selam cicişlerrr napıosunuzzz ben ancak evin toplanma kısmını bitirebildimmm
daha süpürme silme toz alma banyo tuvalet vveee balkon yıkama var
lavinyam özel mesajlarına bakarmısın kuzummm
kızlarrr bol bol armut yiyelim armut anne sütünü artırıyormuşşş
ben bu ay 3 kilo almışım.... çok geldi bana yaaa
canım mıde yanmasında onu kullanıyorumda bu normal mıde bulantısı deıl üşütmeden kaynaklı sanırım yanımd ayok şurup aksam ıcerım gene sımdı bı parol alsam dıyorum heryerım agrıyor yaa:26:
saol canım dedıgın gıb ıserınledı ama ben genede dıkat etmeıdm sanırım menapozlu gıbı sıcak basıyo cunku bana
benimde hiç işim yok boş boş duruom
sana yardıma gelem miiiii
canım inşallah tutabiliriz..
ayyy ben hiç becerikli diiilimdir
onlar hep pratik şeylerr
benimde yanıbaşımda meyvelerim var atıştırıyorum
ben evde tartılıom 69,5 cıkıom yani bu ay +3,5 kg
nasıl oldu anlamadım, her gören "ne güzel ne şişmişsin, ne de fazla kilo almışsın" dio
bende bakıorum fazla kilo göremiorum amaaa anlamadım
evet malesef 2-2,5 iyi de 3 cok
ben hep evden getirdim ekmek arası bi şeyler ..
memursun yani dicektim ki, degilmişsin ama ne güzel iş saatlerinde iyimiş
bende 8,30-18,00 çalışıom :)
ben finans işi yapıorumda benim işim hep bankalarla, bankacılarla :)
senin hakkımda kısmında bankacı yazıo öle okumuştum ondan sordum
sancın mı var canım geçmiş olsun ben walla sürekli oluyamıyorum o zaman atlıyorum kasti değil haaa
Kuzummm az kaldı bugün de bitiyor vallaİYİYİZZ KUZUM.siz nasılsınız kızçenlee? şu günbitsede hayırlısıylaa evimizee gitseydik diyee saat sayıyoruzz kızımlaaa:)
yok kuzum bankacı değilim...bi kamu kurumunda uzman yardımcısıyım...muhasebe-kredi bölümünde çalışıyorum...8-17 arası çalışıyorumm memur değilim ama memur gibi çalışma saatlerimizz ve özlük haklarımızzz
canım mıde yanmasında onu kullanıyorumda bu normal mıde bulantısı deıl üşütmeden kaynaklı sanırım yanımd ayok şurup aksam ıcerım gene sımdı bı parol alsam dıyorum heryerım agrıyor yaa:26:
saol canım dedıgın gıb ıserınledı ama ben genede dıkat etmeıdm sanırım menapozlu gıbı sıcak basıyo cunku bana
ya sanada resmen zulm ediyorlar orda yazık ama karnın burnunda c.tesi rahat bıraksınlar bari
kızlarrr bol bol armut yiyelim armut anne sütünü artırıyormuşşş
:) valla bende alıyorum nasıl oluyorsa her gün artıyorum...
canım karın ağrında var alma farklı bir ağrı olur onuda keser...
aynen benimde ya nasıl nerden aldım anlamıyorum.. hatta bir foto koyayım bu ara ya bir bakın:)
beysalım ne guzel bende şimdi 2 tane armut yedim
applepayım canımm ben cıkarken yazdıysan görmemişimdirrr kusuruma bakma canımsınnn afiyetlerr olsunnnn
lavinyam saol yardımların için
kızlar biz işe devam edelim ana kızzz
ablamlar geliyorlarmış yemeeğee çok işim var çokkkk
sizleriiii öpüyoruzzz gece girer okurum yazdıklarınızzzııı
:) valla bende alıyorum nasıl oluyorsa her gün artıyorum...
canım karın ağrında var alma farklı bir ağrı olur onuda keser...
aynen benimde ya nasıl nerden aldım anlamıyorum.. hatta bir foto koyayım bu ara ya bir bakın:)
Kuzummm az kaldı bugün de bitiyor vallabiz de iyiyiz , iyi olmaya çalışıyoruz Benim tospaa dirseğini dayadı sağ tarafıma uyuyor herhalde bayaadır sivri sivri duruyor
He hehh hepimiz menopozlu gibi olduk tatlım yaa, ben bu seneye kadar terlemek nedir bilmezdim, artık terden pişik oluyo bacak ve gögüs aralarım
Sorma tatlım yaa, yarından başka bayramın son günü de çalışıyorum ben. Bizim şirkette bayram izni bir gün sadece. Pazar normal iznimi kullanıcam, pazartesi de bayram iznimi iki günü birleştiricem. Onu bile yapmıyorlardı salıya veriyorlardı iznimi azcık cazgırlık yaptım mecbur kaldılar. az kaldı ama 7 eylül itibariyle ayrılıyorum izine
cumanız mübarek olsun...
