2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yinede yorma kendini...

sanada canım hoşgeldin...

kıskaannnnnnnnç kıskannnççççççççç

lavinyamla özel hayatımız var bizim

oy oy kıyamadımm hadiiiiiiiiii gel burayaaaaaaaa sarılayımm sana özleriz kızzzzz senide

ivettt değişik bir özel hayatımız var bizim:) ama senide çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sefiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Hediyene bende bayıldım merve.. çok zevkliymişsin gerçekten.
Doğum sonrası geceler için nasıl bir sürpriz koyacaktın ben merak ettim yahu

:))) tşkr ederım kuzum.doğum snrası geceler ıcın böle az kumas kullanılarak yapılmıss gecelık tarzı bısı dusunmustum ama olamadı

:)) işte bılemedıgımden kocanın huyunu:)) ne de olsa bebege gelıo hedıye bebek onun da bebegı:))

ya bu arada bebıslere cıcıler bölumunde h&m nın urunlerını gördum sıtesıne de baktım ogluma o pantolonlardan almak ıstıyoruumm neden ınternet satısı yok magazanın ya (

hayırlı cumalar canım hoşgeldin..

benim öle bi şansım yok çünkü bizim işimiz gücümüz herşeyimiz burda
ben alıştım zaten
kayınvalidem yakın bana o annemin eksikliiğini hissettirmio sagolsun
hayırlısı olsun canım ama beylerbeyi gibi bi yerden avrupa yakasına taşınınca oralar boğar seni :)

yinede yorma kendini...

ivettt değişik bir özel hayatımız var bizim:) ama senide çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sefiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bende sizi seviyorummm

:))) tşkr ederım kuzum.doğum snrası geceler ıcın böle az kumas kullanılarak yapılmıss gecelık tarzı bısı dusunmustum ama olamadı

ooooo üşütür o ama

evet canım beylerbeyinden sonra boğacak ama bakalım bahçe içi site gibi bişey bakarız herhalde.. Kesin değil tabi belkide burda kalırız

bı sen cvp yazmısın bana sedefım
saol valla bugun cok agrım var dedıgın gıbı zor ama ıns ızne ayrılınca daha rahat olurum

canlar ben cıkıyorum azıcık temizlik yapayım gelirim arada sizleri sefioruzzzz

saol valla bugun cok agrım var dedıgın gıbı zor ama ıns ızne ayrılınca daha rahat olurum

yazarım bennn, işim yogun olmazsa hepinize yetişirim evelAllah
evet izne cıkıosun nasılsa, rahat edersin, hemde oğluşunla vakit gecirirsin bolcaa
bu arada oğluşuna kim bakıo, sen çalışırken ?

Canım senin ağrınmı var ? görmemişim yazdığını yahu özür :26::26::26:
Çokmu ??? Yoğunluktan olmasın ???:26::26:

Bende sizi seviyorummm

ooooo üşütür o ama

evet canım beylerbeyinden sonra boğacak ama bakalım bahçe içi site gibi bişey bakarız herhalde.. Kesin değil tabi belkide burda kalırız

site olayını da ben sevmiorum, annemlerde site de oturuo
ben burda bostancı-suadiye-üsküdar-beylerbeyi gibi yerleşim yerlerini daha cok seviom
daha ferah ve aydınlık gelio bana ..

bugün herkes pek bir alıngan kuzum araya kaynamıştır bayram öncesi işler yoğun kaçıyor aradan aşkol ya.....

benimde ağrım vardı geçti bol bol su iç hafifletiyor kuzum çok geçmiş olsun

site olayını da ben sevmiorum, annemlerde site de oturuo
ben burda bostancı-suadiye-üsküdar-beylerbeyi gibi yerleşim yerlerini daha cok seviom
daha ferah ve aydınlık gelio bana ..

İşte site olan yerlerinde ferahları var onu arayıp bulucaz.. Yapı sekteröne yakın olduğum için birkaç alternatif var kafamda ama dediğim gibi kısmet bakalım
Aldığımız ev bitseydi orda oturma şansımız olurdu.. Orası ferah bir site mesela içinde 3 tane gölet var vs. vs... Belkide hiç taşınmayız yaa belli olmaz

kuzularım biz yine çok acıktık çok şükür bugünden sorna iş yerinde rahat raahat yemeğimi yiyebilcem dışarıda aranmama gerek kalmıcak :) buçukta çıkıyoruz yemeğe teyzoşlar öpüyoruz sizi

Afiyet olsun canım.. Bende de aynı sıkıntı var, yemek çıkmıyor 1 aydır abuk sabuk şeyler yiyorum

Afiyet olsun canım.. Bende de aynı sıkıntı var, yemek çıkmıyor 1 aydır abuk sabuk şeyler yiyorum

bizim şirkette de ramazanda yemek yok
bende hep saglıksız besleniorum 1 aydır

Nilttt hoşgeldin canımmm

slm cnmmm kolay gelsinn sanaaaa

etmem bebikimmmm

heee yaşadııı gıı

sende öylesin davşanımmm yumuşacakkk

yinede yorma kendini...

canlar ben cıkıyorum azıcık temizlik yapayım gelirim arada sizleri sefioruzzzz

kız ben geliyom sen gidiyon yakalayamıyom senii :26:

bizim kurumdada ramazan boyu yemek çıkmadı ve çok zor oldu benim için...akşamdan kalan yemeği getir,yanına yogurt ekmek vs..vs...zaten kahvaltı için bişeyler getiriyordum..hamdolsun bu sıkıntı bugun itibariylee bitiyor...güle güle ya şehr-i ramazan diyor ve iş yerindeki son günümüzdee ugurluyorum kendisini...Rabbim senesine güle güle vardırsınn hepimizi...seneye bebişlerimizi emziriyor olursak allahın izniylee yinemi tutamayızz acaba orucu ne dersiniz?:44:

Selam fıstıklar biz geldikk,,, geldik de pek kimsecikler de kalmamış sanki burda :44: Bizim topik bayramı erken getirdi herhalde
Nasılsınız, neler yaparsınız bakalımm???

slm cnmmm kolay gelsinn sanaaaa

etmem bebikimmmm

heee yaşadııı gıı

sende öylesin davşanımmm yumuşacakkk

kız ben geliyom sen gidiyon yakalayamıyom senii :26:

yogunsun bugün sen yine galibaaa

canım sen bankacı mısın ?
eger seneye de tutamazsak bizim borçlar epey artacak :26:

Selam fıstıklar biz geldikk,,, geldik de pek kimsecikler de kalmamış sanki burda :44: Bizim topik bayramı erken getirdi herhalde
Nasılsınız, neler yaparsınız bakalımm???

hoşgeldin milonammm..
bugün cok sessiz bizim buralar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…