bizim kurumdada ramazan boyu yemek çıkmadı ve çok zor oldu benim için...akşamdan kalan yemeği getir,yanına yogurt ekmek vs..vs...zaten kahvaltı için bişeyler getiriyordum..hamdolsun bu sıkıntı bugun itibariylee bitiyor...güle güle ya şehr-i ramazan diyor ve iş yerindeki son günümüzdee ugurluyorum kendisini...Rabbim senesine güle güle vardırsınn hepimizi...seneye bebişlerimizi emziriyor olursak allahın izniylee yinemi tutamayızz acaba orucu ne dersiniz?:44:
ıns canım bugun hayırlısıyla bı gecseydı oglusum krese gıdıyo canımyazarım bennn, işim yogun olmazsa hepinize yetişirim evelAllah
evet izne cıkıosun nasılsa, rahat edersin, hemde oğluşunla vakit gecirirsin bolcaa
bu arada oğluşuna kim bakıo, sen çalışırken ?
yok canım estagfurullah evt oglen daha kötü oldum yaa sanırmı ben üşütmüşüm kemiklerim sızlıyo bıde cam acık yatıyorum ben havalr serınlesede bunalıyorum kapatınca dun aksma bıde yatarken dus almıstım ondan oldu sanırım :26:Canım senin ağrınmı var ? görmemişim yazdığını yahu özür :26::26::26:
Çokmu ??? Yoğunluktan olmasın ???:26::26:
bugün herkes pek bir alıngan kuzum araya kaynamıştır bayram öncesi işler yoğun kaçıyor aradan aşkol ya.....
benimde ağrım vardı geçti bol bol su iç hafifletiyor kuzum çok geçmiş olsun
bizim kurumdada ramazan boyu yemek çıkmadı ve çok zor oldu benim için...akşamdan kalan yemeği getir,yanına yogurt ekmek vs..vs...zaten kahvaltı için bişeyler getiriyordum..hamdolsun bu sıkıntı bugun itibariylee bitiyor...güle güle ya şehr-i ramazan diyor ve iş yerindeki son günümüzdee ugurluyorum kendisini...Rabbim senesine güle güle vardırsınn hepimizi...seneye bebişlerimizi emziriyor olursak allahın izniylee yinemi tutamayızz acaba orucu ne dersiniz?:44:
aynen öyle olur canım tutamayız....
Selam fıstıklar biz geldikk,,, geldik de pek kimsecikler de kalmamış sanki burda :44: Bizim topik bayramı erken getirdi herhalde
Nasılsınız, neler yaparsınız bakalımm???
yogunsun bugün sen yine galibaaa
canım sen bankacı mısın ?
eger seneye de tutamazsak bizim borçlar epey artacak :26:
hoşgeldin milonammm..
bugün cok sessiz bizim buralar ..
ıns canım bugun hayırlısıyla bı gecseydı oglusum krese gıdıyo canım
yok canım estagfurullah evt oglen daha kötü oldum yaa sanırmı ben üşütmüşüm kemiklerim sızlıyo bıde cam acık yatıyorum ben havalr serınlesede bunalıyorum kapatınca dun aksma bıde yatarken dus almıstım ondan oldu sanırım :26:
yok canım alınmadım sadece gecmıs ebakınca onu gördüm oyle yazıverdım su içiçem de midem bulanıyo
yok canım estagfurullah evt oglen daha kötü oldum yaa sanırmı ben üşütmüşüm kemiklerim sızlıyo bıde cam acık yatıyorum ben havalr serınlesede bunalıyorum kapatınca dun aksma bıde yatarken dus almıstım ondan oldu sanırım :26:
yok canım alınmadım sadece gecmıs ebakınca onu gördüm oyle yazıverdım su içiçem de midem bulanıyo
yani bilmiyorum ki..Sütün gelişine ve bebeğin emmesine bağlı ek gıdalara da başlayacağımız için tutarız büyük ihtimal diyorum ben
ramazanı da orucsuz gecirmek ne kötü oluo yaa
bu sene hiç tadına varamadık ramazanın
lavinyam kilo topiğine baktımda şimcik sen gecen ay 66,5 muşsun bende öyle,
bu ayda 69 yani +2,5 kg almışsın ne kadar güzel
benim bu ay sanırım +3,5 kg ama yürüyüşlere başlıcam ramazan bitişi hemennn
İyiyiz tatlım bayramöncesi işleri toparlamaya çalışıyoruz.. yarın bizede iş yok bugün ne var ne yok bitirmek gerek
canım gaviscon kullan bu aylarda artık reflü artıyor ya o geçiriyor doktorlar hamilelere direk veriyorlar a sınıfı hamilelikte...
Güzel emiyorsa ben tutmam canım... çünkü o da acıktıracak bizleri...
