2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aynen öyle olur canım tutamayız....

yazarım bennn, işim yogun olmazsa hepinize yetişirim evelAllah
evet izne cıkıosun nasılsa, rahat edersin, hemde oğluşunla vakit gecirirsin bolcaa
bu arada oğluşuna kim bakıo, sen çalışırken ?
ıns canım bugun hayırlısıyla bı gecseydı oglusum krese gıdıyo canım
Canım senin ağrınmı var ? görmemişim yazdığını yahu özür :26::26::26:
Çokmu ??? Yoğunluktan olmasın ???:26::26:
yok canım estagfurullah evt oglen daha kötü oldum yaa sanırmı ben üşütmüşüm kemiklerim sızlıyo bıde cam acık yatıyorum ben havalr serınlesede bunalıyorum kapatınca dun aksma bıde yatarken dus almıstım ondan oldu sanırım :26:
bugün herkes pek bir alıngan kuzum araya kaynamıştır bayram öncesi işler yoğun kaçıyor aradan aşkol ya.....

benimde ağrım vardı geçti bol bol su iç hafifletiyor kuzum çok geçmiş olsun

yok canım alınmadım sadece gecmıs ebakınca onu gördüm oyle yazıverdım su içiçem de midem bulanıyo

yani bilmiyorum ki..Sütün gelişine ve bebeğin emmesine bağlı ek gıdalara da başlayacağımız için tutarız büyük ihtimal diyorum ben

aynen öyle olur canım tutamayız....

ramazanı da orucsuz gecirmek ne kötü oluo yaa
bu sene hiç tadına varamadık ramazanın

lavinyam kilo topiğine baktımda şimcik sen gecen ay 66,5 muşsun bende öyle,
bu ayda 69 yani +2,5 kg almışsın ne kadar güzel
benim bu ay sanırım +3,5 kg ama yürüyüşlere başlıcam ramazan bitişi hemennn

Selam fıstıklar biz geldikk,,, geldik de pek kimsecikler de kalmamış sanki burda :44: Bizim topik bayramı erken getirdi herhalde
Nasılsınız, neler yaparsınız bakalımm???

İyiyiz tatlım bayramöncesi işleri toparlamaya çalışıyoruz.. yarın bizede iş yok bugün ne var ne yok bitirmek gerek

kızlar seneye ramazanda bu kadar sıcak olmazsa ben duruma gore ara ara tutmayı düşünüyorum tabı bebıslerde ek gıdaya coktan gecmıs olacak ama keısn bısey dıyemıyorum tabı zorlanırsam tutamam

yogunsun bugün sen yine galibaaa

canım sen bankacı mısın ?
eger seneye de tutamazsak bizim borçlar epey artacak :26:

hoşgeldin milonammm..
bugün cok sessiz bizim buralar ..

Hoşbulduk tatlımm
Gerçekten de bayaa sessiz, nazara mı geldik ne???
bu arada yemek topiğine baktım da, ne becerikli hatunsun sen kuzumm, görsel olarak yemeklerin çok güzel görünüyor, tatları nasıldır acepp
Oyh acıktım ben de ama dışardan yemek istemiyorum, meyveyle geçiştiricem sanırım

Hımm olabilir.. Ben artık WC'ye geç gidince bile ağrı hissediyorum..Hassas döneme hızlı girdik
Napalım bunlarda geçicek elbet

canım gaviscon kullan bu aylarda artık reflü artıyor ya o geçiriyor doktorlar hamilelere direk veriyorlar A sınıfı hamilelikte...

yani bilmiyorum ki..Sütün gelişine ve bebeğin emmesine bağlı ek gıdalara da başlayacağımız için tutarız büyük ihtimal diyorum ben

güzel emiyorsa ben tutmam canım... çünkü o da acıktıracak bizleri...

evet 69 yazdık ama ödemlerim çoktu kuzum onlar gitmiş 2 gün önce tartıldım 68 çıktım.... :) daha düşük kapatmışım 7. ayı yani sevindim ona :)

Geçmiş olsun tatlımmm, aman dikkat et kendine havalar serinledi, ankara daha serindir geceleri

İyiyiz tatlım bayramöncesi işleri toparlamaya çalışıyoruz.. yarın bizede iş yok bugün ne var ne yok bitirmek gerek

