2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
inşallah kendi evinize geçersiz hepimiz canım... yeni bi topic açarız 2012 kasım anneleri kendi evlerine kavuştu diye
ahh meleğim ağzından bal damlıyor...inşallahhh canım yaaa...açarızz kız tabiki...bizdenn hiç bi topikk kaçmazz...bak maşallahhh sedef üyelerden biri oldu bileee

inşallahh sedefim...sizin ev işide hayırlı ugurlu olsun...borçlarınızı kolaylıklaa ödemeyi nasip etsin rabbim...canım bebeğim zaten 2 yaşına kadar yanımda uyuyacak allah izin verirse...anneannesinin aldıgı bebek odasının beşiğine yaptırcazz o süslü setlerden...tabiki yine günlük kullanacağım nevresim takımlarım falanda olacak ama millet ilk beşik görmeye geldiğindeeee prensesler gibi olsun istiyorum odası...

babaanneside şu beşikten alacak..oda içine yaptıracağı yün yorgan ve yastıgı süslü püslü yaptıracakk anası süsü sever kızçesideee öylee olacakk sanırımm
sağol teyzesi..o kadar ince düşüncelisinki...benide unutmamışınn...bedeni uygun canım...

bende çok seviyorumm bu geleneksel işlerii...inşallahh istediğim gibi olurr

oy canım kıyamam annesinin kuzusuuuu, koynunda uyuturmuşşşşşş yerim siziiiiiii üşümez üşümez bişicik olmazzzz bakarsınız

yaa teyzesii napayımm üşümesin kuzucummm

bende izin aldım cumayaa..yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:46

canım beysalımında dediği gibi o otun adı fadime anamızın eli...sen doğumdayken suya koyuluyorr..el biçiminde açılıyor o ot..o açıldıkçaa sende açılıyorsun allahın izniylee...sudan çıkartıncaa tekrar kuruyorr ve minnacık bi hal alıyor...bende var eltim verdi sağolsun...benim o meşhur eltim çok ama çok kolay doğum yaptı...doktoru bile demişkii " ne yaptında bu kadar kolay oldu, söylede hastalarıma söyleyim bendee"

7 pirinç tanesine 1er kez fetih suresi okudu...doğumdan önce aldı ağzına...suyaa hatim indirdi...o suyu içti...inşirah ve inşikak surellerini sürekli okudu...bide fadime anamızın eli var iştee...darısı bizleree kolay doğurmaya:26:

esrammmmmmmmmmm bende aldım iznimiiiiiiii..huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Sedefimm ev mi aldınıız? Hayırlı olsun kuzumm,yeni yuvanızdan bereket huzur mutluluk eksik olmasın,kat kat artsın gerçekten de bebişler ne kadar kısmetli oluyor. Darısı inşallah ev isteyen herkese olsunn

ama canim erkenden yeme, erken doguma tesvik olur bu..aynisi ananas, nar maydonoz ve dereotu icinde gecerli. aman haa simdiden yemeye baslama sakin.

erkekler ne kadar süslü olur bilmem ama bende alıcam cibinlik, ondan bahsediyorsunuz değil mi ?

oley sende mi aldn süper

biz iyiyiz siz nasılsınız efendim nerelerdesiniz kayıplara karıştınız bakıyorumda

Canımm işlerdeki yoğunluk yüzünden hep
Tam oturuyorum pc başına bi iki sayfa okuyorum alıntı yapıp bişiler yazıyım diyorum, iş çıkıyor gitmek zorunda kalıyorum
Ama aklım burda kalıyor inan ki
Şimdi de geçmişe bakmadım hemen bi görüneyim,hallerini sorayım dedim. unutursunuz filan beni sonra mazallahh

unutmayız kuzucum unutmayız sen merak etme ama bizide merakta bırakma

günaydın kızlarr ,nasılsınızz..
Sedefcim cok sevındım hayırlı olsun yeni eviniz..Allah kolaylıkla tasınmanızı nasıp etsın ınsallah.
Borca gırmeden olmuyorr bızde evlenırken aldık bak 2 senesı bıttı kredının gercı kaldı 8 yıl (
bı sekılde ödenıyor kira öder gıbı..[/QUOTE]

saol sedacım yaa gercekten öyle..
biz evlenirkende cok istedik ama bulamadık kafamıza göre, kısmet işte

attım kuzummmmm :)

ok

saol canım benim amin.. darısı seninde başına inşallah..
biz daha almadık işte o süslü olanını.. bende öle istiyorum :)
gelen giden cok olacak kayınvalidemlerin etrafı cok kalabalıktır..
bu haftasonu bakacagız inşallah bebek odalarına.. cok heyecanlıyız :)
hayatımızda yepyeni güzellikler oluyor Allahıma şükürler olsunnn

ohhh iznini de almışssıııınnnn :)

