2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam cicişlerrr napıosunuzzz ben ancak evin toplanma kısmını bitirebildimmm

daha süpürme silme toz alma banyo tuvalet vveee balkon yıkama var

lavinyam özel mesajlarına bakarmısın kuzummm

oyyyy cok yorma kendiniiii
ne güzel misss gibi oluyor evin desenee
bu arada sabahta yazdım sana görmüon mu yazdıklarımı bakıyım

ben bu ay 3 kilo almışım.... çok geldi bana yaaa

:) valla bende alıyorum nasıl oluyorsa her gün artıyorum...

canım karın ağrında var alma farklı bir ağrı olur onuda keser...

aynen benimde ya nasıl nerden aldım anlamıyorum.. hatta bir foto koyayım bu ara ya bir bakın:)

Kuzummm az kaldı bugün de bitiyor valla biz de iyiyiz , iyi olmaya çalışıyoruz Benim tospaa dirseğini dayadı sağ tarafıma uyuyor herhalde bayaadır sivri sivri duruyor

He hehh hepimiz menopozlu gibi olduk tatlım yaa, ben bu seneye kadar terlemek nedir bilmezdim, artık terden pişik oluyo bacak ve gögüs aralarım

ya sanada resmen zulm ediyorlar orda yazık ama karnın burnunda c.tesi rahat bıraksınlar bari

Sorma tatlım yaa, yarından başka bayramın son günü de çalışıyorum ben. Bizim şirkette bayram izni bir gün sadece. Pazar normal iznimi kullanıcam, pazartesi de bayram iznimi iki günü birleştiricem. Onu bile yapmıyorlardı salıya veriyorlardı iznimi azcık cazgırlık yaptım mecbur kaldılar. az kaldı ama 7 eylül itibariyle ayrılıyorum izine

cumanız mübarek olsun...

şu günlerde duaya en çok ihtiyacımız olduğu dönemler...

hamile kalmadan çok önce kk da paylaşılan bi dua listesini not etmişim bugün buldum siiznlede paylaşmak istedim..

hamileyken her gün okunması gereken dualar diye geçiyo ama her gün okuyamasak ta haftada bir gün bile okusak bize kardır diye düşündüm...yada aralarından ezbere bıldıklerımızı yürürken,otururken ,yemek yaparkan dilimize dolayabileceğimizi düşünüyorum...

21 fatiha
21 ayetel kürsi
1 yasin
1 vakıa
21 tarık
21 vedduha
11 inşirah
11 kevser
11 kafirun
11 nasr
21 ihlas
11 felak
11 nas

en sonda da salavat...

Allah dularımızı bu dünyadada da kabul etsin inşallah...

ay ne bılım canım ya karnım agrımıyodu mıdem bulanıydou sımdı daha ıyı mıdem
almasam aksama kadar zor dururdum heralde

beysalım ne guzel bende şimdi 2 tane armut yedim

applepayım canımm ben cıkarken yazdıysan görmemişimdirrr kusuruma bakma canımsınnn afiyetlerr olsunnnn

lavinyam saol yardımların için

kızlar biz işe devam edelim ana kızzz

ablamlar geliyorlarmış yemeeğee çok işim var çokkkk

sizleriiii öpüyoruzzz gece girer okurum yazdıklarınızzzııı

kızlar şti bir hafta kapalı masa üstleri boşalacaktı ilaçlama olduğundan bşr dolu ıvır zıvır çöp çıktı çekmece ve dolaplardan

kolay gelsin hamarat hatunum öpüyorum kızçenide senide

koyda bakalım bakalımmmm

evet bende hiç terlemedigim kadar terliyorum bu yaz maşallah
canım yarın ve bayramın son günü de mi çalışcan yaa bizde kurban bayramı 4. günü işbaşı yaparız
neyse 7 eylüle azcık kaldııııı
dogum iznini ne kadar kullanacaksın ?

amin canım... ben içimden sık sık fatihayı okur dua ederim, Allah kabul eder inşallah..

Beysal, canım duanı eve gecince okuyacagım canımcım

selam cicişlerrr napıosunuzzz ben ancak evin toplanma kısmını bitirebildimmm

daha süpürme silme toz alma banyo tuvalet vveee balkon yıkama var

lavinyam özel mesajlarına bakarmısın kuzummm

Hamarat hamiş seniii, çok yorma ama kendini tatlım bak sonra bıdışının kemikleri ağrıyo. Benim evim de temizlik için beni bekliyor, yarın bir sürü iş var pufff

Yaaa şunlara bak yaa fıs fıs fıs ha bire özel mesajlar filan noluyooo??? Kışkanoooj ama biz kıjımla

Malesef tatlım, mesai veriyoruz diye çalıştıryorlar ama şu sıralar şirketin durumu kötü bayram mesaisini bile vermeyebilirler Bana izin versinler zaten mesaileri onların olsun dinlenmek istiyorum artıııkkkk
Doğum iznimin tamamını kullanıcam tatlım ocağa kadar, sonra da normal senelik iznimi kullanıcam ve işten çıkıcam. Çok bile bunlara

amin canım saol paylaşımın için....

ay ne bılım canım ya karnım agrımıyodu mıdem bulanıydou sımdı daha ıyı mıdem
almasam aksama kadar zor dururdum heralde

sen bilirsin canım...

tamam çekelim koyalım :)

hay allahım yaaa
Ne sinir insanlar
Neyseki az kalmış kuzum 2.5 hafta sık dişini... Bende bayramdan sonraki 4 gün izinliyim birleştirdim.. Bayram bitimi de 1 hafta felan çalışıp çıkıcam idare edin dicem yada rapor işim olursa onu vericem içeriye, daha fazla çalışamıyorum çünkü..

bende 36ya kadar dayanırım diyordum ama zor......olmayacak bir de ortamdan bunaldım artık.... gerçi gel git akıllıyım son anda ne çıkar bilemiyorum...

kızlar bu arada 26 eylülde kardeşimin düğünü var ne giycemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aman amannn işte bu çok önemli hemen düşünelimmm

çok şık olman lazım cünkü kardeşinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…