Off bana iş var yarın da Yarım gün gelip gidicem yine, sonra evde bayram temizliği derken yorulcam iyice.. Kocacığa diyeyim de ben yokken başlasın temizliğe, zaten bu ay iyice evin hanımı gibi oldu,evin temizliğini,toplamasını o yapıyo, ben bi yemek yapıyorum. yakında ev gezmelerine, günlere gidecek diye korkuyorum valla

ben bu ay 3 kilo almışım.... çok geldi bana yaaa

Afiyet olsun canım.. Bende de aynı sıkıntı var, yemek çıkmıyor 1 aydır abuk sabuk şeyler yiyorum

bizim şirkette de ramazanda yemek yok
bende hep saglıksız besleniorum 1 aydır

Nilttt hoşgeldin canımmm

yok canım ben hep ev yemeği yedim bir yer var çok düzgün yapıyor hiç abur cubur yemedim çok şükür ama sıkıldım alışmışım iş yerinde yemek yemeye neyseki bugün itibari ile bitti :)

Selam fıstıklar biz geldikk,,, geldik de pek kimsecikler de kalmamış sanki burda :44: Bizim topik bayramı erken getirdi herhalde
Nasılsınız, neler yaparsınız bakalımm???

İYİYİZZ KUZUM.siz nasılsınız kızçenlee? şu günbitsede hayırlısıylaa evimizee gitseydik diyee saat sayıyoruzz kızımlaaa:)

canım sen bankacı mısın ?
eger seneye de tutamazsak bizim borçlar epey artacak :26:

yok kuzum bankacı değilim...bi kamu kurumunda uzman yardımcısıyım...muhasebe-kredi bölümünde çalışıyorum...8-17 arası çalışıyorumm memur değilim ama memur gibi çalışma saatlerimizz ve özlük haklarımızzz

canım mıde yanmasında onu kullanıyorumda bu normal mıde bulantısı deıl üşütmeden kaynaklı sanırım yanımd ayok şurup aksam ıcerım gene sımdı bı parol alsam dıyorum heryerım agrıyor yaa:26:

saol canım dedıgın gıb ıserınledı ama ben genede dıkat etmeıdm sanırım menapozlu gıbı sıcak basıyo cunku bana

ya sanada resmen zulm ediyorlar orda yazık ama karnın burnunda c.tesi rahat bıraksınlar bari

sancın mı var canım geçmiş olsun ben walla sürekli oluyamıyorum o zaman atlıyorum kasti değil haaa

yok canım ben hep ev yemeği yedim bir yer var çok düzgün yapıyor hiç abur cubur yemedim çok şükür ama sıkıldım alışmışım iş yerinde yemek yemeye neyseki bugün itibari ile bitti :)

bizim kurum çevre yolda, malasef yakınlarda adam akıllı yemek yiyebileceğmiz biyer yok beysalım yaa...yemekhanemizdee çok güzel yemekler çıkıyor allahtan..bugun son evden yemek getirmeceee

benimde hiç işim yok boş boş duruom
sana yardıma gelem miiiii

kızlar seneye ramazanda bu kadar sıcak olmazsa ben duruma gore ara ara tutmayı düşünüyorum tabı bebıslerde ek gıdaya coktan gecmıs olacak ama keısn bısey dıyemıyorum tabı zorlanırsam tutamam

canım inşallah tutabiliriz..

ayyy ben hiç becerikli diiilimdir
onlar hep pratik şeylerr
benimde yanıbaşımda meyvelerim var atıştırıyorum

ben evde tartılıom 69,5 cıkıom yani bu ay +3,5 kg
nasıl oldu anlamadım, her gören "ne güzel ne şişmişsin, ne de fazla kilo almışsın" dio
bende bakıorum fazla kilo göremiorum amaaa anlamadım

ben bu ay 3 kilo almışım.... çok geldi bana yaaa

evet malesef 2-2,5 iyi de 3 cok

ben hep evden getirdim ekmek arası bi şeyler ..

memursun yani dicektim ki, degilmişsin ama ne güzel iş saatlerinde iyimiş
bende 8,30-18,00 çalışıom :)
ben finans işi yapıorumda benim işim hep bankalarla, bankacılarla :)
senin hakkımda kısmında bankacı yazıo öle okumuştum ondan sordum

selam cicişlerrr napıosunuzzz ben ancak evin toplanma kısmını bitirebildimmm

daha süpürme silme toz alma banyo tuvalet vveee balkon yıkama var

lavinyam özel mesajlarına bakarmısın kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…