Sedefimm ev mi aldınıız? Hayırlı olsun kuzumm,yeni yuvanızdan bereket huzur mutluluk eksik olmasın,kat kat artsın gerçekten de bebişler ne kadar kısmetli oluyor. Darısı inşallah ev isteyen herkese olsunn

amin canım benim aminnn 2 senedir o kadar parayı çöpe atıoduk..
bebegimi kendi evimde dogurmak nasip olacak

ama canim erkenden yeme, erken doguma tesvik olur bu..aynisi ananas, nar maydonoz ve dereotu icinde gecerli. aman haa simdiden yemeye baslama sakin.

erken doğuma yol açtığını duymadım..:44: ben içinde bolca vitamin folikasit olduğu için ilk aylarda yedim..kanamyı önleyici etkiside varmış sanırım...yinede riske atmamak gerek haklısın

kenyada olsak gider gelir belliydi yine ev almak kolaydı, ama istanbulun bize ne gibi masraflar açacağını henüz bilmiyoruz... bebişle beraber zor durumda kalmamak için uygun bir kiraya ev tutmak ve satın almayı ertelemek bizim için daha mantıklıydı dediğin gibi...
eskileri düşününce çok şükür diyorum... ananem anlatıyo bi hasır bi kaç kap kacakla evlenmişler, gelmişler istanbula... annecim hiç bilmediği hiç görmediği bi kültürün içinde bulmuş kendini evlenince... (annem karadenizli babam doğulu) babannemle halamlarla beraber yaşamış 5yıl... daha ne örnekler vardır... ne kadar şükretsek az...

günaydın canım.. az kalmış senin de yaa dediğin gibi kira öder gibi ama senin evin :) rahat rahat istediğini yapabilirsin evinde

Selam güzel mi güzel anneciklerr nasılsınız bakalımmm????

günaydın canımm.... iyiyiz sen nasılsın???

yihuuuuuuuuuuuuuuuuu süperrrrrrrrrrr....... bol bol dinlenicezzzzzz, sabah erkenden kalkıp bugün ne giycem telaşına düşmicezzzzzz, yaşasınnnnn

bende aldımm bende çociime mobilya bakıcamm

erken doğuma yol açtığını duymadım..:44: ben içinde bolca vitamin folikasit olduğu için ilk aylarda yedim..kanamyı önleyici etkiside varmış sanırım...yinede riske atmamak gerek haklısın
orasi dogru canim vitaminde var kanamayi azaltma/durdurma etkiside var...lakin dogumu kolaylastirdigi mantigini dusunursek acilma yapabiliyormus..oyle duydum bu yuzden Ramazanda bile yemedim ben. gerci 1 taneden birsey olmaz ama boyle cok yemek icin ben iste son 4 haftayi beklemeyi dusunuyorum kismet olursa.

mesela ayni sekilde maydonoz dereotu filanda hic yemedim gebeligim boyunca.

hııı çok sevindim canım. ohh rahat edersin artık. haklısın canım güzellikten anlamayana zorla yaptıracaksın :))))

Selam güzel mi güzel anneciklerr nasılsınız bakalımmm????

iyiyiz kuzum sen nasılsın? ellerim çok ağrıyor ve şişmeye başladılar. hep sen geliyorsun aklıma ((

erkekler ne kadar süslü olur bilmem ama bende alıcam cibinlik, ondan bahsediyorsunuz değil mi ?

oley sende mi aldn süper

erkeklerde süslenir annesiiiiii, onlarda kuzu değil mi? istediğin kadar süsle canım amaaaaaa çocuk anlayacak yaşa gelince hemen erkeksi yap herşeyini ne olur ne olmaz. modacı felan olur Allah korusun :))))))

Enemmm hilalimm, süslü hemşom benimm bayıldım kızçenin beşiğine,içinde prensesler gibi olacak eminim. Bu beşik geleneğini annem de yapmayı çok istiyor ama uzakta olunca olmayacak sanırım. Konuşurken hep söylüyor anneciğim, torunuma beşik yapmayı çok isterdim diye. Bakalım artık mayıs,haziran gibi bi ankaraya gidersem bebiş büyümüş olsa da bi mevlit yaparız, bebişimi süsler püsleriz, anneciğimin de gönlü olur en azından
Bu arada iznin hayırlı olsun kuzumm, dinlenin bol bol, haftaya cumartesiden sonra ben de tamamen izinliyimmm

Canım maydanoz dereotu hiç mi yenmemeli? Ben çok sık ve fazla olmamak kaydıyla yiyorum çünkü yüksek oranda kalsiyum içeren bitkiler. Hurmayı da son iki hafta düşünüyorum doğumu kolaylaştırır diye.

unutmayız kuzucum unutmayız sen merak etme ama bizide merakta bırakma
Peki
Ama ama ben kaçabildiğimde hemmen geliyoorumm, çünkü sizleri çooookk seviyorumm

slm kuzumm iyiyizz sen nasılsınnn
Biz de iyiyiz tatlımm, prensesim sağ kaburgama tekmeler atmasa daha iyi olcam ama inat anacım, annesi gibi aynı Kocacığa diyorum zaten bi inat ben vardım, bir tane daha musallat olacak başına diye; kaderim böyleyse seve seve diyor

bizde seni çok seviyoruz teyzoooşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…