şu günlerde duaya en çok ihtiyacımız olduğu dönemler...
hamile kalmadan çok önce kk da paylaşılan bi dua listesini not etmişim bugün buldum siiznlede paylaşmak istedim..
hamileyken her gün okunması gereken dualar diye geçiyo ama her gün okuyamasak ta haftada bir gün bile okusak bize kardır diye düşündüm...yada aralarından ezbere bıldıklerımızı yürürken,otururken ,yemek yaparkan dilimize dolayabileceğimizi düşünüyorum...
21 fatiha
21 ayetel kürsi
1 yasin
1 vakıa
21 tarık
21 vedduha
11 inşirah
11 kevser
11 kafirun
11 nasr
21 ihlas
11 felak
11 nas
en sonda da salavat...
Allah dularımızı bu dünyadada da kabul etsin inşallah...
koyda bakalım bakalımmmm
evet bende hiç terlemedigim kadar terliyorum bu yaz maşallah
canım yarın ve bayramın son günü de mi çalışcan yaa bizde kurban bayramı 4. günü işbaşı yaparız
neyse 7 eylüle azcık kaldııııı
dogum iznini ne kadar kullanacaksın ?
amin canım... ben içimden sık sık fatihayı okur dua ederim, Allah kabul eder inşallah..
Beysal, canım duanı eve gecince okuyacagım canımcım
cumanız mübarek olsun...
şu günlerde duaya en çok ihtiyacımız olduğu dönemler...
hamile kalmadan çok önce kk da paylaşılan bi dua listesini not etmişim bugün buldum siiznlede paylaşmak istedim..
hamileyken her gün okunması gereken dualar diye geçiyo ama her gün okuyamasak ta haftada bir gün bile okusak bize kardır diye düşündüm...yada aralarından ezbere bıldıklerımızı yürürken,otururken ,yemek yaparkan dilimize dolayabileceğimizi düşünüyorum...
21 fatiha
21 ayetel kürsi
1 yasin
1 vakıa
21 tarık
21 vedduha
11 inşirah
11 kevser
11 kafirun
11 nasr
21 ihlas
11 felak
11 nas
en sonda da salavat...
Allah dularımızı bu dünyadada da kabul etsin inşallah...
ay ne bılım canım ya karnım agrımıyodu mıdem bulanıydou sımdı daha ıyı mıdem
almasam aksama kadar zor dururdum heralde
koyda bakalım bakalımmmm
evet bende hiç terlemedigim kadar terliyorum bu yaz maşallah
canım yarın ve bayramın son günü de mi çalışcan yaa bizde kurban bayramı 4. günü işbaşı yaparız
neyse 7 eylüle azcık kaldııııı
dogum iznini ne kadar kullanacaksın ?
amin canım... ben içimden sık sık fatihayı okur dua ederim, Allah kabul eder inşallah..
Beysal, canım duanı eve gecince okuyacagım canımcım
Kuzummm az kaldı bugün de bitiyor vallabiz de iyiyiz , iyi olmaya çalışıyoruz Benim tospaa dirseğini dayadı sağ tarafıma uyuyor herhalde bayaadır sivri sivri duruyor
He hehh hepimiz menopozlu gibi olduk tatlım yaa, ben bu seneye kadar terlemek nedir bilmezdim, artık terden pişik oluyo bacak ve gögüs aralarım
Sorma tatlım yaa, yarından başka bayramın son günü de çalışıyorum ben. Bizim şirkette bayram izni bir gün sadece. Pazar normal iznimi kullanıcam, pazartesi de bayram iznimi iki günü birleştiricem. Onu bile yapmıyorlardı salıya veriyorlardı iznimi azcık cazgırlık yaptım mecbur kaldılar. az kaldı ama 7 eylül itibariyle ayrılıyorum izine
hay allahım yaaa
Ne sinir insanlar
Neyseki az kalmış kuzum 2.5 hafta sık dişini... Bende bayramdan sonraki 4 gün izinliyim birleştirdim.. Bayram bitimi de 1 hafta felan çalışıp çıkıcam idare edin dicem yada rapor işim olursa onu vericem içeriye, daha fazla çalışamıyorum çünkü..
bende 36ya kadar dayanırım diyordum ama zor......olmayacak bir de ortamdan bunaldım artık.... gerçi gel git akıllıyım son anda ne çıkar bilemiyorum...
kızlar bu arada 26 eylülde kardeşimin düğünü var ne giycemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?