Evet 69 yazdık ama ödemlerim çoktu kuzum onlar gitmiş 2 gün önce tartıldım 68 çıktım.... :) daha düşük kapatmışım 7. Ayı yani sevindim ona :)
Afiyet olsun canım.. Bende de aynı sıkıntı var, yemek çıkmıyor 1 aydır abuk sabuk şeyler yiyorum
bizim şirkette de ramazanda yemek yok
bende hep saglıksız besleniorum 1 aydır
Nilttt hoşgeldin canımmm
Selam fıstıklar biz geldikk,,, geldik de pek kimsecikler de kalmamış sanki burda :44: Bizim topik bayramı erken getirdi herhalde
Nasılsınız, neler yaparsınız bakalımm???
canım sen bankacı mısın ?
eger seneye de tutamazsak bizim borçlar epey artacak :26:
canım mıde yanmasında onu kullanıyorumda bu normal mıde bulantısı deıl üşütmeden kaynaklı sanırım yanımd ayok şurup aksam ıcerım gene sımdı bı parol alsam dıyorum heryerım agrıyor yaa:26:canım gaviscon kullan bu aylarda artık reflü artıyor ya o geçiriyor doktorlar hamilelere direk veriyorlar A sınıfı hamilelikte...
güzel emiyorsa ben tutmam canım... çünkü o da acıktıracak bizleri...
evet 69 yazdık ama ödemlerim çoktu kuzum onlar gitmiş 2 gün önce tartıldım 68 çıktım.... :) daha düşük kapatmışım 7. ayı yani sevindim ona :)
Geçmiş olsun tatlımmm, aman dikkat et kendine havalar serinledi, ankara daha serindir geceleri
Off bana iş var yarın daYarım gün gelip gidicem yine, sonra evde bayram temizliği derken yorulcam iyice.. Kocacığa diyeyim de ben yokken başlasın temizliğe, zaten bu ay iyice evin hanımı gibi oldu,evin temizliğini,toplamasını o yapıyo, ben bi yemek yapıyorum. yakında ev gezmelerine, günlere gidecek diye korkuyorum valla
geçmiş olsun tatlımmm, aman dikkat et kendine havalar serinledi, ankara daha serindir geceleri
Off bana iş var yarın daYarım gün gelip gidicem yine, sonra evde bayram temizliği derken yorulcam iyice.. Kocacığa diyeyim de ben yokken başlasın temizliğe, zaten bu ay iyice evin hanımı gibi oldu,evin temizliğini,toplamasını o yapıyo, ben bi yemek yapıyorum. Yakında ev gezmelerine, günlere gidecek diye korkuyorum valla
Geçmiş olsun tatlımmm, aman dikkat et kendine havalar serinledi, ankara daha serindir geceleri
Off bana iş var yarın daYarım gün gelip gidicem yine, sonra evde bayram temizliği derken yorulcam iyice.. Kocacığa diyeyim de ben yokken başlasın temizliğe, zaten bu ay iyice evin hanımı gibi oldu,evin temizliğini,toplamasını o yapıyo, ben bi yemek yapıyorum. yakında ev gezmelerine, günlere gidecek diye korkuyorum valla
yok canım ben hep ev yemeği yedim bir yer var çok düzgün yapıyor hiç abur cubur yemedim çok şükür ama sıkıldım alışmışım iş yerinde yemek yemeye neyseki bugün itibari ile bitti :)
İyiyiz tatlım bayramöncesi işleri toparlamaya çalışıyoruz.. yarın bizede iş yok bugün ne var ne yok bitirmek gerek
kızlar seneye ramazanda bu kadar sıcak olmazsa ben duruma gore ara ara tutmayı düşünüyorum tabı bebıslerde ek gıdaya coktan gecmıs olacak ama keısn bısey dıyemıyorum tabı zorlanırsam tutamam
Hoşbulduk tatlımm
Gerçekten de bayaa sessiz, nazara mı geldik ne???
bu arada yemek topiğine baktım da, ne becerikli hatunsun sen kuzumm, görsel olarak yemeklerin çok güzel görünüyor, tatları nasıldır acepp
Oyh acıktım ben de ama dışardan yemek istemiyorum, meyveyle geçiştiricem sanırım
canım gaviscon kullan bu aylarda artık reflü artıyor ya o geçiriyor doktorlar hamilelere direk veriyorlar A sınıfı hamilelikte...
güzel emiyorsa ben tutmam canım... çünkü o da acıktıracak bizleri...
evet 69 yazdık ama ödemlerim çoktu kuzum onlar gitmiş 2 gün önce tartıldım 68 çıktım.... :) daha düşük kapatmışım 7. ayı yani sevindim ona :)
ben bu ay 3 kilo almışım.... çok geldi bana yaaa
yok canım ben hep ev yemeği yedim bir yer var çok düzgün yapıyor hiç abur cubur yemedim çok şükür ama sıkıldım alışmışım iş yerinde yemek yemeye neyseki bugün itibari ile bitti :)
İYİYİZZ KUZUM.siz nasılsınız kızçenlee? şu günbitsede hayırlısıylaa evimizee gitseydik diyee saat sayıyoruzz kızımlaaa:)
yok kuzum bankacı değilim...bi kamu kurumunda uzman yardımcısıyım...muhasebe-kredi bölümünde çalışıyorum...8-17 arası çalışıyorumm memur değilim ama memur gibi çalışma saatlerimizz ve özlük haklarımızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?