden sonra boğacak ama bakalım bahçe içi site gibi bişey bakarız herhalde.. Kesin değil tabi belkide burda kalırız
site olayını da ben sevmiorum, annemlerde site de oturuo
ben burda bostancı-suadiye-üsküdar-beylerbeyi gibi yerleşim yerlerini daha cok seviom
daha ferah ve aydınlık gelio bana ..
kuzularım biz yine çok acıktık çok şükür bugünden sorna iş yerinde rahat raahat yemeğimi yiyebilcem dışarıda aranmama gerek kalmıcak :) buçukta çıkıyoruz yemeğe teyzoşlar öpüyoruz sizi
kuzularım biz yine çok acıktık çok şükür bugünden sorna iş yerinde rahat raahat yemeğimi yiyebilcem dışarıda aranmama gerek kalmıcak :) buçukta çıkıyoruz yemeğe teyzoşlar öpüyoruz sizi
Afiyet olsun canım.. Bende de aynı sıkıntı var, yemek çıkmıyor 1 aydır abuk sabuk şeyler yiyorum
canlarım merhaba nasılsınızzzzbiz geldik kızımlaaa
canlar bugün ve yarına yemeğe misafirim var Allah yardımcım olsun ev temizliği var daha bugün biraz yapmalıyım
şekercim günaydın EFT ile alırsan 10 gunde eline ulaşıyor
senle aynı kaderi yaşıoz sankimmm
benim evimde işimde anadolu yakasında
annemler, akrabalar, bütün arkadaslar ve 25 senelik hayatım ise avrupa yakasında kaldı
cok zor olmuştu buralara gelmek, alışmak ama alıştım artık
yaseeee huuuu sana dioz gııı ihmal etme biziiiiii
seni de özlüozzzzz
daha dogrusu ben burda göremedigim herkesi özlüom
mesela bugün esranın yoklugunu hissediorum
sarıl banaaaa, hımm pek yumuşakmışş.. Kocan yaşadı senle
Ben avrupa yakasına taşınabilirim canım... Öyle bir planımız var.. Eşimin işiylede alakalı biraz bakalım.. Ama dediğin gibi zor tabi.. Allahtan oyalanacak şeyler var.. Sahil yürüyüş.. Sessizlik vb.gibi..
yok mervecim maşallahım var.. Okadar eziyete sıpam sadece hareketlerini azaltıp annecim sen işine bak akşam oynaşırız dedi ... (yani sanırım öyle dedi zira oda yoruldu benimle birlikte) Bugün iyiyim ama akşam olursa hemencecik daha bir iyi olucam
yinede yorma kendini...
sanada canım hoşgeldin...
ivettt değişik bir özel hayatımız var bizim:) ama senide çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sefiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
slm cnmmm kolay gelsinn sanaaaa
etmem bebikimmmm
heee yaşadııı gıı
sende öylesin davşanımmm yumuşacakkk
kız ben geliyom sen gidiyon yakalayamıyom senii :26:
bizim kurumdada ramazan boyu yemek çıkmadı ve çok zor oldu benim için...akşamdan kalan yemeği getir,yanına yogurt ekmek vs..vs...zaten kahvaltı için bişeyler getiriyordum..hamdolsun bu sıkıntı bugun itibariylee bitiyor...güle güle ya şehr-i ramazan diyor ve iş yerindeki son günümüzdee ugurluyorum kendisini...Rabbim senesine güle güle vardırsınn hepimizi...seneye bebişlerimizi emziriyor olursak allahın izniylee yinemi tutamayızz acaba orucu ne dersiniz?:44:
Selam fıstıklar biz geldikk,,, geldik de pek kimsecikler de kalmamış sanki burda :44: Bizim topik bayramı erken getirdi herhalde
Nasılsınız, neler yaparsınız bakalımm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?